Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

saol burcu msjımı cvpladıgın için.. çok çok geçmiş olsun ..ama şuan bebeğin yanında ve iyi dimi..inanki erken doğum olması beni korkutmuyor sadece bebeğe bişe olması beni çok endişelendiriyor..benim ilk oğlumda 35 haftalık dogdu..ama kilosu boyu çok iyidi..bu yüzden hemen hastaneden 3 gün içinde çıkardılar..şuan 2 yaşında ama durumu çok iyi ..bu yüzden erken olsun da sağlıklı olsun...umarım güzel haber verebilirsin..tekrardan tşk ederim...

çok şükür yanımda sadecedogumdan kaynaklı göz kayması mevcut onunla uğraşıyoruz pazarteside operasyona başlıyoruz 2 hafta sonra tekrar amlyt olacak .
Sizede şimdiden hayırlı dogumlar nasip olur inş allah yardımcnız olsun*

Cok gecmiss olsun.allah saglikla buyutmeni nasip etsin insallah..tsk ederim.guzel dileklerin icin ayrica..

Bu mol ne baş belası bir şeymiş yine tekrarladı ve düşmedi değerler bu sefer rahim kaslarının arasında gelişmiş. Operasyon önermedi doktor rahmi kaybederiz diye. Çok ağır dozda kemoterapi başlanacak. Türkiye'de ilaç yok yurt dışından geldi. Kemoterapide de kısırlık riski çok yüksekmiş. Tedbir olsun diye embriyo donduruyoruz. evlilikte 3 yıl dolmadığı için tedaviyi de devlet karşılamıyo. Maddi manevi bittik her türlü. İlaçlar ve operasyon inanılmaz pahalı kemoterapi de çok zor olacakmış hastanede kalacakmışım ilaç 3 aylık geldi ama inşallah erkenden biter. saçlarım da dökülecekmiş ( buna üzülünce eşim çok kızıyo ama insan kafaya takıyo işte. Lütfen dua edin bana. Belki hiç tanımadığım birinin duasıyla kurtulurum bu dertten

Mrb arkadaslar bende parsiyel mol gecirdim ve 12 gun once kurtaj oldum..ultrasonda belli olmadi ancak kurtaj sirasinda doktorum farketmis kan degerim ve patoloji raporu kesinlestrdi durumu..kurtaj sirasinda alinan kanda 50.000 uzerindeymis degerim bi hafta sonra 10 gun sonra 340 ti degerim..simdi haftalik takip edilecek tekrar yukselir mi degerim cok korkuyorum yazilanlari okuyorum kanserden bahsediliyo..birde bende pco var amaadetlerim duzenli hamile kalmanda sikinti yokdedi doktorlar ama ilki kimsayasal bu ikinci bebegimi kaybedisim..simdi dogum kontrol hapina baslayalim ilk adetinde dedi doktor cok korkuyorum ya hic bebek sahibi olamassam diye..suresi dolduktan sonra sorunsuz gebelik geciren var mi..yada tekrarlama ihtimali ne kadar..yardimci olur bilgilerinizi paylasrsaniz sevinirim

Öncelikle mol geçiren arkadaslara çok geçmiş olsun, dilerim en kısa zamanda kurtulursunuz ve Rabbim bebeklerinizi dünyaya getirmeyi nasip eder.
Ben tam mol gecirmistim ve kurtajdan 3ay sonra hem doktorumun izniyle hem de gözümü karartip hamile kaldım şükürler olsun bir daha yaşamadık. Parsiyel mol gecirip aynı şekilde 3ay ve 1sene sonra hamile kalan arkadaslarimiz da var.
Size nacizane tavsiyem moralinizi yüksek tutmaniz, cok zor biliyorum insanın kafasından atması ama yapılması gereken en önemli şeylerden biri. Benim doktorum bu konu da bana cok moral vermişti ve her gebelik kendine ozgudur dedi siz de öyle düşünün.Allah hepinize yardımcı olsun,bir daha hicbirimize yasatmasin.

Cevabin icin cok tesekkurler..ben parsiyel mol gecirdim tabi ki cok zor du ilk duydugumda sonra burda yazilan bazi seyler ozellikle kanserle alakali korkuttu acikcasi..yanlis Allah a inanip guveniyorum o nasip etcekse olicak bana gore cocuk tamamiyle kismet nice kisilere bebegin olmas deniliyor oluyor kimi insanin hic bi problemi gorunmuyo ama cocuk sahibi olamiyor.tabiki tedbiri elden birakmamak gerekiyor cok arastriyorum doktor kontorolume surekli gidiyorum ama neden boyle oldu diye yipratmiyorum artik kendumi Rabbim isterse nasip ederse olcak..isteyen herkese vetsin Rabbim..

Çok geçmiş olsun..bende parsiyel mol geçirdim..benim de 8 haftalıkken kalp durması sonucu kürtaj olmuştum.1 hafta sonraki patoloji raporumda çıktı parsiyel mol gebelik olduğu..bende ilk ay her hafta sonra ay da bir kan tahlilimi yaptırdım..sonra da 2 ay da bir..şimdi son kan tahlilimi 1 .yılımın dolduğu ocak ayında yaptırıcam ve korunma sürem de bitmiş olacak inşallah..aslında parsiyeller de 6 ay korunma kafi deniyor ama farklı bir rahatsızlık için gittiğim cerrah paşa tıp daki doktor bana 1 yıl gebelik yasak demişti...ocak 5 de 1 yılım doluyor..kendi doktoruma bir daha yaşarmıyım mol gebeliği diye sorduğumda kesin olarak hayır demişti yaşamazsın..Alllaha sığındık takdir onun yaşatmasın bir daha inşallah..Allah isteyen herkeze sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin..hiçkimseye yaşatmasın bu durumu..

