Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Selam kızlar
Napıyorsunuz?Gelen giden yok her zamanki gibi
Ben Allahın izniyle başladım çalısmalara.Bugün adetimin 15.günü kuluçkadayım yani Ama içimde korku war kendimi anlıyamıyorum sanki hiç hamile kalamayacakmısım gibi.Psikolojık olarak kötüyüm.Sanırım bu bekleme süresi beni çok yıprattı.Huy olarak kafama cok takan bir yapım war umut dolu olmam gerekirken ne yazıkki umutsuzum.Baştan sukoyuverdim Biliyorum stres yaptıkca dahada cok erteleyecegim ama elimde değilki
Etrafımda çok samimi oldugum 5 arkadasım war ve 5 ide hamilee Benimde imtihanım devam ediyor belkide sabırlı olmam gerek ama başarıcam tamam diyorum ama belli bir süre sonra bunalıyorum.Zaten tüm gün evdeyim ailemden uzaktayım yeni bi il yeni bi ortam dertleşebilcegim sınırlı sayıda kişiler var.Bunlarla savaşırken birde Rabbim bana mol ü yaşattı.İsyan edemem haddime degil yaşadım bitti sayıyorum.Tekrar hamile kalırsam molle ilgili şeyler hiç düşünmüyorum düşünemiyorumkiii bu kadar şeyin içinde.Herşeyin bi vakti war biliyorum ama kendime hâkim olamıyorum.İçim okadar doluki bazen ağlayarak rahatlamaya çalısıyorum.Buradaki topicklere bakınıyorum herkesin kaderi farklı şeylerle yazılmıs kaç zamandır bebiş bekleyenler war ama yaaa bende onlar gibi olursam ya benimde hiç bebişim olmazsa diyorum Bunların hepsi bu bekleme süresinin yıpratıcı sonuçları.Ama başarıcam yılmak yok pes etsemde tekrardan toparlanıcam(inş)
Allahım lütfen beni çok bekletme!!!!

canım kasma kendını sıkıldımı gel bana beklerım her zaman hayırlısı olsun senın 7 ay mı oldu doktorun ne dedı sana bı yum urtalıklarınA BAKTIR SAYDIN NE DRUMDA DIYE BIZIM YUM ALAKALI SANIRIM SORUN BEN OYLE ANLADIM BU ARADA TAHLILLERE BAŞLADIM IGM IGG NEGATIF CIKTI KAN PIRTILASMASI DIYER C VE S PROTEIN KANIM KAYBOLDU DUN KAN VERDIM TEKRAR BAKALIM O NE CIKACAK GEN VERDIM ODA 1 AY SONRA BEN DE COK KASILDIM ASLINDA BU ARA BIDE KAN KAYBOLDU UF UF UF KI UF YANI DELI OLDUM ANLATAMAMMMMMM HORMON YAPTIRDIM O DA DUZGUN HCG YAPTIRDIM O DA 0. 7 CIKTI BIR ONCEKI 0. 5 DI ANLAMADIIM ACABA LAB RATUAR MI ETKILEDI

ablacım benim mayıs 10 du ama ben 1 inden hesaplıyorum.8.aya girmiş oluyorum.Benim doktorum 1 yıl dedi sordugum doktorlarda 6 ay dediler en son bir doktora sordum oda bırak yeterli süre dedi bende bıraktım hayırlısı olsun.İnan yasadıklarımdan molü bile unutmus bi haldeyim.Doktora gidemedim diger aya gidicem.Bizim yumurtlamadan kaynaklanan bir sorun ewet ama bi nedeni yok tamamen tesadüf Allahın takdiri diyelim.Tekrarlarsa napcaz hiç bilemiyorum tekrar kaldırabilirmiyizz kiii İmtihan dünyası bizimde sınavımız bu şekildeymiş.Tek dileğim hepimizin en kısa sürede hamile kalması ve saglıcakla kucagına alması.
Senin içinde hayırlısı olsun üzme kendini.Tüm tetkiklerini hâl ettikten sonra rahatlıkla başlarsın.Hepsi sağlıklı bebişler için.Ahhh ahhhh boşuna dememişler cennet annelerin ayaklarının altındadır diye...Hcg 0,5 yada 0,7 farketmiyoki sonuçta artık sıfırda.10 un altında olan değerler zaten negatif sayılıyor artık korkmana gerek bile yok.

