Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Bende 21 haftalikken bebegimi kaybettim decollement trofoblastik denildi gebeliğimin 7. Haftasında Dr büyük ihtimalle bebek gider dedi ama 4.ayina kadar kalırsa birşey olmaz dedi 21 haftalikkende gitti melegim trofoblastiki nette araştırıyorum mol gebelik deniliyor acaba benimkide mol gebelikmiydi otopsi yapıldı sonuc temiz cikti

cnm mol iki kısma ayrılır birinde bebek olmaz diğerinde bebek olur ama 6. haftada yaşamı sona erir.yani kalp atışını duyacak fırsatın bile olmaz ayrıca en fazla 11.haftaya kadar beklenir(yani benimki öyle olmuştu)seninki farklı bir gebelik belli patoloji sonucunda da temiz çıkmış. zaten mol gebelikler patoloji sonucuyla kesinleşiyor.patoloji olmadan anlaşılmıyor mol olduğu.... seninki mol değil rahat ol...ama bebeğine üzüldüm:KK14: nasıl bir acı olduğunu bilirim:KK25::KK25:....ama ne olursa olsun ister mol olsun ister farklı bir sebep demekki bebeğimiz sağlıklı değildi ve hayata tutanamadılar.......
rabbim kucağımıza sağlıklı-hayırlı evlatlar almak nasip etsin....

cnm trofoblastik bende baktım şimdide evet mol yazıyor ama biraz farklı sanki sen hiç kalp atışını duydunmu bebeğin?

cnm mesaim bitti ben çıkıyorum yarın kızlarla birlikte detaylı bir şey söyleriz yardımcı olurus inşallah....ama sen doktorundan detaylı bilgi alsan iyi olur cnm...
iyi geceler:KK5::KK5:

Benim hamileliğinin basından itibaren hep kanamam oldu 7 haftalikken decollement trofoblastik denildi 27 mm ayrılma var denildi 2 hafta sonra kontrolde durum aynı denildi 12 haftalikken başka bir Dr gittiğimde problem yok denildi daha sonra kanamalar devam etti hiçbir Dr kanamanin nedenini bilemedi 20 haftalikken acile gittiğimde bebegin su kesesinin yirtildigini suyun tamamıyla bittiğini söylediler 21+2 de normal dogum yaptım ama doguma kadarda bebegim yasıyordu plesantaya otopsi yapıldı sonuc temiz çıktı aniden olan birseymis yani ama tek dogruyu söyleyen ilk Dr oldu bu bebek gider dedi ama ben inanmadim

cnm mesaim bitti ben çıkıyorum yarın kızlarla birlikte detaylı bir şey söyleriz yardımcı olurus inşallah....ama sen doktorundan detaylı bilgi alsan iyi olur cnm...
Iyi geceler:KK5::KK5:

canım ozelden adresını yaz bana eklıyım senı ben aradım ısmınle bulamadım

Bende 21 haftalikken bebegimi kaybettim decollement trofoblastik denildi gebeliğimin 7. Haftasında Dr büyük ihtimalle bebek gider dedi ama 4.ayina kadar kalırsa birşey olmaz dedi 21 haftalikkende gitti melegim trofoblastiki nette araştırıyorum mol gebelik deniliyor acaba benimkide mol gebelikmiydi otopsi yapıldı sonuc temiz cikti

Burcu bu arada bilgilerini paylaştığın için tesekkurler

Rica ederim.Büyük geçmiş olsun yaşadığımız hissettiğimiz duyguların daha fazlasının canını yaktığını tahmin ediyorum ki öyledirde :KK14: Allahım sabır versin çok zordur.Kayazelhanında dediği gibi sağlıklı olsaydı herşekilde karnında olurdu demekki degildi nasibi yokmuş.Yaşadıkların molmü değilmi bilemiyorum ama senin gibi haftalarda mol yüzünden bir arkadaş vardı onun plasentasına yapısmıs ve orada coğalmıs mol gebelik oda kaybetmişti.Ama senin patolojı sonucunda temiz gelmiş mol olmayabilir.Belkide su kesesi yırtıldıgı için yavrucugun yaşayamadı.Ne kadar oldu bu duruumu yaşayalı tedavi sürecin varmı peki?

ay cnm sen varya bu işin kitabını yazıcan:KK34: bu gidişte bir solukta yazmışsın detayıyla....ben çekirdeksiz yumurta değilde...sağlıklıksız spermle sağlıksız yumurtanın döllenmesiyle oluyor diye biliyorum..ama ne farkeder ikiside sağlıksız sonuçta.....yazına sağlık cnm....

evet cnm beklemek ne zor hele bir dünyaya getirelim o sıparalrı benden çekecekeleri var:KK1::KK1::KK1:

