Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

çok çok geçmiş olsun.psikolojik olarak hazır olmakta çok önemli.Allah büyük umarım herşey herkes için güzel olur bebeklerimizin haberini de umarım birgün yazarız buraya...

çok çok geçmiş olsun.psikolojik olarak hazır olmakta çok önemli.Allah büyük umarım herşey herkes için güzel olur bebeklerimizin haberini de umarım birgün yazarız buraya...

çok teşekkür ederim..ilk günler gerçekten psikolojim çok kötüydü..şimdi daha iyiyim çok şükür..inşallah bizlerede Allah en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin yaradan..

slm kızlar ya nerelerdesiniz naparsınız nerelerdesinzi hamileler dogum yapan oldumu yeni hamile varmı arada cvp yazın ne oldu bu gruba ya herkes bir yerlerde kimse yokkkk ( bende hala bişi yok maglesef bişi yok daha bakalım hayırlısı :18::18::18::18::18::18:

Merhaba ben de mol gebelik geçirdim 12.haftada ve tedavim hala devam ediyor. Yalnız benimki garip bir durummuş öyle dedi doktorlar. Sağlıklı ikiz bebek ve bir de mol kesesi varmış. Moller hızlı bir şekilde rahmi kapladığı için bebekleri kaybettik. Operasyondan çıkınca öksürük krizine girdim kanlı köpüklü kusmaya başlayınca akciğer filmi çekildi ve ciğerler çökmüş dediler. 3 gün yoğun bakımda kaldım çıkınca da 3 gün hastanede kaldım. 3 hafta boyunca normal düşüş yaşandı ama 4. hafta 72binden 86bine yükseldi değerler. Mol tekrarlamış yeniden operasyon geçirdim 15 güne yakın hastanede kaldım. Sonrasında metoteraksat ile kemoterapiye başladılar. 12 hafta kullandım düzenli düştü ama bu hafta 313 ten 441 e yükseldi.medikal onkolojideki doktor tekrar operasyon teklif etti ama onkoloji doktorları kabul etmemiş yaşı genç çocuğu yok rahim zarar görür belki de almak gerekir yazık olur diye(27 yaşındayım ilk gebelikti) şimdi mr ve tomografi sonucuna bakacaklar. Eğer çarşambaya kadar düşmezse değerler çok ağır dozda kemoterapiye başlayacaklar. doktor çok zor günler geçireceksin kendini hazırla dedi. Ama içimde hep bi umut var. İnanıyorum Rabbim bi mucize gösterecek ve gerwk kalmayacak kemoterapiye. Ben çok çok iyi olacağım ve her şey çok güzel olacak. Kemoterapi gerekse bile bunda da bi hayır vardır benim bilmediğim. Rabbimin yanında 2 tane meleğim var ve inanıyorum onlar benim için iyi olmam için üzülmemem için sürekli dua ediyorlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

cokk cokk gcmş olsun üzülme inşlh atlatırsın dedigin gibi rabbımın bir bildigi vardır herşey ondan inşlh gerek kalmaz terapiye sende alırsın ebbegini kucanı ALLAH yardımcın olsun cnm (

Çok çok geçmiş olsun..sakın ümitsizliğe kapılmayın ..bu zor bir süreç ama inanın geçiyor..bende kemoterapi aldım..Allahın izniyle çok iyi olacaksınız..Allah yar ve yardımcınız olsun... Allah isteyen herkeze en hayırlı zamanda hayırlı, sağlıklı, sıhhatli hamilelik nasip etsin..sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah bizlerde ..

Son düzenleme:
Amin inşallah. Bazen ümitsizliğe kapılıyorum korkuyorum ama bu durumu yaşayan ve atlatan insanları görünce biraz rahatlıyorum.

kızlarrr nerelerdesiniz artık sayfaya kimse ugramıyor bilgi vermiyor herkes nerelere kayboldu hamileler doguranlar nasılınız eskiler yanii arada bi cvp yazın daa:18::18::18:

kızlarrr nerelerdesiniz artık sayfaya kimse ugramıyor bilgi vermiyor herkes nerelere kayboldu hamileler doguranlar nasılınız eskiler yanii arada bi cvp yazın daa:18::18::18:

ben arada girip bakıyorum canım..sen nasılsın senden naber..ben bu ay yeni bir doktora başladım kendi doktorumu bıraktım..1 yılının dolmasını bekle dedi bu doktorda..kısmetse ocakta korunmayı bırakıcam..hayırlısı artık bakalım..kaderde kısmette ne var görücez...

Son düzenleme:
cnm bende iyiym şükür bendede bişi yok daha bakalım nerdeyse 1 yıl olacak ebnde kürtaj olalı ama ben 3 ay korundum halada olmadı nasip kısmet artık

burcu meraba bu yazını alıntıladım ama ben sana başka bir konu hakkında soru sormak istiyorum...bebeğinde kordon kısalığı varmış işte bu durumu şuan bende yaşıyorum...herhangi bir sorun oluşturdumu çok merak ediyorum ...lütfen cvp yazabilirmisin ...

merhabalar selin;
evet vardı dha sonradan ayrıntılı ultrasona girmiştim drumuz normal olduğunu söyledi ama bu defada sürekli boynuna dolanıyordu kordonu nedendir bilinmez ama 33 hftalıkkende doguverdi aniden gelişen kanama nedeniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…