işallah iyi gelir de haber edersin canım...bu sitede de arattırabilirsin çoğu deneyen kişinin hemen hemen hepsi hamile kaldı. ben ibrahim saraçoğlundan dinledim sonra netten baktım ona göre uyguladım. ben yazayım yine de ama sende netten bak bi.. 1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatın. Soğanın kabuklarını soyup, 4-5 parçaya bölüp, kaynayan suyun içine atın.(BU SOĞAN HANİ KAHVERENGİ KABUKLU SOĞANLAR VARYA ONDAN BEYAZ KABUK YA DA MOR OLANLAR DEĞİL)
5 dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Ilıyınca için.
Bu Kürü 15 gün boyunca, sabah ve akşam taze olarak hazırlayıp, için.(YEMEKTEN ÖNCE)
(Bu Kürü uyguladıktan sonra, ikinci kez, adet görmeden 10 önce, tekrar 5 veya 7 gün daha uygulayın.)BU KISMI BEN PEK ANLAYAMADIM KAFA KARIŞTIRICI AMA ZATEN BEN 6 GÜN ADET OLMUŞTUM BİTTİ O GÜN BAŞLADIM 15 GÜN BOYUNCA İÇTİM..SONRASINDA HAMİLE KALMIŞTIM Bİ DAHA GEREK DUYMAMIŞTIM. ADETKENDE İÇİLEBİLYOMUŞ AMA GENELDE BİTİMİNDEN SONRA İÇİN DİYORLAR...ÖYLE DAHA ETKİLİYMİŞ...DOKTOR BEBEĞE ZARAR VERMEZ DİYOR...ÇÜNKÜ KİMİ DÜŞÜK OLUR MU FARKINDA OLMADAN DİYE KORKUYOR..
Bu Kürü uygularken,beyaz ve sarı akıntılar artar. Bu sizin içinizin temizlendiği ifade eder. Sakın endişelenmeyin...(BENDE DE AŞIRI AKINTI OLMUŞTU DEMEKKİ İYİYE İŞARETMİŞ) * Yumurtanın çatlamasını kolaylaştırır ve hamile kalmanızı sağlar .
* Kadımların rahim sağlığını sağlar.
* Erken menopoz durumlarına karşı çok faydalıdır.
* Polikistik over ve çikolata kistine karşı iyi bir tedavi edicidir.
* Küçük çaptaki miyomların iyileşmesişnde faydalıdır.
* Adet düzensizlilerine karşı çok faydalıdır. aslında ben şu sıralar adet olacağım bittikten sonra içsem mi diye düşünüyorum belki rahmim daha iyi toparlanır.. sonra bebiş düşündüğümüzde yeniden yaparım diye düşünüyorum...eşimede keçiboynuzu kürü yapcam ona da fayda etsin bide kansızlığıda var ya zaten .dedim yapalım mı bu kürü dedim o da olur dedi Allahtan