Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

kızzzzz sıra sende haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.tabi bomba gibi bşrde düşük haberi ermeyeyimde ayyyyyyyyy korkuyom.şimdibirde mürüvet için korkum başladı...1 di 2 oldu.inş benim gibi yataklara düşmez

bu ay yumurtlamanın olacagını söyluyordu zaten :)) cok sevindim yaaa bugün hiç görünmedi topikte belliydi birşey oldugu rapormu almıs ? ne kadarlıkmıs? Sende merak etme birdahaki kontrolde allahın izniyle inşallah duyarsın gelininde geldi hadiiiiii
bende hapı bıraktımya halaaa adet olamadım en son agustos 4 yada 6 da regl olmuştum hala tık yok pko mu oldum yoksaaaaa yaaa :84: :84: :84:

kızzzzz sıra sende haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.tabi bomba gibi bşrde düşük haberi ermeyeyimde ayyyyyyyyy korkuyom.şimdibirde mürüvet için korkum başladı...1 di 2 oldu.inş benim gibi yataklara düşmez

nerdeeee daha 4.5 ay oldu cok zamanım war.Hakkınızda hayırlısı olsun ne ugurlu topik degilmi kanaman azmıs o yavas yavas kahverengiye dönüşür yok olur gider merak etme bol bol dinlen sadece .Dualarımız sizinle .... Mürüvet ablanın değeride güzel inşallah onunkide saglıklı bir gebeliktir

ablacım ısmım kubra allah razı olsun saglıklı kucklarımıza almayı nasıp etsın murvet abla adınada cok sevındım

abla benımkıde 5hafta 6 gunluk kesem 13mm dedı 2 hafta sonra gıdıcem bnde cok korkuyorum

folık asıt ıctım sadece baska bıse yapmadım canım ama 5 aydır ıstıyordum bu ay pes ettım bebısım geldı

tebrik ederim canım.tanıstıgımızada memnun oldum.Demekki kafadan silip atmak gerekiyor bebek fikrini nerede okursam okuyayım cogu kişi hiç ummadıgı düşünmedigi anda hamile kalmıs düşünmemek nasıl olacaksa tabi biraz zor bir durum
En azından senin bebişinde seni cok bekletmedi hayırlısı olsun

Son düzenleme:
aygım ugurlu geldı buraya kızlar sanırımmmmmmmm hayırlı ugurlu olsun canlarım bebbişlerınız coccccooooookkkkkkkkkk sevındımmmmmm benımde degerım ılkı 40.1 dı 2 cı hsg degerım 3.5 üç bucuk yorumlarınız beklıyorummmmmmmm nasıl ılkını 30 agustosta yaptırdım 2 cısınıde 9 eylul nasıl degerler 3 cusunude bu hafta cuma yaptıracam bakalımmmmmmmm

masalllahhh ablacım artık degerin negatif sayılıyor.Benim doktor hemen aylık vermeye geçmişti sen neden haftaya veriyorsun doktorunmu söyledi? artık bundan sonra 5in altındaki değerleri negatif say yani sıfır gibi bişey işteee ....

komık gelecek ama daha gostermedım ondan yorum ıstedım ızındeymış yınede ben yaptırırım cuma gunu nasıl ıyımı canım ya yukselırmı kı acaba

komık gelecek ama daha gostermedım ondan yorum ıstedım ızındeymış yınede ben yaptırırım cuma gunu nasıl ıyımı canım ya yukselırmı kı acaba

sanmam yükselecegini artık negatifte seyreder hep böyle bu cumada yaptır muhtemelen sıfır cıkar sonrada aylık vermeye basla doktorunada görün ablacım belki bekleme süreni 1 yıldan daha az bi süreye indirir... İnsanın inanası gelmiyor degilmi mol olduguna normalde yüzbinlerde olması gereken değer bu kadar küçük değerlere ragmen mol olabiliyor cok ilginç yaaa Allahım kimselere yasatmasın bugün bi doktora danıstım internet üzerinden bana mol ciddi bir hastalıktır dedi

evet cıddıdır bencede ben yenıyım ama bu hastalıkta tedavı demıstı doktorum da bakalım ne dıyecek 2 kan testınde ıyı demı bu düşüş

evet cıddıdır bencede ben yenıyım ama bu hastalıkta tedavı demıstı doktorum da bakalım ne dıyecek 2 kan testınde ıyı demı bu düşüş

tabi canım süper hatta kimisi war kan değeri anca 3 ayda düşen... molün hertürlü tedavisi war ama sıkı takip gerekiyor ne yazıkkı oda biraz sabrı zorluor

bende memmun oldum canım saol allahım sanada en kısa zamn da bebıs versın

abla gayet ıyı dusus gostermıs masallah burcunun dedıgı gıbı 5 e ınerse negatıf sayılıyor bıdaha verırsen sıfırlanacaktır

ablacım yasım 22 parsıyel mol yasadım bnde benım degerler 1 bucuk ayda dustu bn 3 ay gebe kaldım bn olme asamasına geldım doktorlar farketmedı ben haftalık kan verdım sıfırlayıncaya kadar sonra bı sne buynca aylık verdım ben ankara bıle gıttım doktora ama hepsı aynı soledı bı sene bekle dedı bı senenın sonunda unıversıte hastahanesıne gıttım akcıger fılmı cekındım bastan asagı muayene oldum 5 ay snra gebe kaldım sun 5+6 2 hafta sonra gıdıcem ama ben cok mutlu ve huzurlu olmaya calısıyorum senın baska cocugun var mı abla ablacım ozeelden yazamadım bıldırımım az oldugu ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…