-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #6.161
Sen su an hamile idin değil mi tekrar. Merak ettim ne durumdasın simdiTam hatirlayamiyorum canim ama benim ikinci kurtajim adetliyen olmustu ve 10 gunden fazla surmustu
Daha birsey soylemek icin cok erken . Birsey belli degilSen su an hamile idin değil mi tekrar. Merak ettim ne durumdasın simdi
Hcg takibin Yapılıyor ama değil mi ?Daha birsey soylemek icin cok erken . Birsey belli degil
Evet yapiliyorHcg takibin Yapılıyor ama değil mi ?
Sen ne zaman mol yasadin simdiki durumun nedir?Evet yapiliyor
Kasım'da Kısmi Mol geçirdim şu an Ramazan'ı atlatmayı bekliyorum çünkü gebelikte iğne kullanmam gerekiyormuşSen ne zaman mol yasadin simdiki durumun nedir?
Bende kasimda olmustum kurtaj i . Neden igne olacaksin kiKasım'da Kısmi Mol geçirdim şu an Ramazan'ı atlatmayı bekliyorum çünkü gebelikte iğne kullanmam gerekiyormuş
Kan pıhtılaşma sıkıntım var malesef :/Bende kasimda olmustum kurtaj i . Neden igne olacaksin ki
Aspirin ise yaramiyor mu kiKan pıhtılaşma sıkıntım var malesef :/
Aspirin ise yaramiyor mu ki
Anladim canim bende coraspin kullaniyorum sindi tedbir amacli verdi doktorDerecesine göre veriyorLar ben coraspini normalde kullanıyorum zaten işin içine gebelik girince yetmiyo malesef
Midende sıkıntı yapıyo mu senînde? Bana hayli ağır geliyodu Dr sütle iç dedi yatarkenAnladim canim bende coraspin kullaniyorum sindi tedbir amacli verdi doktor
Aa bana birsey yapmadi gerci daha 6 tane ictim de ne sıkıntısı yapiyor kiMidende sıkıntı yapıyo mu senînde? Bana hayli ağır geliyodu Dr sütle iç dedi yatarken
Anladim . Bana henuz birsey yapmadi da progestan cok bas donmesi ve uyku yapiyorMide bulantısı yapıyodu ama öyle böyle değil
Bebekten Olmasın o :) bu arada herşey yolunda mı?Anladim . Bana henuz birsey yapmadi da progestan cok bas donmesi ve uyku yapiyor
Daha gormedik bebegi bilmiyorum cok erken birsey soylemek icin . Yolunda gibi gozukuyorBebekten Olmasın o :) bu arada herşey yolunda mı?
İnsaAllah :)Daha gormedik bebegi bilmiyorum cok erken birsey soylemek icin . Yolunda gibi gozukuyor
Canim nsilsin? Nasilgidiyo gebelik:)Daha gormedik bebegi bilmiyorum cok erken birsey soylemek icin . Yolunda gibi gozukuyor
16 gun gec geliyor bebek. Bekliyoruz canimCanim nsilsin? Nasilgidiyo gebelik:)