- 21 Mayıs 2014
- 4.158
- 3.070
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #6.121
Amin insallah hepimuzinki saglikli olur. Benim ilk bebegimin hicbir sorunu yoktu kalbi de cok saglikli atiyordu ama 2 bucuk aylikken durdu bir an kalbi. Yani aslinda bekliyorduk zamanimizi ama kaza oldu birazcik. geceler zor geciyor simdilik bir de cok erken ya simdi bilmiyorsun hicbirseyi bekliyorsun. Aklima hep en kotuleri geliyor bir ara dis gebeligi gecirdigimi bile dusundum yani
Kac yasindasin bu arada canim
Evet istanbuldayim bende 21 yasindayim. Bugun kalktim sabah namazina21 yaşındaym canm sen kaç yaşındasın bide İstanbul da mısın
Evet istanbuldayim bende 21 yasindayim. Bugun kalktim sabah namazina
Ozelde yaptim. Sen? Ama simdi baska doktora basladim digeri takibe bile almamosti beni ben kendim internetten okudum da saglik ocagina kan verdim surekli 2 kere kurtaj oldum sonra aramadi beni hatta 22 li olan degerimi goturdum sen hamile degilsin dedi kan testi filan istemedi sonra ayni hadtanede baska doktora gittim o takibe aldi pazartesi tekrar kan verecegim. Simdi sehir disindayim yoksa vermem lazimdi kani
anladimm kurtajdan sonrayaniam yatan kadini da ikizdi molu. Ama simdiki doktorumdan memnunum cok sukurMaalesef canm özelde genelde böyle ben çok hastane gezdim ama hiçbiri beni kabul etmedi çünkü 15 haftalık olmuştum bide ikiz eşi moldu benim bu yüzden hiçbir özel hastane yanaşmadı bana sadece kanuni sultan süleyman eğitim ve araştırma hastanesi kabul etti orda kürtaj oldum takiplerim felan hepsi orda oldu halen oraya gidiyorum
Anladimm kutlrtajdan sonra yanima yatan kadininda ikizdi molu. A
anladimm kurtajdan sonrayaniam yatan kadini da ikizdi molu. Ama simdiki doktorumdan memnunum cok sukur
pazartesi kan verecegim sonucu sali alirim ancak. Insallah guzel olur hersey. Haber veririm sanaTakiplerini ihmal etme yarınmı kan verecen sonucunu buraya yaz merak ederim inşallah güzel haberlerle dönersin
insallah mol degildir . Bende 4 aya yakin bir zaman once mol yasadim su anda hamileyim galiba iki haftadir hasta olamdim. Adetin gecikirse kan testi yap hemenKizlar yardiminiza ihtiyacim var.adetimden 1 hafta once cok ack pembe bi kan geldi.kanama oncesi yumurtaliklarimda ani bi agri oldu.sanki geriliyormus gibi hissettim.gebelik dusunmuyorduk ama suphe duymaya basladim.gebelik degilse neyin belirtisi olabilir Sizce.bende 5 ay oncesi mol gecirmistim
insallah mol degildir . Bende 4 aya yakin bir zaman once mol yasadim su anda hamileyim galiba iki haftadir hasta olamdim. Adetin gecikirse kan testi yap hemenKizlar yardiminiza ihtiyacim var.adetimden 1 hafta once cok ack pembe bi kan geldi.kanama oncesi yumurtaliklarimda ani bi agri oldu.sanki geriliyormus gibi hissettim.gebelik dusunmuyorduk ama suphe duymaya basladim.gebelik degilse neyin belirtisi olabilir Sizce.bende 5 ay oncesi mol gecirmistim
Pazartesi adt olmam gerekiyor.degerlerim guzel dusmustu ama ins degildir.umarim seninde saglikli bi bebisin olur.mol gebelik yasayanlarin en buyuk korkusu bu hastaligi tekrar yasamak.allah tekrar gostermesin.surekli korkuyla yasamakla geciyor vaktiminsallah mol degildir . Bende 4 aya yakin bir zaman once mol yasadim su anda hamileyim galiba iki haftadir hasta olamdim. Adetin gecikirse kan testi yap hemen
Daha erkenmis telaslanman icin bekle bakalimPazartesi adt olmam gerekiyor.degerlerim guzel dusmustu ama ins degildir.umarim seninde saglikli bi bebisin olur.mol gebelik yasayanlarin en buyuk korkusu bu hastaligi tekrar yasamak.allah tekrar gostermesin.surekli korkuyla yasamakla geciyor vaktim
Evet cok dusuk bi ihtimal zaten.belki baska bi sikinti da olabilir.bakalim gorucez:/Daha erkenmis telaslanman icin bekle bakalim
Insallah olmaz canim hicbir sıkıntı. Kotu dusunme. Bak benim yapacak birseyim yok mesela olan olmusEvet cok dusuk bi ihtimal zaten.belki baska bi sikinti da olabilir.bakalim gorucez:/
Doktora gittin mi peki.doktor ne dedi Merak ettim.betahcgyi daha dikkatli takip ettir muhakkak.her hafta baktir.allahim ins sorun cikmazInsallah olmaz canim hicbir sıkıntı. Kotu dusunme. Bak benim yapacak birseyim yok mesela olan olmus
Doktor su anda hamilesin dedi ama cok erken oldugu icin keseyi falan hic gormedi pazartesi kan verecegim tekrar iki kere yaptim testi birj 22.32 digeri 222 cikti 4 gundeDoktora gittin mi peki.doktor ne dedi Merak ettim.betahcgyi daha dikkatli takip ettir muhakkak.her hafta baktir.allahim ins sorun cikmaz