-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #5.561
amin inşallah ,, benim soğanla aram pek hoş değil diye denemedim onu . incir kürünü denedim çok keskin bi tadı vardı onu da içemedim. bi süre kuru incir yedim aç karnıma ama bi etkisi olmadı sanırım . hem bebiş istiyorum hem herşeye nazlanıyorum galiba :ne olacak bu işin sonu hiç bilmiyorum
Hayirlisi olur insaallah..ben 4 ay duzenli sogan kuru denedim ilk zamanlar zor geliyodu icmek ama alistim sonra..faydasi oldumu bilmiyorum ama ilk gebeligimi sogan suyu icerken yasadim..sifa Allah tan tabi
Bende soğan kürünü denemiştim..1 ay önce doktor kontrolüm de çikolata kistimi 4 cm den, 3 cm e düşürdüğünü öğrendim..Şifası elbette Allahtan..herkeze inşallah hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin Allah..
Arkadaslar kurtajdan sonra ikinci kan verisim ve degerim 61.40 kurtaj sirasinda alinan kanda 50.000 uzerindeydi dedi doktorum bi hafta sonra 340 ikinci haftada 61.40 sizce dusus iyimi..hemsire haftaya sifirlanir dedi
Arkadaslar birde doktorum haftaya geldginde akciger filmide cekelim demisti ama gitmedim ben betahcg mi saglik ocaginda yaptiriyorum..akciger filmi deger yukselirse cekiliyo diyenler olmus benim dusuyo sukurler olsun gerek yok mu yani
arkadaşım bu mol gebeliğin mi soğan küründen sonra oldu. değerlerin iyi sıkma canını bi aya tamammen sfırlanır
Arkadaslar birde doktorum haftaya geldginde akciger filmide cekelim demisti ama gitmedim ben betahcg mi saglik ocaginda yaptiriyorum..akciger filmi deger yukselirse cekiliyo diyenler olmus benim dusuyo sukurler olsun gerek yok mu yani
canım bana drum hiç filim falan dememişti. sonuçta değerlerin hızla normale dönüye . doktor ne kadar korunun dedi size
kan değerinin düşüşü gayet iyi maşallah..haftaya sıfırlanır hemşirenin dediği gibi..akciğer filmini bende hiç çektirmedim..istemedi hiç doktorum..
6 ay korunma dedi 6 aydan sonra tekrar duruma gore bakilcak artik..sizin nasil oldu canım bize bir yıl dğm kontrol hapıyla korunma vermişti. bende 3 yıl önce mol gebelik olmuştu .. ondan sonra ilk korunmasızda tekrar gebelik oldu onu uzun yolculuğun kurbanı yaptık 12 haftalıkken öldü kürtaj oldum
6 ay korunma dedi 6 aydan sonra tekrar duruma gore bakilcak artik..sizin nasil oldu canım bize bir yıl dğm kontrol hapıyla korunma vermişti. bende 3 yıl önce mol gebelik olmuştu .. ondan sonra ilk korunmasızda tekrar gebelik oldu onu uzun yolculuğun kurbanı yaptık 12 haftalıkken öldü kürtaj oldum
Rabbim bidaha yasatmasin insaallah..hayirli guzel hamilelikler yasayayalim. Hepimiz...banada ilk adetimle dogum kontrol hapina baslancak pek hap kullanmayi istemiyorum ama baslanmasi gerek dedi doktorum..yumurta gelistirici hap falan kullanmiyomusunuz klomen falan vermedi mi dr
Rabbim bidaha yasatmasin insaallah..hayirli guzel hamilelikler yasayayalim. Hepimiz...banada ilk adetimle dogum kontrol hapina baslancak pek hap kullanmayi istemiyorum ama baslanmasi gerek dedi doktorum..yumurta gelistirici hap falan kullanmiyomusunuz klomen falan vermedi mi dr
6ay kadar klomen tedavisi uyguladık yeterli gelişmedi . dr 2 ay dinlenin aşılama deneyelim dedi biz de 5 aydır bekliyoruz çok zor neye karar vercez bilmiyorum ama sanırım fakülteye gidecğm işi bırakırsam
6ay kadar klomen tedavisi uyguladık yeterli gelişmedi . dr 2 ay dinlenin aşılama deneyelim dedi biz de 5 aydır bekliyoruz çok zor neye karar vercez bilmiyorum ama sanırım fakülteye gidecğm işi bırakırsam
Allah herkesin yardimcisi olsun isteyen herkese versin..benim doktorum evliligin ustunden 1 sene gectigi icin klomen vetmisti gerek yok aslinda hapa olur senin demisti 1 ay kullandim cat.ignesi falan mahvolmustum o ay karnim hamileymisim gibi sismisti..cok yipratici bi surec..Allah emeginizi cabanizi bosa cikarmasin insaallah..fakulteye tedavi icin mi gideceksiniz
Allah herkesin yardimcisi olsun isteyen herkese versin..benim doktorum evliligin ustunden 1 sene gectigi icin klomen vetmisti gerek yok aslinda hapa olur senin demisti 1 ay kullandim cat.ignesi falan mahvolmustum o ay karnim hamileymisim gibi sismisti..cok yipratici bi surec..Allah emeginizi cabanizi bosa cikarmasin insaallah..fakulteye tedavi icin mi gideceksiniz
amin inşallah. evet fakülteye tedavi için giderim veya tüp bebek vb.... yani buişler basit değil en usta insanlar oralarda oluyo çok kişi dönüp dolaşıp fakültelere yöneliyor ... zaten dr oraya yönlendirebiliyor çoğu zaman
Ya bende nereye gitsem karar verememistim .Normal de hep kontrole gittigim doktor ozelde ama benim durumum normal bi hastaneyi asti sanki fakultede evime cok uzak 1 saat suruyor ama bende fakulteye giderim heralde..cunki ben mol takibinden haric baska gebelige mani bi durum var mi oda arastrilsin istiyorum bu ikinci bebegimi kaybedisim cunkiamin inşallah. evet fakülteye tedavi için giderim veya tüp bebek vb.... yani buişler basit değil en usta insanlar oralarda oluyo çok kişi dönüp dolaşıp fakültelere yöneliyor ... zaten dr oraya yönlendirebiliyor çoğu zaman
Arkadaslar birde dogm kntrl hapi kilo yapiyomu..kilo almak istemiyorum ben.(