Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

ya ben bugün 6 hafta 1 günlük oldum.doktorum kalp atışlarını alamadığımızı söyledi.pazartesi yine gel dedi.ben anlamadım ki kanama için çağırdı.kalp atışı yok dedi.valla çok sinirliyim ya.canım sıkkın....böYle birde suraTINI ASTI.BU HAFTADA ALMAK LAZIMMIŞ PAZARTESİ İÇİN KONUŞALIM DEDİ...BENİM YÜZÜM GÜLMEYECEK Mİ YA....

moralını bozma canım ıyı olur ınsallahhhhh kese durumun nasılmış tam yuvarlakmı bakana ultroson kagıdına kese duzgunse bısey olmaz ınsallahhhhhhh

mol gebelik sonrası diye bir arama yapmıştım ama bir daha böyle şeyler araştırmıcam herşey allaha kalmış

walla güzelim bende yasayan ve dogum yapan birden fazla kişi buldum konuşmuştum hiç bahsetmediler bi bende bakınayım ozman.

aaa olmadı şimdi bu.Hemen kalp atısı yok diye alınırmı bebek bence ayşecim hiç moralini bozma bir doktora daha görün derim bazen bi doktorun göremedigini digeri görebiliyor şimdi biliyorum için içini yiyiyor ama öyle olacagına hemen baska bi doktora gitt!! hem 6+1 de tüm bebeklerin kalp atısı alınır diyede bi bilgi yokki her bebegin haftası farklı olur. Niye öyle dediki doktorun şimdiiii saçmalamıs.Kesede sorun war ? Bebekmi küçük? Hayırlısı ayşemmmmm yaaaa sakın üzülme olurmu

yaaaa ben halaaaaa regl olamadımmmmmmmmmmmm :84: :84: :84: :84: :84:

Son düzenleme:

ya ayşe bozma morelini benim 7.haftada duyulmuştu olabilir böyle durumlar

bısey olmaz canım uzulme zaten hemen alınmıyorkı kalp atışi benım arkadaşimin bıle 8 haftalarda alınmıştı bebegı onada dış gebelık denmılştı kac tane doktora gıtmısytı benım olayımdan 4 sene oncesını anlatıyorum oylede bısey yokmuş dış gebelıgı sımdı 5 yasında cocukkkkk bısey olama z usten mı balkıldı ysa ımkansız alınması zaten

nerden buldun canımmmm ben kımseyı bulamadım sızlerden başka bana da soyle bende bulayımmmmm

tek tek nereye yazdıgımı hatırlamıyorum ama facebookta hamilelik-annelikle ilgili olan sayfalara yazmıstım cevap veren oldu.

hı tesekkurler ben buraya takılıyorum bır bakarım bende lınklerını hatırlarsan atarsan ozelden sevınırımmmmm

baktığım sayfayı bulamıyorum mol gebelik sonrası diye arama yapmıştım ama bulamıyorum ben doktora bir sorayım

öyle birşey yoktur be güzelim olsaydı tüm mol gebelik bilgilerinde yer alırdı.Bazı siteler öyle abartmıslarkiii mol gebeliği okumaya korkardım

öyle birşey yoktur be güzelim olsaydı tüm mol gebelik bilgilerinde yer alırdı.Bazı siteler öyle abartmıslarkiii mol gebeliği okumaya korkardım

ne denılmış yAHU YA MEREK EDIP DURUYORUMMMMM BURCU SEN BILIYORSAN SEN SOYLE AYYYYY CATLIYCAMMMMMMMM VALA BILAHA AAAAAAAAAA

ne denılmış yAHU YA MEREK EDIP DURUYORUMMMMM BURCU SEN BILIYORSAN SEN SOYLE AYYYYY CATLIYCAMMMMMMMM VALA BILAHA AAAAAAAAAA

agunes biryerde yazı okumus mol gebelik yasayanlar eger hamile kalırsa dogurduktan sonrada kan verecekmiş diye... Ama ben sanmıyorum öyle şeyler yazılmışki mutlaka içlerinde böyle bi bilgide yer alır.Agunes doktora sorucam dedi sorsun bakalım kesinliği nedir...

nasıl yanı hayatı boyuncamı verecekmış kanı yanı hsg mı yapılmya devammmı edılecekmış benıde haberdar edınnnn bugun de tık yokmu sen de burcu ne durumdasın

nasıl yanı hayatı boyuncamı verecekmış kanı yanı hsg mı yapılmya devammmı edılecekmış benıde haberdar edınnnn bugun de tık yokmu sen de burcu ne durumdasın

bence öyle birşey yoktur ya olsa yazardı.Agunes karıstırmıs olabilir.Henüz dogrulugu yok bilginin.Bende hala tık yok artık gerilmeye başladım kasıklarıma hafif hafif agrılar vuruyor geliyormu ne hiç bilemiyorum ama cok korkuyorum kötü bişey olmasından eşim korundu ama ya hamileysemm ayın daha 9 unda test yapıldı sıfır cıktı olamaz herhaldeeee :18: biraz daha bekliyim diyorum en azından bi yarına kadar olmadı cuma doktoruma giderim hapı bıraktıgımı bilmiyor ne diyecek bakalım cok ama coook korkuyorum yeterince kötğ haberler almıstım tekrar silbastan basa dönmek istemiyorum

hemen olmaz sanmam bırakınca tak dıye sımd ılacı bıraktın ya sen vucut kendını den gelemeye calışiyor bence kendıne gelmeye yavaş yavaş başlar bunye 9 unda da 0 e ne yanı sanmıyorummm

hemen olmaz sanmam bırakınca tak dıye sımd ılacı bıraktın ya sen vucut kendını den gelemeye calışiyor bence kendıne gelmeye yavaş yavaş başlar bunye 9 unda da 0 e ne yanı sanmıyorummm

sen kacıncı aydaydın 4 ay mıydı senın canım bıde gulcelden ses seda yok tanıyan bılen yokmu haberlerını alsak kac aylık hamış nasıl gıdıyor dıye bı ondan ses yok forumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…