-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #5.581
kişiye göre değişiyor sanırım ama burada forumlardan birin de kilo yaptığını okumuştum..
Daha oncede 3 ay kullanmistim ama kilo yapmamisti..6 ay kullanirsam nasil olur bilmiyorum...bugun 3. Hafta kanimi verdim degerim 18.66 ..iyi dusmus dedi doktorum akciger filmide cektrdim ondada bisey cikmadi sukur gerek varmi filme yukselirse degerler ozaman cekilmiyor mu dedim ben garanticiyim biras dedi..birde kurtajdan sonra kanamam 10 gun surdu kesildi bir hafta gecti aradan tekrar leke halinde kanamam geliyor doktora sordum net bisey soylemedi..siz yasadiniz mi bu tur seyler
benim de kürtajdan sonra kanamam bitinince, lekelenme olmuştu..o zaman sormuştum doktora normal karşılamıştı..40 gün kadar sürer böyle demişti..[/QUOTE. Hmm olcak boyle ozaman duzensizlik..sizin korunma sureniz bitmek uzere sanirim dimi..sizin nasil oldu var mi baska cocunuz
benim de kürtajdan sonra kanamam bitinince, lekelenme olmuştu..o zaman sormuştum doktora normal karşılamıştı..40 gün kadar sürer böyle demişti..[/QUOTE. Hmm olcak boyle ozaman duzensizlik..sizin korunma sureniz bitmek uzere sanirim dimi..sizin nasil oldu var mi baska cocunuz
bizim yaşadığımız lohusa dönemi gibi bir şey ,doktorum bana böyle açıklamıştı 40 gün kadar olur demişti..tabiki aklınıza takılırsa doktorunuza sorun muayene olun.. çünkü ben o anki evhamlarımla soluğu doktorda almıştım :)) ultrasonla bakmıştı... bende artık son kan tahlilimi ocak ayında yaptırıcam, 2 ay da bir yaptırıyordum...aslında doktorum yaptırma artık tahlil demişti gerek kalmadı sende ama içim rahat etsin diye 6. aydan sonra 2 ay da bir yaptırdım.. ocak ayında korunma sürem bitmiş olacak 1 yılım doluyor artık..ilk gebeliğimdi benim başka çocuğum yok..
Ya bende nereye gitsem karar verememistim .Normal de hep kontrole gittigim doktor ozelde ama benim durumum normal bi hastaneyi asti sanki fakultede evime cok uzak 1 saat suruyor ama bende fakulteye giderim heralde..cunki ben mol takibinden haric baska gebelige mani bi durum var mi oda arastrilsin istiyorum bu ikinci bebegimi kaybedisim cunki
canım bende senin gibi hep özellere gittim çalışıyorum ve vaktim çok yok diye sıra beklemeyelim diye bende 2 anormal gebelik geçirdim . 1. mol 2. anensefali idi. iki, yıl geçti hala gebe kalamıyorum yumurtalar yeterince gelişmiyor diye doktor aşılama dedi ama henüz istemiyorum eminim fakülte veya prof daha iyi bi tadavi uygularda normal yoldan sağlıklı bi hamilelik yaşarım diye ümit ediyorum. bu sebepten çalışmamam lazım ki fakültelere gidebileyim bizede çok uzak bi buçuk saat
Arkadaslar birde dogm kntrl hapi kilo yapiyomu..kilo almak istemiyorum ben.(
Benim de ikinci gebeliğim konurmayı bırakınca hemen olmuştu molden sonra . onu da folik asit eksiliğinden kaybettim . yani arkadaşım ikinciyi düşünüyorsan şimdiden başla kullanmaya sonuçta vitamin bir zararıda yok. bebişin gelişimine çok katkısı oluyobizim yaşadığımız lohusa dönemi gibi bir şey ,doktorum bana böyle açıklamıştı 40 gün kadar olur demişti..tabiki aklınıza takılırsa doktorunuza sorun muayene olun.. çünkü ben o anki evhamlarımla soluğu doktorda almıştım :)) ultrasonla bakmıştı... bende artık son kan tahlilimi ocak ayında yaptırıcam, 2 ay da bir yaptırıyordum...aslında doktorum yaptırma artık tahlil demişti gerek kalmadı sende ama içim rahat etsin diye 6. aydan sonra 2 ay da bir yaptırdım.. ocak ayında korunma sürem bitmiş olacak 1 yılım doluyor artık..ilk gebeliğimdi benim başka çocuğum yok..