canım benım korkma sakın korkuyla olmaz kafana takma bebek dıe normal ol aklında cıkar bak hersey o zaman yolunda olacak

canım benım korkma sakın korkuyla olmaz kafana takma bebek dıe normal ol aklında cıkar bak hersey o zaman yolunda olacak

Elimden geldiğince uzak durmaya düşünmemeye çalısıyorum.Bakalım bu aralar yumutlama günüm etkilenmemek için pek int girmiyorum.Ama aklımada gelmiyor degil napayım yaa İnanın bu aralar bi acayibim Dua edin benim için lütfen

canım benim çok sevindim bende bugün folik asit aldım yarın başlıyorum bir iki ay kullanıcam ondan sonrası allah kerim.çok heyecanlıyım kendim için sizin için.herşeyin hayırlısı

canım benim çok sevindim bende bugün folik asit aldım yarın başlıyorum bir iki ay kullanıcam ondan sonrası allah kerim.çok heyecanlıyım kendim için sizin için.herşeyin hayırlısı

Çok tşk ederim tatlım.Başladım bakalım hayırlısıyla. Ovülasyon dönemim bitti sayılır bat 20 aralık Ben folik asiti 2 aydır içiyorum.Senin içinde hayırlısı olsun inşallah sevinecegimiz haberleri en kısa sürede bizlerle paylasırsın.İrtibatımızı koparmıyalım daha konusacagımız cok güzel şeyler olacak ben buna inanıyorum Allahım hiçbirimizi çok bekletmez inşallah

17 Ekim ilk kürtajım...

26 Ekim ikinci kürtajım....

Ve kanama...............

Normal mi sizce?

Doktorunuzla görüştünüzmü bu durumu? Ben kürtaj oldugumda ilk gün biraz kanamam olmus kesilmişti.Ama siz 2 kürtaj olmussunuz rahim kendini anca toparlıyodur belkide 1.5 ay gibi bir süre olmuş kanama olması normalmi bilemiyorum.İstersen burada doktorlar war onlarada sorabilirsin fikir edinme açısından.:44:

Canım, nasıl ulaşacağım o doktorlara...Bulamadım.

17 Ekim ilk kürtajım...

26 Ekim ikinci kürtajım....

Ve kanama...............

Normal mi sizce?

mrblar öncelikle cok gecmiş olsun 2kere kürtaj olmak zorunda kalmıssınız kürtajdan sonra bir daha kontrole gittinizmi rahminize bakıldımı 2.kürtajınızın üzerinden 1ay gecmiş nerdeyse simdiye kadar bitmrsi gerekiyordu bence bi doktora görünmenizde fayda var....

inşallah olsunda paylaşıcam tabii.koparırmıyım hiç ben çok sık girmiyorum nete girdiğim zaman mutlaka kk e giriyorum.kesinlikle daha konuşacağımız çok güzel şeyler olacak

Kızlar napıyorsunuz? Arada geldiginizde haber verin durumunuzla alakalı Bende regl tarihimi bekliyorum Geçenki hamileliğim ilk ay olmuştu inşallah bu hamileliğimdede çok beklemem.Nasip kısmet bakalım.Dün biraz gezinirken eskiden yazmıs oldugum bir mesajımı buldum.Hamile oldugunuzu eşinize nasıl söylediniz diye.Bende neler yazmıısım o anki psıkolojımle

