Günaydınlar herkese..
Kaç gündür bu sayfadayım bismillah deyip 1.sayfadan başaladım okumaya salı günü ve bu sabah bitti kısa kısa hayat öyküleriyle dolu umut veren bir kitap okumuş gibiyim.
Kısa geçen hamilelik dönemim ve duygularımı sizinle paylaşıp yeni bir başlangıç yapacağım
Yaşım 30eveleneli bi seneyi gecti cocukları severim ama evliliğin rahatlığını da yaşayabilmek için hemen çocuk düşünmemiştik acaba zamanı geldi mi derken çooook da istekli olmamakla başlamıştık bu işlere yaş haddinden
Şükür ki ilk aydan hamile kaldım doktora gittim kese var kalp atımı var derken herkese duyurdum hamileyim diye ilk hamilelik çömezliği. Başıma gelene kadar düşük nedir hele mol nedir bilmezdim.insan en sevdiğiyle sınanırmış...ta kiiii Son kontrole kadar istediğim doktordsn bir türlü randevu alamıyordum yoğunluk sebebiyle sonunda alabilmiştim artık onun hastası doğurtacağı gebesiydim kapısında beklerken. sıra bana geldi kendimi tanıtma faslı bitti ultrasonda doktorun yüz tepkileri değişti daha önce duymuş muydun kslp atımını gibi sorular sormsya başladı.O An anladım evet bi sorun var galiba dedim kendi kendime
Önceki doktor üstten değil de vajinal duymuştu bana dinletmedi bu gelişimde dinletecekti dedim
Bu doktor da alttan muayene edelim dedi ama maalesef kalp durmuş
((
Yalnız bu 8 haftalık dönem de hep aklımdan kötü senaryolar geciyprdu bi turlu hsmileliğe alışamamıştım
İçimde bi sıkıntı kötü rüyalar acaba ben mi çağırdım ya da olacağını mı hissettim bilemiyorum Son günlerde her sabah gördüğüm sıkıntılı rüyaları eşime anlatıyordum
Hemen ertesi gün küretajjjjjj!!!!!
O odadan nasıl cıktığımı bilmiyorum bi yandan ağlamamaya çalışıyorum bi yandan içim gidiyor illa güçlü görüneceğim halleri
İki saat yollarda dolaştım eşimle telefonda konuştum
Güya kendimi ikna ettim küretajs gülerek kahkahalar eşliğinde gittim foto çekindim falan
Sonrasınds ilk hafta gayet mutlu olanları makul karşılamış herekese açıklama yapan ben
Sonraki hafta yavaş yavaş idrak eden sadece eşimin yanında ağlayan ben
Ve bu hafta dibe vurmuş bennnn
Evde hiçbir şey ypamayan doğru düzgün abur cubur yemeyen düzgün beslenen benişten dönüşte marketten torbayla dönüp aksam bitiren iükahvaltısız evden çıkmayan virtue işte tost yemekten bi hal oldu
Pizza Burger King KFC anlayacağınız acısı çıkmaya başladııı
Normalde 54 55 kilo idim hamilelikte bets hcg den dolayı acayıp mıde bulantıları gecırdım hamur ısı ıyı gelıyordu bı ekmek ynaında bı kase zeytın peynırlı borek gıbı seyler bana pahalıya mal oldu
Sonuc su An 60kıloooo
Son haftam evde atarlı huysuz cekılmez bırı bu zaman zarfında elımden dusmeyen tsblet ve sayfamız okudukca hayat buldum basta bu sayfayı açan burcuerdeme sonra burda hayatını paylasan suna ajda ızmır ıstanbul azurem parıs hanfendı marıa pdr ve su An aklıma gelmeyen herkese gercekten canı gönülden teşekkürler Allah herşeyi gönlünüze göre versin..
Sonuç olarak alınan kararlar ve uygulma zamanıyla kendımı 6ay sonrasına bomba gıbı hazırlayacagım dıbı gordum yukselme zamanı
Kısa yuruyuslerle baslayıp spora devam ederek bu hantallıgı atmak
Eskı beslenme duzenıme gerı donmek
Ozellıkle su içimini ciddi oranda artırmak
Manevi olarak kendimi geliştirmek(Son bi hafta kaçırdığım namazların haddi hesabı yok
(bu ben değilim ama çökmek buymuş tamamen herşeyden koptum
Ve mariapdr (ayrıca teşekkürü borç bilirim
nin doktor tavsiyesi olan bülent karsı ziyaret etmek bir 3 ay sonra
Hamilelik çalışmalarından bi iki üç ay önce tüm ön tahlilleri halletmek
Kendim için zevk aldığım şeyleri yapmsk kitap okumak mesleki gelişimle ilgili kaynak okumak gibi
Kısacası kendimi yenilemek yeni bir benle yeni bir başlangıç umut doluyum
Iyı kotü herseye hazırım ama Son derece pozıtıfım
Dualarım sızınle lütfen sizler de beni ekleyin dualarınıza
Herşey bizim için imtihan dünyası bi de etraftaki kimi zaman aile cevresındekılerın patavatsızlıklarına ragmen ınadına mutlu görünme çsbası da yıktı beni rahat olacağım artık yettiiii