Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Aradaannn yıllaaarr geçmiş..kafayı yiyodum o zamanlar..mol gebelilten sonra rahim filmi çektirdim.doktorum hiiiççç sorun yok dedi ve aşılama yaptı.2 sefer.olmadı.sonra başka bi doktor rahim filmine baktı ve dedi ki senin aşılamayla falan çocuğun olmazki dedi.tüpler yapışmış kürtajdan sonra.bir hışımla tüp bebeğe geçtik.olmadı.tekrar denedik ve şimdi şükür hamileyim.yaşanan süreç ne kadar da sinir bozucuydu.aslında hala çok korkuyorum.yine kötü bişey olucakmış gibi kaygılanıyorum hep.

Mol gebelik sonrasi nekadar sure olmadi daasilama yaptirdin.Benimde 9 ay olmamisti simdide zor olacak çok korkuyorum.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

Aradaannn yıllaaarr geçmiş..kafayı yiyodum o zamanlar..mol gebelilten sonra rahim filmi çektirdim.doktorum hiiiççç sorun yok dedi ve aşılama yaptı.2 sefer.olmadı.sonra başka bi doktor rahim filmine baktı ve dedi ki senin aşılamayla falan çocuğun olmazki dedi.tüpler yapışmış kürtajdan sonra.bir hışımla tüp bebeğe geçtik.olmadı.tekrar denedik ve şimdi şükür hamileyim.yaşanan süreç ne kadar da sinir bozucuydu.aslında hala çok korkuyorum.yine kötü bişey olucakmış gibi kaygılanıyorum hep.

Mol gebelik sonrası kürtajımı yapan doktor 1 sene korunacaksın demişti.ben de başka doktora gittim,korunma kapat mol sayfasını,bi daha olacak diye bişey yok dedi.6 ay denedik olmadı.sonra rahim filmi istedi.onda da bi sıkıntı görmedi.aşılama yaptı 2 kez.meğer tüplerimde yapışıklık oluşmuş o yüzden olmuyomuş.sonra mecbur tüp bebeğe geçtik.diyeceğim o ki senin tüplerinde falan sıkıntı yoksa olur Allahın izniyle.ya da aşılama yaptırabilirsin.hem aşılama maddi manevi zor da değil.

Yok canim bende rahim filmi çektirdim tüplerde bi sikinti yok sukur.Hatta filim cektirdigim ay hamile kalmistim.yapilacak tup testleri yaptirdim onlarda da sorun yok.Allah alnimiza ne yazdiysa onu yasariz.Artik hayirlisi

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 13 Eylül de kaybettim bebeğimi. 33 haftalıktı. Pataloji sonucu parsiyel mol :KK43: O zamandan beri araştırıyorum 33. haftaya kadar süren kısmi mol gebelik duymadım okumadım. Doktorumda hiç görmemiş tamamen şans dedi. Kucağıma almama bu kadar az kalmışken böyle bir şey yaşamayı hiç beklemiyordum. Hala da şaşkınım. Tabi Allah'ın takdiri. Elden gelen bir şey yok. Çoğunuzun hikayesini okudum hatta bazılarına kendimden çok üzüldüm. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin. Bu konuyla ilgili uzman bir doktor arıyorum. İst. avrupa yakasındayım. Önerebileceğiniz doktor var mı?

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 13 Eylül de kaybettim bebeğimi. 33 haftalıktı. Pataloji sonucu parsiyel mol :KK43: O zamandan beri araştırıyorum 33. haftaya kadar süren kısmi mol gebelik duymadım okumadım. Doktorumda hiç görmemiş tamamen şans dedi. Kucağıma almama bu kadar az kalmışken böyle bir şey yaşamayı hiç beklemiyordum. Hala da şaşkınım. Tabi Allah'ın takdiri. Elden gelen bir şey yok. Çoğunuzun hikayesini okudum hatta bazılarına kendimden çok üzüldüm. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin. Bu konuyla ilgili uzman bir doktor arıyorum. İst. avrupa yakasındayım. Önerebileceğiniz doktor var mı?
Çok çok geçmiş olsun şaşırdım doğrusu ben de ilk defa bu kadar ileri haftada duyuyorum. inşallah en kisa surede Bebeğinizi kucaginiza alirsiniz. gelişmeleri paylaşirsan iz sevinirim

13 Eylül de normal doğum yaptım. 3 hafta sonra beta takibine başladım.
5 Ekim 3.4
12 Ekim 1.3
19 Ekim 0.8
Değerlerim iyi çok şükür. Takibim onkolojide yapılıyor. Fakat bugünde sordum doktora 1 yıl gebe kalmamam gerektiğini söyledi. Bende başka bir doktorla da görüşmek istiyorum.

