-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #5.941
çok saol un arkadaşlar beni bu kadar düşündüğünüz için ama işte annelik duygusu bu sefer 8 haftalık olmasına rağmen kanamam yokdu bende umutlanmışdım bu sefer sağlıklı diye ama olmadı ilk gebelik kayıplarım beni şuan ki gb üzmemişti galiba ozamanlar neyin içinde olduğumu bilmiyodum allah kimseyi evladıyla sınamasın arkadaşlar çok zor her an içinizde boğazınıza kadar çıkan bi acı sanki nefesiniz tıkanıyo çevrenizdekilerin çocuklarını hamile bayanları görünce hep aynı soru neden ben ilk çocuğum dursaydı 3 yaşında olucakdı bazen diyorum bunların hepsi rüya bi uyanıcam ki yatağımın başında anne kalk acıkdım diyen meleğim ona sımsıkı sarılmak hiç bırakmamak istiyorum gece uykularım yok oldu uyku die bişey kalmadı bende gece hayalet gibi evde geziyorum belki bir gün olucak ama ben o güne kadar nasıl dayanıcam bu acıya bilmiyorum allah kimseye yaşatmasın çok çok zor anneliği yaşayamamakYaşadıklarına çok üzüldüm büşra,Allah sabır ve dayanma gücü versin..ama ümidini kaybetme,herşey insanlar için mutsuzluk da mutlulukta.Allah seni bir sınava sokmuş öyle düşün ve zamana bırak.imkanın varsa psikolojik olarak bir doktordan destek al mutlaka iyi gelecektir.iyi düşünmeye çalış..her zaman burdayım dertleşmek istersen.
çok saol un arkadaşlar beni bu kadar düşündüğünüz için ama işte annelik duygusu bu sefer 8 haftalık olmasına rağmen kanamam yokdu bende umutlanmışdım bu sefer sağlıklı diye ama olmadı ilk gebelik kayıplarım beni şuan ki gb üzmemişti galiba ozamanlar neyin içinde olduğumu bilmiyodum allah kimseyi evladıyla sınamasın arkadaşlar çok zor her an içinizde boğazınıza kadar çıkan bi acı sanki nefesiniz tıkanıyo çevrenizdekilerin çocuklarını hamile bayanları görünce hep aynı soru neden ben ilk çocuğum dursaydı 3 yaşında olucakdı bazen diyorum bunların hepsi rüya bi uyanıcam ki yatağımın başında anne kalk acıkdım diyen meleğim ona sımsıkı sarılmak hiç bırakmamak istiyorum gece uykularım yok oldu uyku die bişey kalmadı bende gece hayalet gibi evde geziyorum belki bir gün olucak ama ben o güne kadar nasıl dayanıcam bu acıya bilmiyorum allah kimseye yaşatmasın çok çok zor anneliği yaşayamamak
saol arkadaşım bazen 10 15 de olsa devam diyorum olana kadar bazen bütün umudum yıkılıyo sanki olmuycak ve benim kabullenmem gerkdiğini düşünüyorum allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz aynı acıyı yaşadık allah bir daha yaşatmasın hepimiz umutları yeşersin istiyorumcanım benim zaten konuştuk ama buradan da yazayım yine.. malesef bazı şeylerin zamanını biz bilemiyoruz bize tek düşen beklemek. ama çok zor bu beklemek biliyorum. keşke elimden birşey gelse. ama yapabileceğim en önemli en gerekli şeyi yapıyorum senin için, hep dua ediyorum. tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir bebek diliyorum senin için.. sen güçlü bir kadınsın. bu kayıplar seni sonunda sağlıklı bebeğine götürecek.. az daha sabır çok az kaldı...
çok şükür şimdilik canım,sana ne oldu böyle çok üzüldüm yaİyidir canm senin hamilelik nasıl gidiyor
saol arkadaşım bazen 10 15 de olsa devam diyorum olana kadar bazen bütün umudum yıkılıyo sanki olmuycak ve benim kabullenmem gerkdiğini düşünüyorum allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz aynı acıyı yaşadık allah bir daha yaşatmasın hepimiz umutları yeşersin istiyorum
canım patoloji sonucum çıkdı mol değilmiş iltihaplı plasenta dokusu diyo anlamadım gitti netten bakıyorum bulamıyorum ama kesin olan mol değilçok şükür şimdilik canım,sana ne oldu böyle çok üzüldüm ya
canım patoloji sonucum çıkdı mol değilmiş iltihaplı plasenta dokusu diyo anlamadım gitti netten bakıyorum bulamıyorum ama kesin olan mol değil
canım patoloji sonucum çıkdı mol değilmiş iltihaplı plasenta dokusu diyo anlamadım gitti netten bakıyorum bulamıyorum ama kesin olan mol değil
kızlar hamileyken enfeksiyon kapmışım ondan dolayı düşük olmuş kesin olarak mol değil çok şükür kurtuldum moldan inşlh bir daaha olmazayy bu aslında güzel haber sanırım değil mii? ben de hemen araştırmaya başlıyorum dur bulursam kopyalıcam hemen
kızlar hamileyken enfeksiyon kapmışım ondan dolayı düşük olmuş kesin olarak mol değil çok şükür kurtuldum moldan inşlh bir daaha olmaz
buralardayım canım ya ben anca geziyordum şu aralarSera nerelerdesin canm
buralardayım canım ya ben anca geziyordum şu aralaryeni geldim ankaraya biraz kafa dağıtmak iyi geldi...takip ediyorum arada ama yazma fırsatım olmadı...gününü bekliyorsun galiba sen...
hayırlısı olsun canım ya işallah olur bu sefer... bende çarşamba bekliyorum reglimi. kurban gircek araya sonra diğer reglime düşünüyorum aslında. ama bazen tereddüt ediyorum kasımdan sonra mı olsun diye...zaten arada 1 ay oynuyo...karasız kaldım...eşimede kalsan ocakta olsun diyo o erteleme yanlısı aslında arada onu da düşünmüyor değilim günler yaklaştıkça kararsızlaşıuyor ve erteleme yanlısı oluyorum ister istemezO o gez sen gez canm evet batımı bekliyorum bata bir hafta kala tekrar yumurtladm galiba tutarmı bilmiyom
bu arada canım ya hangi ovulasyon testini kullandın nerden aldınO o gez sen gez canm evet batımı bekliyorum bata bir hafta kala tekrar yumurtladm galiba tutarmı bilmiyom
merhaba canımm ben adet oldum yarın bekliyordum...duygusallıklar üstümdeydi belirtisini göstermişti...bir ayım kaldı bebiş düşünmeye... bu arada 2. kürümü yapacağım bitince...istihareye yatacağım hakkımda hayırlısı ne ise artık... ona göre Rabbim bir yol gösterir işallah...sende belirtiler var mı....O o gez sen gez canm evet batımı bekliyorum bata bir hafta kala tekrar yumurtladm galiba tutarmı bilmiyom
seracım sen ne zaman kürtaj olmuştun benimle aynı dönemde mi? ben mayıs ikinci haftası anneler gününün olduğu haftahayırlısı olsun canım ya işallah olur bu sefer... bende çarşamba bekliyorum reglimi. kurban gircek araya sonra diğer reglime düşünüyorum aslında. ama bazen tereddüt ediyorum kasımdan sonra mı olsun diye...zaten arada 1 ay oynuyo...karasız kaldım...eşimede kalsan ocakta olsun diyo o erteleme yanlısı aslında arada onu da düşünmüyor değilim günler yaklaştıkça kararsızlaşıuyor ve erteleme yanlısı oluyorum ister istemez