- Konu Sahibi burcuerdem
- #5.901
kızlar nasılsınız güzel haberler var mı hiç bana yazmıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok zor canım ya Allah yardımcın olsun...şükür ki bi doktor detaylı anlatmış bizleride aydınlattın..heralde üzülmeyelim diye ezbere konuşuyorlardı...eee o zaman merak ettiğim madem yumurtalıklarda hata diyelimmm erkekte olmuyormuymuş...yani bizlerde sorun gibi algılanıyor o zaman...parsiyel molde mesela 2 sperm birden giriyor... doktorum bana bunu böyle bu şekilde dedi...tekrarlar mı dedik bilemeyiz dedi tekrarlarda tekrarlamayadabilir dedi... ama seninki tekrarlamaz dedi...belki üzülmeyelim diye bir teselli...kızlar bu genlerle alakalıymı pgt yöntemiyle bile olsa sadece kromozomları sayabiiliyormuşlar 46 olanı koyuyomuşlar ama asıl önemli olan o kromozomların içinde olan bilgilermiş şuanki tıp o bilgilere ulaşamıyomuş yani 46 sağlıklı diyipde içinde bilgiler hatalı olabiliyormuş yani tüp bebek veya pgt bunun kesin çözüm yolu değil bizim için hiçbir tedavi ilaç yok her kadın da 4 milyon tane yumurta var bunların kimisi sağlıklı kimisi hatalı bize hep bu hatalı olanlar denk geliyo yani bütün yumurtalarımız sağlıksız değil ama diğer kadınlara oranla sağlıksız hücrelerimiz daha fazla eğer illa çocuk olucak diyosak sayı veya kürtajı düşünmüycez sabırlı olucaz devam diyicez sağlıklı yumurtamız döllenene kadar tabi kaçıncıda sağlıklı olanı buluruz allah bilir arkadaşlar ama durum böyle gittiğim dr benim için artık korunma süresi önemli değil senin için dedi istediğin hazır olduğun zaman kal dedi başka çaremiz yok herşey allahdan benim 6 oldu dr 10 15 de olur düşünmüyceksin dedi yani yakında kürtaj masalarında kalıcam benimde kaderim buymuş siz bana göre daha az yaşadınız benim için umut yok kobay gibi dene kürtaj dene kürtaj yapılabilicek birşey yok yada gidip kktc de yumurta nakliyle hamile kalmak buda dinimizce uygun değil benim artık umudum tükendi allah inşlh sizlere nasip eder
yeni girdim canım ya iş başımdan aşkındı her tarafım hammmbüşraya üzüldüm canım yaaa sende okumuşundur...Sera burdamsn
Büşra yine mi mol yaşadıyeni girdim canım ya iş başımdan aşkındı her tarafım hammmbüşraya üzüldüm canım yaaa sende okumuşundur...
galiba mol olmalı canım ya...öyle tahmin ediyor...tam emin değilm...patoloji sonucunu aldı mı almadı mı...ama doktoru güzel açıklama yapmışşş sayfasından okuyabilrsin...sen şanslısın canım tamamen işallah bizede düşer o şans...Büşra yine mi mol yaşadı
galiba mol olmalı canım ya...öyle tahmin ediyor...tam emin değilm...patoloji sonucunu aldı mı almadı mı...ama doktoru güzel açıklama yapmışşş sayfasından okuyabilrsin...sen şanslısın canım tamamen işallah bizede düşer o şans...
geçmişler olsun canım ilkmiydi seninde doktorun nasıl bir yl izledi ve detaylı bir açıklamada bulundumu sizlere herhangi bir genetik test yapıldımıKIZLAR ARANIZIA YENİ KATILDIM BENDE MOL GEBELİK OLABİLR KESİN SONUÇ HAFTA İÇİ BELLİ OLUCAKL
aleyküm selam canım...normal yoldan hamile kaldı lakin bu molde pgt yöntemi ve tüp bebek yöntemi işe yaramıyormuş bu tamamen olana kadar diyor....aa çok üzüldüm ya canım ne kadar da çok istiyordu tüp bebek mi yaptırdı o normal mi hamile kaldı görürseniz çok selam söyleyin benden
inan arkadaşım çok yıpratı bu beni artık dayanıcak gücüm kalmadı yaşadıklarımın acısını sanki kalbim kaldırmıyo dayanamıyorum
kızlar nasılsınız güzel haberler var mı hiç bana yazmıyorsunuz
yeni girdim canım ya iş başımdan aşkındı her tarafım hammmbüşraya üzüldüm canım yaaa sende okumuşundur...