Son düzenleme:

Ben yolun basindayim henuz 6 ay dedi doktorum ama 6 aydan sonra duruma gore bakalim dedi..hayirlisi artik..Rabbim bi gun nasip etsin de bekleriz bakalim..sizin degerlerinizin dusmesi nasil ilerledi hic yukselme oldu mu..
birde parsiyel mol tam nasil olusuyo iki spermin yumurtayi dollemesiyle mi oluyor..doktor bos yummurtayi spermin dollemesi diyor..internettende arastriyorum kafam cok karisik..

benim doktorum 9 ay korunman yeterli demişti..başka bir doktora gittim 3 ay korun yeter dedi ama farklı bir rahatsızlık için gittiğim cerrah paşa tıp doktor 1 yıl gebelik yasak dedi..bende cerrahpaşa daki dr u dinledim zaten kendimide hazır hissetmiyordum o sıralarda ki piskolojimle..benim kürtaj dan 1 hafta sonra ki değerim yüksekti 2900 lerde idi..doktorum her hafta 1 iğne olmak üzere 2 kez kemotarapi iğnesi vuruldum..sonra da kendiliğinden düştü..1 ay 1 hafta da değerim 0 landı..çok şükür yükselme olmadı bir daha..bende parsiyelin nasıl olduğunu bilmiyorum..yalnız ilk kalp atışını duyduğunda dr kalbi çok yavaş atıyor normal bir insanın kalp atışı gibi, bebeklerin hızlı atar,her an kaybedebilsin demişti..zaten dr kontrolünden 1 hafta sonrada kanamam oldu kaybettim..öncesinde hiç bir belirti vermedi.raporda çıktı parsiyel olduğu...size tavsiyem çok araştırmayın..inanın içinden çıkılmaz hale geliyor..baş ağrısı yazsanız googleye türlü türlü şeyler yazar...bende yaptım bunu ve hep endişe kuruntu halindeydim..bir dahamı hamilelik tövbe diyordum..hamilelik fobisi oluşmuştu ama atlattım o günleri çok şükür şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum..Yaradan hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin herkeze..

Son düzenleme:
Allah a inanip guveniyorum o nasip etcekse olicak bana gore cocuk tamamiyle kismet nice kisilere bebegin olmas deniliyor oluyor kimi insanin hic bi problemi gorunmuyo ama cocuk sahibi olamiyor . kesinlikle bende aynısını düşünüyorum.
benim ilk gebeliğim de mol dü . çok ççoooook üzülmüştüm . geçti . çalıştığım için çabuk toparlandım . onun 1 yıl sonrasına sürpriz bi şekilde tekrar hamile kaldım, oda sanırım cahilliğimin kurbanı oldu 12 haftalıkken4 saatlik yolculuk yaptık dönüşte düşük belirtisi oldu. iki hafta sonrasına anensefali olduğu anlaşıldı kürtaş için koştururken öldü ......... yani molden kötüsüde var mış dedim yaşayan bebeği canlı canlı aldırcaktık ................................
şimdide yumurtalarım gelişmiyor aşılama önerdi dr RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER dua edelim bol bol

cok haklisiniz aslinda cok.rahattim tabiki uzuldum bebegimi kaybedisime ve mol gebelik olmasina ama cok cabuk toparladim oncede dedigim gibi ne yaparsam yapayim once Rabbim nasip etcek birde insan kendini uzdukce sikinti stres ustune ustune geliyor insanin nasip dedim Allah a biraktim kendimi..tabi de ihmal etmiyorum tedavimi bgun ikinci haftalik kanimi verdim kurtajdan sonraki hafta 340 di insaallah dusmustur ..yazilanlari okudukca endise etmiyomuyum evet ama Rabbim herseyin hayirlisini bilendir..gecmis olsun sizede insaallah en kisa zamanda bebeginizi sorunsuz kucaginiza alirsiniz..:)

Cok gecmis olsun sizede Rabbim birdaha yasatmasin ve saglikli bebekler nasip etsin cumlemize..anensefali ne oluyor acaba..yumurta gelistirici bazi bitkisel kurler var denediniz mi anensefali bebeğin beyin kafatası gelişiminde vb... sorun oluyor doğmadan ölüyor veya çok az yaşıyorlarmış . yumurta geliştirici incir kürü denedim ama içemedim ...... şimdilik sadece bekliyoruz

Son düzenleme:

Hayirli zamanda saglikla hayirla olur insaallah..adetli iken sogan suyu icmekte yumurta gelistriyormus

Hayirli zamanda saglikla hayirla olur insaallah..adetli iken sogan suyu icmekte yumurta gelistriyormus

amin inşallah ,, benim soğanla aram pek hoş değil diye denemedim onu . incir kürünü denedim çok keskin bi tadı vardı onu da içemedim. bi süre kuru incir yedim aç karnıma ama bi etkisi olmadı sanırım . hem bebiş istiyorum hem herşeye nazlanıyorum galiba :ne olacak bu işin sonu hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…