Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Kacinci kaybinizdi genetik test nerde yapildi

merhabaa sanırım bana sormuşsunuz ya da ben üstüme alındım benim2. kaybımdı genetik test burç lab.da yapıldı. önce medipol 1.200 tl istedi teste ben de bebeği alıp kartal eğt arş ya götürdüm ücretsiz yaptırdım.

işallah rabbim herkese hayırlısını versin... umarım bende normal bir gebelik geçirirde umut oluruz başkalarına. bugün son kez kanımı vermiş olcam umarım yarın sonucumu alacağım tamamen sıfırlandı die umut ediyorum.

ARKADAŞLAR BENİM GİBİ MOL GEÇİRENLER... ARAŞTIRMALARIM SONUCUNDA BAĞLANTILI BİR DURUM BULDUMM...MOL OLANLAR KISACASI BİZLER TRİPLOİDİ DENİLEN BİR TERİMİN İÇERİSİNDE YER ALIYORUZZ... DAHA ÇEŞİTLERİ VAR TRİZONİMİ GİBİ...DAHA AÇARSAK KONUYU DOWN SENDROMU VSS..ÖNCELİKLE DUA EDELİM Kİ HALİMİZE SAĞLIKLI BİR GEBELİK GEÇİREMEDİK NE YAZIK Kİ SONRASI SAĞLIKLI OLSUN İŞALLAH. ASLINDA HER DOKTORUN GENETİK VEYA KROMOZOM TESTİNİ KESİN YAPMASI LAZIM AMA NERDE... SİZLERE BİR ADRES GÖNDERECEĞİM ÇEVİRİ YAPIN VE TÜRKÇE OLARAK OKUYUN GÜZEL BİR YER... www.panoramatest.com http://www.panoramatest.com/en/expecting-mother/#what Bir gebelik yerine her zamanki 46 69 kromozom toplam kromozom fazladan bir set olduğunda Triploidi sonuçlanır. 10. haftasından anda, biri 1000 fetusa bu durum var. Bunlar genellikle kendiliğinden erken gebelikte çocuk düşürmek gibi bu gebelikler dönem ulaşması için son derece nadirdir. Bu birkaç liveborns genellikle doğumdan birkaç gün içinde ölür. Bu durumdaki bebeklerin kalp, beyin, böbrekler gibi ekstremiteler ve yüzünü etkileyen doğum kusurlarını içeren çeşitli malformasyonlar olabilir. Doğumdan sonra pre-eklampsi (ki yaşamı tehdit eklamptik nöbet ilerleyebilir), aşırı kanama ve kısmi molar gebelik, gebelik trofoblast bir tür olası gelişimi: triplodi ile bir bebek taşıyan çeşitli koşullar için bir annenin riskini artırır hastalığı. Nadir durumlarda, molar gebelik koryokarsinoma ve hekimler uygun kadın tedavi böylece bir gebelik triplodi bu tür olup olmadığını bilmeniz gerekir denilen bir kanser türü ilerleyebilir. Triploidi genellikle tesadüfen meydana gelir. Eğer triploididir sebep veya önlemek için gebelik öncesi veya sırasında yapabileceği hiçbir şey yoktur. VEEEE VERİLEN BİLGİLERDEN BİR TANESİ...

Son düzenleme:
Son düzenleme:

sağol canım bilgilerin için bügün son kez mi kan vereceksin hade hayırlısı ben 2 ay olacak korunmayı bırakalı ama bügün doktorum tekrar d kontrol hapına başlayıp korunmaya başla öyle gerekiyormuş yani 2 3 ay daha korunacam galiba hayırlısı

rica ederim canım...aldım sonucumu bugün ne düşmek bilmiyomuş en başta çok hızlıydı şimdi ağır ilerliyor ama düşmüş sayılır.. 0,71 olmuş... bana doktorum doğum kontrol hapıyla ilgili bişey demedi... kullanmıcamda normal korunuyorum... herkesinkine farklı diyorlar işte... ablamda sağlıkçı kullanma dedi bana... zaten kullansam zor bir gebelik tutturcam 6 ay sonra oldu valla artık 1 seneyi aşsaydı doktora gitcektik artık... halbuki düzenli bir adetim var...ama bu mol genetiksel diyorlarsa...eşimin aile tarafı hep akraba bazen şeytan dürtüyor acaba onlardan mı kaynaklandı diye...zaten Rabbim başımıza vermesinde sülalerinde ya sorunlu çoçuklar ya da havaleden ötürü kalıntılar var...en büyük kaynımda ateşli havale geçirmiş 7 yaşına kadar onda sinirlilik var pat dengesiz konuşur...görümcmin kulağının teki duymuyomuş onun kide doktor küçükken havale geçirmiş ondan die eşimde de anemi işte...LANET OLSUN ŞU AKRABA EVLİLİĞİNE...büyüklerin hatasını hep işte böyle çeker ve çektirirler... eşimde de ailesel kalıtsal olarak evlilik öncesi yapılan kan testinde anemisin demez mi. bu kalıtsaldır anne ya da babadan almışsındır dedi.. ilerde çoçuğunuz olduğunda 2 yaşında kontrol ettirirsiniz demişti. ona göre var ya da yok sonucunu alırsınız demişti..daha bebek olmadan kırk sorunlar başımızı sardı...eşimede öyle gidemedik kontrole adamakıllı...devlette bir sıra iimkansız yetişmek...işine engel...randevu almaya çalışıyoz hematolojiden alamıyoz önce doktorun görmesi ve sonra randevu alınabilyomuş...özel desen ankaranın bi ucundayımmm özel bi ucunda en iyisi yine kendi bildiğim memleketimde rahatça yaptırcam..kürtajımıda memleketimde olmuştum...