Birde şöyle birşey war mol gebelikler genelde yumurtaya iki spermin girmeye çalısmasıylada olurmuş ikizimizmi olacaktı yoksaa bizimkiler :KK52: :KK52: Neyse olan oldu artık yolumuuza bakalım şu ilk sayfadaki listeye kayazelha hamile :KK49: yazmak istiyorummmmmmmm :KK1: müjdeli haberi hemen ver emi :KK9: istersen birkaç gün bekle tekrar kan testi yaptır artmıssa bebiş vardır mutlaka bende heyecan yaptım bak şimdiii fazla merakta bırakma bizleri :KK35: :KK35:

Son düzenleme:
Birde şöyle birşey war mol gebelikler genelde yumurtaya iki spermin girmeye çalısmasıylada olurmuş ikizimizmi olacaktı yoksaa bizimkiler :KK52: :KK52: Neyse olan oldu artık yolumuuza bakalım şu ilk sayfadaki listeye kayazelha hamile :KK49: yazmak istiyorummmmmmmm :KK1: müjdeli haberi hemen ver emi :KK9: istersen birkaç gün bekle tekrar kan testi yaptır artmıssa bebiş vardır mutlaka bende heyecan yaptım bak şimdiii fazla merakta bırakma bizleri :KK35: :KK35:

cnm valla ikimizinde içinemi doğdu ne dün akşam eşimle bunu konuştum ikizimiz olurmu acaba dedik?ikimizin ailesindede ikiz olan kimse yok ama rabbim nasip ederse.. hadi oldu diyelim biri kız biri erkek çikolataları bir pembe biri mavi yaparız..peki misafirlere hangisini vericez ikisindendemi veririz? sonrada hesapladım çok para tutar o kadar çikolata ya kapı süslemesi o nasıl olur peki :KK31::KK31:....ayyy kaptırdım gitti işte sonrada uyumuşum...(ben birtaneyi beceremezken ikiz hayalleri kurdum yani :KK1::KK1:)

kan tahliline galince aslında baya kafama koymuştum başka biryere test yaptırmayı ama ankarada hava soğuk donduruyor....bu yüzden hiç evden çıkasım gelmedi..birde hafat sonu sınavım var...hayırlısıyla okulu bitirseydim...bu arada söyleyim okul öncesi öğretmenliği 4.sınıf öğrencisiyim...

cnm valla ikimizinde içinemi doğdu ne dün akşam eşimle bunu konuştum ikizimiz olurmu acaba dedik?ikimizin ailesindede ikiz olan kimse yok ama rabbim nasip ederse.. hadi oldu diyelim biri kız biri erkek çikolataları bir pembe biri mavi yaparız..peki misafirlere hangisini vericez ikisindendemi veririz? sonrada hesapladım çok para tutar o kadar çikolata ya kapı süslemesi o nasıl olur peki :KK31::KK31:....ayyy kaptırdım gitti işte sonrada uyumuşum...(ben birtaneyi beceremezken ikiz hayalleri kurdum yani :KK1::KK1:)

kan tahliline galince aslında baya kafama koymuştum başka biryere test yaptırmayı ama ankarada hava soğuk donduruyor....bu yüzden hiç evden çıkasım gelmedi..birde hafat sonu sınavım var...hayırlısıyla okulu bitirseydim...bu arada söyleyim okul öncesi öğretmenliği 4.sınıf öğrencisiyim...

Ahh yokmu o hayaller.Hepimiz öyleyiz ama nedense ben kendimi pek fazla kaptıramıyorum hala cok korkularım war.Sürekli alışveriş yaptıgım internet siteleri war sık sık takip ederim hamile kıyafetleri bebek malzemeleri war içimden hepsini alasım geliyor ama fol yok yumurta yok hesabı ukte olarak kalıyolar sadece.Hamile kalırsam hepsini yapacağım inşallah.Üniversite okudugunada cok sevindim öğretmen adayı olmana az bir süre kalmıs bol şans sana sınavlarında :KK16:

Ahh yokmu o hayaller.Hepimiz öyleyiz ama nedense ben kendimi pek fazla kaptıramıyorum hala cok korkularım war.Sürekli alışveriş yaptıgım internet siteleri war sık sık takip ederim hamile kıyafetleri bebek malzemeleri war içimden hepsini alasım geliyor ama fol yok yumurta yok hesabı ukte olarak kalıyolar sadece.Hamile kalırsam hepsini yapacağım inşallah.Üniversite okudugunada cok sevindim öğretmen adayı olmana az bir süre kalmıs bol şans sana sınavlarında :KK16:

teşekkür ederim cnm benim.....hayaller olmasa biz ne yaparız burcuerdemcim....sen bakmaya devam et tecrübe olur işte hamile kaldığında bilgili olursun boşver....hani bekarken fol ve yumurta yookken gelinliklere bakmak gibi....öyle düşün ozaman bakıp nasipse bizde giyeriz gelinlik derdik şimdi çocuk diyoruz...her bir aşamada hayyaler değişiyor...UMİT KAPILARIMIZA HEP AÇIK OLSUN...

