- 21 Mayıs 2014
- 4.139
- 3.061
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #6.481
Canm bende oradan takiplerimi yaptım memnun kaldm şimdi sen iyi bir doktor arıyodun demi benin hamilelik düşündüğümde gittiğim doktor çevresinde baya tanınan bir doktor baya hastası var küçükçekmecede oda batı bahat hastanesi reşat bey çok süper doktor tavsiye ederim eğer gitmek istersen randvu için numara vereyim çünkü her zaman bulunmuyor hastanede yurt dışında şehir dışında oluyor sıklıklaKanuni de Özgür Bey e gidiyorum. Sen de oraya gidiyordun yanlış hatırlamıyorsam hatta bebeğin olmuştu değil mi?
Canm bende oradan takiplerimi yaptım memnun kaldm şimdi sen iyi bir doktor arıyodun demi benin hamilelik düşündüğümde gittiğim doktor çevresinde baya tanınan bir doktor baya hastası var küçükçekmecede oda batı bahat hastanesi reşat bey çok süper doktor tavsiye ederim eğer gitmek istersen randvu için numara vereyim çünkü her zaman bulunmuyor hastanede yurt dışında şehir dışında oluyor sıklıkla
Canm ben kartın8 bulamadım da sen googlden reşat bahat yaz hemen çıkıyo orda daha detaylı bilgide edinirsinOlur canım numarasını alayım. Teşekkür ederim. Ben şimdi çapa da görevli prof.ları araştırıyorum. Mesai dışı muayene diye bir şey varmış. Öyle gitmeyi düşünüyorum.
Canm ben kartın8 bulamadım da sen googlden reşat bahat yaz hemen çıkıyo orda daha detaylı bilgide edinirsin
Kızlarrr nasılsınız,benim6 ayım dolmak üzereZaten sen söyleyince biraz araştırdım yorumları genelde iyi. Gidersem yazarım yine. Saol :)
iyidir vallaKızlarrr nasılsınız,benim6 ayım dolmak üzere
Canım beta hcg baktırdım 19 küsür çıktıSelamlar, V virtue ben hamileligini test ettin saniyodum, evde test yaptinmi. Doktora gidince haber ver bize de olurmu. 6 ayi dolan arkadaslar bizim icin de sua edin de zaman cabucak gecsin, Rabbim sabrimizi bol versin insallah. Yedigime ictigime dikkat etmeye basladim ben de iyice.4 ay doldu hapi biraktim birkac ay da kendimce korunucam vucudum kendine gelsin istiyorum. Allahin izniyle guzel gunler bizi bekliyo:)
ohhh ne mutlu sanamerhabalar
bu konuyu açalı tam 4 yıl olmuş
uzun zamandırda gırmıordum siteye girdim girmişkende konuma bakayım aktifmidir die maşallahhh haala güncel ama kimse yaşasın istemezdim mol gebeliği
şimdilerde 3 yaşında oğlum var erken doğum yaptım birkaç sıkıntımız var ama maşallahhhh o yaşadığım günler cokkkkktaaaaan geride kaldı darısı sizlere
ohhh ne mutlu sana
kaç zamandır aklimdaydi n acaba ne yapıyor diye o dönem baştan sona okumuştum . Şimdi çok şükür hamileyim. inşallah tamamına hayırlısıyla erer de kucagima alabilirim
İnan zaman her ne kadar hiç geçmeyecek mis gibi gelse de hızla akıp geçiyor . Bu zamanin kiymetini bilip kendini Sıkma dan stres yapmadan geçir. inşallah en kisa zamanda senden de hayırlı haberler alirizÇok sevindim senin için merak ediyordum. Çok şükür hamileymişsin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Benimde 1buçuk ay bitti. Darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah
Canim cok gecmis olsun. Burda henuz degerleri yukselen bir arkadasa rastlamadim ben. Umarim bir an once hersey duzelir, bize en kisa zamanda degerlerinin yeniden normale dondugu haberlerini verirsin. Iyi bak kendine simdi extra dikkat et herseyine, yemene icemen dinlenmene ozen goster. Biraz klişe olucak ama moralini de koru, uzuntulu stresli zamanlar degerler inan daha yavas azaliyo. Allah'a emanet ol.Herkese merhaba
Ben de 6 ekim'de mol gebelikten kürtaj oldum. Kürtajdan önce betahcg degerim 100binin uzerindeydi. Kurtajdan bi hafta sonra 9bindi. Daha sonra artmaya basladi 27binlere çıktı. 27bine çıktığı zaman kemoterapi ignesi vuruldum 5 gün. Bu 5gun icinde dusme olmadi aksine artis gösterdi. Igne bitince değerlerim 27 binden 21bine düştü iki gunde. 21bine düştükten bi hafta sonra da 7bine düştü. Su an degerlerim 4binde. Iki hafta sonra tekrar kan verip kontrole gideceğim. Ayni şeyleri yasayan arkadaslrla konusmak istedigim icin yazmak istedim değerleri benim gibi sonradan yukselen ve normale donen arkadaslr var mi aramızda?
Bende hep merak ediyordum sen napiyosun diye inanki, her konu acildiginda senin nick cikiyor karsima cunku"konuyu acan" diye. Cok sevindim adina, Rabbim evladini sana bagislasin. Sen kurtajdan ne kadar sonra hamile kaldin. Benim 4,5 ay oldu. Allah'im sabir versin zaman cok yavas ilerliyo sankimerhabalar
bu konuyu açalı tam 4 yıl olmuş
uzun zamandırda gırmıordum siteye girdim girmişkende konuma bakayım aktifmidir die maşallahhh haala güncel ama kimse yaşasın istemezdim mol gebeliği
şimdilerde 3 yaşında oğlum var erken doğum yaptım birkaç sıkıntımız var ama maşallahhhh o yaşadığım günler cokkkkktaaaaan geride kaldı darısı sizlere
Canim cok gecmis olsun. Burda henuz degerleri yukselen bir arkadasa rastlamadim ben. Umarim bir an once hersey duzelir, bize en kisa zamanda degerlerinin yeniden normale dondugu haberlerini verirsin. Iyi bak kendine simdi extra dikkat et herseyine, yemene icemen dinlenmene ozen goster. Biraz klişe olucak ama moralini de koru, uzuntulu stresli zamanlar degerler inan daha yavas azaliyo. Allah'a emanet ol.
Bi kere yasin daha 25 hiic stres yapmama gerek yok önünde uzun yıllar var daha dur bakalım bence yaşayacağın güzel günleri düşün kendini mutlu edecek şeyler yap bak ben 31 yaşındayım ve umrumda deil dedim tabi bi ay üzüldüm kendime süre tanıdım sonraaaa salla gitsin dedimTeşekkür ederim dediğin gibi morali yüksek tutmak gerekiyor. umarım en kısa zamanda güzel haberler veririm.