Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Ewer daha 11 gun oldu pazartesi ilk betahcg bakildi bende yarin tekrar gidicem degerler icin beklemek zor cidden senin guzelce yukselmistir benimde dusmustur ins.
Bana doktor duzenlo adet olmam icin bir ilac vermisti bir de antibiyotik zaten benim de 1 aya yakin bir zamanda 53 e indi sonra birkac haftada bitti. Insallah seninki de cabuk duser . Kan sonucun kac bu arada

Bana doktor duzenlo adet olmam icin bir ilac vermisti bir de antibiyotik zaten benim de 1 aya yakin bir zamanda 53 e indi sonra birkac haftada bitti. Insallah seninki de cabuk duser . Kan sonucun kac bu arada
6500 cikti pazartesi yarin asil anlicaz dusus olup olmadigini. Ama kurtajdan sonra yavas dusmus dedi doktorum bide hala kanamam bitmedi rahim icine bakti az cok kalintilar var gibi dedi tekrar ureme olmasindan korktu kurtajin kalintilarida olabilir ama dedi kafam allak bullak

2. Kurtaji oldum ondan sonra daha da birsey olabilir diye sadece doktordan alabilecegin 3 tane ilac var o da kanama yapip dusurebiliyor onu da kullandim sonra bitti Allah a sukur. Ama cok kotkuyorum ya pazartesi kan verecegim. Doktorun dustukten sonra beta hcg tekrar yukselmez mi dedi

Bisey sorucam degerler sifirlanana kadar her haftami bakildi kan degerlerine? Bide seninkiler kendindenmi dustu yoksa takviye bisey kullandinmi ?
Ben Kasım'da kürtaj oldum ilk tahlil Aralık'ta yapıldı 4.1 çıkmıştı Sıfır olana kadar haftalık gittim ocakta sıfıra düşmüştü hiç birşey kullanmadım

X hnm srnin baya dusuk cikmis degerin benimkine gore benimde yarin en kotu ihtimalle 3000 olmasi lazimmis oyle dedi doktorum yoksa tekrar temizlencekmis rahim ici... Ewet canim sifirlandiktan sonra cikmaz genelde tipta imkansiz die bisey yok ama ben rastlamadim dedi

Canm az önce geçmiş beta HCG ne baktm kürtajdan sonraki hafta benimki 5000 civarı çıkmış sonra 400 sonrada yükselme olmuş 900 çıkmış birden ben o tahlilleri halen saklıyordum korkma canm benim o yükselmeden tedaviyle düştü senin ki inşallah düşmüştür ama yükselme olmuşsada fazla panik olma tedavisi var şükür
X hnm srnin baya dusuk cikmis degerin benimkine gore benimde yarin en kotu ihtimalle 3000 olmasi lazimmis oyle dedi doktorum yoksa tekrar temizlencekmis rahim ici... Ewet canim sifirlandiktan sonra cikmaz genelde tipta imkansiz die bisey yok ama ben rastlamadim dedi

Tedavisi
Canm az önce geçmiş beta HCG ne baktm kürtajdan sonraki hafta benimki 5000 civarı çıkmış sonra 400 sonrada yükselme olmuş 900 çıkmış birden ben o tahlilleri halen saklıyordum korkma canm benim o yükselmeden tedaviyle düştü senin ki inşallah düşmüştür ama yükselme olmuşsada fazla panik olma tedavisi var şükür
tedavisi ne acaba. Bu arad sen su anda hamile misin

Cok sagol canim ilgin icin kemoterapi haplarindanmi kullandin sen dusmesi icin yukselme olunca bi yan etkisi rahatsiz edici biseyi yokmus sanirm ama adi yetiyor huzursuz etmeye

