Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

kızlar meraba.
15 gün önce boş gevbelikten dolayı kürtaj oldum,pataloji sonucumu bugün aldım,fakat doktorum izinde olduğu için gösteremedim.
rica atsem anlayan varsa bi bakabilirmi?
gebelik kalıntısı
fetusa ait ekler izlenmemiştir _cavum uteri _p.c materyali
mol gebelik pataloji sonucu ortaya çıkıyomuş diye duydum eğer öyleyse sonuçta ne yazıyo acaba?
teşekkürler..

Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah..

canım mol gebelik olsa patoloji sonuçunda yazar

kızlar mol gebelik ise eger bu değerlerde nasıl çıkıyor? mol gebeilk diye yazıyomu lütfen çok merak ediyorum başka bi doktoramı gidip göstersem beklemeden..

Evet benimkinde de en alt satırında parsiyel mol yazıyırdu. Acele etme doktorunu bekle zaten mol olsa da şimdilik yapacağın birşey yok. Hem doktorun dış gebelikten şüphelendiyse mol olma ihtimali yok. Dış gebelikte beta hcg çok yavaş seyrederken mol de alır başını gider ikiye katlar her gün kendini...

merhaba Büşra senin durumuna çok üzüldüm sanki bende yaşayacakmışım gibme i geliyo herşey Allahtan canım benim merak ettim ne kadar aralıklarla yaşadın bunları

canım benim gibi yaşayan yok içini rahat tut dr öyle diyo en fazla 2 kere yaşar bir kadın diyo ben evlendim hamile kaldım düşük dediler aldılar dr hamile kalabilirsin dedi 3 ay sonra tekrar kaldım gene düşük dediler patoloji yapıldı mol dediler ama dr bana açıklama yapmadı gene kal dedi 5 ay sonra kaldım gene düşük bu sefer üniversiteye gittim detaylı açıklma yapıldı 1 sene korun dediler ben 1 buçuk sene korundum korkumdan hamile kaldım gene mol sonra özel prof tutdum onun gözetimi altında kaldım gene mol oldu 5 kere eşimin ve benim genetik tahlil lerimiz yapıldı benim diğer tahlillerim herşey temiz ama sonuç molllll

çok üzüldüm dürümünaallah kiseyi evlatsız bırakmasın umudumu yetirmemeye çelışıyorum sende öyle yap bir abla vardı galiba oda 3 defa mol yaşamıştı yanlış hatırlamıyorsam onun kansere gitmişti hatta iki sene kmoterapi gördü artı 1 yumurtalığı alındı kemoterapiden sonra beta hcg sıfırlandı artık hamile kalmam düşüncesindeyken 4 ay sonra hamile kaldı doktorlar bile şaşırmış doğurma demişler ısrarla doğurmak istedi sağlıklı bir kızı oldu

canım zaten ben hamile kalamıyorum 6 7 aydır korunmuyoruz olmuyo yumurtalarında kis var dediler hayırlısı olsun artık elimizden gelen bütün çabayı gösterdik allaha kaldı nasipde varsa olursa olur

canım yarın salı heyecan varmı heyecan

canım zaten ben hamile kalamıyorum 6 7 aydır korunmuyoruz olmuyo yumurtalarında kis var dediler hayırlısı olsun artık elimizden gelen bütün çabayı gösterdik allaha kaldı nasipde varsa olursa olur
Büşra lütfen umutlü ol şıp diye hamile kalacaksın diye bir şey varmı yok e biraz kendini rahat bırak o sıtresten uzak dur bak nasıl hamile kalıyorsun

O kadar yoğunum ki bu hafta nasıl geçti anlamadım. Allahım inşallah sıfırlanmıştır bu sefer yaaaa Bekleyecegız bakalım.Sen ne yapıyorsun sen de ne var ne yok

kendini sıfıra hazırlama çünkü hemen sıfırlanmıyor bu illet ama güzel bir düşüşte bence bende bügün doktora gittim bu günden itibaren risleri göz önünde bulundurup korunmaya son dedi heyecan ve korkuyu bir arada yaşıyorum bakalım

ben sıfırlanacak diye düşünüyorum oyle de umut ediyorum. 840 dan 170 e düşünce bu ihtimaller doğrultusunda sıfır çıkması lazım ama:18: ayyy heyecanlandırdın beni. Senden inşallah güzel haberler duyarız canım ya çok ihtiyacımız var tüm mol gebelik yaşayanlar olaraktan

ya bu sefer seninki 20 5 arası çıkacak demedi deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…