-
- Konu Sahibi burcuerdem
valla bende ölü gibi yatıyordum.tel çaldı deli kız ayşe hcg 119 dedi.ben bu ay bekliyodum ondan.ama yani doğuruyom sandım ya öyle birden çok sevindim tabi gözüm açıldı :))) ya kalp atışlarını duysam şunun rahatlayacağım da daha var 5 hafta 6 günlük daha miniş 1 mm zaten :))
valla bende ölü gibi yatıyordum.tel çaldı deli kız ayşe hcg 119 dedi.ben bu ay bekliyodum ondan.ama yani doğuruyom sandım ya öyle birden çok sevindim tabi gözüm açıldı :))) ya kalp atışlarını duysam şunun rahatlayacağım da daha var 5 hafta 6 günlük daha miniş 1 mm zaten :))
kızzzzz sıra sende haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.tabi bomba gibi bşrde düşük haberi ermeyeyimde ayyyyyyyyy korkuyom.şimdibirde mürüvet için korkum başladı...1 di 2 oldu.inş benim gibi yataklara düşmez
ohhh ohhh masallah bebişine keseciği war ozmancok sevindim adınaaa bir bebiş daha geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm kızlar burcucuum listeye bir kişi daha ilave et canım....mürüvet hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çünkü :)yaşasınnnnnnnn yuppiiiiiii
bu arada hala düşük tehidim var kızlar kanamam çok azda olsa devam ediyor.....
buarada kesemi gördümmm top gibi 7 mm ve normal dedi doktorum.elegance hayırlı uğurlu olsun canım allah tamamına erdirsin cümlemizinkini....
canım senin adın ne ya????sakıncası yoksa söylermisin....?????elegance yazmak çok zor tatlım....:)
evet canım kesecık var cocugun 2 hafta beklemem lazım ama
kübra kaç yasındasın listeye ekliyeyim
bebiş saglıklı olsunda annesi beklersin 2 hafta. Herhangi bi yöntem uyguladınmı peki hamile kalmak için? yoksa kendiliğindenmi oluverdi
folık asıt ıctım sadece baska bıse yapmadım canım ama 5 aydır ıstıyordum bu ay pes ettım bebısım geldı
aygım ugurlu geldı buraya kızlar sanırımmmmmmmm hayırlı ugurlu olsun canlarım bebbişlerınız coccccooooookkkkkkkkkk sevındımmmmmm benımde degerım ılkı 40.1 dı 2 cı hsg degerım 3.5 üç bucuk yorumlarınız beklıyorummmmmmmm nasıl ılkını 30 agustosta yaptırdım 2 cısınıde 9 eylul nasıl degerler 3 cusunude bu hafta cuma yaptıracam bakalımmmmmmmm
masalllahhh ablacım artık degerin negatif sayılıyor.Benim doktor hemen aylık vermeye geçmişti sen neden haftaya veriyorsun doktorunmu söyledi? artık bundan sonra 5in altındaki değerleri negatif say yani sıfır gibi bişey işteee ....
komık gelecek ama daha gostermedım ondan yorum ıstedım ızındeymış yınede ben yaptırırım cuma gunu nasıl ıyımı canım ya yukselırmı kı acaba
sanmam yükselecegini artık negatifte seyreder hep böyle bu cumada yaptır muhtemelen sıfır cıkar sonrada aylık vermeye basla doktorunada görün ablacım belki bekleme süreni 1 yıldan daha az bi süreye indirir... İnsanın inanası gelmiyor degilmi mol olduguna normalde yüzbinlerde olması gereken değer bu kadar küçük değerlere ragmen mol olabiliyor cok ilginç yaaa Allahım kimselere yasatmasın bugün bi doktora danıstım internet üzerinden bana mol ciddi bir hastalıktır dedi
evet cıddıdır bencede ben yenıyım ama bu hastalıkta tedavı demıstı doktorum da bakalım ne dıyecek 2 kan testınde ıyı demı bu düşüş
tebrik ederim canım.tanıstıgımızada memnun oldum.Demekki kafadan silip atmak gerekiyor bebek fikrini nerede okursam okuyayım cogu kişi hiç ummadıgı düşünmedigi anda hamile kalmıs düşünmemek nasıl olacaksa tabi biraz zor bir durum
En azından senin bebişinde seni cok bekletmedi hayırlısı olsun
aygım ugurlu geldı buraya kızlar sanırımmmmmmmm hayırlı ugurlu olsun canlarım bebbişlerınız coccccooooookkkkkkkkkk sevındımmmmmm benımde degerım ılkı 40.1 dı 2 cı hsg degerım 3.5 üç bucuk yorumlarınız beklıyorummmmmmmm nasıl ılkını 30 agustosta yaptırdım 2 cısınıde 9 eylul nasıl degerler 3 cusunude bu hafta cuma yaptıracam bakalımmmmmmmm