Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

canım bide potoloji sonucun çıktımı komplet mol mu parsiyel mol mu seninki :18:

Ayy inşallah canım yaa bende iple çekiyorum.Dua niyetine geçer inşallah söylediklerin. bende patoloji sonucunda parsiyel mol çıktı. Biz bebeği de genetik incelemeye gönderdik parsiyel mol sonucunu almadan önce. neden düşükler oluyor diye genetik sonucuna da gerek kalmadı bunu öğrendikten sonra :KK43:

Ayy inşallah canım yaa bende iple çekiyorum.Dua niyetine geçer inşallah söylediklerin. bende patoloji sonucunda parsiyel mol çıktı. Biz bebeği de genetik incelemeye gönderdik parsiyel mol sonucunu almadan önce. neden düşükler oluyor diye genetik sonucuna da gerek kalmadı bunu öğrendikten sonra :KK43:

buna sevindim canım komplet mol daha kötü değerrler zor düşüyor seninki parsiyel mol yani eğer beta hcg erken sıfırlanırsa 1 sene bekletmeyebilir doktor sana tavsiyem tek doktorla kalma başka doktorlarada git araştırma hastaneleri mesela inşallah düşüştedir değerlerin.

Başka doktorlara gitmeyi düşünüyorumda beta hcg sıfırlanıncaya kadar okullar tatil olur bende rahat hareket ederim. Bu esnada çevrede deneyimi olan herkesten doktor ismi alıyorum. Daha çok sorunlu gebelik geçirenlerinden. Düşük yapan var etrafımda ama onlarda neden düşük olduğunu bilmiyorlar. Düşük deyip geçmişler bir sonraki gebelikleri sağlıklı olmuş. Allahım inşallah bizlere de hayırlısıyla nasip eder.Bir de benim çok zaman kaybetmemem lazım. o yüzden peşpeşe gebelikler yaşadım. Evlenmeden önce Hormonlarıma baktırdığımda FSH değerlerimde yüksek çıkmıştı. Yumurta rezervlerimde git gide azalıyor. Evlenmeden önceki doktorum hemen hamile kalmamı söylemişti:KK43: Off bilmiyorum ben güya kendi aklımca hesaplar yapıyorum Rabbimin hesaplarını bilmeden... :KK43: :KK43:
Ama bunu nasip etmiyorsa daha güzeli içindir diyorum ve mutlu oluyorum :)

Son düzenleme:
buna sevindim canım komplet mol daha kötü değerrler zor düşüyor seninki parsiyel mol yani eğer beta hcg erken sıfırlanırsa 1 sene bekletmeyebilir doktor sana tavsiyem tek doktorla kalma başka doktorlarada git araştırma hastaneleri mesela inşallah düşüştedir değerlerin.

İnşallah dediğin gibi olur ve beklemem... ve Bu süreçte seninde hayırlı haberlerini alırız:)

İnşallah dediğin gibi olur ve beklemem... ve Bu süreçte seninde hayırlı haberlerini alırız:)

canım benim ya sen böyle anlatınca yaşadıklarım aklıma geldi çevremde kime anlatsaydım durumumu herkez şaşkın bu beni dahada çok korkutuyordu sanki dünyada bir ben yaşadım gibime geliyordu o dönemler ama insan araştırınca hastanelere girip çıktıkça haline şükür ediyo ve inan allah sabrınıda veriyo ben 4 aylık sağlıklı çoçoğumu aldırdım ikiz eşi mol diye çoook yıprandım ama yine de şükür diyorum ya rahmim alınsaydı allahım sen kimseye yaşatma yaşayanlarada sabır ver

Haklısınız gerçekten kendimize yapıyoruz ama şu bir gerçek ki bunu yaşamayan biri söylese bu kadar etkili olmazdı. O yüzden yaşayan birilerinden böyle şeyler duymak daha mutlu ediyor insanı. Daha fazla umut depoluyor. Salı gününü iple çekiyorum inşallah moralimi daha yüksek tutacak bir düşüş yaşarım.

ben ilk bu durumu yaşadığım da hamilelik fobim olmuştu öyle bir korktum yani :)ama atlattım o günleri çok şükür..ocak ayında korunma sürem doldu ama kardeşimin doğumu için şehir dışına çıkmam lazımdı sonra diş tedavisi falan derken 2 aydır korunmuyorum..bakalım adete 5 gün kaldı bekliyoruz ne olacak :)
Allah inşallah en hayırlı zaman neyse o zaman versin sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin inşallah cümlemize..

bende mol gebelik geçirdim ve benim için çook daha kötü geçti lütfen halinize şükür edin ben 4 seyans kemoterapi gördüm beta hcg sıfırlanmadığı için ama sabır ettim çok şükür değerler sıfırlandı benimle aynı durumu yaşayanlar oldumu acaba

size de çok geçmiş olsun..Allah hiçbirimize yaşatmasın durumu bir daha inşallah..hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah..

ben ilk bu durumu yaşadığım da hamilelik fobim olmuştu öyle bir korktum yani :)ama atlattım o günleri çok şükür..ocak ayında korunma sürem doldu ama kardeşimin doğumu için şehir dışına çıkmam lazımdı sonra diş tedavisi falan derken 2 aydır korunmuyorum..bakalım adete 5 gün kaldı bekliyoruz ne olacak :)
Allah inşallah en hayırlı zaman neyse o zaman versin sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin inşallah cümlemize..

