- 23 Mayıs 2011
- 131
- 0
-
- Konu Sahibi burcuerdem
MaşallahAy ne güzel duygular bunlar degilmi? Rabbim sonunda yüzünü güldürdü saglıcakla gelsin inşallah bebegin.Darısı bizlerin başına
masallahhhhhhhhhh gozun aydın olsun canım
güzel haberler yazmışın,inş.sağ salim hayırlısıyla bebeğini alırsın kucağına.
canım kasma kendını sıkıldımı gel bana beklerım her zaman hayırlısı olsun senın 7 ay mı oldu doktorun ne dedı sana bı yum urtalıklarınA BAKTIR SAYDIN NE DSelam kızlar
Napıyorsunuz?Gelen giden yok her zamanki gibi
Ben Allahın izniyle başladım çalısmalara.Bugün adetimin 15.günü kuluçkadayım yaniAma içimde korku war kendimi anlıyamıyorum sanki hiç hamile kalamayacakmısım gibi.Psikolojık olarak kötüyüm.Sanırım bu bekleme süresi beni çok yıprattı.Huy olarak kafama cok takan bir yapım war umut dolu olmam gerekirken ne yazıkki umutsuzum.Baştan sukoyuverdim Biliyorum stres yaptıkca dahada cok erteleyecegim ama elimde değilki
Etrafımda çok samimi oldugum 5 arkadasım war ve 5 ide hamileeBenimde imtihanım devam ediyor belkide sabırlı olmam gerek ama başarıcam tamam diyorum ama belli bir süre sonra bunalıyorum.Zaten tüm gün evdeyim ailemden uzaktayım yeni bi il yeni bi ortam dertleşebilcegim sınırlı sayıda kişiler var.Bunlarla savaşırken birde Rabbim bana mol ü yaşattı.İsyan edemem haddime degil yaşadım bitti sayıyorum.Tekrar hamile kalırsam molle ilgili şeyler hiç düşünmüyorum düşünemiyorumkiii bu kadar şeyin içinde.Herşeyin bi vakti war biliyorum ama kendime hâkim olamıyorum.İçim okadar doluki bazen ağlayarak rahatlamaya çalısıyorum.Buradaki topicklere bakınıyorum herkesin kaderi farklı şeylerle yazılmıs kaç zamandır bebiş bekleyenler war ama yaaa bende onlar gibi olursam ya benimde hiç bebişim olmazsa diyorum Bunların hepsi bu bekleme süresinin yıpratıcı sonuçları.Ama başarıcam yılmak yok pes etsemde tekrardan toparlanıcam(inş)
Allahım lütfen beni çok bekletme!!!!
canım kasma kendını sıkıldımı gel bana beklerım her zaman hayırlısı olsun senın 7 ay mı oldu doktorun ne dedı sana bı yum urtalıklarınA BAKTIR SAYDIN NE DRUMDA DIYE BIZIM YUM ALAKALI SANIRIM SORUN BEN OYLE ANLADIM BU ARADA TAHLILLERE BAŞLADIM IGM IGG NEGATIF CIKTI KAN PIRTILASMASI DIYER C VE S PROTEIN KANIM KAYBOLDU DUN KAN VERDIM TEKRAR BAKALIM O NE CIKACAK GEN VERDIM ODA 1 AY SONRA BEN DE COK KASILDIM ASLINDA BU ARA BIDE KAN KAYBOLDU UF UF UF KI UF YANI DELI OLDUM ANLATAMAMMMMMM HORMON YAPTIRDIM O DA DUZGUN HCG YAPTIRDIM O DA 0. 7 CIKTI BIR ONCEKI 0. 5 DI ANLAMADIIM ACABA LAB RATUAR MI ETKILEDI
Selam kızlar
Ben Allahın izniyle başladım çalısmalara.Bugün adetimin 15.günü kuluçkadayım yaniAma içimde korku war kendimi anlıyamıyorum sanki hiç hamile kalamayacakmısım gibi.Psikolojık olarak kötüyüm.Sanırım bu bekleme süresi beni çok yıprattı.Huy olarak kafama cok takan bir yapım war umut dolu olmam gerekirken ne yazıkki umutsuzum.Baştan sukoyuverdim Biliyorum stres yaptıkca dahada cok erteleyecegim ama elimde değilki
