Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

31 mayısta oldum canım bende 1 hazirandan beri şu eylülün sonunda tam 4 ay olcak sende mi erken düşünüyorsun benim gibi...doktorun ne dedi peki..benimde değerlerim bayağı sıfırlandı doktorda bidaha gerek yok kan vermene bundan sonra düşer dedi o zamandır baktırmam...düştü yani...adetimi oluyorum düzenli bir şekilde gerisi mevlama kaldı artık...

bende korkmuyor değilim...günler yaklaştıkça erteleyesim geliyor...eşimde muallakta o da ocakta olsun istiyor...birde gebe kalmadan önce bir doktruma gitsem mi diye düşünüyorum...bu karasızlık ve endişe beni öldürcek

ya kızlar ovulasyon testi kullanan var mı varsa hangisini kullandınız netten mi sipariş verdiniz yoksa eczaneden mi aldınız...

KIZLAR KURTAJDAN SONRA BT HCG SIFIRLANMALI DEDİ DOKTOR BENM 64.32 CIKTI 3 HAFTA OLDUM KURTJ OLALALI 15 GUN SONRA TEKRAR BAKTRCEM TEKRAR DOKTORA GTMEME GEREK VAR MI SİZDE ACİLDEN BAKTRSAM OLUR MU

KIZLAR KURTAJDAN SONRA BT HCG SIFIRLANMALI DEDİ DOKTOR BENM 64.32 CIKTI 3 HAFTA OLDUM KURTJ OLALALI 15 GUN SONRA TEKRAR BAKTRCEM TEKRAR DOKTORA GTMEME GEREK VAR MI SİZDE ACİLDEN BAKTRSAM OLUR MU
merhaba benim 6 hafta sonra falan 70 e düşmüştü.. düştüğü sürece sıkıntı yok merak etmeyin. eğer olur da uzun süre düşşmezse ya da yükselirse doktorunuzu arayabilirsiniz. geçmiş olsun bu aradaa

SERA NASILSIN CANM HİÇ GÖRÜŞEMİYOZ

Sera naslsn canım
iyiyim canım ya k.bakma nette sorun vardı mjlarım gözükmüyodu...sende ne var ne yok regl olmadın hala sanırsam...hadi hayırlısı işallah olur bu seferde...yalnız canım sen ne zamandan ne zamana hasta oldun...ya yanlış hatırlamıyorsam sen önce oldun benden senin çoktannn olmuş olman lazımdı...benimki biteli 4 gün oldu...yüksek ihtimalle hamilesin canım

Evet canm 19 dan 19 oluyordum ama geç yumurtladım geç adet olurum yani bugünde olmazsan çok umutlanacam canm dularınaıeksik etme inşallah hamileyimdir

Evet canm 19 dan 19 oluyordum ama geç yumurtladım geç adet olurum yani bugünde olmazsan çok umutlanacam canm dularınaıeksik etme inşallah hamileyimdir
işallah olur bu sefer canım dualarımız herkese işallah içlerinde de bizlere...inanmak ve dua önemli...bende tam eylülün 17 sinde oldum...çok şükür ki 28. gün geldimi kırmızılar geliyor...ovu testi sipariş etcem artık...diğer gelecek adetimden sonra bende düşüneceğim işallah...ama öncelik bir sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum her ihtimale karşı...ya birde sormak istediğim hanfendiciğim...bu geç yumurtlama olayı adet günü düzenini etkiliyor mu...

KESİNLİKLE ETKİLİYOR CANIMBEN GEÇ YUMURTLADIM BU AY GEÇ ADET OLDUM BU ARADA MALESEF ADET OLDUM

kızlar 6+1 hamileyim ama bhcg 80000 çıktı bugün daha dr a gösteremedim. mol gebelik olabilir yine. daha önceki hamileliğim parsiyel moldü ama çocuk sağlıklıydı dünyaya geldi çokşükür.daha önce yazmıştım bunu çok oluyo. ikinci hamileliğim de mol olcak galiba.değer çok dimi?

selam kızlar
ben nisan ayında gebe olduğumu öğrendim.6 haftalıkken kanamam başladığı için doktora gittim. düşük yaptığımı söyleyip kürtaj olacağımı söyledi. bende kürtaj olmak istemediğim için başka doktora gittim. 15 gün sonra mol olabileceğimi söyledi. kürtaj oldum patoloji sonucu tam mol gebelik olduğum söylendi. bir yıl korunma süresi verdi. beta hgc düzenli olarak düşerek sıfırlandı. bir hafta sonra 5 ay bitmiş olacak. ben bir yıl beklemek istemiyorum. sizce ne yapmalıyım ?????????? :'(

Evet fazla canım değerlerin. Yaaa ben çok üzüldüm şimdi. Tam kendimi yeni bir hamileliğe psikolojik olarak hazırlamaya çalıştığım dönemde böyle haberler almak çok üzücü. Peki bir şey soracağım? İlk bebekte parsiye mol olanda nasıl oluyorda kromozom fazlalığından dolayı sağlıklı doğuyor?

Ben de mayıs ayında kürtaj oldum ve daha beta hcg tam sıfır olmadı bir küsür. Bende o tam sıfırlansın hamile kalmayı düşünüyorum bir buçuk yıl bekleyip gene aynı süreçlerle karşılaşanlar var. Oyuzden ya nasip deyip hazırlayacam kendimi hamileliğe:)

parsiyel molde hm bbek oluyo hem de mol görüntüsü oluyoya hani bebekte 69 kromozom olur diye biliniyo, işte bize her yer kürtaj dedi, tıp fak.de perinatoloji bölümünde dr inceledi bu bebek sağlıklı ölçülere sahip dedi. amniyosentez yapıp kromozom sayısına bakalım dedi ve 46 kromozom çıktı allaha şükür. mucize gibi doğdu bebeğim. dr böyle sağlıklı doğum bitek tayvan da buldu. beni de örnek teşkil etsin diye literatüre geçirecekti. yani hemen aldırmamak gerekiyor. bu hiçbir tıp kitabında yazmıyor diyodu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…