amin canımmmm....cümlemize sabır versinBende çok üzüldüm allah sabır versin
Ben de pek umudm yok kendimden yanaamin canımmmm....cümlemize sabır versin
neden canım ya Allahım hayırlısı verir işallah umutsuzluğa düşmeyelim... benim umudum var inancımda var hatta içim böyle bir rahat ferah zamanım yaklaşıyor ya hayırlısını versin rabbim...ya birde sürekli kafamızda takıntı haline getirdiğimizde ne günler geçiyor ne birşey birşeylerle uğraşmak kafamızın dağılması lazım öyle olunca bir nebzede olsa rahatlıyor insan...birazcıkta kendi canımıza yazık ediyoruz haksızlık ediyoruz...Rabbim elbet gününü saatini vermiştir...Ben de pek umudm yok kendimden yana
bu arada canım ovu testin nasıl koyulaşıyor mu... bu aralar kasıklarım ağrıyor benim...soğanı içiyorum öyle akışkan bir akıntım yok ama azar azar akıntım var...bu sıralar yumurtlamam olcaktır belki ondandır... sen kendini nasıl hissediyorsun...Ben de pek umudm yok kendimden yana
Öyle elbet ama olmuyor gözler üzerimde bunalıyom bendeneden canım ya Allahım hayırlısı verir işallah umutsuzluğa düşmeyelim... benim umudum var inancımda var hatta içim böyle bir rahat ferah zamanım yaklaşıyor ya hayırlısını versin rabbim...ya birde sürekli kafamızda takıntı haline getirdiğimizde ne günler geçiyor ne birşey birşeylerle uğraşmak kafamızın dağılması lazım öyle olunca bir nebzede olsa rahatlıyor insan...birazcıkta kendi canımıza yazık ediyoruz haksızlık ediyoruz...Rabbim elbet gününü saatini vermiştir...
bu arada canım ovu testin nasıl koyulaşıyor mu... bu aralar kasıklarım ağrıyor benim...soğanı içiyorum öyle akışkan bir akıntım yok ama azar azar akıntım var...bu sıralar yumurtlamam olcaktır belki ondandır... sen kendini nasıl hissediyorsun...
haklısın canım ben şu anda memleketimdeyim misal...kendime ve eşime söz verdim...başkaları ne yaparsa yapsın kendimi üzmeyeceğim ve fırsatımı vermeyeceğim diye...ve bugünde bunu başardım... şunu öğrendim ki herkes birbirinin üzerinden birşeylerin ispatını yapmakta birşeyleri duyurmukta övmekte...ve kayınvalidemin üzüldüğü ister istemez farkediyorum...her defasında geldiğimde kimi gelininin hamileliğini anlatır sevicini paylaşır ama karşının ne hissettiğini bilmez...madem öyle dedim...ve başladım kızzz eşimle planlarımız var tatilimizi yapacağız bu arada cuma günü istanbula yolcuyum...ve inanırmısın insanların yaptığı nispetin başka türlüsünü ister istemez bende yaptım ve bugün o kişiler imrenmiş ve moral sıfırdı...tabi rabbim kalbimi biliyor sırf güçlü kalmak için bu yönteme başvurdum....hiçbirşey bebeğin kokusunu varlığına paha biçilemez....ama yapmak zorundaydımyani demem o ki insanlar zayıf yönünden yakalayıp canını acıtmak istiyor...fırsat vermeyeceksin arkadaşım...Öyle elbet ama olmuyor gözler üzerimde bunalıyom bende
canım benim ama baktım az bir silik var ama belli olyuor iyice belkide olcaktır olmuştur rabbim ol derse olur...üzülme hiç...ama bende kendimde farkediyorum... kiminin yumurtaları geç çatlıyor ya benim en yoğun akıntı adetime yakın zamanlarda oluyor o yüzden düşünmüyor değilim acaba geçmi oluyor... zaten test alacağım eylüldeki adetimde denemelik bir takip yapcam hangi günler oluyorum diye sonraki aylarda düşüneceğim işallah ...lakin sen hangi testi kullanıyorun nerden aldın...Ov testimde değişiklik yok bence yumurtlamıyorum canm soğan kürüne devam ama birşey farketmiyorum diğer aylar gibi herşey cnım
canım benim ama baktım az bir silik var ama belli olyuor iyice belkide olcaktır olmuştur rabbim ol derse olur...üzülme hiç...ama bende kendimde farkediyorum... kiminin yumurtaları geç çatlıyor ya benim en yoğun akıntı adetime yakın zamanlarda oluyor o yüzden düşünmüyor değilim acaba geçmi oluyor... zaten test alacağım eylüldeki adetimde denemelik bir takip yapcam hangi günler oluyorum diye sonraki aylarda düşüneceğim işallah ...lakin sen hangi testi kullanıyorun nerden aldın...