Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Cok gecmis olsun Allah sabir versin canim ya,tup bebekle saglikli olur neden olmasin cok dusunme bence,tup bebekta takibini yapiolar sen korunma surelerini bekledin mi 3unde de

canım daha yeni gebelik sonlandı ama dr beklmeyebiliriz test sonucuna bağlı dedi.burada dbediz vardı o da tüp bebek yapacaktı ne oldu haberiniz varmı ?

kızlar merhaba...

bende mol gebelik yaşayanlardanım okuyanlar bilirr taaa eskilerdenim..

ben doğumdan 13 ay sonra ilk reglimi gördüm bu süre zarfında hiç korunmadım galiba süt korudu bazen olabiliyor... kasım 14 ilk reglimi gördüm aralık ve şimdi ocaktayız 2 ayoldu ben hala regli olmadım sık bir birliktelik olmadı ama korunmadımda acaba hamiş olabilirmiyim düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum.. test de yapmak istemiyorumm mol geblikden sonraki gebeliğim kanamalı zor du yanii bunu varsada öğrenmek istemiyorum eğer tabi varsa bi anda öğrenmek istiyorum 3 ayını geçmiş olduktan sonra yni ne güzel olur riskli zamanları geçmiş olurdu.

ayriyetten eşimle aram hiç ii değil bi yanım olsun istiyor bi yanımda olmasın... eğer bir süre daha olmazsam birde kış bebişle dışarı çıkmak zor olduğu için eczane ye gitmiyorum eğer fırsatım olursa alıp bakıcam yazarım size :)

Merhaba arkadaşlar..

Ben de yaklaşık 2 ay once komplet mol geçirdim.2 aydır da bu sayfayı okuyorum.yaklaşık 450. Sayfalardaydım sizinle paylaşmak istediğim bi durum oldu.o yüzden üye oldum.bu arada burada yazan burcuerdemi sunayı şuan aklıma gelmeyen arkadaşlar sanki benim çom yakın arkadaşımmış gibi hissediyorum:))burcunun dogum hikayesine agladım neredeyse.sunanın da 2 ayda korunmayı bırakması kocama ve herkese verdiğim ornek oldu.neyse uzattım çok..
Benım 7 haftalıkken doktor hemen mol gebelık dedı.kese bozuk dedı.hemen kürtajla aldı.1 ay içerisinde de beta hcg sıfırlandı.bu sırada patoloji sonucu tam mol çıktı.dun yani beta sıfırlandıktan 1 ay sonra tekrar kan vermeye gittim.doktor once bi bakalım dedi.muayene etti.herşey yolunda dedi işte rahim toparlanmış,sag yumurtalıkların güzel çalışıyo dedi.ardından sordum sizde 1 yıl korun diceksiniz dedim.hayır dedi.senın 4 cm çapında çikolata kistin var dedi(bunu onceden biliyorum).yaşın 31 dedi.ben size bekleyin deyip zaman kaybı yaşatamam dedi.bi sürü mol gebelik yaşayan insan goruyoruz dedi.tabii şansızlık ama unutun mol sayfasını kapatın dedi.artık beta hcg sıfırlanmış ve yükselmez merak etme dedi.çok nadir gorulur ama zannetmiyorum dedi.pozitif düşünün her zaman risk vardır dedi.
Benim doktor üye suna gibi düşünüyo yanı.ben 1 yıl degıl tabıı ama yaklaşık 4 ay beklıcem diodum ama bu doktor boyle deyınce korunmıcam artık:)yanı 2.ayda korunmayı bırakıorum.

Bu arada kürtajımı yapan doktor kesınlıkle 1 yıl beklıceksın demişti.o da iyi bi doktordu tabıı.ama istediğim şeyleri soylemeyınce bi anda kotu doktor oldu benım için:))dün gittiğim doktor farklı bi doktor.hatta anlattıktan sonra dedim ki bana onceki doktorum 1 yıl dedi.internette hep 1 yıl die okuorum.peki siz bana 2 ay sonra korunma diosunyz.size inanmam için beni ikna edin dedim.işte o da yine kistten yaşımdan bahsetti ve olabılecek ve olması küçük ihtimallerden bahsetti ama ben çok anlayamadım terimlerle konuştu hep:) ama yüzünden belliydi ki dogru ve kendini savunan açıklamalar yaptı:))yani inandırdı beni.

merhaba canımmm bizim hikaylerimizi okumuşsunn... bende sana şunu söylemek istedimmm kötü örnekler çok var evet iyi örnek olarak bu kadar kısa sürede hamile kalan ii örnek sadece ben varımm duymak istediklerinizi yazan sadece benim...

