Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

nisan ayında bıraktım korunmayı ben..öncesinde kardeşimin doğumu için şehir dışına çıkmam lazımdı sonra diş problemim oldu haliyle tabi nisan da korunmayı bıraktım

daha bir ay olmyş hemen üzülüyorsun olur inşallah hemen umutsuz olma ya rahat ol sıtres yapma olur inşallah

çooooook sevindim gözün aydın o kadar üzüldün ol sana

Teşekkür ederimm canımm bugun uzun zamandan sonra ilk defa bu kadar iyi hisstemiştim. Okulda durumumu bilmeyen öğretmnelerde bugun ayrı bir güzellik var sende diyordu düşün yani nasıl mutlu göründüysem dışarıdan:)

Bak sende de çikolata kisti varmış. Genelde hamile kalabilmesi sıkıntılı olanlarda bu mol gebelik baş gösteriyor. Bunun bir çaresini nedenini bulamayacaklar mı acaba:44: Canım sakın stres yapma çünku hamile kalmayı en çok zorlayan faktör bu. İlla hamile kalacağım diye düşünme rahat ol. Gününü güzel geçir. Vardır bizim de bir nasibimiz Allah'ın izniyle

bak bak bak dünki ağlayan öğretmen hanım gitmiş yerine çok enerjik mutlu öğretmen gelmiş

Merhaba büşracımm durumunu yeni okudum ve çok üzüldüm. Doktorlar bunun çözümünü bulamıyor mu hadi bir çözümü yok diyelim tüp bebekle hamile kaldığında mol oluşma riski çok çok az bildiğim kadarıyla bunu da mi tavsiye etmiyorlar sana?

slm canım drlar yaşın daha çok genç normal kal diyo ben pgt yaptırmaya karar vermişdim diğer topikden bii arkadaşım yaptırdı tutmadı benimde bütün umudum kırıldı vazgeçdim

slm canım drlar yaşın daha çok genç normal kal diyo ben pgt yaptırmaya karar vermişdim diğer topikden bii arkadaşım yaptırdı tutmadı benimde bütün umudum kırıldı vazgeçdim

merhaba Büşra senin durumuna çok üzüldüm sanki bende yaşayacakmışım gibme i geliyo herşey Allahtan canım benim merak ettim ne kadar aralıklarla yaşadın bunları

canım çok geçmiş olsun öncelikle şu anki durumunu bizimle paylaşırmısın

Peki siz her ikinizde gen tahlili yaptırdınız mı? Ben pgt yi ilk defa şimdi duydum biraz nette de araştırdım da eşlerden birinin genlerinde problem varsa bunu yapıyorlarmış sanırım. Bak ben de şimdi pimpiriklendim. Benimde iki düşüğüm var birincisiinin nedeni bilmiyorum ama doktor bizim genlerimizle ilgili herhangi bir tetkik istemedi. Peki şu anda ne yapmayı düşünüyorsun gene normal hamile mi kalacaksın

yok smir testi temiz çıktı şükür ama korunmayı bırakmak gelmiyor içimden çok korkıyorum tekrar yaşamaktan

içimizi ferah tutmalıyız canım..iyi düşün iyi olsun derler ya biz de hep en iyisini düşünelim Allaha sığınalım..bende ilk korunmayı bıraktığımda tedirginlik yaşadım ama sonra attım kafamdan kötü düşünceleri..

öylede ben kemoterapi gördüm onun etkisiyle bebek özürlü olabilirmiş tabi herşey Allahtan ama bu ihtimali düşündükçede allahım sen hayırlısını nasip et ya ben sade mol yaşamadımki kanserle burun buruna geldim çok tedirginim şimdi ama ailem eşim eşimin ailesi herkez çocuk bekliyo benden allahım sen yardım et bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…