- Konu Sahibi burcuerdem
- #5.941
çok saol un arkadaşlar beni bu kadar düşündüğünüz için ama işte annelik duygusu bu sefer 8 haftalık olmasına rağmen kanamam yokdu bende umutlanmışdım bu sefer sağlıklı diye ama olmadı ilk gebelik kayıplarım beni şuan ki gb üzmemişti galiba ozamanlar neyin içinde olduğumu bilmiyodum allah kimseyi evladıyla sınamasın arkadaşlar çok zor her an içinizde boğazınıza kadar çıkan bi acı sanki nefesiniz tıkanıyo çevrenizdekilerin çocuklarını hamile bayanları görünce hep aynı soru neden ben ilk çocuğum dursaydı 3 yaşında olucakdı bazen diyorum bunların hepsi rüya bi uyanıcam ki yatağımın başında anne kalk acıkdım diyen meleğim ona sımsıkı sarılmak hiç bırakmamak istiyorum gece uykularım yok oldu uyku die bişey kalmadı bende gece hayalet gibi evde geziyorum belki bir gün olucak ama ben o güne kadar nasıl dayanıcam bu acıya bilmiyorum allah kimseye yaşatmasın çok çok zor anneliği yaşayamamakYaşadıklarına çok üzüldüm büşra,Allah sabır ve dayanma gücü versin..ama ümidini kaybetme,herşey insanlar için mutsuzluk da mutlulukta.Allah seni bir sınava sokmuş öyle düşün ve zamana bırak.imkanın varsa psikolojik olarak bir doktordan destek al mutlaka iyi gelecektir.iyi düşünmeye çalış..her zaman burdayım dertleşmek istersen.