-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #6.401
Hahaha doğru diosun keşke eşim bedelli yapmasaydı en azından alışırdım saymayasa:))) neyse biter inşşşşAy bugünler bitecek miiiii:))
Resmen askerde şafak sayıyor gibiyim
Beta hcg sıfırlandı iki ay sonunda benımBu aralar çevrwmdeki herkes hamileee:)))) milletin ki ne sağlammış yaa:))) allah sağlıkla kucaklarına versin darısı başımızaa
Süperrr çok sevindimmm kızlar size aon kararımı açıklıyorum önümüzde ay denemeye başlıyorum tekrar 4 ay yeter valla iyi hissediyorum ve çok istiyrumBeta hcg sıfırlandı iki ay sonunda benım
Insallah canim sabirla bekliyoruz normale donmeyi:)Üşütmemeye dikkat et
Ben ikişer kat gitmiştim
Üşütmemeye dikkat et ben ikişer kat giymiştim.agtilar o yüzden olabilir.ben de hemen hap kullanmaya başlamıştım
Inşallah sifirlandigi haberini de tez zamanda verirsin:)
Canım tabi sen daha iyi bilirsin de 2 aycık kalmış ben de senin gibiyim ekimi bekliyorumSüperrr çok sevindimmm kızlar size aon kararımı açıklıyorum önümüzde ay denemeye başlıyorum tekrar 4 ay yeter valla iyi hissediyorum ve çok istiyrum
:))) ha deyince tutmuyo zaten anca tutururum iyi olcak iyi merak etmeyin haber vericem sizede ama zaten bi regl sonra denicem yani hamile kalırsam eylülde belli olur kalamasamda hertürlü ekime kalır:) 31 yaşına girdim kalması doğurması derken azcık büyümesi derken33:)) olsun artık yaaaCanım tabi sen daha iyi bilirsin de 2 aycık kalmış ben de senin gibiyim ekimi bekliyorum
Canım yaslarimiz da aynı:))) ha deyince tutmuyo zaten anca tutururum iyi olcak iyi merak etmeyin haber vericem sizede ama zaten bi regl sonra denicem yani hamile kalırsam eylülde belli olur kalamasamda hertürlü ekime kalır:) 31 yaşı na girdim kalması doğurması derken azcık büyümesi derken33:)) olsun artık yaaa
Keyfin sonu yokki arkadaşım:)) tatil ye iç gez tabi çalışıyorumda ama istiyorum artık eşimde istiyo enerjimiz tükenmeden bizde evimize bir bebiş gelsin istiyoruz kısaca tatlım beklemicrö artık ama teknik olarak şu anda bişe yapamıyrm zaten kocam yok:)Canım yaslarimiz da aynı
Paniklemeyelim inşallah hersey çok güzel olacak
Ben son 2 ay diyip moral veriyorum kendime geziyorum son gunlerin keyfini cikarayim diyirumyeni haberlerini bekliyorum
Çok mutlu olurum paylasirsan
Ooo sifirlanmasi na az kalmış ne guzel:) 5 in altı sifirlanmis demek diye biliyorum canimSelam kader arkadaslarim
Arabesk girdim ama... Dun kan sonucu 7 cikti. Sifira dusmesini beklemeden tatile cikmaya karar verdik. Psikolojimiz bozuldu biraz iyi gelicek insallah.
Bir ay turkiyedeyim Allah'ın izniyle. Oranin havasi suyu iyi gelir insallah.
Burda birkac kisiden duymustum deger 5in altina dusunce sifirlandi diyolarmis, sizin bir fikriniz varmim benim doktorum 2nin altindaysa diyo.
artik gelnce bakariz insallah.
ama kayseri de de gitmeyi dusunuyorum doktora iyi bir chech up lazim sanirim. Kayseride olupta bana jinekolog onerecek varmi arkadaslar??
Tatilde giremezsem siteye dondugumde birkac hamile haberi duymak isterim ona gore:):)
Allah'a emanet olun; herseyin hayırlısı bulsun bizi, cumamiz mübarek olsun.
Düşer düşer benimde 7 den 2 düştü birdaha da bakmadım önümüzdeki ay birdaha bakıcam bu saaten sonra yükselmez galiba gerçi bizde bu şans varken oda olur:))Ooo sifirlanmasi na az kalmış ne guzel:) 5 in altı sifirlanmis demek diye biliyorum canim
Yok canım negatifleri dusunmeyelim olumlama yapalım hep:)ben sifirlandiktan sonra yine de ayda bi yaptırıyorum testi içimde kalmasın diyeDüşer düşer benimde 7 den 2 düştü birdaha da bakmadım önümüzdeki ay birdaha bakıcam bu saaten sonra yükselmez galiba gerçi bizde bu şans varken oda olur:))
Yok canım negatifleri dusunmeyelim olumlama yapalım hep:)ben sifirlandiktan sonra yine de ayda bi yaptırıyorum testi içimde kalmasın diye
Hafif bi ağrı hissediyorum ama bana engel olacak kadar deilBişe sorcam yumurtlama döneminde ağrın oluyomu hiç oluyısada ne kadar oluyo:)
Oh ne güzel az kalmış bebişini kucağına almana darısı bizlerin başına :))Merhaba arkadaşlar
Daha önce bu olayı yaşayıp şimdi bebek bekleyen biri olarak size tavsiye eğer zamanının varsa 6 ay 1 yıl beklemeniz. Çünkü mol gebeliği dedikleri şey bir tur yumurta kanseri. Yumurta dollendikten sonra bolunmesi gereken sayidan cok daha fazla ve hizli bolunuyor. Ben 2 aylik hamileyken benim degerler 6 aylik cikmisti ve geceden sabaha 3 kati olmustu. Bir de Bunun iyisi de var konusu de. Ben bundan dolayı kürtaj oldugumda yengem çıkanların otopsisini yaptı. Temiz olmasına rağmen ben 6 aydan fazla bekledim çünkü doktorun eğer hamile kalıp da mol gebeliği tekrar ederse bebeğe de rahmine de zarar verirsin çocuğun bile olmayabilir dedi. Bu yüzden size tavsiye bekleyin derim