Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Kimilerinin benimkiinden de düşük başlıyor ama daha uzun sürede sifirlaniy or dua edelim biz de hersey güzel olsun

Canm çok geçmiş olsun inşallah biran önce sıfırlanr değerlerin canm gecen hafta kürtaj oldum demişsin de peki kürtajdan hemen sonra beta HCG ölçmedilermi o zaman kaçtı

Anladm canm o zaman da baklsaydı düşüştemi yükseliştemi anlardk şimdi olsun sabırlı ol 3 ayda sıfırlanan insanlar gördüm benimkide 4 ayda sıfrlanmıştı tedavi ilaçla sen şimdiden stres yapma allahn izniyle sıfırlanacak en kısa zananda

merak etme zor bi süreç değil ilk olduğunda çok üzülmüştüm ben. benimde parsiyel moldü değerlerin hızla düşer muhtemelen doktorun altı ay gebelik yasaklar sonra hiç bi sıkıntı yok :) 4,5 ay oldu benimde şu an değerlerim sıfıra indi. parsiyel molün tekrarlama ihtimali de yok denecek kadar az umarım ikinci yavrunu da kucağına alırsın :)

Ayy ne guzel atlatmissin ins. Seninde 6. Ayin hemen dolar guzel haberler yazarsin bize ins.

Bisey sorucam degerler sifirlanana kadar her haftami bakildi kan degerlerine? Bide seninkiler kendindenmi dustu yoksa takviye bisey kullandinmi ?

Bende kasimda parsiyel molden iki kere kurtaj olmustum ve degerlerim 1 ayda dustu sayilir doktorum 6 ay korunma suredi verdi ama su anda hamileyim galiba 10 gundur adet olmadim ve dunku beta hcg m 222.12 cikti doktorum takibe aldi beni cok korkuyorum tekrar mol yasarim diye

Ay ne garip bi sikintiymis bu mol boyle insan korkulu kaliyor cidden cumayi iple cekiyorm bende ins dusmustur. Sen 6 ayi beklemedenmi hamile kaldin

Evet canim malesef oyle oldu ondan cok korkuyorum boyle 4. Ayda hamile kadim
Hayirlisi olsun canim ya normalde 6 ay kesinlikle onermiyorlar ama degerler sifira indikten sonra kolay kolay cikmaz kalan aylar sadece tedbir dedi doktorum bana benim niyetim dogum kontrol hapi kullanmak kanamam nirmale girince 1 sene beklerim sanirim daha 27 yasimdayim bi tane kuzucumda var sukur gozum korktu benim bu islerden

Sen yeni mi kurtaj oldun. Beklemelisin zaten san hem Allah sana vermis bir kuzu insallah cabuk sifirlanir degerin. Bende 21 yasindayim ama cocugu cok istiyorum insallah iyi bir hamilelik geciririm. Pazartesi yine kan verecegjm beta hcg yukselisi normal olur insallah

Ewer daha 11 gun oldu pazartesi ilk betahcg bakildi bende yarin tekrar gidicem degerler icin beklemek zor cidden senin guzelce yukselmistir benimde dusmustur ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…