- 1 Nisan 2011
- 121
- 0
-
- Konu Sahibi burcuerdem
saol canım allah sanada kısa surede versın bn mol olmus sonra bebegını kucagına alan kısıler tanıyorum dedıgın gıbı bıse yok[/QUOT
amin inşallahkorkum yok herşey allahtan da sadece kafam karıştı.sabreden derviş muradına ermiş bunu hiç aklımdan çıkarmıyorum ben inanıyorum burda hepimizin sağlıklı bebişleri olucak
aaa oda nerden çıktı şimdi? nerede okudun hiç duymamıstım...
mol gebelik sonrası diye bir arama yapmıştım ama bir daha böyle şeyler araştırmıcam herşey allaha kalmış
ya ben bugün 6 hafta 1 günlük oldum.doktorum kalp atışlarını alamadığımızı söyledi.pazartesi yine gel dedi.ben anlamadım ki kanama için çağırdı.kalp atışı yok dedi.valla çok sinirliyim ya.canım sıkkın....böyle birde suratını astı.bu haftada almak lazımmış pazartesi için konuşalım dedi...benim yüzüm gülmeyecek mi ya....
mol gebelik sonrası diye bir arama yapmıştım ama bir daha böyle şeyler araştırmıcam herşey allaha kalmış
ya ben bugün 6 hafta 1 günlük oldum.doktorum kalp atışlarını alamadığımızı söyledi.pazartesi yine gel dedi.ben anlamadım ki kanama için çağırdı.kalp atışı yok dedi.valla çok sinirliyim ya.canım sıkkın....böYle birde suraTINI ASTI.BU HAFTADA ALMAK LAZIMMIŞ PAZARTESİ İÇİN KONUŞALIM DEDİ...BENİM YÜZÜM GÜLMEYECEK Mİ YA....
ya ben bugün 6 hafta 1 günlük oldum.doktorum kalp atışlarını alamadığımızı söyledi.pazartesi yine gel dedi.ben anlamadım ki kanama için çağırdı.kalp atışı yok dedi.valla çok sinirliyim ya.canım sıkkın....böYle birde suraTINI ASTI.BU HAFTADA ALMAK LAZIMMIŞ PAZARTESİ İÇİN KONUŞALIM DEDİ...BENİM YÜZÜM GÜLMEYECEK Mİ YA....
walla güzelim bende yasayan ve dogum yapan birden fazla kişi buldum konuşmuştum hiç bahsetmediler bi bende bakınayım ozman.
Aaa olmadı şimdi bu.hemen kalp atısı yok diye alınırmı bebekBence ayşecim hiç moralini bozma bir doktora daha görün derim bazen bi doktorun göremedigini digeri görebiliyor şimdi biliyorum için içini yiyiyor ama öyle olacagına hemen baska bi doktora gitt!! Hem 6+1 de tüm bebeklerin kalp atısı alınır diyede bi bilgi yokki her bebegin haftası farklı olur. Niye öyle dediki doktorun şimdiiii saçmalamıs.kesede sorun war ? Bebekmi küçük? Hayırlısı ayşemmmmm yaaaa sakın üzülme olurmu
Yaaaa ben halaaaaa regl olamadımmmmmmmmmmmm :84: :84: :84: :84: :84:
ya ayşe bozma morelini benim 7.haftada duyulmuştu olabilir böyle durumlar
walla güzelim bende yasayan ve dogum yapan birden fazla kişi buldum konuşmuştum hiç bahsetmediler bi bende bakınayım ozman.
Aaa olmadı şimdi bu.hemen kalp atısı yok diye alınırmı bebekBence ayşecim hiç moralini bozma bir doktora daha görün derim bazen bi doktorun göremedigini digeri görebiliyor şimdi biliyorum için içini yiyiyor ama öyle olacagına hemen baska bi doktora gitt!! Hem 6+1 de tüm bebeklerin kalp atısı alınır diyede bi bilgi yokki her bebegin haftası farklı olur. Niye öyle dediki doktorun şimdiiii saçmalamıs.kesede sorun war ? Bebekmi küçük? Hayırlısı ayşemmmmm yaaaa sakın üzülme olurmu
Yaaaa ben halaaaaa regl olamadımmmmmmmmmmmm :84: :84: :84: :84: :84:
nerden buldun canımmmm ben kımseyı bulamadım sızlerden başka bana da soyle bende bulayımmmmm
tek tek nereye yazdıgımı hatırlamıyorum ama facebookta hamilelik-annelikle ilgili olan sayfalara yazmıstım cevap veren oldu.
mol gebelık sonrası ne okudun anlatsana merak edıyorum veya lınkını yolla ben bakayımmmmmm
baktığım sayfayı bulamıyorum mol gebelik sonrası diye arama yapmıştım ama bulamıyorum ben doktora bir sorayım
öyle birşey yoktur be güzelim olsaydı tüm mol gebelik bilgilerinde yer alırdı.Bazı siteler öyle abartmıslarkiii mol gebeliği okumaya korkardım
ne denılmış yAHU YA MEREK EDIP DURUYORUMMMMM BURCU SEN BILIYORSAN SEN SOYLE AYYYYY CATLIYCAMMMMMMMM VALA BILAHA AAAAAAAAAA
agunes biryerde yazı okumus mol gebelik yasayanlar eger hamile kalırsa dogurduktan sonrada kan verecekmiş diye... Ama ben sanmıyorum öyle şeyler yazılmışki mutlaka içlerinde böyle bi bilgide yer alır.agunes doktora sorucam dedi sorsun bakalım kesinliği nedir...
nasıl yanı hayatı boyuncamı verecekmış kanı yanı hsg mı yapılmya devammmı edılecekmış benıde haberdar edınnnn bugun de tık yokmu sen de burcu ne durumdasın
bence öyle birşey yoktur ya olsa yazardı.agunes karıstırmıs olabilir.henüz dogrulugu yok bilginin.bende hala tık yok artık gerilmeye başladım kasıklarıma hafif hafif agrılar vuruyor geliyormu ne hiç bilemiyorumAma cok korkuyorum kötü bişey olmasından eşim korundu ama ya hamileysemm Ayın daha 9 unda test yapıldı sıfır cıktı olamaz herhaldeeee :18: Biraz daha bekliyim diyorum en azından bi yarına kadar olmadı cuma doktoruma giderim hapı bıraktıgımı bilmiyor ne diyecek bakalım cok ama coook korkuyorum yeterince kötğ haberler almıstım tekrar silbastan basa dönmek istemiyorum
hemen olmaz sanmam bırakınca tak dıye sımd ılacı bıraktın ya sen vucut kendını den gelemeye calışiyor bence kendıne gelmeye yavaş yavaş başlar bunye 9 unda da 0 e ne yanı sanmıyorummm