- 22 Ocak 2011
- 1.186
- 10
- Konu Sahibi burcuerdem
- #1.141
Burcu bu arada bilgilerini paylaştığın için tesekkurler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 21 haftalikken bebegimi kaybettim decollement trofoblastik denildi gebeliğimin 7. Haftasında Dr büyük ihtimalle bebek gider dedi ama 4.ayina kadar kalırsa birşey olmaz dedi 21 haftalikkende gitti melegim trofoblastiki nette araştırıyorum mol gebelik deniliyor acaba benimkide mol gebelikmiydi otopsi yapıldı sonuc temiz cikti
cnm mesaim bitti ben çıkıyorum yarın kızlarla birlikte detaylı bir şey söyleriz yardımcı olurus inşallah....ama sen doktorundan detaylı bilgi alsan iyi olur cnm...
Iyi geceler
Bende 21 haftalikken bebegimi kaybettim decollement trofoblastik denildi gebeliğimin 7. Haftasında Dr büyük ihtimalle bebek gider dedi ama 4.ayina kadar kalırsa birşey olmaz dedi 21 haftalikkende gitti melegim trofoblastiki nette araştırıyorum mol gebelik deniliyor acaba benimkide mol gebelikmiydi otopsi yapıldı sonuc temiz cikti
Burcu bu arada bilgilerini paylaştığın için tesekkurler
ay cnm sen varya bu işin kitabını yazıcan bu gidişte bir solukta yazmışsın detayıyla....ben çekirdeksiz yumurta değilde...sağlıklıksız spermle sağlıksız yumurtanın döllenmesiyle oluyor diye biliyorum..ama ne farkeder ikiside sağlıksız sonuçta.....yazına sağlık cnm....
evet cnm beklemek ne zor hele bir dünyaya getirelim o sıparalrı benden çekecekeleri var
Birde şöyle birşey war mol gebelikler genelde yumurtaya iki spermin girmeye çalısmasıylada olurmuş ikizimizmi olacaktı yoksaa bizimkiler Neyse olan oldu artık yolumuuza bakalım şu ilk sayfadaki listeye kayazelha hamile yazmak istiyorummmmmmmm müjdeli haberi hemen ver emi istersen birkaç gün bekle tekrar kan testi yaptır artmıssa bebiş vardır mutlaka bende heyecan yaptım bak şimdiii fazla merakta bırakma bizleri
cnm valla ikimizinde içinemi doğdu ne dün akşam eşimle bunu konuştum ikizimiz olurmu acaba dedik?ikimizin ailesindede ikiz olan kimse yok ama rabbim nasip ederse.. hadi oldu diyelim biri kız biri erkek çikolataları bir pembe biri mavi yaparız..peki misafirlere hangisini vericez ikisindendemi veririz? sonrada hesapladım çok para tutar o kadar çikolata ya kapı süslemesi o nasıl olur peki ....ayyy kaptırdım gitti işte sonrada uyumuşum...(ben birtaneyi beceremezken ikiz hayalleri kurdum yani )
kan tahliline galince aslında baya kafama koymuştum başka biryere test yaptırmayı ama ankarada hava soğuk donduruyor....bu yüzden hiç evden çıkasım gelmedi..birde hafat sonu sınavım var...hayırlısıyla okulu bitirseydim...bu arada söyleyim okul öncesi öğretmenliği 4.sınıf öğrencisiyim...
Ahh yokmu o hayaller.Hepimiz öyleyiz ama nedense ben kendimi pek fazla kaptıramıyorum hala cok korkularım war.Sürekli alışveriş yaptıgım internet siteleri war sık sık takip ederim hamile kıyafetleri bebek malzemeleri war içimden hepsini alasım geliyor ama fol yok yumurta yok hesabı ukte olarak kalıyolar sadece.Hamile kalırsam hepsini yapacağım inşallah.Üniversite okudugunada cok sevindim öğretmen adayı olmana az bir süre kalmıs bol şans sana sınavlarında
Benim bu yaşadığım olay iki yıl oldu Dr sendede bebekte hiç bir problem yok denildi sadece sansizlikmis yaşadığım 3 ay süre verdi sadece şimdi bir oğlum var 1 yasında iki oğlum oldu kaybettiğim bebegim kızdı bu arada ben Paris'te yasıyorum drlar Dr diliyle konuşuyorlar fransizcamda çok kuvvetli değil onun için her ayrıntıyı ogrenemiyorsunuz bebeğimin acısı çok zordu hiç bir acı ona benzemiyor yerine biri daha gelsede yaşanılanlar unutulmuyorV
teşekkür ederim cnm benim.....hayaller olmasa biz ne yaparız burcuerdemcim....sen bakmaya devam et tecrübe olur işte hamile kaldığında bilgili olursun boşver....hani bekarken fol ve yumurta yookken gelinliklere bakmak gibi....öyle düşün ozaman bakıp nasipse bizde giyeriz gelinlik derdik şimdi çocuk diyoruz...her bir aşamada hayyaler değişiyor...UMİT KAPILARIMIZA HEP AÇIK OLSUN...
yaaa kızlar yaa dünden beri ne yesem midem ekşime yapıyor.....
SİZCE NEDEN????????????????????????
(DİĞER HAMİLELİĞİM AKLIMA GELİYOR.)
Psıkolojık olarak belirtiler başlamıs :)) Bellide olmaz hiç canım ama fazlada ümitlenme.Benimde bulantım war ara ara ama nedense test yaptım negatif Sen kan testi yaptıramazsan bile bi test kiti alıver eczaneden öyle birde yap bakalım ne cıkacak.Hayırlı haberlerini bekiyorum ona göre
CNM TEST KİTİ nedir yarın hemen alayım normal idrarla olan değil herhalde....?????
o canım :) bat ne zaman ?
cnm yaa anladım bat zamanı nedir?
bat beklenen adet tarihi demek