birde youtubeden ingilizce arama yapın derim çeviri yöntemiyle.. mol gebeelik hakkında yabancılar daha araştırmacı. ben türkçe yazıyorum sürekli aynı kadın çıkıp hep alışagelmişlik aynı cümleler aynıı laf...başından mol gebelilk geçiren kadının videosunu izledim sağlıklıca bebeğini aldı kucağına.. tıbben alınması lazımmış ama devam etmiş... mucize işte...mol sonucu oluşan bebeklerdeki anormal bozukluklar da yer almakta...

oh oh sıfırı görmüşsün tatlım seninki komplet molmu yoksa kısmi molmu benimki kompletti çok zor sıfırlandı 4 ayda kemoterapiyle sen ne zaman kürtaj oldun en yüksek değerin kaçtı ha bide akrabadanmı diye benimde kafamı kurcalıyor çünkü eşimle akrabayız biz

yok canım benim ki parsiyel mol hidatiform iyi Allahtan. 31 mayısta kürtaj oldumm 28 haziranda adetimi gördümmm...bugünlerdede 2. adetimi bekliyorum sancılar başladı..bana kürtajdan önceki değerimi söylemediler...çok hastane gezdim bir günde hay hayli koşturmayla. doktorlar ordan oraya koşturdu beni. ama kürtajdan sonra değerim 251 di sonra 14 e düştü sonra 2,1 e şimdi de 0,71. akraba mı senin kusura bakma ben bu konuda biraz tepkiliyim..ama sevgi olunca işte orda bişey diyemem. ya kimilerinde sorun oluyor kimilerinde olmuyor ama kimi gözlemlesem muhakkak bi sorun çıkyo kalıtsal olarak. kayınvalidem bunları gördüğü bildiği için çocuklarına akraba evliliği istemiyor... o yüzden bu konuda eşimle biz bir ilkiz genetik test yapıldı mı sizlere...

Maşallah değerlerin iyi düşmüş benim kürtajdance 1 milyonu geçmişti hemen sonrada 425500 su galiba çok yüksekti bu yüzden nüks etti düşmesi uzun sürdü hayrls biz akraba evliliği ama yüzü takmadan önce esinle kan uyuşmazlğı vrmı diye baktrdk yeterli olmadi bence ama doktorlar bana akraba evliliğiyle alakası yok dediler genetik test yaptrmadm o piskolojiyle test felan uğraşmak istemedim ama şimdi keşke yapsaydm diyorum vardır bunda da 1 hayr

hımm komplet mol işte...ama kafana takma derim akraba evliliğini doktorun öyle diyorsa doğrudur...benim bilgim olsaydı en başta genetik testiyle alakalı doktoruma ısrar ederdim.. ama geçti artık ..bi de doktorum pek öyle detaylara inmedi üzülmeyeyim diye belki..yaşımın genç olmasından bi daha olur sıkıntı yapmayayım diyerekten belki..ama umudum var benim sağlıklı gebe kalanlar var aslında hemende istiyorum bebiş.. çünkü gurbeteyim tekimm..hayırlısı artık sende hemn düşünüyorsun galiba valla bizdeki iyi cesaret.. gerçi herşey Allahtan canım ya olacak olan 1 senede geçse oluyor 6 ay geçsede... ben biraz kendimni toparlayayım diyorum rahmim yerine gelsin tam iyileşsin die bekliyorumm..sende umutlu ol belki haber ederiz burdan bikaç ay sonra

Son düzenleme:

maalesef canım nerde bende o cesaret ben 08.03.2013 kürtaj oldum suremi doldurdm 2 ayda ekledim 1 haziranda çalışmalara başladk bakalım ne olacak

maalesef canım nerde bende o cesaret ben 08.03.2013 kürtaj oldum suremi doldurdm 2 ayda ekledim 1 haziranda çalışmalara başladk bakalım ne olacak

hımmm baya olmuş canım ya ama beklediğin iyiymiş senin komplet olunca değerlerinde çokmuş anca düşmüş...işallah olur da sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. benim arayı fazla uzatmak istemediğim hani benim durumum iyi gayette hemen düştü değerler...ama işte bir daha aynısı olur mu o da bir ayrı korku ama korkununda bişeye çaresi yok...Allah büyük zaman neyi gösterecek...yalnız ben bu gebe kalmadan önce soğan kürü uygulamıştım onun üstüne hamile kalmıştım. onun kesin faydası olmuştu bana 6 aydır olmuyodu çünkü 4 ayda en başta düşünmemiştim...toparlanayım yine yapcam kendime o kürden...

