Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

çok saol un arkadaşlar beni bu kadar düşündüğünüz için ama işte annelik duygusu bu sefer 8 haftalık olmasına rağmen kanamam yokdu bende umutlanmışdım bu sefer sağlıklı diye ama olmadı ilk gebelik kayıplarım beni şuan ki gb üzmemişti galiba ozamanlar neyin içinde olduğumu bilmiyodum allah kimseyi evladıyla sınamasın arkadaşlar çok zor her an içinizde boğazınıza kadar çıkan bi acı sanki nefesiniz tıkanıyo çevrenizdekilerin çocuklarını hamile bayanları görünce hep aynı soru neden ben ilk çocuğum dursaydı 3 yaşında olucakdı bazen diyorum bunların hepsi rüya bi uyanıcam ki yatağımın başında anne kalk acıkdım diyen meleğim ona sımsıkı sarılmak hiç bırakmamak istiyorum gece uykularım yok oldu uyku die bişey kalmadı bende gece hayalet gibi evde geziyorum belki bir gün olucak ama ben o güne kadar nasıl dayanıcam bu acıya bilmiyorum allah kimseye yaşatmasın çok çok zor anneliği yaşayamamak

canım benim zaten konuştuk ama buradan da yazayım yine.. malesef bazı şeylerin zamanını biz bilemiyoruz bize tek düşen beklemek. ama çok zor bu beklemek biliyorum. keşke elimden birşey gelse. ama yapabileceğim en önemli en gerekli şeyi yapıyorum senin için, hep dua ediyorum. tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir bebek diliyorum senin için.. sen güçlü bir kadınsın. bu kayıplar seni sonunda sağlıklı bebeğine götürecek.. az daha sabır çok az kaldı...

saol arkadaşım bazen 10 15 de olsa devam diyorum olana kadar bazen bütün umudum yıkılıyo sanki olmuycak ve benim kabullenmem gerkdiğini düşünüyorum allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz aynı acıyı yaşadık allah bir daha yaşatmasın hepimiz umutları yeşersin istiyorum

amin canım arkadaşım aminn.. ama karamsarlık yok sen pozitif ol ki hayatın da pozitif olsun :) biz de anne olacağız inşallah sadece bizim yolumuz biraz daha uzun bunun da allah katında bir sebebi olduğuna inanıyorum. ömrümde başıma ne geldiyse iyi ya da kötü sonradan ben onun bir sebebi olduğunu öğrendim..

Ben de bu arada ekimde kontrole gidiyorum... bhcg haziran sonunda sıfırlanmıştı ekimden itibaren çalışmalara başlamak için izin isteyeceğim :) malum kayınvalidemler kasımda bizim yanımıza gelip bütün kış kalacak ilk 3 ayım rahat geçer.. çünkü kan sulandırıcı vs de kullanmak zorundayım nolur dua edin kızlar benim için hem doktorum izin versin hem de sağlıkla olsun bu sefer inşallah..

canım patoloji sonucum çıkdı mol değilmiş iltihaplı plasenta dokusu diyo anlamadım gitti netten bakıyorum bulamıyorum ama kesin olan mol değil

canım çok detaylı bir bilgi bulamadım haklısın ama sanırım önceki kürtajdan kalan parçadan olabilir gibi birşey okudum.. yine de yanlış yönlendirmek istemem kontrolün ne zaman doktorunla

Geçmiş olsun büşra,mol olmamasına sevindim,en azından bekleme süren olmayacak..benim de bugün kürtajdan sonra 2. Beta hcg kontrolum vardı.21. Günde 12.11 çıktı.doktor düşüşü çok beğendi.endişelenecek birşey yok,normal kürtajda bile 35 gün sonra sıfırlanıyor dedi.2 hafta sonra tekrar kan vereceğim,inşallah sıfırı görürüm..ve çok ilginç adet olmak istiyorum artık,hazirandan bu yana adet olmadım,bunu isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi:)

O o gez sen gez canm evet batımı bekliyorum bata bir hafta kala tekrar yumurtladm galiba tutarmı bilmiyom
buralardayım canım ya ben anca geziyordum şu aralaryeni geldim ankaraya biraz kafa dağıtmak iyi geldi...takip ediyorum arada ama yazma fırsatım olmadı...gününü bekliyorsun galiba sen...

O o gez sen gez canm evet batımı bekliyorum bata bir hafta kala tekrar yumurtladm galiba tutarmı bilmiyom
hayırlısı olsun canım ya işallah olur bu sefer... bende çarşamba bekliyorum reglimi. kurban gircek araya sonra diğer reglime düşünüyorum aslında. ama bazen tereddüt ediyorum kasımdan sonra mı olsun diye...zaten arada 1 ay oynuyo...karasız kaldım...eşimede kalsan ocakta olsun diyo o erteleme yanlısı aslında arada onu da düşünmüyor değilim günler yaklaştıkça kararsızlaşıuyor ve erteleme yanlısı oluyorum ister istemez

merhaba canımm ben adet oldum yarın bekliyordum...duygusallıklar üstümdeydi belirtisini göstermişti...bir ayım kaldı bebiş düşünmeye... bu arada 2. kürümü yapacağım bitince...istihareye yatacağım hakkımda hayırlısı ne ise artık... ona göre Rabbim bir yol gösterir işallah...sende belirtiler var mı....

seracım sen ne zaman kürtaj olmuştun benimle aynı dönemde mi? ben mayıs ikinci haftası anneler gününün olduğu hafta tevafuk işte..benim hazirandan beri beşin altında değerler ama hala sıfırı görmedi. iki gün önce 1.40 tı. Ama ben buları artık sıfır olarak algılıyorum. Aralık ocak gibi bebek düşünmeye başlayacağım. Günler çabuk geçiyor aslında aynı zamanda korkmuyorda değilim hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…