- 18 Mayıs 2014
- 76
- 10
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #5.681
lütfen moralini bozma ortada bir şey yokken güçlü ol daha hiç bir şey yok ordada bak inan herşey çok güzel olacak ben 20 yaşında daha kötüsünü yaşadım ama hep güçlü olmaya çalıştım sen se ortada bişey yok ağlıyorsun lütfen bak moral çok önemli
Ben de 25 yaşındayım ve fsh hormonlarım normalden daha yüksek. Beni en çok da tedirgin eden bu. Yumurta rezervlerim gitgide azalıyor çok bekleme şansım yokmuş gibi geliyor en çok buna üzülüyorum... Bir de hiç çocuk istemeyen biri olmadım. Evleneyim bir yıl bekleyeyim diyenlerden değildim. Ne bileyim böyle düşündükçe bir de şu an belirsizlikler yaşayınca kötü oluyorum. Evet haklısın moral çok önemli bunu çevremdeki insanlara hep söyleyen biri olarak bugun ihtiyacım olanı farkettirdin bana:)
Ben de 25 yaşındayım ve fsh hormonlarım normalden daha yüksek. Beni en çok da tedirgin eden bu. Yumurta rezervlerim gitgide azalıyor çok bekleme şansım yokmuş gibi geliyor en çok buna üzülüyorum... Bir de hiç çocuk istemeyen biri olmadım. Evleneyim bir yıl bekleyeyim diyenlerden değildim. Ne bileyim böyle düşündükçe bir de şu an belirsizlikler yaşayınca kötü oluyorum. Evet haklısın moral çok önemli bunu çevremdeki insanlara hep söyleyen biri olarak bugun ihtiyacım olanı farkettirdin bana:)
bemde tedaviyle hamile kaldım benim yumurtalıklarda çok tembel çalışıyormuş bende seninle aynı durumdayım diyebilirim ama hiç orasını düşünmüyorum inan nasipte varsa olur elbet
Ciddi misin çok üzüldüm bakkk. O zaman bu da bir araştırma konusu olabilir ya tedaviyle hamile kalanlar ya da böyle benim gibi sıkıntıları olanlarda bu durum görülüyor sanki. Yumurtalardan kaynaklı gibi... Kimse net birşey söylamiyor. Sebebini tam araştırmıyorlar. Şans deyip geçiştiriyorlar.
bak sana katılıyorum hastaneye 1 seneden fazladr gidiyorum ordaki mol geçiren arkadaşlar çoğu yumurtalık tedavisiyle hamile kalmış mol olmuş doktoruma sordum bunu tıp tam olarak çözmüş değil halen araştırılıyor dedi
Bizim gördüklerimizi onlarda görüyolardır herhalde:44: Herşey Allah tan ne desek boş da işte bunun sebeplerini öğrenmek istiyor insan aynı zamanda
ben 8 mart 2013 te kürtaj oldum o gün bügündür bu konuyu araştırıyorum 3 tane araştırma hastanesi bir kaçtanede özel hastaneye gittim net bir bilgi alamadım bu konuda hepside düzenli olarak kontrollerini yap 1 sene hamile kalma dedi anormal 1 gebelik herkezin başına gelebilirmiş
Ne kadar çok zaman geçmiş. Gözümde büyüdü senelerBende bu yaz ankara istanbul gezeceğim Allah nasip ederse. Ta ki benim için en iyi doktoru buluncaya kadar
evet uzun zaman ama başlarda bir iki ay insan sabırsızlanıyor ama sanra zaman nasıl geçti anlamıorsun şu an benim 1 aydan az kaldı inan zaman geçsin istemiyorum tekrar o stresleri yaşamak istemiyo insan hiç gözünde büyütme zaman çok çabuk geçiyor allah ömür verirse daha çok genciz olur inşallah ikimizinde bebekleri olur sonra burda paylaşırız çok yaramazlar hiç rahat vermiyorlar diye
Eşimle ikimiz bir rahat ohh çektik.İnşallah bunun düşüşü de çok uzun zaman almaz.Birde beta hcg tam sıfırlandıktan sonra bir yıl bekliyoruz değil mi? Ve bu bir yıl içinde nasıl korunmamız gerektiği de benim için önemli. Çünkü hormonları düzene sokmak için doğum kontrol hapları öneren doktorlar da varda bir hormon tahlili yaptırmam lazım. Bunların hepsini not alıyorum defterime. İyi bir doktor bulduğum anda hepsini bir çırpıda soracağımmm
Eşimle ikimiz bir rahat ohh çektik.İnşallah bunun düşüşü de çok uzun zaman almaz.Birde beta hcg tam sıfırlandıktan sonra bir yıl bekliyoruz değil mi? Ve bu bir yıl içinde nasıl korunmamız gerektiği de benim için önemli. Çünkü hormonları düzene sokmak için doğum kontrol hapları öneren doktorlar da varda bir hormon tahlili yaptırmam lazım. Bunların hepsini not alıyorum defterime. İyi bir doktor bulduğum anda hepsini bir çırpıda soracağımmm
Allahım inşallah güzel haberlerini alırız. Benim de hamilelik fobim oluştu dediğin gibi. Bir üçüncüsünde çok pimpirikli olacağım kesinİnşallah her şey yolunda gider ...
ben 8 mart 2013 te kürtaj oldum o gün bügündür bu konuyu araştırıyorum 3 tane araştırma hastanesi bir kaçtanede özel hastaneye gittim net bir bilgi alamadım bu konuda hepside düzenli olarak kontrollerini yap 1 sene hamile kalma dedi anormal 1 gebelik herkezin başına gelebilirmiş
adet oldumhayırlısı artık..stres mi yapıyorum anlamadım gitti..ben ilk gebelikte yani mol de çikolata kistime rağmen ilk bebek istediğimiz ay hamile kalmıştım..doktorum hamile kalabilirsin dedi ama 6 ay içinde hamile kalamazsam tüp bebek merkezine yönlendirecekmiş beni..
senin le aramız da 2 ay varmış..ben de 5 ocak 2013 de kalp durması sonucu kürtaj oldum..folik asit kullanmaya başladınmı ..
sen korunmayı bırakalı kaç ay oldu canım
hayır :44:doktorum gerek yok dedi