- 18 Mayıs 2014
- 76
- 10
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #5.781
bügün dayanamadım özel hastaneye başka doktora gittim beta hcg bakıl 2 çıktı şükür kimyasal felan değil dedi stresten felandır dedi bilmiyorum artık her ne olmuşsa artık doktor herşey yolunda çok kolay hamile kalırsın dedi bakalım ya herşey biz kullar için hiç duymadığım şeyler duyuyorum mol gebelikmiş kimyasal gebelikmiş yahu millet savaşta hamile kalıyor çocuk doğuruyo isyan değil hamd olsun beterin beteri var ama çok yoruldum allahım sen merhamet et
Çok şükür ki birşey çıkmamış.En uygun zamanda alacaksın bebeğini kucağına. Biz hep dua edelim geçmişe bakmadan bir şey olmamışcasına...
Canımm ya umut oluyorsunuz bizlere. Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah. Bizde buralardan güzel haberlerimizi paylaşırız senin gibi.
canım dünki betan kaç çıktı acep yazmamışsın
7.37 çıktı canım az kaldı sıfırlanmasına son zamanlar çok yavaş azalıyor dediğin gibi
inşallah canım birgün sizlerde benim gibi yazacaksınız eminiim... Allah büyük
Bebegin kalbi durana kadar anlasilmadi normal bir gebelik zannedildi kalp atisi duymustuk doktorlar çok saglikli bebek dediler pataloji sonucu parsiyel mol geldi
canım nasılsın artık girmiyosun özlettin kendini canım bebeğin nasıl hamileliğin nasıl geçiyo
iyiyim canım sen nasılsın bebeğimiz zamanla hareketlenmeye başladı doktor ilk önce cinsiyeti erkek demişlerdi şimdi kız dediler 1 ay sonra kontrolüm var bakalım net ne zaman belli olacak çok merak içindeyim.bu sırada kocaman bir karnım oldu geceleri rüyamda bebek görüyorum.sen nasılsın canım neler yapıosun,tatile falan gidiyor musunuz bu yaz,çok öpüyorumm
Bebegin kalbi durana kadar anlasilmadi normal bir gebelik zannedildi kalp atisi duymustuk doktorlar çok saglikli bebek dediler pataloji sonucu parsiyel mol geldi
iyiyim canım sen nasılsın bebeğimiz zamanla hareketlenmeye başladı doktor ilk önce cinsiyeti erkek demişlerdi şimdi kız dediler 1 ay sonra kontrolüm var bakalım net ne zaman belli olacak çok merak içindeyim.bu sırada kocaman bir karnım oldu geceleri rüyamda bebek görüyorum.sen nasılsın canım neler yapıosun,tatile falan gidiyor musunuz bu yaz,çok öpüyorumm
7.37 çıktı canım az kaldı sıfırlanmasına son zamanlar çok yavaş azalıyor dediğin gibi
yamor son betan kaç 5 altına düştümü
bir kaç düşük olunca doktorunla paylaşıyorsun durumu. Benim doktorum kendisi istedi. Bizim araştırmayı istediğimizi görünce.Arkadaşlar genetik testler siz isteyince mi oluyor
ne güzel molden sonra hamile kalan biri var... işallah darısı bizlere... bende bikaç ay sonra düşünüyorum gebelik işallah. mayısın 31 i kürtaj olmuştum parsiyel molden. enteresan ki doktorum değerler sıfırlanınca korkmasın istediği zaman düşünebilir demişti. hem bana doğum kontrol hapı da demedi. kullanmıyorum da... benim ablamda sağlıkçı o da önermiyor... kasım gibi işallah bir cesaret gelirde hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde bebişimizi kucağımıza alırız...ben korunmadığım halde zaten 6 ay boyunca gebelik olmadı.. adetim herşeyim değerlerim çok düzgün...birde gebe kalmadan önce ek vitamin takviyeler aldınız mı.. yememizde içmemizde hiç sıkıntı yok maşallah.. ben sanmıyorum ki bunun sağlıksız beslenen kişilerde vs. gibi durumlardan olduğunu. yaştan dolayı vs.. halbuki gözlemlediğime göre ne yirmi yaşın altında ne de üstündeki kişilerde bu durum öyle yok hep bu iki yaş arası... kader mi diyelim genetik mi diyelim orasını Rabbim bilir ama tek duamız bu durumda olan kişilerin başına bir daha gelmemesi...tüp bebek düşünenlere de önerim... araştırsınlar Kayseri Acıbadem Turgut Aydın... kürtajımı kendisi yaptı çok iyi birisi...tüp bebek uzmanı...
İki hafta önce dört buçuk çıktı da ondan sonra daha baktırmadım. Kollarım çok acıdı artık beşin altına düşünce rahatladım . Hormon testi yaptırdım yumurtalıkla ilgili bir sıkıntı çıkmadı çok şükür eskisi gibi. Bu hafta da tıp fakültesinde bir doçente gideceğim bakalım o neler diyecek. Eşimle birlikte genetik testi de yaptıracağız.Benim gündemim böyle şimdilik. Sen neler yapıyorsun var mı bir gelişme?