Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

yamorcum nerelerdesin okullar kapanmak üzere dersler hep boş diyorlar yoksa moralini bozup içinemi kapandın bayan pimpirik inşallah bu hafta daha güzel düşüşlerin olur ben inanıyorum hep dua ediyorum sana diğer arkadaşlara herşey güzel olacak

Büşra sen nasılsın çalışıyormusun

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum foruma kabaca yazılanları okudum ve eski günlerimi yaşar gb.oldum.Oncelikle Rabbim hepinize sabır ve tez vakitte sağlık versin.Ben mol geçirdiğim ilk zamanlarda sayfayı başından okuyup kısa süre sonra hamile kalan var mı diye okumuştum çünkü insan bi umut olsun istiyor ondan belki ben de size umut olurum diye yazmak istedim.
ben de 2013 subat ayinda 7 haftalık gebeligimi bos kese diye sonlandirip kürtaj olmuştum patoloji sonucum komplet mol çıktı aynı şok aynı üzüntü aynı duygular...sonra dr.arastirmaya başladım birçok dr.un daha mol hastası olmamış derken sorunlu gebelikle ilgili bi dr.buldum Izmir de Prof.Dr.Onur Bilgin (Allah razı olsun ondan ) gebeligim erken sonlandigi, kürtaj sonrası rahim durumumun iyi olması ve beta düzenli düştüğü için butun dr.lar 1 sene beklemem gerektiğini söylerken o 3 ay sonra hamile kalmama izin verdi.riski göze alıp Mayıs ayında hamile kaldım.
ilk betam yüksek çıktı mol tekrarladi mi diye düşünürken 6.haftada kanamam oldu bebegim gitti duygusuyla hastaneye gittim bebegimin kalp atışını ilk o zaman duydum meger ikiz gebelikmis ayri yumurta ikiziymis biri olusamadan düşmüş biri tutunmus düşen molden dolayı miydi hala bilmiyorum.
3ay yattım düşük riski var diye 30.haftamda sancim başladı 4-5 kez hastane yattım ilaçlar vs.8 hafta yine yattım 38.haftamda sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim Rabbim e binlerce şükürler olsun.
Doğumda cigerlerinde su kaldığı için 15 gun küvezde kaldı anlatması cok zor günlerdi cok şükür hepsi bitti ben de oglum da saglikliyiz Allah a binlerce kez şükürler olsun.
Erken dogumu mol mu tetikledi, ikizim ondan mi düştü bilmiyorum ama kızlar sabretmesi zor olan bir süreç var ve bu süreci kendinizi mol gecirdim düşüncesinden uzaklastirmaniz inanin bana cok faydalı oluyor.
Ben izmirdeyim bana umut veren dr.um Prof.Onur Bilgin alsancakta 3 aylik olduktan sonra cihazları eski geldiği için Prof.Fuat Akercan a gittim riskli gebelik uzmanı o da yine alsancakta tavsiye ederim.
benim gb olan iki arkadasim daha bebeklerini kucaklarina aldılar, biz burdan birbirimize cok destek olduk kafamızı molden uzaklastirmaya bekleme suremiz için kilo vericez, yapicaklarimiz var diye bahaneler bulduk, siz de birbirinize umut olun.
Rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa sürede bebeklerinize kavusun hepimize cok geçmiş olsun.

yazınızı okurken çok duygulandım ya ve tebrik ederim cesaretinden dolayı bana çok güzel bir örnek oldu bu cesaret inan şu an korkularım uçup gittğini hissettim allah bebeğini sana bağışlasın bizede tez zamanda hayırlı hamilelekler nasip etsin

O kadar iyi anlıyorum ki hissettiklerinizi burası gerçekten insana moral veriyor evet olumsuz olanlar da var ama hep iyiyi düşünün ve hep ne gelirse Allahtan deyin,ben bebeğimi 5 dk.gördüm ve küveze aldılar ağzından hortum sokmuşlar öyle besliyorlardı Allahtan ümit kesilmez,ne gelirse Allahtan diyenler oldu hep dua ettim kötü de olsa Allahın takdirir dedim çok zor biliyorum şu an düşününce bile yaşadıklarımı gözlerim doluyor.
inanın Rabbim ne zaman isterse o zaman herşey yoluna giriyor,herşeyin vakti saati var demek ki bizim de beklememiz gerekiyormuş bebeklerimizi kucağımıza almak için,nacizane bir tavsiye isterseniz eğer;ben burda yazarken başka bir topik de açmıştım hamile kalmadan önce kilo verelim tarzı çünkü beynime onu empoze etmiştim hamile kalmak için mol nedeniyle beklemiyorum kilo vericem onun için bekliyorum diye buna da kendimi inandırmak için topik açtım burdan iki arkadaş ve normal hamile kalmayı bekleyenler geldi konuştukça molden uzaklaştık gerçekten bize çok faydası oldu belki size de olur.

