- 5 Temmuz 2014
- 1.342
- 1.094
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #5.921
canım benim bende müsaid değilim bugün bayağı yoğundum yorgunum yarın da büyük ihtimal giremem net olmucak yanımda...ben sana yazarım muhakkak zaten boş anımda...Canm 23gibi sayfaya uğrarmısın o zaman konuşuruz şu an pek müsait dağilim canm
Hımm geçmiş olsun canım benim ya...merak ettiğim kaç haftalıktin...değerini hafta ve ay hamilelik değerlerinde netten bakabilrsin... 63.000 yüksekmiş...mol olsa bile üzülme rabbim sabrını verir...vaginal ultrasondan bakıldığında bana 3 hastanede mol olduğumu belirtti zaten...patolojidende kesin parsiyel mol teşhis edildi...kızlar lütfen banada yardımcı olun gecen çarsamba kurtaj oldum doktor mol gebelik olabilir dedi kesin sonucu patoloji den gelince solucem dedi kurtaj olmadan ki hcg degerim 63bin bu hafta geelicek sonuç korkuyorum
Benimde 7 haftalıktı canım...7 HAFTALIK
kızlar lütfen banada yardımcı olun gecen çarsamba kurtaj oldum doktor mol gebelik olabilir dedi kesin sonucu patoloji den gelince solucem dedi kurtaj olmadan ki hcg degerim 63bin bu hafta geelicek sonuç korkuyorum
haklısın canım ben şu anda memleketimdeyim misal...kendime ve eşime söz verdim...başkaları ne yaparsa yapsın kendimi üzmeyeceğim ve fırsatımı vermeyeceğim diye...ve bugünde bunu başardım... şunu öğrendim ki herkes birbirinin üzerinden birşeylerin ispatını yapmakta birşeyleri duyurmukta övmekte...ve kayınvalidemin üzüldüğü ister istemez farkediyorum...her defasında geldiğimde kimi gelininin hamileliğini anlatır sevicini paylaşır ama karşının ne hissettiğini bilmez...madem öyle dedim...ve başladım kızzz eşimle planlarımız var tatilimizi yapacağız bu arada cuma günü istanbula yolcuyum...ve inanırmısın insanların yaptığı nispetin başka türlüsünü ister istemez bende yaptım ve bugün o kişiler imrenmiş ve moral sıfırdı...tabi rabbim kalbimi biliyor sırf güçlü kalmak için bu yönteme başvurdum....hiçbirşey bebeğin kokusunu varlığına paha biçilemez....ama yapmak zorundaydımyani demem o ki insanlar zayıf yönünden yakalayıp canını acıtmak istiyor...fırsat vermeyeceksin arkadaşım...
Allah yardımcın olsun canım ya herkes ettiğini bulur...vicdan merhamet versin herkese...birde senin durumun farklıydı daha ilgilenmeleri lazımdı...ama allah var bana öyle hissettirmediler bana kayivalidem bakti...değer kıymet bilen insanlar benim moralimi bozan etraf...Ayynen öyle sera karşısındaki insanı üzmek hoşlarına mı gidiyor yoksa bizim çok alınganız biliyorsun mol gebelikte moral çok önemli değerlerin yükselebilir ben kaynanayla oturuyorum hastaneden geliyorsun moral 9nemli diyordum onlara kız sanki inadına tartışma çıkartıyorlardı vallah bak ya sanki umurlarnda mı biz onları kendi annemiz yerine koyalım onlar kızı yerine koymasn Acep evlatları yaşadığmz durumu yaşasa ne olur neyse sonra gidiyordum hastaneye hop değerler yükselmiş kemoterapi verirlerdi kaynanamlar bir gün gelmezdi hastaneye bırak gelmeyi aramazdı bile sebepsiz sonra eve geldiğimde ayy filancanım gelini hasta kim bilir ne ysptıda hasta oldu ya daha neler neler onlara hiç bir zaman hakkını helal etmicem sebebim oldular allah g9rüyorya bişi demiyorum şimdi o hastalandığında bi tas çorba vermek gelmiyor içimden sonra allahtan korkuyorum ilgileniyorum yani ben bunları aşarak kurtuldum hastalğmdan kim dost kim düşman gördüm ona göre davranıyorum insanlara allahım yaşatmasn bir daha inşallah
İyi bari onla geçmiş olsun canım ona şükürarkadaslar doktoru aradım patoloji sonucum gelmiş mol degilmiş cuma kontrolum var daha detaylı konuscem
İyi bari onla geçmiş olsun canım ona sukur
Allah yardımcın olsun canım ya herkes ettiğini bulur...vicdan merhamet versin herkese...birde senin durumun farklıydı daha ilgilenmeleri lazımdı...ama allah var bana öyle hissettirmediler bana kayivalidem bakti...değer kıymet bilen insanlar benim moralimi bozan etraf...
Belkide doktora gitmene gerek kalmaz canım herşey Allahtan...ama böyle beklemektense doktora git derim klomen şart değildir belki durumuna göre birşey yapar belkide çatlama sorunun yoktur belki sana öyle geliyordur...hakkında hayırlısı olsun canım benim:)Ya sera galiba benim yumurtalar çstlamıyo doktora gitsem klomen verecek ne yapcam ben şimdi
Belkide doktora gitmene gerek kalmaz canım herşey Allahtan...ama böyle beklemektense doktora git derim klomen şart değildir belki durumuna göre birşey yapar belkide çatlama sorunun yoktur belki sana öyle geliyordur...hakkında hayırlısı olsun canım benim:)
Mol olmaması iyi tabi ama tam teşhis ne onu anlayamadım..doktor mol deil dedi telefonda öğrendm yarın kontrolm var ama benö hcg yuksekti o ndn yuksek cıktı ki 63 bindi kurtaj olmadan once
merhaha ...korunma sürem de her ay doktor kontrolüne giderdim,doktorum adetin 8.günü yumurtluyorsun hatta korunmasaydın ikiz gebe kalabilirdin demişti kader kısmet işte..ovulasyon testlerini de denedim çift koyu çizgiyi de gördüm..sanırım vakti zamanını bekliyor..sağlıkla gelsin de inşallah..isteyen herkeze sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin Allahım..
hadi hayırlısı canım benim işallah yüzüne güler rabbimAdet olayım gidrcem inşallah sera