- 21 Mayıs 2014
- 4.168
- 3.078
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #5.701
nisan ayında bıraktım korunmayı ben..öncesinde kardeşimin doğumu için şehir dışına çıkmam lazımdı sonra diş problemim oldu haliyle tabi nisan da korunmayı bıraktım
çooooook sevindim gözün aydın o kadar üzüldün ol sana
adet oldumhayırlısı artık..stres mi yapıyorum anlamadım gitti..ben ilk gebelikte yani mol de çikolata kistime rağmen ilk bebek istediğimiz ay hamile kalmıştım..doktorum hamile kalabilirsin dedi ama 6 ay içinde hamile kalamazsam tüp bebek merkezine yönlendirecekmiş beni..
Teşekkür ederimm canımm bugun uzun zamandan sonra ilk defa bu kadar iyi hisstemiştim. Okulda durumumu bilmeyen öğretmnelerde bugun ayrı bir güzellik var sende diyordu düşün yani nasıl mutlu göründüysem dışarıdan:)
slm arkadaşlar ben diğer topikdenim benimde 5 kere mol oldu 4 parsiyel sonuncu komplet mol dü sunacım söylediğin gibi sen sanslı olanlardansın ben korunma süremi bekledim hamile kaldım aynı oldu sonra beklemeden kaldım gene aaynı zaten suanda 5 aydır korunmuyoruz hamilede kalamıyorum çok sanslısın sevinmelisin ben 4 senedir bu hastalıkla uğraşıyorum gitmediğim dr hastane kalmadı bundan sonra ne olur bende biilmiyorum hakkımızda hayırlısı
bak bak bak dünki ağlayan öğretmen hanım gitmiş yerine çok enerjik mutlu öğretmen gelmiş
Aynen öylee.İnsana bedeni yük gelir yaa hani gerçekten tam manasıyla dün öyle hissediyordum... Ama ya bugünnnn:) Müthiş mutluyum.
maşallah diyelimbir dahaki haftada 15 lerde olur sonrada sıfırlanır inşallah
İnşallahhhhh inşallahhhh on beş olduğunu görsem ayaklarım yere basmaz uçarak gelirim eve herhalde
Merhaba büşracımm durumunu yeni okudum ve çok üzüldüm. Doktorlar bunun çözümünü bulamıyor mu hadi bir çözümü yok diyelim tüp bebekle hamile kaldığında mol oluşma riski çok çok az bildiğim kadarıyla bunu da mi tavsiye etmiyorlar sana?
slm canım drlar yaşın daha çok genç normal kal diyo ben pgt yaptırmaya karar vermişdim diğer topikden bii arkadaşım yaptırdı tutmadı benimde bütün umudum kırıldı vazgeçdim
merhaba kızlar,
ben 3. kez mol gebelik geçirdim .aranızda mol gebelik geçiren ve tüp bebekle sağlıklı bebek sahibi olan varmı? doktorum tüp bebek yapalım dedi.embriyoları yerleştirmeden önce genetik olarak taraması yapılacakmış ve sağlıklı emriyolar konacakmış. ama kızlar bir kaç yeri aradım hayır bu yöntemle olmaz dedi bir kaç yerde evet bu yöntemle sağlıklı bebek sahibi olabilirsiniz dedi.kafam karıştı.doktoruma güveniyorum ama randevuma daha var çıldırcam meraktan.lütfen bilgisi olan cevap yazsın
ben korunma sürem dolunca genel kontrol için doktora gitmiştim ve sana folik asit yazıcam demişti kullanmaya başla demişti..o yüzden sordum sanada..
slm canım drlar yaşın daha çok genç normal kal diyo ben pgt yaptırmaya karar vermişdim diğer topikden bii arkadaşım yaptırdı tutmadı benimde bütün umudum kırıldı vazgeçdim
korunmayı bırakmadan öncedoktor senden herhan bir test tahlil istedimi canım
yok canım istemedi sadece muayene etti yumurtalama ma baktı o kadar..
bendende bişey istemedi ama ben başka hastanede smir testi felan yaptırdım içim rahat olsun diye ya ben çok korkuyorum ya
smear testini bende yaptırdım canım..neden korkuyorsun ki
yok smir testi temiz çıktı şükür ama korunmayı bırakmak gelmiyor içimden çok korkıyorum tekrar yaşamaktan
içimizi ferah tutmalıyız canım..iyi düşün iyi olsun derler ya biz de hep en iyisini düşünelim Allaha sığınalım..bende ilk korunmayı bıraktığımda tedirginlik yaşadım ama sonra attım kafamdan kötü düşünceleri..