Benim bu yaşadığım olay iki yıl oldu Dr sendede bebekte hiç bir problem yok denildi sadece sansizlikmis yaşadığım 3 ay süre verdi sadece şimdi bir oğlum var 1 yasında iki oğlum oldu kaybettiğim bebegim kızdı bu arada ben Paris'te yasıyorum drlar Dr diliyle konuşuyorlar fransizcamda çok kuvvetli değil onun için her ayrıntıyı ogrenemiyorsunuz bebeğimin acısı çok zordu hiç bir acı ona benzemiyor yerine biri daha gelsede yaşanılanlar unutulmuyor:KK34:V

Benim bu yaşadığım olay iki yıl oldu Dr sendede bebekte hiç bir problem yok denildi sadece sansizlikmis yaşadığım 3 ay süre verdi sadece şimdi bir oğlum var 1 yasında iki oğlum oldu kaybettiğim bebegim kızdı bu arada ben Paris'te yasıyorum drlar Dr diliyle konuşuyorlar fransizcamda çok kuvvetli değil onun için her ayrıntıyı ogrenemiyorsunuz bebeğimin acısı çok zordu hiç bir acı ona benzemiyor yerine biri daha gelsede yaşanılanlar unutulmuyor:KK34:V

allah bağışlasın rabbim onun ömürlerini bu oğluna versin sağlıklı sıhhatli olsun....
anlattığına göre mol gebelik değil yani doktor 3 ay verdiği için söylüyorum...çünkü avrupa ülkelrinde ve amerikada bu gebelikten yaşayan çok mol olsaydı en az 6 ay verirdi...
geçmiş olsun tekrardan sen şimdi al kucağına oğlunu al sıkıca sarıl birde bizim için sarıl ve kcmn öp....sonrada kaybettiğin bebeklerinin cennet kapısında seni ve eşini beklediğini düşünerek şükret olurmu???:nazar:

Son düzenleme:
yaaa kızlar yaa dünden beri ne yesem midem ekşime yapıyor.....
SİZCE NEDEN????????????????????????
(DİĞER HAMİLELİĞİM AKLIMA GELİYOR.)

teşekkür ederim cnm benim.....hayaller olmasa biz ne yaparız burcuerdemcim....sen bakmaya devam et tecrübe olur işte hamile kaldığında bilgili olursun boşver....hani bekarken fol ve yumurta yookken gelinliklere bakmak gibi....öyle düşün ozaman bakıp nasipse bizde giyeriz gelinlik derdik şimdi çocuk diyoruz...her bir aşamada hayyaler değişiyor...UMİT KAPILARIMIZA HEP AÇIK OLSUN...

Doğru söyluyorsun canım ama kendimce benim yaşadıgım gelinlik hesabı degil birkere evlenip ayrıldıktan sonra 2.cisi için korku olmak hesabı desem dahada ii anlatmıs olurum kendimi :KK1:

yaaa kızlar yaa dünden beri ne yesem midem ekşime yapıyor.....
SİZCE NEDEN????????????????????????
(DİĞER HAMİLELİĞİM AKLIMA GELİYOR.)

Psıkolojık olarak belirtiler başlamıs :)) Bellide olmaz hiç canım ama fazlada ümitlenme.Benimde bulantım war ara ara ama nedense test yaptım negatif :KK1: Sen kan testi yaptıramazsan bile bi test kiti alıver eczaneden öyle birde yap bakalım ne cıkacak.Hayırlı haberlerini bekiyorum ona göre :21:

PREMATUREM bak çok şükür bir saglıklı evladın varmıs en azından evlat nedir biliyorsun.Bizlerin kucagı boş yinede haline şükret ve bol bol dua et.Rabbim yeniden sağlıklı bir hamilelik nasip etsin sana.Her gebelik bir olmaz korku her zaman olacak ama umut dolu olmakta gerekiyor

Psıkolojık olarak belirtiler başlamıs :)) Bellide olmaz hiç canım ama fazlada ümitlenme.Benimde bulantım war ara ara ama nedense test yaptım negatif :KK1: Sen kan testi yaptıramazsan bile bi test kiti alıver eczaneden öyle birde yap bakalım ne cıkacak.Hayırlı haberlerini bekiyorum ona göre :21:

CNM TEST KİTİ nedir yarın hemen alayım normal idrarla olan değil herhalde....?????

tesekkurler canim ilgilendigin icin ilk dr decollemen trofoblastik dedi netten arastirdim mol gebelik gorunuyordu iyice arastirdim trofoblast anneden bebege besin yapan hucreymis iste benim 27 mm ayrilma olmusti trofoblastta acaba benimkide mol gebelikmi diye dusundum 21 haftada kaybetmemim sebebi kesenin yirtilmasi ve bebegin suyu bitmesiydi drun demesine gore gordugum siddetli kanamadan dolayi kese yirtilmis denildi butun kan tahlili sonuclari hersey ama hersey temiz cikti

X