Allahım inşallah güzel haberlerini alırız. Benim de hamilelik fobim oluştu dediğin gibi. Bir üçüncüsünde çok pimpirikli olacağım kesin :KK43: İnşallah her şey yolunda gider ...

canım benim ya sen böyle anlatınca yaşadıklarım aklıma geldi çevremde kime anlatsaydım durumumu herkez şaşkın bu beni dahada çok korkutuyordu sanki dünyada bir ben yaşadım gibime geliyordu o dönemler ama insan araştırınca hastanelere girip çıktıkça haline şükür ediyo ve inan allah sabrınıda veriyo ben 4 aylık sağlıklı çoçoğumu aldırdım ikiz eşi mol diye çoook yıprandım ama yine de şükür diyorum ya rahmim alınsaydı allahım sen kimseye yaşatma yaşayanlarada sabır ver

İnşallah bu günleri unutacak kadar mutlu olacağız. İkize de genetik yatkınlığın var bir bakmışsın ikisini kucağına almışsın:)

İnşallah bu günleri unutacak kadar mutlu olacağız. İkize de genetik yatkınlığın var bir bakmışsın ikisini kucağına almışsın:)

ayy ne güzel moral verdin inşallah ya :KK1: bide bügün salı öğleden sonra sonuç çıkar herhalde hade bakalım güzel haberlerinle dön bize merk ederim çıktığı gibi paylaş olurmu :KK16::KK16::KK16:

inan ben senden daha heyecanlıyım galiba belki sen daha yatıyon benim burda uyku gözüme girmiyor bilmiyorum ya kendimi senin yerine koydum sanki ben yeniden yaşıyorum gibi oldum:KK76::KK76:heyecanlandım birden ama ben inanıyorum güzel haberlerle döneceksin inşallah sakın moralinide bozma güzel düşün güzel olsun inşllah canım:KK16::KK16::KK16:

canım aklımdasın halen çıkmadımı sonucun kötü bir durum yoktur inşallah

Canım öğretmenlik yaptığım yer pek gelişmediği için sonuçlar aynı gün çıkmadı malesef yarın alacakmışım... Valla inan bende sanki sınav sonucu bekliyor gibiyimmm. Hemşire hanımı aradım geri dönecem dedi ondan da haber yok yani bugun haber yok. İnşallah düşerr yaaaa:KK43: Bugun de bir arkadaşım mol gebelik yaşayan birini anlattı çok tedavi görmüş bu durumu yasadıktan sonra ama şu an bir oğlu varmış :)))

Sanırım buralarda da bir tek biz varız :)

sürekli aklımdaydın sanki kendi sonucumu bekliyor gibi hisettim inan burda iki saate alıyorum sonucumu orda farklı demek olsun yhayırlı olsun yarın olsun bak maşallah senin iyi düşüyor bir aile dostumuz mol gebelik geçirmiş bügün kendi doktoruma götürdüm 2 aydır kürtaj olmuş değeri 4500 yani çok şükür seninki iyi maşallah sevin bence düşüşte seninki:nazar:

sürekli aklımdaydın sanki kendi sonucumu bekliyor gibi hisettim inan burda iki saate alıyorum sonucumu orda farklı demek olsun yhayırlı olsun yarın olsun bak maşallah senin iyi düşüyor bir aile dostumuz mol gebelik geçirmiş bügün kendi doktoruma götürdüm 2 aydır kürtaj olmuş değeri 4500 yani çok şükür seninki iyi maşallah sevin bence düşüşte seninki:nazar:

Öyle bir zamanda okudum ki mesajını şu anda sinirden ağlıyordum internette labaratuar sonuçları diye gezinirken.İnşallah dediğin gibi olur canım değerim 500 ün altında olmazsa zaten çok üzülürüm. Yarın tüm günüm mahvolur :KK43: Şu an boşlukta gibiyim zaten bu güne zor geldimm bide şuraya bak yaa. Nasıl bir yerdeyim bilemedim. Bir gün sonraya kan tahlili mi olur :KK43:

Öyle bir zamanda okudum ki mesajını şu anda sinirden ağlıyordum internette labaratuar sonuçları diye gezinirken.İnşallah dediğin gibi olur canım değerim 500 ün altında olmazsa zaten çok üzülürüm. Yarın tüm günüm mahvolur :KK43: Şu an boşlukta gibiyim zaten bu güne zor geldimm bide şuraya bak yaa. Nasıl bir yerdeyim bilemedim. Bir gün sonraya kan tahlili mi olur :KK43:

lütfen moralini bozma ortada bir şey yokken güçlü ol daha hiç bir şey yok ordada bak inan herşey çok güzel olacak ben 20 yaşında daha kötüsünü yaşadım ama hep güçlü olmaya çalıştım sen se ortada bişey yok ağlıyorsun lütfen bak moral çok önemli

X