- 18 Mayıs 2014
- 76
- 10
- Konu Sahibi burcuerdem
- #5.741
sıkıntıdan kendimi yemeğe vermiştim kürtajdan sonra üç kilo almışım resmenÇok üzgünümmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sıkıntıdan kendimi yemeğe vermiştim kürtajdan sonra üç kilo almışım resmenÇok üzgünümmmm
ya bu sefer seninki 20 5 arası çıkacak demedi deme
kaç kilo aldın beni geçemezsin canım1:
olsun o da iyi tekrar yükselişe geçmesinde...Sonra da zaman çabucak geçsin. Ben de anne olayımmmm Çok istiyorummmm o duyguyu tatmayı... Allah hiçbirimizi bu duygudan yoksun bırakmasın..
ilk bir kaç ay öyle böyle ama sonra nasıl zaman geçti anlamıyo insan bende kürtajdan sonra 14 kilo aldım şükür sana
14 mü inanmıyorum sana şu an kendimi öyle düşünemiyorumm İşte insanın derdi olunca kendine zevk veren şeylere yöneliyorr
canım sen kan verdinmi ne oldu sonuç yarınmı çıkacak
Verdim canım doktoru aradım sonuç pek de benim beklediğim gibi gelmedi. Sen haklıymışsın. beta hcg 49 çıktı işte.Çok düşüş olmamış Azaldıkça hızı yavaşlıyor. Buradan hesapla üç hafta da ancak sıfırlanır gibi gibi duruyor. Amaannn hayırlısı yaaa çok kafaya takmamayı düşüünüyorum artık. Düşündükçe daha çok dertleniyorum o yüzden düşünmemeye çalışıyorumm. Rabbim bizim için en hayırlı olanı bilir. Tevekkül etmek ,teslim olmak düşer bize de...
canım normrl bence bu böyle bir şey azaldıkça direnç oluyor o hücrelerde ve didiğin gibi düşüş yavaşlıyo iyi yonünden bak bide yavaşta düşse en azındN düşüşte bunu artı olarak düşüş bak hiç unutmam benim değerler 16 dan sonrski hafta 20 çıktı doktor 1 kür metreksan verirlerdi yine düşüş olmazdı bak şükür senin düşüyor sakın sakın moralini bozma
tabi canım şükrediyorumm. çok şükür yükselmedi diyorum da inşallah dediğin gibi bir durumu bende yaşamam. Sen çok zor günler geçirmişsin gerçekten. Rabbim bundan sonra yüzünü güldürecek inşallah ben inanıyorum. Bu arada kilona dikkat et daa fazla alma çok yakın bir zamanda zaten yeteri kadar alacaksın inşallahoyüzden zayıflamaya bak derim bu dönemde
Büşra lütfen umutlü ol şıp diye hamile kalacaksın diye bir şey varmı yok e biraz kendini rahat bırak o sıtresten uzak dur bak nasıl hamile kalıyorsun
inşsllh rsbbim seninde yüzünü güldürsün beta hcg sıfırlansın biran önce göz açıp kapayana kadar zaman geçsin bebişlerın olsun 4 tane olsun inşsllh inşallh inşsllsh 4 dedim bak bu mubarek günlerde duam kebul olur inşallh sonra sıkılmak yok
Ben zaten en az üç düşünüyorumm dörtte olsa sıkıntı değil:) Yeterki hayırlı evlatlarım olsun sağlıkla. Bazen o kadar çok korkuyorum ki çaresiz hissediyorum ki kendimi... Allah yardımcımız olsun cümlemiziin...
