Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

aslında bi yerdede düşünüyorum devlet hastanesinde kim bilir bizler gibi kaç kişi gelip gidiyor bir tecrübeliri bildikleri vardır heralde yapmadıklarına göre aslında 2 hafta önce gittiğimde söyledim muane edilmedim dedi kürtajdan sonra kanaman nasıl oldu dedi dedim 4 gün az az geldi sonra gelmedi bidaha demekki rahim temizlenmiş hcg düşmüş gerek yok ozaman dedi ama perşembe gittiğim doktorda smear ne zaman verdiğimi sordu eylülde vermiştim dedi 2 ay sonra geldiğinde smear alalım dedi doktordan doktora çok farklılık oluyorrr

zaten ben bu zeynep kamilden hiçbirşey anlamadım insana dogru duzgun bilgi vermezler
ben bütün bilgileri netten öğrendim sağulsun onların işi pratikte hiç teoriyi anlatan yok
ultrason olması gereken bir sey nereye girdiysem sitelerde oyle diyor ama bunlar onun bilgisinide vermiyorlar bu hafta gidecegım dogru duzgun herseyi ogrencegım korunmayı bırakmama az kaldı
risk almamam lazım....

ben kürtaj oldum sonra patoloji sonucunu almaya gittim aldım üst kata çıktımm zaten kapı ana baba günü baktı elime kağıdı verdi resmen başındda sağar gibi hcg ver dedi....
hcg aldım göstermeye gittim... ne ne olmuş diyorum 1 yıl korun dedi başka bişi yok bende netten öğrendim sonra bi daha oraya gitmedim göztepeye gittim....

nettende öğürenmekle iyimi yaptım kötü yaptım onuda bilmiyorum burdan okumasaydımm bu kadar belki korkmazdımmm sadece korunma süresini bekliycektim okadar...

onlar operasyonu çok güzel yapıyorlar ama hastalarına herhangi bir izahat yapmıyorlar.donanımlı bilgileri biz ancak internetten öğreniyoruz.böylede olmamalı ama i
herhalde onlarda hasta baka baka sıkılmışlar:KK3:

onlar operasyonu çok güzel yapıyorlar ama hastalarına herhangi bir izahat yapmıyorlar.donanımlı bilgileri biz ancak internetten öğreniyoruz.böylede olmamalı ama i
herhalde onlarda hasta baka baka sıkılmışlar:KK3:

oda doğru kimlerle uğraşıyorlar neyseki temiz iş oldu :) bundan yüzümüz gülüyorrr...

yooo bence bizim netten öğrendiiklerimiz çok ama çok iyi oldu.sonuçda durumumuzun ne oldugunu neden oldugunu aşamalarını
ne yapmamız gerektıgını ogrendık bunlar bence çok yol gösterici
ama zaten çokda iyi bir durum değil bizim yaşadıklarımız keşke düşük yapsaydık bu mol denen şey hiç bize bulaşmasaydı
ama herşey Allahdan
bundan sonrası için herşey iyi olur umarım bütün bu hastalıgı gecırenler için...

en buyuk korkum benimn korunma surem bitip hamile kalıp gene olumsuz bir sey yasamam bu yılı oldukca stresli kaygılı gecırecegım maalsef
bebegım olursa kucagıma alana kadar elim kalbimde olacak her zaman....

işte ben o yüzden hiçbeklemek istemiyorum çok aceleciyim biran önce hamile kalmak ve o zor durumları atlatıp sağlık bir bebek doğurmak istiyorum sonra bir daha sonra bir daha :)

aynen bende öyle düşünüyorum
çevremdekiler bana deli diyorlar
ama bir bilseler çocuk dogurmanın ne kadar önemli bir sey oldugunu bunu ancak bu sureclerden gecen anlayabilir....
bir seyi kaybetmek imkansızlastırmak bunu dahada istenebilir hale getiriyor
megersem ben kızımda ne kadar saglıklı bır gebelık ve dogum gecırmısım o zamnlar bunu anlayamıyordum ama sımdı dusundukce cok daha iyi anlıyorum
allahın bana ne kadar guzel bır sey bağşettiğinin...

:) aynen canım ne kadar kolay sağlıklı bir gebelik geçirmişizz o zaman bunların hiç birini bilmiyorduk heralde hamile kalınca belim ağrıyo diye bile konuşmam bu kadar şeyi yaşadıktan sonraa......