A ciddimisin biraz açatmısın şu soğan kürü meselesini tarifini bana yazarmisin canm ne olur iki aydr drniyoruz olmuyor çocuk esinle bu yüzden aramız bozuluyo mutlaka yaz bana en ince detayına kadar olutmu canm

A ciddimisin biraz açatmısın şu soğan kürü meselesini tarifini bana yazarmisin canm ne olur iki aydr drniyoruz olmuyor çocuk esinle bu yüzden aramız bozuluyo mutlaka yaz bana en ince detayına kadar olutmu canm

işallah iyi gelir de haber edersin canım...bu sitede de arattırabilirsin çoğu deneyen kişinin hemen hemen hepsi hamile kaldı. ben ibrahim saraçoğlundan dinledim sonra netten baktım ona göre uyguladım. ben yazayım yine de ama sende netten bak bi.. 1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatın. Soğanın kabuklarını soyup, 4-5 parçaya bölüp, kaynayan suyun içine atın.(BU SOĞAN HANİ KAHVERENGİ KABUKLU SOĞANLAR VARYA ONDAN BEYAZ KABUK YA DA MOR OLANLAR DEĞİL)

5 dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Ilıyınca için.

Bu Kürü 15 gün boyunca, sabah ve akşam taze olarak hazırlayıp, için.(YEMEKTEN ÖNCE)

(Bu Kürü uyguladıktan sonra, ikinci kez, adet görmeden 10 önce, tekrar 5 veya 7 gün daha uygulayın.)BU KISMI BEN PEK ANLAYAMADIM KAFA KARIŞTIRICI AMA ZATEN BEN 6 GÜN ADET OLMUŞTUM BİTTİ O GÜN BAŞLADIM 15 GÜN BOYUNCA İÇTİM..SONRASINDA HAMİLE KALMIŞTIM Bİ DAHA GEREK DUYMAMIŞTIM. ADETKENDE İÇİLEBİLYOMUŞ AMA GENELDE BİTİMİNDEN SONRA İÇİN DİYORLAR...ÖYLE DAHA ETKİLİYMİŞ...DOKTOR BEBEĞE ZARAR VERMEZ DİYOR...ÇÜNKÜ KİMİ DÜŞÜK OLUR MU FARKINDA OLMADAN DİYE KORKUYOR..

Bu Kürü uygularken,beyaz ve sarı akıntılar artar. Bu sizin içinizin temizlendiği ifade eder. Sakın endişelenmeyin...(BENDE DE AŞIRI AKINTI OLMUŞTU DEMEKKİ İYİYE İŞARETMİŞ) * Yumurtanın çatlamasını kolaylaştırır ve hamile kalmanızı sağlar .

* Kadımların rahim sağlığını sağlar.

* Erken menopoz durumlarına karşı çok faydalıdır.

* Polikistik over ve çikolata kistine karşı iyi bir tedavi edicidir.

* Küçük çaptaki miyomların iyileşmesişnde faydalıdır.

* Adet düzensizlilerine karşı çok faydalıdır. aslında ben şu sıralar adet olacağım bittikten sonra içsem mi diye düşünüyorum belki rahmim daha iyi toparlanır.. sonra bebiş düşündüğümüzde yeniden yaparım diye düşünüyorum...eşimede keçiboynuzu kürü yapcam ona da fayda etsin bide kansızlığıda var ya zaten .dedim yapalım mı bu kürü dedim o da olur dedi Allahtan

Ne yaptın sen adet gördün mü hayırlı haberlerini bekliyorum

canım çok sağol bügün adetim bitiyo uygulamaya başlayacam yarın inşallah işe yarar bende sana dua ederim canım bence değerlerin yeni sfırlandı daha taze yani naçizane fikrim deneme şimdi çünkü bende daha yeni kürtaj olmuşken annem iyi gelir diye sabah akşam ısırgan otu kaynattı içirdi sağolsun ama bana yaramadı o hafta değerlerim yükseldi doktor ne yaptın nden ani yükseldi söylemeye utandm yani diyeceğim şuki bebek düşündüğünde dene yada bekle 1 kaç ay geçsin canım

işallah işe yarar canım ben umutluyum yaniişte bende kararsızdım uygulasam mı diye de doğru ne olur ne olmaz yine de...haa bide soğan kokusundan kimi tiksinip içmiyo yarıda bırakyo.. halbuki değmez mi sonuçta. ben nefesimi tutar hemen içerdim kokusunu hissetmeyeyim diye dünden de eşime keçiboynuzu kürünü başladım hem sürecimize de denk gelyor.. işallah mevlamın verdiği nimetler işe yarar..önce rabbimden istiyorum ama öncelikli sağlıklı olsun bebişlerimiz şu mübarek gün de dua ediyorum yüzümüz güler işallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…