Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

ay hayırlı ugurlu olsun allah tamamına erdırsın canımmmmm ne kadar bekledın ve bebışimiz kac ayında haberlerını senınkı mol parsıyel mıydı neydı

martta bı senem dolmustu canım benım yenı gebeyım 38 gunluk parsıyel molduu allahım sıde versın en kısa zamanda

martta bı senem dolmustu canım benım yenı gebeyım 38 gunluk parsıyel molduu allahım sıde versın en kısa zamanda

hayırlı olsun canım benımde parsıyel mol bende yenıyım doktorum banada 1 yıl bekle dedı tedavı surecın nasıldı senın benım kı ılkı 40 hcg 2 yı yenı verdım bakalım ne cıkacak senın kactı ılkı bayagı endıselıyım ya doktor bana 1 ılac falanda vermedı nasıl bır tedavı olacak bılmemmmmmmm 1 yıkl beklıycez

burda yotum bır haftadır gıremedım o yuzden nese onemlı degıl unutmustur

ay canım alınma zaten dun akşanm hazırladı kızcagız daha eklentılerı olur sadece sen unutulmamışsındır k usura bakmazsın bu arada teşvık amaclı sıteye gırış olsun dıye demıştım ben yanlış anlama aaaammmman bıde alınırömış burcuuuuuu bakarmısın nazına bıze işimiz var bızım vallahı bununla anlaşialn nazcekıcezzzzzzz kazamız mubarek olsunnnnnnnnn

yok canım alınmadım benım degerler bı bucuk ayda dustu ben haftada gıttım sıfırlanınca ayda gıttım en sonunda akcıger grafısı cekındım baska bıse yapmadım ınsallah sana verır kurban oldugum

ılac felan yok zaten canım dusuyosa degerlerın korkma sakın hersey yoluna gırer bende 17 ay bekledım

elegancee66 tebrik ederim Allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.Senide ekledim listeye. eee bebişimiz kaç haftalık ? doktora gittinmi ? ayy süper yaaa topik hamişlerle doluyorrrrrr

elegancee66 tebrik ederim Allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.Senide ekledim listeye. eee bebişimiz kaç haftalık ? doktora gittinmi ? ayy süper yaaa topik hamişlerle doluyorrrrrr

saol canım 5 hafta 5 gunluk yarın doktora gıdıcem dualrınızı beklıyorum yarın ıcın

saol canım 5 hafta 5 gunluk yarın doktora gıdıcem dualrınızı beklıyorum yarın ıcın

tedirgin olduguunun farkındayım sanırım bu hepimizin hamileliiği boyunca hissedecegimiz duygular sakın korkma Allahım yardımcın olsun yarın güzel haberlerle dönmen dilegiyle ... hadi bakalım yarın büyük bi sabırsızlıkla seni bekliyor olacagız .

ınsallah evet tedırgınlık var doktora gıderken bıle bı korku ınsallah korktugum yere ugramam yarın haber verırım

burcucum gıttım doktora kalp atısı yoktu kucuk oldugu ıcın 2 hafta sonra gıdıcem kese normal dedı dusme tehlıken yok dedı sımdı 2 hafta gecmezde

burcucum gıttım doktora kalp atısı yoktu kucuk oldugu ıcın 2 hafta sonra gıdıcem kese normal dedı dusme tehlıken yok dedı sımdı 2 hafta gecmezde

ohhh ohhh masallah bebişine keseciği war ozman cok sevindim adınaaa bir bebiş daha geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

slm kızlar burcucuum listeye bir kişi daha ilave et canım....mürüvet hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çünkü :)yaşasınnnnnnnn yuppiiiiiii
bu arada hala düşük tehidim var kızlar kanamam çok azda olsa devam ediyor.....
buarada kesemi gördümmm top gibi 7 mm ve normal dedi doktorum.elegance hayırlı uğurlu olsun canım allah tamamına erdirsin cümlemizinkini....
canım senin adın ne ya????sakıncası yoksa söylermisin....?????elegance yazmak çok zor tatlım....:)

düşüp bayılcam şimdiiiiii beynim durmuş bi vaziyette suan
Allahım inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa cadı mürüvet abla demekki bugün o yuzden hiç girmemiş ayy waryaaaaaaa cok ama cooooooooooooooooook sevindim herkes hamile neredeyseeeeeee masalllahhhhh

senin bebişedeee masallaaah ayşecimmmmm cok kişi tanıyorum kanaması olupta bebişini kucagına alan o yuzden sakın korkma ayy waryaaaaaa nasıl sevindim anlatamam yaaaaa allahım hepinizinkini sag salim kucagınıza almayı nasip etsin

valla bende ölü gibi yatıyordum.tel çaldı deli kız ayşe hcg 119 dedi.ben bu ay bekliyodum ondan.ama yani doğuruyom sandım ya öyle birden çok sevindim tabi gözüm açıldı :))) ya kalp atışlarını duysam şunun rahatlayacağım da daha var 5 hafta 6 günlük daha miniş 1 mm zaten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…