ayyy gercektn çok sevindim adına ve duygulandım mutlu oldum benim 14 ay oldu halen korkularım var senen kadar cesaretli olamadımbu arada hamilelikten önce kilo verelim topiğiniz aktifmi halen

ayyy gercektn çok sevindim adına ve duygulandım mutlu oldum benim 14 ay oldu halen korkularım var senen kadar cesaretli olamadımbu arada hamilelikten önce kilo verelim topiğiniz aktifmi halen

İnşallah hayırlısıyla sağlıkla alırsın bebeğini kucağına,topik ne yazık ki aktif değil en son 4 kişi kalmıştık hepimizin bebeği oldu herkes bebekleriyle uğraşmaktan yazamıyor :)

İnşallah hayırlısıyla sağlıkla alırsın bebeğini kucağına,topik ne yazık ki aktif değil en son 4 kişi kalmıştık hepimizin bebeği oldu herkes bebekleriyle uğraşmaktan yazamıyor :)

anladım bebde bu ay korunmayı bıraktım nedense içimden bir ses hamile kalacan diyo belkide kendimi buna inandırmak istiyorum çokta korkuyorum seni bulmuşken bana naçizane birkaç fikir önerilerini bekliyorum

anladım bebde bu ay korunmayı bıraktım nedense içimden bir ses hamile kalacan diyo belkide kendimi buna inandırmak istiyorum çokta korkuyorum seni bulmuşken bana naçizane birkaç fikir önerilerini bekliyorum

benim en çok faydasını gördüğüm şey mol gebelik gecirmemisim gb düşünmekti dr.um da her gebelik ayrı hikayedir o geçmişte kaldı artık diyordu sen de öyle düşün korkular gerçekten olumsuzu çekiyor hep iyiyi düşün beebeginle gecirecegin zamanları ve bol bol dua et canim

inşallah canım tavsiyene uymaya çalışacam malum biz kadınlar biraz pimpirikliyiz de bakalım ya herşeyin hayırlısı ben de umarım bu ay hamile jkalıp sağlıkla bebeğimi kucağma alırım allahım sen bizede tattır o duyguyu yarabbim amin amin amin

Amin canım inşallah ben de dua ediyorum sizin için,güzel haberlerinizi okurum inşallah

canım senden hiç ses çıkmıyor ne yapyon bügün beta verdinmi sonuç çıkınca bizimle paylaş olurmu müjdeli haberlerle dön inşallah

canım senden hiç ses çıkmıyor ne yapyon bügün beta verdinmi sonuç çıkınca bizimle paylaş olurmu müjdeli haberlerle dön inşallah

Uzun bir aradan sonra ben geldim nihayet okullar bitti ve seminer dönemindeyiz:) iki haftadır beta hcg mi kontrol ettiriyorum. Sıfırlanır diye düşünüm ama sıfırlanmadı önce 26 bu hafta ise 12 çıktı. Her hafta yarıya bölünerek devam ediyorum. Kürtaj olduktan sonra ilk adetimi de gördüm. Ama ilk defa böyle bir durumla karşılaştım. Normalde yedi gün sürerken kürtajdan sonraki ilk adetim üç dört gün sürdü ve çok az geldi. Yarın ildeki özel bir doktora gideceğim çok methettiler. Bakalım nasıl olacak.Sen ne yapıyosun hanfendi:) Varmı hayırlı haberlerin

selam hayırlı haber yok tam tersi kötü haber var moralinizi bozmak istemem ama galiba kimyasal gebelik yaşadım adetin çok erken gelmesi sancı ve yoğun kanama bu şikayetlerle gittm doktora kesin olmamakla beraber kimyasal gebelik olabilir dedi çok ama çok üzgünüm

Büşra sen nasılsın çalışıyormusun

vet canım çalışıyorum dün dr gittim kislerim vardı onlara bakıldı kaybolmuşlar dr gene normal hamile kal folik asit verdi kullan dedi yani ne tedavi var nede ilaç kötü sans dedi öyleymiş tekrar deneyin diyo bakalım ne olucak hayırlısı

allahbüyüktür canım üzülme olur inşallah

bügün dayanamadım özel hastaneye başka doktora gittim beta hcg bakıl 2 çıktı şükür kimyasal felan değil dedi stresten felandır dedi bilmiyorum artık her ne olmuşsa artık doktor herşey yolunda çok kolay hamile kalırsın dedi bakalım ya herşey biz kullar için hiç duymadığım şeyler duyuyorum mol gebelikmiş kimyasal gebelikmiş yahu millet savaşta hamile kalıyor çocuk doğuruyo isyan değil hamd olsun beterin beteri var ama çok yoruldum allahım sen merhamet et

merhaba kızlarr,ben tam mol yaşadım,doktorlar 9 ay yada 12 ay korunacaksın dediler ben doktorları dinlemedim.buradaki sunaardar ı takip ettim.2 ay doğum kontrol ilacı içtim 3 ay da hamile kalmadım toplam 5 ay sonra hamile kaldım.şuanda da çok şükür 3buçuk aylık hamileyim.Allah isteyen herkese nasip etsin...sevgilerle...

Canımm ya umut oluyorsunuz bizlere. Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah. Bizde buralardan güzel haberlerimizi paylaşırız senin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…