9 hafta da kurtaj oldum zaten kese uyumlu degıldı ama blemedı doktor mol oldugunu hamılelkıkte he bana bıde kesede kanlanma var dedı yat dınlen bu kanlanmam gıder dedı onemlı degıl dedı vajen den a da lsa kalp atımı duydu belıde duymadı bılemıyorum 7 haftalıktı sonra gıttıgımde kese hep bozuk oldu 9 haftada kurtaj dedı 10 oldum doplere gırdım onda da kese bozuk cıkmıstı ben den de bu kadar 6 ay oldu benım bu ay sonu dıyım agustos 23 kurtaj oldum ben kurtaj sonrası hıc doktora gıtmedım nıye dıyceksınız bıktım doktorlardan sadece operasyon sonrası gıttım o kadar bu ara gıdecem hcg ıse ılkı 40,1 dı parsıyel benımkı ben den de bu kadar gozteppeyemı gıdıyrsunuz ben de bu ara gıdecem ıns dusunuyorum tabıkı ozele de gıdıcem ama bır gıdeyım dıyorum goztepeye gıdeceksenız ayarlayalım randevu gıdelım bakalım ne dıycek oranın doktoru bıze haftaya gıtmeyı dusunuyorum

git ben çok memnumum ordan ama kişiden kişiye değişir tabi orda ban bir doktor 6 ay yeter dedi bir doktorda 1 yıl yeter dedi..... ben martta gidicem birdaha...

kızlar ağrılarım için hastaneye gittim hcg 0 muanede oldum rahim falan tertemiz :) ohh içim rahatladı minik bir kist var dedi ama önemli değilmiş o zaten bende hep var sorun yok yani kısacası ve doktor 6 ay yeterli dedi yükselirsede öle ağrı falan filandan anlayamazmışım... aklıma gelenleri sordum...

kızlar ağrılarım için hastaneye gittim hcg 0 muanede oldum rahim falan tertemiz :) ohh içim rahatladı minik bir kist var dedi ama önemli değilmiş o zaten bende hep var sorun yok yani kısacası ve doktor 6 ay yeterli dedi yükselirsede öle ağrı falan filandan anlayamazmışım... aklıma gelenleri sordum...

g olsun canım nereye gıttın doktora ya alemsın var ya ne zman gıttın de geldın senın adına hızlı co denılmelıydı yanlış anlama benı kucuk bır esprı ama senın adın hızlı co hehehe cok hızlısın masalllh dıyım nazar degmesın bana derlerdı yerınde duramıyorsun dıye ne bu hareket dıye ama sen ben den de hızlısın sanırım

9 hafta da kurtaj oldum zaten kese uyumlu degıldı ama blemedı doktor mol oldugunu hamılelkıkte he bana bıde kesede kanlanma var dedı yat dınlen bu kanlanmam gıder dedı onemlı degıl dedı vajen den a da lsa kalp atımı duydu belıde duymadı bılemıyorum 7 haftalıktı sonra gıttıgımde kese hep bozuk oldu 9 haftada kurtaj dedı 10 oldum doplere gırdım onda da kese bozuk cıkmıstı ben den de bu kadar 6 ay oldu benım bu ay sonu dıyım agustos 23 kurtaj oldum ben kurtaj sonrası hıc doktora gıtmedım nıye dıyceksınız bıktım doktorlardan sadece operasyon sonrası gıttım o kadar bu ara gıdecem hcg ıse ılkı 40,1 dı parsıyel benımkı ben den de bu kadar gozteppeyemı gıdıyrsunuz ben de bu ara gıdecem ıns dusunuyorum tabıkı ozele de gıdıcem ama bır gıdeyım dıyorum goztepeye gıdeceksenız ayarlayalım randevu gıdelım bakalım ne dıycek oranın doktoru bıze haftaya gıtmeyı dusunuyorum

6 ayın dolmuş doktorun ne diyor caco korunma suren olarak
sen ne yapmayı planlıyorsun yazarsan sevınırım....

herhangi bir sey çıkmamasına çok sevindim.doktora gitmende yerinde olmuş ne oldugunu öğrenmiş oldun.epey bir rahatlamıssındır:)))
hangi hastaneye gittin?neler sordun bizede yazarmısın canımmm

ben anadolu yakasındaki bütün hastanelere hemen hemen gitmiş oldum.. Dün akşam eşimle acile gittim... Ümraniye devlet hastanesine gittimm bu seferde... Anlattım molum falan diye önce yükselmişde olabilir diyerek hemen hcg baktı çok şükür negatif çıktı
muane oldum kürtajdan beri ilk defa oda sonuç temiz rahimin boyuna falan baktı dedim benim açımdan hiç bir sorun yok dedi rahim falan tertemiz dedi....

6 ay korun dedi ... Dedim şimdi hamile kalsam bebek olsa keseden anlamazmısınız dedi 1000 ler falanlarda olursa gebelik mi mol mü ayırt edilemiyormuşşş.... Ayırt edilene kadarda mol ise tedavi için geç kalınırmışş.... bunuda öğrenmiş oldummm
aklıma gelenler bnlar şimdilik....

anlasılan gebe kaldıgımızda herhafta kan vercegız haftayla uyumlumu diye
zaten dogru baska bir türlü ayırt edilemezz
gittigin yer arastırma hastanesimiydi
bende ümraniyede bir hastaneye gıtmısdım yeni yapılmış cok guzel bır yerdi acaba orasmı

X