öyle canım stresden de uzak durulmuyo ki hayırlısı olsun artık nasipde varsa zamanı gelince olur ben sansımı çok denedim senin nasıl oldu mol ile tanışman
çok kötü bir tecrübe oldu benim için hamilaliğim evvela ben herşey Allahtan ama kendimde çok hata görüyorum mol yaşamamda en büyük etken ben oldum gibime geliyor daha 5 aylık evliyken neden benim çocuğum olmuyo diye tutuştu paçalarım doktora gittm yumurtalıklar tembel çalışıyo ama hemen hamile kalmak istiyorsan yumurta çatlamsı için hap vereyim dedi ve bende hiç tereddütsüz kabul ettim ve bana görede en büyük yanlışı yaptım sonuçta hamile kalma şansım vardı o hap sadece o süreci hızlandıracaktı ilacıa başladığım ay hamile kaldım sonrası zaten molum ama beni üzen bir şey daha var nasıl olurda 4 aya kadar bir şey anlamadı doktorlak kendi çabalarım zorlamalarım olmasa yine anlaşılmayacaktı ve ölebilirdimde çünkü benim beta hcg ölümcül boyuta yükselmişti bir milyondan fazlaydı çok şükür kötü günlerdi ama hepsi geride kaldı yine mol yaşarsamda en azından tecrübeliyim diye düşünüyorum içimde kalan beni çok derinden yaralayan benim ikiz eşi moldu ölüm riski olmama rağmen ortada canlı sağlıklı bir bebek olduğu için araştırma hastanesinde heyete girdim doktorlar ölüm riskim olduğunu ama ortada canlı bebek olduğu için karar senin o riski alıp doğurmak isteyebilirsin dedi kendi canıma karşı evladımın canı tarifsiz bir acı allah düşmanıma yaşatmasın ama ikimiz içinde garanti yoktu ağlayarak zırlayarak aldırma kararı verdik eşimle kürtaja girmeme bir kaç saat varken ilk defa bebeğimi karnımda hissettim aralıksız hareket ediyordu şok olduk hepimiz sanki yaşamak istiyordu bunu bize belli etmek istiyordu vaz geçmek istedim ama öyle böyle sakinleştip aldılar sonrasıda yükselişe giren değerler kemoterapi felan benim yaşadım şekilde allah kimseye yaşatmasın yinede şükür ediyorum vardır bundada bir hikmet
canım herkesin canı farklı şekillerde yanıyor ben senin hayatın gibi bi yazıda okumuşdum bayanın ikizlerinin teki mol müş kadın ısrarla ya ölücem yada doğurucam demiş sonunda doğum yapmış mol olan bebeğin eşi kap kara 3 5 kg ağırlığında resimleri falan vardı kadını ve sağlıklı doğan bebeği 1 sene takip edilmiş sorun çıkmayınca tedavi bitmiş tabi o kemoterapi falan görmemeiş galaba bi öğrenci teziydi okuduğum canım allah hakkımızda hayırlısını versin ben bi ara çok kafaya takıyodum çok ağlıyodum şimdi hamile kalmıyorum zaten çokda takmıyorum yaşadığım günler aklıma gelince yeniden yaşayacağım diye daha çok korkuyorum artık o kürtaj masasına doğum haricinde çıkmak istemiyorum her seferinde ağlamak hastane kapısından boş çıkmak istemiyorum kafamı başka şeylerle meşgul ediyorum yani yaşadığım hayattan kaçıyorum bi nevi eğer allah bana bi evlat nasip edicekse olur diyorum
çok haklısın ama korkarak değilde inanarak umutlanarak dene neden olmasın kadın var 5 tane sağlıklı çocuğu va 6 mol olur sende 4 defa molmu oldu belki 5 sağlıklı olur neden olmasın allah isterse hiç zor değil birtanam bak bende çok korkuyorum yine mol olur diye ama inanmak istiyorum umud ediyorum hayal kuruyorum allah yaşatmayacak şeyi hayal ettirmezmiş kaderimizde yazımızda bunları yaşamakta varmış artık hiç aklımdan çıkmazsın kendime ne kadar dua etsem sanada edecem ben inanıyorum hissediyorum ikimizinde sağlıklı çocukları olacak inşallah
inşlh canım allahdan umut kesilmez ben zamana bırakdım artık zamanı gelince olur inşlh elimizden dua etmekden başka bişey gelmez bizimde yüzümüz gülücek bi gün diğer topikde arkadaş 1 mol gebelik geçirdi şimdi hamile biliyosun galiba kalpsizce