- 6 Ağustos 2011
- 1.020
- 1
-
- Konu Sahibi burcuerdem
insallah canım bakalım bu cuma tekrar verecem ama 2 cısını verdıgımde sabah saatıydı ve karnım actı kahvaltı yapmamıştım sorun olurmu kıabla gayet ıyı dusus gostermıs masallah burcunun dedıgı gıbı 5 e ınerse negatıf sayılıyor bıdaha verırsen sıfırlanacaktır
ablacım yasım 22 parsıyel mol yasadım bnde benım degerler 1 bucuk ayda dustu bn 3 ay gebe kaldım bn olme asamasına geldım doktorlar farketmedı ben haftalık kan verdım sıfırlayıncaya kadar sonra bı sne buynca aylık verdım ben ankara bıle gıttım doktora ama hepsı aynı soledı bı sene bekle dedı bı senenın sonunda unıversıte hastahanesıne gıttım akcıger fılmı cekındım bastan asagı muayene oldum 5 ay snra gebe kaldım sun 5+6 2 hafta sonra gıdıcem ama ben cok mutlu ve huzurlu olmaya calısıyorum senın baska cocugun var mı abla ablacım ozeelden yazamadım bıldırımım az oldugu ıcın
selam kızlar ya topiğe girmeye her ara verdiğimde dönüşte müjdelerle karşılaşıyorum ne güzel bir haber bu mürüvet abla çok sevindim tabi kübra içinde çok sevindim sıra bende galiba 30 eylülde bitiyo benim süre herşeyin hayırlısı bakalım.sevgili hamişler allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı,onların yaramazlıklarını konuşmayı.... nasip etsin inşallah allahım
bir şeyi merak ediyorum bu mol gebelikten sonraki hamilelikte süreç nasıl ilerlicek bilen varmı ben bişeyler okudum kafam karıştı normal bi hamilelik olsada doğumdan sonrada kan vermek gerekiyormuş neki şimdi bu daha önceki araştırmalarımda böyle birşeyle karşılaşmadımdı
abla benımkıde 5hafta 6 gunluk kesem 13mm dedı 2 hafta sonra gıdıcem bnde cok korkuyorum
tebrik ederim canım.tanıstıgımızada memnun oldum.Demekki kafadan silip atmak gerekiyor bebek fikrini nerede okursam okuyayım cogu kişi hiç ummadıgı düşünmedigi anda hamile kalmıs düşünmemek nasıl olacaksa tabi biraz zor bir durum
En azından senin bebişinde seni cok bekletmedi hayırlısı olsun
mürüvet ablaaaa ayşeeeee neredesiniz yahuuuuu
ya kızlar kafayı takmayın lütfen hayatın bir gerçeği şuki dünyadaki çooook kişi kanser nedeniyle vefat ediyor.şimdi bunların hepsi molllmüydü...selam kızlar ya topiğe girmeye her ara verdiğimde dönüşte müjdelerle karşılaşıyorum ne güzel bir haber bu mürüvet abla çok sevindim tabi kübra içinde çok sevindim sıra bende galiba 30 eylülde bitiyo benim süre herşeyin hayırlısı bakalım.sevgili hamişler allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı,onların yaramazlıklarını konuşmayı.... nasip etsin inşallah allahım
bir şeyi merak ediyorum bu mol gebelikten sonraki hamilelikte süreç nasıl ilerlicek bilen varmı ben bişeyler okudum kafam karıştı normal bi hamilelik olsada doğumdan sonrada kan vermek gerekiyormuş neki şimdi bu daha önceki araştırmalarımda böyle birşeyle karşılaşmadımdı
canım aysem aklım hep sizde yaa...Özletmeyin kendinizi fazla.Bugün kk da doktora soru sordum bana birhafta daha bekle dedi doktora gitmk için birde gebelik testi yaptırdınmı dediayın 9 unda zaten mol için yaptırmıstım offfff nie adet olamıyorum bennnnnn :18:
pkoysan kulağını çekecem....neyse onunda tedavisi var kızzz hamileysen belkiiii sen birdaha yaptır eniyisi.ya da strestedir belki...kısmetli bu ay topik.benim kanamam kesilmiyor tam kesildi diyorum gene oluyor.... artık umudum çoook azaldı sanki umudum olmuş gibi ....morelim bozuk.neyse allahtan hayırlısı napalım hayat devam ediyor...
ay ne bileyim yaaa stres yapmadımki hiç kafama bile takmadım olurum die ama yok yok yokhamile olmam imkansız ötesi bişeyyy.Bakayım haftaya kadar olmazsam doktora giderim ne yapayım ya.menopozmu oldum pko mu oldum yoksa hormon dengemmi bozuldu bilemiyorm ama korkuyorum Sende üzülme yiyecek ekmegi warsa kalır.Ama düşecek olsaydıda coktan giderdi yerleşme kanaması olabilir dikkat et yinede kendineee hepiniz güzel haberlerle dönün oldumu Bu topik yeterince kötü haberlerle dolmuştu artık hep güzel şeyler duyalımmmmmmm
aaaaaaaaa aynımış haftamız canım kanaman yoksa neyden korkuyorsun benim kanamam var.rahat olmıyor dimi insan yinede işte geçmiş önümüzde valla sevinemedim daha 8 gündür yatıyorum.aklıma kötü şeyler geliyor...kanama olunca doktorda düşük olabilir dedi...napalım hayırlısı allahtan diyip yatıyoruz..kübra keseni ne zman ölçtürdün benden sonra galiba.benimkide büyümüştür inş.ki doktor haftasına göre küçük demişti.