Etrafımda çok samimi oldugum 5 arkadasım war ve 5 ide hamileeBenimde imtihanım devam ediyor belkide sabırlı olmam gerek ama başarıcam tamam diyorum ama belli bir süre sonra bunalıyorum.Zaten tüm gün evdeyim ailemden uzaktayım yeni bi il yeni bi ortam dertleşebilcegim sınırlı sayıda kişiler var.Bunlarla savaşırken birde Rabbim bana mol ü yaşattı.İsyan edemem haddime degil yaşadım bitti sayıyorum.Tekrar hamile kalırsam molle ilgili şeyler hiç düşünmüyorum düşünemiyorumkiii bu kadar şeyin içinde.Herşeyin bi vakti war biliyorum ama kendime hâkim olamıyorum.İçim okadar doluki bazen ağlayarak rahatlamaya çalısıyorum.Buradaki topicklere bakınıyorum herkesin kaderi farklı şeylerle yazılmıs kaç zamandır bebiş bekleyenler war ama yaaa bende onlar gibi olursam ya benimde hiç bebişim olmazsa diyorum Bunların hepsi bu bekleme süresinin yıpratıcı sonuçları.Ama başarıcam yılmak yok pes etsemde tekrardan toparlanıcam(inş)
canım benım korkma sakın korkuyla olmaz kafana takma bebek dıe normal ol aklında cıkar bak hersey o zaman yolunda olacak
Selam kızlar
canım benim çok sevindimbende bugün folik asit aldım yarın başlıyorum bir iki ay kullanıcam ondan sonrası allah kerim.çok heyecanlıyım kendim için sizin için.herşeyin hayırlısı
17 Ekim ilk kürtajım...
26 Ekim ikinci kürtajım....
Ve kanama...............
Normal mi sizce?
Doktorunuzla görüştünüzmü bu durumu? Ben kürtaj oldugumda ilk gün biraz kanamam olmus kesilmişti.Ama siz 2 kürtaj olmussunuz rahim kendini anca toparlıyodur belkide1.5 ay gibi bir süre olmuş kanama olması normalmi bilemiyorum.İstersen burada doktorlar war onlarada sorabilirsin fikir edinme açısından.:44:
Canım, nasıl ulaşacağım o doktorlara...Bulamadım.
17 Ekim ilk kürtajım...
26 Ekim ikinci kürtajım....
Ve kanama...............
Normal mi sizce?
Çok tşk ederim tatlım.Başladım bakalım hayırlısıyla.Ovülasyon dönemim bitti sayılır bat 20 aralık Ben folik asiti 2 aydır içiyorum.Senin içinde hayırlısı olsun inşallah sevinecegimiz haberleri en kısa sürede bizlerle paylasırsın.İrtibatımızı koparmıyalım daha konusacagımız cok güzel şeyler olacak ben buna inanıyorum Allahım hiçbirimizi çok bekletmez inşallah
ekimde 27 11 haftalık gebeliğim sonlandırıldı çıkan materyalde patoloji sonucu parsiyel mol gebelik olduğu ortaya çıktı.hec takiplerimde kasım ayında 73 çıktı birkaç gün önce tekrarlandı muayenede dr gebelik kesesi gördü hcg ise 11 çıktı dr tekrar gebe kalmışsın dedi şok oldum daha kürtajdan sonra adet bile olmadım öyle bir durumdayımki arkadaşlar dr soruyorum kalmasaydın iyiydi ama olmuş birkere dedi folik asıt ve asprin başladı pıhtılaşma sorunumda var aynı zamanda normalde 7-8 ay korunmam gerekirdi gebelikten yasmin başlayacaktım adetimi beklerken bu çıktı korkuyorum da belirsizlik yiyip bitirecek beni parsiyel mol sonrası bu kadar eerken gebelik normalmi ve normal seyredermi bilginiz varsa ne olur yardımcı olun bana fikirlerinizle zaten 4 gebelik kaybım oldu sevinsemmi ne yapsam bilmiyorum yardımcı olun ne olurr