Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

AY NE CAHİLİM YAA pardon anladım...
şey her ay 26-27 veya 28 sinde oluyorum bu üç gün için değişiyor.

Haftasonu bir gebelik testi yap bakalım ne cıkacak olmadı kan testini yenilersin.İnşallah gönlünden geçen olur.
Batlarımız aynı gibi :) benim regl düzenim gayet iyiydi geçen ay 5 gün ileri oynadı bakalım bu ay 26-27 gibi bekliyorum inşallah teşrif etmezler :) :)

Son düzenleme:
allahim tum isteyen herkese bu guzel duyguyu tattirsin kimsenin gozu yolda kucagini bos birakmasin rabbim kaybettikten sonra melegimi anneligin ne kadar kutsal oldugunu daha iyi anliyorum simdi 2 pasam var cok sukur guzel melegimede elbette kavusacam birgun

Oo maşallah ben bir evladın var sanıyodum hemde 2 taneymiş ne mutlu.Darısı bizleree olsun inşallah.

inşallah teşrif etmezler bende gelmesini hiç istemiyorum........
tamam testler hakkında taraflarınıza bilgi iletirim.....

hatırladınız bende mol gebelik gecirenlerdenim allha şükür kızım şimdi kucağımda su içiyor rabbime şükürler olsun

hatırladınız bende mol gebelik gecirenlerdenim allha şükür kızım şimdi kucağımda su içiyor rabbime şükürler olsun

ay cnm benim yerim ben onu....................allah bağışlasın sizi hatırlatr gibiyim ismin yabancı gelmedi......
sen mol gebelikte kaç ay korundun ne zaman hamile kaldın....parsiyelmiydi kompletmiydi

şükürler olsun bu günlere geldim senin neydi gebiliğin

cnm parsiyel mol kan değerlerim sıfırlanalı tam 10 ay oldu...1 ay oldu korunmayı bırakalı da hayırlısıyla bekliyoruz güzel haberler...
doktora gittim yumurtalıkların iyi dedi.kan tahlili yaptı beta hcg 2.0 çıktı......seni bulmuşken sorayım bir arkadaşım beni çok umutlandırdı.onunda 2.0 dan başlayıp 5.00 felan böyle yükselmiş ve şimdi 1.5 hamileymiş çok umutluyum.....
birde birkaç belirti daha var sol kasığım çok ağrıyor ve midem çok kötü ekşime yapıyor ne yersem yiyeyim....özelliklede çaya...
ama daha reglime 5 gün var....

canım doğrudur yükselme şansı var çünkü ben yüzlerce defa yaptım hamile değilsem asla 1den fazla olmaz inş senin yülselir

İyi akşamlar kızlar...
Nasılsınız? Yıl 2012 yaş 23 ve saçıma aklar düşmüş Bugün gördüm çok üzüldüm hiç böyle birşey olmazdı demekki bu süreç beni çooook zorlamış Sağlık olsun napalım umarım çoğalmazlar :)
Kayazelhacım sen pazartesi bence bir gebelik testi yap eczaneden alıp beta hcg 20-25 in üstünde değerdeyse testtede bir bozukluk yoksa mutlaka çıkar.Güzel haberlerle gellllll

cnm valla şu sınavlarımı bir atlatsaydım yaptırıcam.....sınavda bile aklıma geldi bugün yaaaa....
şuanda midem ağzımda sanki....ekşime olarak...

arkadaşım sana bir şarkı sözünün kıtasını gönderiyorum...hepimize gelsin...
Neden saçlarin beyazlamis arkadas
Sana da benim gibi çektirenmi var
Görüyorum ki hergün meyhanedesin
Yasamaya küstürüp içtiren mi var
belli yerlerini mol gebelik olarak değiştirebiliriz.......

güldürdün benide
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canımcım.İnşallah burada ben hamileyimmmmm diye haykırman nasip olur.

güldürdün benide
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canımcım.İnşallah burada ben hamileyimmmmm diye haykırman nasip olur.

cnm inşallah yaaaa... varya burda biri hamile kalsın ben herkesten çok seviniyorum....
hele sen hamile kal....valla burayı şenlik alanına çeviririz...kandınlar klübündeki herkes neler oluyor burda der...dönüp dönüp bize bakarlar....

Son düzenleme:
canlarım ben kaçar yaklaşık saat 16:30 dan beri burdayım yani sekme olarak açıktı topiğimiz...fakat şimdi veda zamanı....benim işyerinde mesaim bitti evime kocacığıma gidiyorum...herkese iyi geceler.....

canlarım ben kaçar yaklaşık saat 16:30 dan beri burdayım yani sekme olarak açıktı topiğimiz...fakat şimdi veda zamanı....benim işyerinde mesaim bitti evime kocacığıma gidiyorum...herkese iyi geceler.....

İnşallah tatlım.Benim için okadar cok dua eden hamile olmamı sabırsızlıkla bekleyen hamile kal şöyle yapıcaz böyle yapıcaz diye söyleyen okadar cok kişi warki sagolsunlar hepsinden Allah razı olsun.Rabbim inşallah cok bekletmeden hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eder.Çok üzülüyorum eşimde sen çok kafana takıyorsun diyor ama elimde değilki inan etrafımdaki tüm dostlarım ya hamile yada yeni bebek sahibi oldular birtek benim kucagı ve karnı boş olan Onları öyle görünce ister istemez etkileniyorum :2: ağlayarak dua ediyorum sürekli.Rabbim sesimi duyarda inşallah benimde yüzümü güldürür
Seninde güzel haberlerini bekliyorum ona göre İyi geceler canım benim görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…