- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #6.441
Hiç bıraktırmadıki doktorum tatlım valla folik manyağı oldum arada unuttuklarım hariçCanım folik asit almaya basladin dimi
Doktora söyledim pıhtılaşma testi yaptırsa k mi diye gerek olmadığını söylediKızlar pıhtılaşma testi yaptırmış mıydınız,bende protrombin mutasyonu ve mtfhr heterozigot cıktı
hadi hayirli olsun güzel haberleri bekliyoruzzKızlarrr çalışmaları yaptım bekliyorumBi dönün bana bişelwr sorcammmmm
Hadi hayırlı olsun cnm,benimde kasımdaKızlarrr çalışmaları yaptım bekliyorumBi dönün bana bişelwr sorcammmmm
Sağolun canlar bakalım kısmet şuan reglime 11 gün var ama kasık kuyruk ve bel ağrısından ölüyorum yaa ama bide ayın 14 de tatilden döndüm regliken tamponla suya girdim çok yüzdümüşüttüm mü acep yoksa tuttumu bilemedim beeeHadi hayırlı olsun cnm,benimde kasımda
Canım sen ekimde başlıcan dimi hafi hayırlısı valla ya şu yukardaki duayı okuyomusunuz ben ınu kendime ve bi arkadaşım var ona okuyorum siZde okuyun bence ii geliyohadi hayirli olsun güzel haberleri bekliyoruzz
ben de gün sayiyorum
anneme söyledim hergün benim için Meryem süresini okuyorCanım sen ekimde başlıcan dimi hafi hayırlısı valla ya şu yukardaki duayı okuyomusunuz ben ınu kendime ve bi arkadaşım var ona okuyorum siZde okuyun bence ii geliyo
Vayyyy hazırlıklar tam desene süperrrr hayırlıs inş ardarda güZel haberler veririzanneme söyledim hergün benim için Meryem süresini okuyor
Rabbim kabul eder inşallah
ben de dua ediyorum Arada kuran da okuyorum
folik asit e başladım balık yağı hapı da içiyorum yaklaşık bi ay önce kan testi yaptırdım sağlık ocağında değerler nasıl diye. kendimce hazırlanıyorum hadi hayirlisi
Ay bakalım ama bu sefer gerçekten iyi hissediyorumVayyyy hazırlıklar tam desene süperrrr hayırlıs inş ardarda güZel haberler veririz
Oncelikle çok geçmiş olsun emin ol hemen geçiyor zaman benimde parsiyel di ve 15 günden az kaldıKizlar mrb bnde parsiyel mol gecirdim 28 temmuzda kurtaj oldum sorum şu ki deger 0 olduktan sonrami 6 ay yoksa kan vermeye basladigimiz surec dahilmi 6 ay
Oncelikle çok geçmiş olsun emin ol hemen geçiyor zaman benimde parsiyel di ve 15 günden az kaldı
sifirlandiktan sonra 6 ay geçmesini beklemek gerekiyor
Aaaa süper ben de mesaj atmistim şimdi sana var mı bi haber diyeKızlarr hamile olabilirim:/
:))) inşşş bakalım sana özelde attığım gibi durum hemen koşmıycam doktora eğer hamileysem tabi 5 haftayı beklerim en azından kese görünğr allah iateyen herkese nasio etsin sağlıkla kucağa almayıAaaa süper ben de mesaj atmistim şimdi sana var mı bi haber diye
ay çoook sevindim
buarada okulumuza yeni bi öğretmen geldi ilk hamileliği mol gebelik mis doktor 3 ay bekle demiş o 2 ay beklemiş. sonra hamile kalmış . bi oğlu oldu.bi kaç önce de ikinci çocuğunu kucağına aldı. umut veren hikayeler çok aslında
amin inşallah .ben geçen sefer hemen herkese hamile olduğumu söylemiştim. Aile olursam bu sefer hersey yoluna giren kadar agzimi acmicam etrafimdakilere.tabi burası hariç:))) inşşş bakalım sana özelde attığım gibi durum hemen koşmıycam doktora eğer hamileysem tabi 5 haftayı beklerim en azından kese görünğr allah iateyen herkese nasio etsin sağlıkla kucağa almayı
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,bizlere de nasip olsun inş,gönlünü ferah tutAradaannn yıllaaarr geçmiş..kafayı yiyodum o zamanlar..mol gebelilten sonra rahim filmi çektirdim.doktorum hiiiççç sorun yok dedi ve aşılama yaptı.2 sefer.olmadı.sonra başka bi doktor rahim filmine baktı ve dedi ki senin aşılamayla falan çocuğun olmazki dedi.tüpler yapışmış kürtajdan sonra.bir hışımla tüp bebeğe geçtik.olmadı.tekrar denedik ve şimdi şükür hamileyim.yaşanan süreç ne kadar da sinir bozucuydu.aslında hala çok korkuyorum.yine kötü bişey olucakmış gibi kaygılanıyorum hep.