sürprizle gelen sonu mutsuzlukla biten bir öykü benimkisi...
9 aylık evliydim ilk 6 ay dk hapıyla korundum artık ewde tek basına zaman geçmek bilmiyordu eşime bir bebeğimiz olsun onunla oyalanırım diye ısrar ettim oda kabul etti hapı bıraktım ve rahim kendini toparlasın bir aksilik yaşamıyalım diye 3 ayda eşim korundu ve hazırdık artık 3 kişi olmaya...Hiç unutmam besmele cekerek başlamıstı sonu olmayan maceramızeşim memur oldugu için izmire annemlerin yanına tatile gitmiştim yanımada bolca ped almıstım adet olacagım için 2gün geçti tık yok 4 gün geçti tık yok 6 gün geçti ve test alıp yaptım silik bi çizgi ertesi gün tekrarladım koyulasmıstı ilkine göre neyse ertesi gün hastahaneye gidip kan verdim êşimede annemi göz doktoruna götürüyoruz dedim (anlamaması gerekiyordu) ve sonuç hamileydimmmm doktor gel bakalım dedi göbekten ultrasonla baktı birşey göremedi daha küçüktür ondandır dedi... eşimin haberi yoktu sürpriz yapacaktım tüm herkes biliyordu eşim haricinde facedeki tüm arkadaşlarımı tembihlemiştim söylemeyin sakın diye sağolsunlar kimsede çaktırmadı güyaaa bi tshırt yaptırıcaktım BABACIĞIM BEN GELİYORUM HAZIRMISIN??? yazacaktı testide içine koyup ewe döndüğümde hediye niyetine verecektim ve vıdeoya cekecektim verecegi tepkiyi görmek ve ilerde cocugumuza izletecektim!!!!dayanamadım içim içimi yedi herkes biliyor neden eşimde bilmesin diye aradım garibim hiçbirşeyden habersiz gülüyordu dedim sana bi sürprizim war ne dedi 3 haftalık bebegimiz war dedim..neeeeeeeeeeeeeeee ben babamı oluyorum dedi mutlulugumuzu aglayarak paylaştık dkda bir aradı şaka yapmıyorsun değilmi die inanamamıstı hemen gel yanıma dedi bende o heyecanla duramadım evime döndüm apar topar tatilimdende birşey anlamamıstım...yolda giderken özene bezene oturuyordum bebegime zarar gelmesin diye evimee geldim ve içeri ilk girdigimde giderken tek kişiydim şimdi ewe 2 kişi giriyorum ne garip bir duygu diye düşündüm özel doktor ayarladım ve sadece bu mutlulugu 3 hafta yaşayabildim 8 haftalık olmam gereken görüntü yoktu kese bozulmuştu ve 22 yasında KÜRTAJ ın ne oldugunu öğrendim oda yetmedi gelen patolojı sonucunda normal gebelik degil KANSER riski tasıyan mol gebelik(üzüm gebeliği) oldugunu...yani sadece kese görünümlü birşey war içinde bebek yok çekirdeksiz yumurtanın(anneden hiçbir kromozom alamamıs) babadan gelen kromozomla döllenememesi
herhafta gidip kan verdim kandaki beta değeri sıfıra düşsün diye düşmezse kemoterapi dendi cok şükür düştü ayda bir gidip yine kan veriyorum ....kanser riskinin diger organlara sıcrama ihtimali oldugunu öğrendim.şimdi 1 yıl korunma sürem war kesinlikle hamile kalmam yasak 2 ay oluyor Allahım kimselere yaşatmasın uzun oldu biraz ama içimi dökmek istedim.

Son düzenleme:
ekimde 27 11 haftalık gebeliğim sonlandırıldı çıkan materyalde patoloji sonucu parsiyel mol gebelik olduğu ortaya çıktı.hec takiplerimde kasım ayında 73 çıktı birkaç gün önce tekrarlandı muayenede dr gebelik kesesi gördü hcg ise 11 çıktı dr tekrar gebe kalmışsın dedi şok oldum daha kürtajdan sonra adet bile olmadım öyle bir durumdayımki arkadaşlar dr soruyorum kalmasaydın iyiydi ama olmuş birkere dedi folik asıt ve asprin başladı pıhtılaşma sorunumda var aynı zamanda normalde 7-8 ay korunmam gerekirdi gebelikten yasmin başlayacaktım adetimi beklerken bu çıktı korkuyorum da belirsizlik yiyip bitirecek beni parsiyel mol sonrası bu kadar eerken gebelik normalmi ve normal seyredermi bilginiz varsa ne olur yardımcı olun bana fikirlerinizle zaten 4 gebelik kaybım oldu sevinsemmi ne yapsam bilmiyorum yardımcı olun ne olurr

O kadar şaşırdımki!Rabbimin hikmeti işte.Tebrik ederim.Canınızı sıkmayın doktor kontrolunude ihmal etmeyin aman.Zaten kese ve bebeği gördüğünüzde aklınızda hiçbir şüphe kalmasın.İnşallah saglıklı bir hamilelik olur.Kürtaj sonrası adet olmadan hamile kalan kişiler oldugunu buradan gördüm okudum ama mol sonrası hemen hamile kalanda benim gördügüüm ilk sensin sanırım.Bir baska doktorada görün istersen.Çünkü mol öyle böyle gözardı edilecek şey degil.Sağlıgın herşeyden önemli.Umarım hayırlı ve güzel haberlerle dönersin.Bizlerlede paylas duruumu olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…