canım bende senin gibi hep özellere gittim çalışıyorum ve vaktim çok yok diye sıra beklemeyelim diye bende 2 anormal gebelik geçirdim . 1. mol 2. anensefali idi. iki, yıl geçti hala gebe kalamıyorum yumurtalar yeterince gelişmiyor diye doktor aşılama dedi ama henüz istemiyorum eminim fakülte veya prof daha iyi bi tadavi uygularda normal yoldan sağlıklı bi hamilelik yaşarım diye ümit ediyorum. bu sebepten çalışmamam lazım ki fakültelere gidebileyim bizede çok uzak bi buçuk saat
İnsaallah en icten dilek ve dualarim la insaallah en kisa zamanda bebegine normal yolla kavusursun..bende fakulteye gidicem karar verdim bakalim bi doktoru onerdiler begenirsem onla devam edicem..insaallah kilo yapmas verilen haplar hic mi hic kilo almak istemiyorum...sizin yas kac acaba
Hayirlisi ile sizede en kisa zamanda nasip etsin insaallah..siz doktordan da temkinlisiniz belliki cok etkilemis sizi mol gebelik..cok az kalmis korunma surenizin bitmesine..cabucak olur insaallah..sizin cikolata kistiniz vardi sanirim o engel degil mi gebelige
Hayirlisi ile sizede en kisa zamanda nasip etsin insaallah..siz doktordan da temkinlisiniz belliki cok etkilemis sizi mol gebelik..cok az kalmis korunma surenizin bitmesine..cabucak olur insaallah..sizin cikolata kistiniz vardi sanirim o engel degil mi gebelige
inşallah amin..sizede korunma süreniz bitince sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin Allah...çok etkiledi gerçekten, bir de bende panik atak var onun da etkisi var sanırım:) ilk gebeliğimde yani mol de, çikolata kistine rağmen kistin varlığını öğrendiğim ilk ay hamile kaldım...Allah hiç kimseye yaşatmasın bir daha,sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin herkeze..
Amiiiin insaallah..ya mol gebelige cikolata kisti sebeb olmus olabilir mi..cunki bendede pco var dusunuyorum acaba ondan mi mol oldu diye
kızlaarr bende 2 ay önce mol gebelik yaşadım 2 ay korundum ve bu ay korunmayı bırakmaya karar verdim..doktorum 9 ay yasak demişti ama şimdi 3 ay daha korunmalısın daha sonra karar verelim dedi ama ben bu ay bırakıyorum,inşallah hayırlısı ile sağlıklı hamile kalırım
çikolata kisti sebep değilmiş sormuştum doktora hatta 2 farklı doktora da sordum biri de cerrahpaşa tıp taki doktorda sebep bu değil dedi..
kızlaarr bende 2 ay önce mol gebelik yaşadım 2 ay korundum ve bu ay korunmayı bırakmaya karar verdim..doktorum 9 ay yasak demişti ama şimdi 3 ay daha korunmalısın daha sonra karar verelim dedi ama ben bu ay bırakıyorum,inşallah hayırlısı ile sağlıklı hamile kalırım
İnsaallah ya pco var demistim ya bende insaallah o sebeb degildir..
1 sene bekleyince mol gebeliğin tekrarlamayacağına dair bir bilgi yok;bir sene de beklesem 2 ayda beklesem olacağı varsa yine de olur ilaç içerken çok üzülüyorum,psikolojim desek darmadağınık,en iyisi oluruna bırakmak,kendimi daha iyi hissediyorum şimdi,ilaç almadım hemen hamile kalmayabilirim de ama böyle daha iyiyim şimdi sanki...