herkes korunmayı bırakmak istiyor... ama doktorlarınn sözünden çıkamıyorlar tekrar risk alamıyorlar...

ben 7 aylık doğum yaptım bebeği hemen kuvüze aldılar.. tabiii doktor sordu erken doğumu tetikleyen neler olmuş olabilir mol gebelikden bahsettiğimde çok kızdı ve o an bende korktumm kendimi bi an suçlu hissettim acaba vucut toparlanmadan vs gibi nedenleri düşündüm herşey olabilirdi... ama bugün kızım 15 aylık oldu tekrar böyle bir şey yaşasam hamile kalırmıyım diye ilk çocuğum ise hiç beklemem hemen korunmayı bırakırım ama ilk değilse çok zor bir süreç ilk 3 ay hcg yükseldimi bişi oldumu kanaması vs
yani kısacası sen şunu düşün aynı olay inş olmaz ama olursa kaldırabilirmisin eğer evetse hiç düşünme derim....

aaa ne kadar süre sonra tekrarladı,kemoterapi tedavisi gördünüz mü peki,çok çok geçmiş olsun ,Allah bir daha yaşatmasın inşallah

Çok teşekkür ederim. İlk operasyondan 3 hafta sonra tekrarladı(22 ağustos). Tekrar operasyon geçirdim. 12 kür mtx aldım. Ama 20 kasımda yine tekrarladı. Bu sefer invaziv mol. Yani rahim kaslarının arasında. Kemoterapi kısırlık yapacağı için tüp bebek tedavisine başladık. Ama başarısız oldu. Doktorla görüştüm. Tekrar tüp bebek denemek istiyorum bu mol bana en kötü ihtimalle ne yapar dedim. Beyne yerleşir ama kemoterapi ile çözeriz dedi. Büyük bi risk aldım tekrar tüp bebeğe başladık kontrole gidiyorum. Ama yumurtalıklar küçülmediği için ilaç başlayamıyorlar. Tabi kemoterapi de ertelendi. Ama Rabbim öyle büyük ki mucizesini esirgemedi benden. Hiç beklenmedik bi anda değerler düşmeye başladı. Birilerinin duası kabul oldu galiba. Bi de kaybettiğim ikiz bebeklerim yani meleklerim dua ediyo bence ( böyle devam ederse kemoterapiye gerek kalmayacak inşallah. Bana dua edin nolur öyle çok duaya ihtiyacım var ki. Benim mol 3. bi kesedeydi. 2 yavrum canlı canlı parçalandı vakumla. Genetik sonucu geldi daha da yıkıldım. İkisi de sağlıklıymış. Atamıyorum acısını içimden. Bi de kemoterapi olur da çocuk umudumu tamamen kaybedersem o çok daha acı olacak benim için. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Bol bol dua edin nolur (

Dilek çok geçmiş olsun canım.herşeyde vardır bi hayır.çok şükür ki değerlerin düşmeye başlamış.Allah en kısa zamanda sağlığına kavuşmayı nasip etsin inşaallah..

Suna ben de senın gibi düşünüyorum.ilk gebelikti çünkü benim.doktorun dedıgı de bana cok mantıklı geldı.yanlış anlama ama ilk çocuk için yaşın küçük değil dedi.hayırlısı dicem..korunmıcam artık.gerçı ben doktor korun dese de nisanda bırakıcaktım korunmayı.bunu da senin sayende düşünmüştüm suna:)diyorum ya herkese senın yaşadıklarını ornek verdim hep:)kendime güvenım geldı sayende..

Çok çok geçmiş olsun arkadaşım.. inşallah en kısa zaman da sağlığınıza kavuşacaksınız..inşallah bundan sonraki hamileliğiniz hayırlı sağlıklı olur inşallah..sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız..Allah yar ve yardımcınız olsun..

benimde artık korunma sürem doldu..Allah isteyen herkeze sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin inşallah

çok geçmiş olsun canım inş... kucağın en kısa zamanda sağlıklı sıhhatliii bir bebişle dolar... dualarımız seninle umudunu kaybetme herşey allahdan bu senin sınavınn bir süre sonraa geçmiş diye anlatıcaksın geçip gidicek güzel çok güzel günlerin olucak.

böyle düşünmene çok sevindim canım herşey gönlünce olsun güzel haberlerini bekliyorumm... bu sayfadaki bebiş bekleyen herkese rabbim nasip etsinn... bütün kadınların hakkı anne olmak :) herkesin yaşaması lazımç.

ben 36 yaşındayım ilk hamileliğim 7 haftalıkken kürtajla sonlandırıldı mol gebelik dendii ben ne yapacağımı bilemez durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…