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 13 Eylül de kaybeeğimi. 33 haftalıktı. Pataloji sonucu parsiyel mol :KK43: O zamandan beri araştırıyorum 33. haftaya kadar s. üren kısmi mol gebelik duymadım okumadmktorumda hiç görmemiş tamamen şans dedi. Kucağıma almama bu kadar az kalmışken böyle bir şey yaşamayı hiç beklemiyordum. Hala da şaşkınım. Tabi Allah'ın takdiri. Elden gelen bir şey yok. Çoğunuzun hikayesini okudum hatta bazılarına kendimden çok üzüldüm. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin. Bu konuyla ilgili uzman bir doktor arıyorum. İst. avrupa yakasındayım. Önerebileceğiniz doktor var mı?
Çok geçmiş olsun canm çok yeni ve ne yaşadğını anlabiliyorum ama ben bi sayfada okudum parsiyel mol olup bebeğini Doğuran bir aarkadaşın hikâyesini okumuştum ve yanlş hatrlamıyoasam bebeği birkaç ayda yaşamş niye doktor arıyosun canm değerlerinin takibi icinmi

gln: 43118472 .!.:
5 Ekim 3.4
12 Ekim 1.3
19 Ekim 0.8
Değerlerim iyi çok şükür. Takibim onkolojide yapılıyor. Fakat bugünde sordum doktora 1 yıl gebe kalmamam gerektiğini söyledi. Bende başka bir doktorla da görüşmek istiyorum.
Canm hangi hastaneye gidiyorsun şu an doğru söylemiş 1 sene bekle bencede 33 hafta rahmin yavaş yavaş toparlanır bir seneye bence acele etme ben bir seneden fazla bekledim

5 Ekim 3.4
12 Ekim 1.3
19 Ekim 0.8
benimki parsiyel mol bana da doktor bi sene bekle dedi. Sonra perinatolog a gittim o ise 6 ay yeterli dedi
mesela bi iş arkadaşım da hiç beklememis hemen hamile kalıp bebişini kucagima almış .

5 Ekim 3.4
12 Ekim 1.3
19 Ekim 0.8
Sevgili arkadasim cok gecmis olsun. Senin durumun benimkine nazaran daha zor olmus. Bebegin cennette seni bekliycek insallah. Allah buyuk her aci geciyor inan ilk zamanlar bizde epey zorlandik. Simdiyse nasil toparlaniriz nasil kendimizi daha iyi hissederiz amacindayiz. Sen de bir an once toparlarsin umarim. Sakin uzulme yalniz degilsin....

Sevgili arkadasim cok gecmis olsun. Senin durumun benimkine nazaran daha zor olmus. Bebegin cennette seni bekliycek insallah. Allah buyuk her aci geciyor inan ilk zamanlar bizde epey zorlandik. Simdiyse nasil toparlaniriz nasil kendimizi daha iyi hissederiz amacindayiz. Sen de bir an once toparlarsin umarim. Sakin uzulme yalniz degilsin....

Saol arkadaşım sana da geçmiş olsun. Sizlerin durumlarını okudukça anladım yalnız olmadığımı geçecek biliyorum sadece biraz zaman alacak. Allah sabrını da veriyormuş gerçekten bunu da öğrendim. Senin parsiyel mol muydu?

benimki parsiyel mol bana da doktor bi sene bekle dedi. Sonra perinatolog a gittim o ise 6 ay yeterli dedi
mesela bi iş arkadaşım da hiç beklememis hemen hamile kalıp bebişini kucagima almış .

Aklımı kurcalayan bu oldu pek çok yerde parsiyel için 6ay yeterli diye duydum. Tabi benimki çok büyümüştü acaba durumum beni etkiler mi onu merak ediyorum. Yeniden aynı sürece girmek beni çok korkutmasına rağmen 1 yıl da çok uzun gibi geliyor. Senin kaç ay olmuştu sıfırlanalı?

Canm hangi hastaneye gidiyorsun şu an doğru söylemiş 1 sene bekle bencede 33 hafta rahmin yavaş yavaş toparlanır bir seneye bence acele etme ben bir seneden fazla bekledim

Kanuni de Özgür Bey e gidiyorum. Sen de oraya gidiyordun yanlış hatırlamıyorsam hatta bebeğin olmuştu değil mi?

Aklımı kurcalayan bu oldu pek çok yerde parsiyel için 6ay yeterli diye duydum. Tabi benimki çok büyümüştü acaba durumum beni etkiler mi onu merak ediyorum. Yeniden aynı sürece girmek beni çok korkutmasına rağmen 1 yıl da çok uzun gibi geliyor. Senin kaç ay olmuştu sıfırlanalı?
6 ay yeni bitti denemelere başladım

Canım buarada 87 lisin zaten yaş sıkıntın yok dert etmeee ben 31 im valla hiç dert etmiyim çok şükür sağlığı m yerinde

X