-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #6.081
Kimilerinin benimkiinden de düşük başlıyor ama daha uzun sürede sifirlaniy or dua edelim biz de hersey güzel olsun4 yasinda bi tane oglum var cok sukur :) ama gecen sene bi dusuk yaptim bi sene bekledim bundada parsiuel mol cikti daha ilk tahlililm oldu oda 6500 cikti doktor yavas duscek sanirim dedi rahim icindede kucuk parcalar gordk bugn kitu dusunmiyelim kanamayla atilir onlar belki hucreler urerse tekrar die cok korkuyorum. Senin baya guzel dusus gostermis tamamen sifirlanir ins.
Slm bayanlar yazdiklarinizin tamamini okuyamadim ama anladigim kadariyla siz mol gebeliklerinizi atlatmissiniz cok sukur. Ben daha gecen hafta kurtaj oldum bebegimin kalp atislari durmus parsiyol mol teshisi kondu patoloji sonucuna gore. Dun bthcg bakildi 6500 cikti sonucum cokmu yuksekbeni nasil bi surec bekliyor gercekten cok tedirginim.... ikinci bebegimi kaybedisim benimde ilkinde kese bozulmustu ddaha bebek olusmadan... cok sukurki bi tane oglusum var tek avuntum o Allah ona saglik versin ins.
Canm çok geçmiş olsun inşallah biran önce sıfırlanr değerlerin canm gecen hafta kürtaj oldum demişsin de peki kürtajdan hemen sonra beta HCG ölçmedilermi o zaman kaçtı[/QUOTEhemen yapmamis srvgili doktorum olcum kurtajdan bi hafta sonra bakildi ilk
S
Nasipte ne varsa o yasancak sanirim canim dort gozle sifiri gorcegimiz gunu beklicez artik dua edelim birbirimizedeKimilerinin benimkiinden de düşük başlıyor ama daha uzun sürede sifirlaniy or dua edelim biz de hersey güzel olsun
ANasipte ne varsa o yasancak sanirim canim dort gozle sifiri gorcegimiz gunu beklicez artik dua edelim birbirimizede
merak etme zor bi süreç değil ilk olduğunda çok üzülmüştüm ben. benimde parsiyel moldü değerlerin hızla düşer muhtemelen doktorun altı ay gebelik yasaklar sonra hiç bi sıkıntı yok :) 4,5 ay oldu benimde şu an değerlerim sıfıra indi. parsiyel molün tekrarlama ihtimali de yok denecek kadar az umarım ikinci yavrunu da kucağına alırsın :)Slm bayanlar yazdiklarinizin tamamini okuyamadim ama anladigim kadariyla siz mol gebeliklerinizi atlatmissiniz cok sukur. Ben daha gecen hafta kurtaj oldum bebegimin kalp atislari durmus parsiyol mol teshisi kondu patoloji sonucuna gore. Dun bthcg bakildi 6500 cikti sonucum cokmu yuksekbeni nasil bi surec bekliyor gercekten cok tedirginim.... ikinci bebegimi kaybedisim benimde ilkinde kese bozulmustu ddaha bebek olusmadan... cok sukurki bi tane oglusum var tek avuntum o Allah ona saglik versin ins.
Ayy ne guzel atlatmissin ins. Seninde 6. Ayin hemen dolar guzel haberler yazarsin bize ins.merak etme zor bi süreç değil ilk olduğunda çok üzülmüştüm ben. benimde parsiyel moldü değerlerin hızla düşer muhtemelen doktorun altı ay gebelik yasaklar sonra hiç bi sıkıntı yok :) 4,5 ay oldu benimde şu an değerlerim sıfıra indi. parsiyel molün tekrarlama ihtimali de yok denecek kadar az umarım ikinci yavrunu da kucağına alırsın :)
Bisey sorucam degerler sifirlanana kadar her haftami bakildi kan degerlerine? Bide seninkiler kendindenmi dustu yoksa takviye bisey kullandinmi ?merak etme zor bi süreç değil ilk olduğunda çok üzülmüştüm ben. benimde parsiyel moldü değerlerin hızla düşer muhtemelen doktorun altı ay gebelik yasaklar sonra hiç bi sıkıntı yok :) 4,5 ay oldu benimde şu an değerlerim sıfıra indi. parsiyel molün tekrarlama ihtimali de yok denecek kadar az umarım ikinci yavrunu da kucağına alırsın :)
Banada dedi bugn doktordoktorum ilacla dusurebilirz die
Bisey sorucam degerler sifirlanana kadar her haftami bakildi kan degerlerine? Bide seninkiler kendindenmi dustu yoksa takviye bisey kullandinmi ?
Evet canim malesef oyle oldu ondan cok korkuyorum boyle 4. Ayda hamile kadimAy ne garip bi sikintiymis bu mol boyle insan korkulu kaliyor cidden cumayi iple cekiyorm bende ins dusmustur. Sen 6 ayi beklemedenmi hamile kaldin
Hayirlisi olsun canim ya normalde 6 ay kesinlikle onermiyorlar ama degerler sifira indikten sonra kolay kolay cikmaz kalan aylar sadece tedbir dedi doktorum bana benim niyetim dogum kontrol hapi kullanmak kanamam nirmale girince 1 sene beklerim sanirim daha 27 yasimdayim bi tane kuzucumda var sukur gozum korktu benim bu islerdenEvet canim malesef oyle oldu ondan cok korkuyorum boyle 4. Ayda hamile kadim
Sen yeni mi kurtaj oldun. Beklemelisin zaten san hem Allah sana vermis bir kuzu insallah cabuk sifirlanir degerin. Bende 21 yasindayim ama cocugu cok istiyorum insallah iyi bir hamilelik geciririm. Pazartesi yine kan verecegjm beta hcg yukselisi normal olur insallahHayirlisi olsun canim ya normalde 6 ay kesinlikle onermiyorlar ama degerler sifira indikten sonra kolay kolay cikmaz kalan aylar sadece tedbir dedi doktorum bana benim niyetim dogum kontrol hapi kullanmak kanamam nirmale girince 1 sene beklerim sanirim daha 27 yasimdayim bi tane kuzucumda var sukur gozum korktu benim bu islerden
Ewer daha 11 gun oldu pazartesi ilk betahcg bakildi bende yarin tekrar gidicem degerler icin beklemek zor cidden senin guzelce yukselmistir benimde dusmustur ins.Sen yeni mi kurtaj oldun. Beklemelisin zaten san hem Allah sana vermis bir kuzu insallah cabuk sifirlanir degerin. Bende 21 yasindayim ama cocugu cok istiyorum insallah iyi bir hamilelik geciririm. Pazartesi yine kan verecegjm beta hcg yukselisi normal olur insallah