abla 12 eylulde gıttım 13mm dedı kese ve cocugu gordu ama kalp atısı ıcın erken dedı kese yerlesmıs dusme ıhtmalı yok dedı sende korkma bebısın ınsallah tutunur bırakmaz senı
insallah canım bakalım bu cuma tekrar verecem ama 2 cısını verdıgımde sabah saatıydı ve karnım actı kahvaltı yapmamıştım sorun olurmu kı
benım 36 canım yaş ve cocugum yok vardı ama rahmetlı oldu neyse ozelden yazarım sana bunu hastaydı benım bu anlıycagın 3 cu 2 cısıde oldu karnımda aynı haftalarda onda patolojıde ıltıhabık cıktı ılk degerın neydı kactı ve kacıncı haftada sonlandırıldı benım 7 haftalardaydı bu 1 sene sonundamı gıdılmesı lazım akcıyer fılmı ıcın beım doktor hıc bısey demedı ya sadece 1 yıl bekle dedı sen 1 bucuk sene sonramı hamıle kldın yanı 1 sene bekleme suresı ve 5 ayda tedavı olarakmı olme aşaması na geldım demışsın anlayamadım canımmmmmm neden oyle oldu sana msn yollayım ordan yaz o zaman canım g olsun allah bunu hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsınnnnnnn
selam kızlar ya topiğe girmeye her ara verdiğimde dönüşte müjdelerle karşılaşıyorum ne güzel bir haber bu mürüvet abla çok sevindim tabi kübra içinde çok sevindim sıra bende galiba 30 eylülde bitiyo benim süre herşeyin hayırlısı bakalım.sevgili hamişler allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı,onların yaramazlıklarını konuşmayı.... nasip etsin inşallah allahım
ablacım senin yazdıklarını okuyunca benim ilk yasadıgım zamanlar geldi aklıma herkese sorardım onlara yapılan tahliller bana yapılmazdı şüphede kalırdım ama inan hepsi gececek kan değerini sıfır gördükçe biraz daha motive olacaksın.Galiba akciger filmi kan değeri yüksek olan kişilere yapılıyor kübraya yıl sonunda neden yapıldı bilemiyorum benim doktorumda hiç bahsetmemişti bir doktora sordugumdada önemli olan kan değerinin düşmesi demişti düşüyorsa sorun yok kiii senin zaten düşmüş bikere daha werip aylıga gececeksin ve gerisi sabırrrr .....
slam canım bugun gıttım doktora degerım bılıyorsun 3 ,5 doktor ıyı guzel dedı bu hafta da verıcem dedım gerek yok dedı aylık vereyım mı dedım yok dedı akcıyer fılmı dedım yok dedı senınkı kanser turu degıl degerın düşmüş yaptırmana hıc gerek yok dedı ve hamışlık ıcın sordm ona 1 yıl dedı ben dedım yaşim var 1 bucuk ay sonra bazı tahlıller var bılıyorsun genetık falan yaptır onlarla gel durumuna bakalım degerlendırellım dedı ama bız 1 yıl dıyoruz dıyor yınede bılgınız olsun bu hafta ıcın de ben dedım vereyım ben pımpırıklıyım dıye hıc gerek yok sen bılırsın pekı dedı bılgınızeeeeeeeeee herkesın
bak gördünmü hiç korkulcak bişey yok.parsiyel mol en kolayı zaten.sen aylık ver kanı bence.tahlillerinide yaptır doktoruna görün 6 ay sonra izin verebilir sana hadi gözünaydın bakalım sevindim adına :)
ya ben tam sevınemedım bır perde acmadıkı benım ustelememle dedı tahlıllerınıde yaptır gel dedı 1 bucuk ay sonra evet bu hafta da verecem aylık verecem sonrasını bıde bende acayıp sac dokulmesı var sızlerde oldumu kı buuuuuu tıroıtlerı etkılermı acaba kansızlık yoktu bende ama tıroıtlerde reglı zamanımı yapılıyordu hamışken yaptırmıstım ama tam detaylı tahlıl degıldı tsh bakılmıstı
bu haftada wer sıfırı gör rahatla ozman :) gerçektende o sıfırı görmek psıkolıjık olarak cok motıve ediyor.sende bu hafta sıfırı görürsün sonrada aylık vermeye devam edersin.hormon testi bende hiç yaptırmadım halaa adet olmadım sac dökülmemde war sanırım benimde hormonal bakalım bir hafta daha bekliyecegim sonra gidicem büyük bi ihtimallede banada hormon testi yapılabilir.hormon testiyle ilgilide pek bişey bilmiyorum ablacım yaa önemli degil bunlar tedavisi olan şeyler allahım büyük dertler vermesin ....