Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

kızlaarr bende 2 ay önce mol gebelik yaşadım 2 ay korundum ve bu ay korunmayı bırakmaya karar verdim..doktorum 9 ay yasak demişti ama şimdi 3 ay daha korunmalısın daha sonra karar verelim dedi ama ben bu ay bırakıyorum,inşallah hayırlısı ile sağlıklı hamile kalırım

Gecmis olsun oncelikle..hayirlisi insaallah neyin ne olacagini Allah tan baskasi bilemes ama doktorda korunma sureni uzattiysa vardr bi bildigi en azindan 6 ayi tamamlasaydin..kurtaj oldusan hele rahim 3 4 ay ancak toparlarmis kendini..

pco sebep değildir bence..mol gebelik de ,internette sağlık sitelerinde okuduğum,iki spermin bir yumurtayı döllemesiymiş..artık ne kadar doğrudur bilemem ama yazılan buydu..

Evet bende okumustum iki spermin bi yumurtayi dollemesi diye insaallah oyledir..bu gun haftalik kanimi verdim insaallah sifirlanmistr

ne bilim bilemiyorum ki biraz korkuyorum ama 1 ay beklemek daha çok zor gelio ,hemen hamile kalmayada bilirim ama kan değerim 2 aydır 0 da çıktı .kürtajdan sonra çok kanamam da olmamıştı 10 gün az az geldi rahim de kendini çabuk toplamıştır diye de düşünüyorum..biz nasıl böyle mol gebelik yaşadık ya....

ne bilim bilemiyorum ki biraz korkuyorum ama 1 ay beklemek daha çok zor gelio ,hemen hamile kalmayada bilirim ama kan değerim 2 aydır 0 da çıktı .kürtajdan sonra çok kanamam da olmamıştı 10 gün az az geldi rahim de kendini çabuk toplamıştır diye de düşünüyorum..biz nasıl böyle mol gebelik yaşadık ya....

Canim yas kac senin..

merhaba kızlar,
ben 3. kez mol gebelik geçirdim .aranızda mol gebelik geçiren ve tüp bebekle sağlıklı bebek sahibi olan varmı? doktorum tüp bebek yapalım dedi.embriyoları yerleştirmeden önce genetik olarak taraması yapılacakmış ve sağlıklı emriyolar konacakmış. ama kızlar bir kaç yeri aradım hayır bu yöntemle olmaz dedi bir kaç yerde evet bu yöntemle sağlıklı bebek sahibi olabilirsiniz dedi.kafam karıştı.doktoruma güveniyorum ama randevuma daha var çıldırcam meraktan.lütfen bilgisi olan cevap yazsın:KK19:

Arkadaslar degerim sukur sifirlandi..kurtajdan sonra ilk adetimi oldum dogm kntrol hapinada basladik..yanliz doktora sormayi unuttum simdi 2 haftada bir mi tahlil yaptrcam nasil olcak bilemedim

merhaba kızlar,
ben 3. kez mol gebelik geçirdim .aranızda mol gebelik geçiren ve tüp bebekle sağlıklı bebek sahibi olan varmı? doktorum tüp bebek yapalım dedi.embriyoları yerleştirmeden önce genetik olarak taraması yapılacakmış ve sağlıklı emriyolar konacakmış. ama kızlar bir kaç yeri aradım hayır bu yöntemle olmaz dedi bir kaç yerde evet bu yöntemle sağlıklı bebek sahibi olabilirsiniz dedi.kafam karıştı.doktoruma güveniyorum ama randevuma daha var çıldırcam meraktan.lütfen bilgisi olan cevap yazsın

Cok gecmis olsun Allah sabir versin canim ya,tup bebekle saglikli olur neden olmasin cok dusunme bence,tup bebekta takibini yapiolar sen korunma surelerini bekledin mi 3unde de

Arkadaslar degerim sukur sifirlandi..kurtajdan sonra ilk adetimi oldum dogm kntrol hapinada basladik..yanliz doktora sormayi unuttum simdi 2 haftada bir mi tahlil yaptrcam nasil olcak bilemedim

Değerin sifirlanmis sa aylık yaptırman gerekiyor 6 ay.doktorun 1 sene korun dediyse 6 aydan sonra 2 ayda bir yaptirman gerekiyor

X