cok tşk ederim canım benim.Bu aralar hiçbişey hissetmez oldum kasık ağrım olurdu oda pek yok korkuyorum açıkcası :18: :18: :18:
Selam kızlar.Nasılsınız? Ben biraz rahatsız gibiyim kronık faranjitim war ve yine nüksetti spreyimide sıkamıyorum çorbalarla nane limon-ıhlamurla falan geçiştirmeye çalısıyorum ama nafile gibi
Bugün sayfamız masallah pek bereketli olmuş.
SUNAARDAR arkadasım hoşgeldin aramıza yazdıklarınızı şöyle bi yüzüstü okudum.Beta hcg değerin ne kadar düşük olursa olsun ortada bi patolojı sonucun var ona inanmak zorundasın.Korunmuyormussunda hakkında hayırlısı olsun.Mol değerin şuan negatifte olsa bile vücudunun bir yerlerinde alevlenmeyi bekleyen mol kalıntıları olabilir.Sanırım araştırmıssın ama bazı önemli yerleri es geçmişsin.
Hamile kaldın diyelim 5 aylıksın mol sadece rahimde olmuyor ya ciğerlerinde ,beyninde,bağırsaklarında yada böbreklerinde nüks ettigini ögrenirsen napacaksın? Tamam herşey kader kısmet ama insanlar birazda kaderlerini kendi yazıyor.(vesvese yapıp şeytana uymak gibi)
Bence önemli olan kişinin sağlıgıdır.En azından bir 6 ay kadar bekleyebilirsin.Kötü şeyler yaşamanı istemem açıkcası.