Canm benim de adetin on gün geçmişti veya HCG baktık değerin 390 galiba yani 300 lerdeydi çok yüksek değil bence senin değerin inşallah sağlıklı bir hamilelik tir bu sefer Rabbimin izniyle
Bende kasimda parsiyel molden iki kere kurtaj olmustum ve degerlerim 1 ayda dustu sayilir doktorum 6 ay korunma suredi verdi ama su anda hamileyim galiba 10 gundur adet olmadim ve dunku beta hcg m 222.12 cikti doktorum takibe aldi beni cok korkuyorum tekrar mol yasarim diye

Ilgin icin cok tesekkur ederim insallah iyi gecer benim degerim en son 1.14 tu yani dusmustu. Allah bebegini sana da bana da tum isteyenlere de bagislasin

Sadece sundan korkuyorum ben on gun gecikmeden sonraki degerim 22.32 idi 4 gun sonra 222 ye yukselmis hizli bir yukselme diye korkuyorum

Ayy inşallah canm hiç belli olmaz bu işler belki de sıfırlanmıştr :KK66:canım ben şu an 7 ayımdaym rabbime şükür ilk bebeğim bide mol den sonra olduğu için pek bi üstüne titriyoruz inşallah sağ salim kucağıma alırm kızımı
Sabaha bisey kalmadi iyi haberler alirim ins da bu kinustuklarimizi sadece bilgi olarak hatirlarim :-) buarada sen kac aylik oldun hayirlisiyla saglikli sihhatli al bebisini kucagina
O
Sabaha bisey kalmadi iyi haberler alirim ins da bu kinustuklarimizi sadece bilgi olarak hatirlarim :-) buarada sen kac aylik oldun hayirlisiyla saglikli sihhatli al bebisini kucagina

Bence pek yüksek değil canm hamilelerde bu değer gayet normal sen tekrar mol yaşamaktanmı korkuyorsun yoksa hamilelikleri birlikte değerlerinin yükselmesinden mi endişe ediyorsun
Sadece sundan korkuyorum ben on gun gecikmeden sonraki degerim 22.32 idi 4 gun sonra 222 ye yukselmis hizli bir yukselme diye korkuyorum

O korku bende de olmuştu bir hafta uykularm kaçmıştı gece kalkıp düşünüp dürüyordum sabahlara kadar seninde bu korkun gayet normal ve galiba seninde ilk bebişin kalp atışlarını duyunca bütün bu korkuların uçup gidecek biliyorum kolay değilama başka şeylerle meşgale ol hiç mol ihtimalini düşünme süreni beklememişsin keşke bekleseydin ama inan bu formda süresi dolmadan hamile kalan bir sürü arkadaş okudum hepsinin bebeği sağl8kliymış Rabbimin izniyle seninkide sağlıklıdr dua et bol bol
Tekr

Tekrar mol yasamaktan korkuyorum ben zaten deger yukselecek hamilelikte. Birde zamanimi beklemedim ya

O korku bende de olmuştu bir hafta uykularm kaçmıştı gece kalkıp düşünüp dürüyordum sabahlara kadar seninde bu korkun gayet normal ve galiba seninde ilk bebişin kalp atışlarını duyunca bütün bu korkuların uçup gidecek biliyorum kolay değilama başka şeylerle meşgale ol hiç mol ihtimalini düşünme süreni beklememişsin keşke bekleseydin ama inan bu formda süresi dolmadan hamile kalan bir sürü arkadaş okudum hepsinin bebeği sağl8kliymış Rabbimin izniyle seninkide sağlıklıdr dua et bol bol
Amin insallah hepimuzinki saglikli olur. Benim ilk bebegimin hicbir sorunu yoktu kalbi de cok saglikli atiyordu ama 2 bucuk aylikken durdu bir an kalbi. Yani aslinda bekliyorduk zamanimizi ama kaza oldu birazcik. geceler zor geciyor simdilik bir de cok erken ya simdi bilmiyorsun hicbirseyi bekliyorsun. Aklima hep en kotuleri geliyor bir ara dis gebeligi gecirdigimi bile dusundum yani

X