Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

asıl sen nasılsın ne oldu sayfaya ya hic kimse yok artık hamile kalanlarda kabuguna cekildi neysem artık ben kendi adıma iyiym şükür iş başı yaptık bugun adet oldun nasıp hayırlısı bakalım artık ne zamn olursa:KK1::KK1::KK1:

İyiyim ben de canım cok şükür. Evet biz de yazmasak ses cikmicak hic :KK9:
Allah diger çocuklarına hayırlı ömür versin canim olsun üzülme ne zaman kismetse

asıl sen nasılsın ne oldu sayfaya ya hic kimse yok artık hamile kalanlarda kabuguna cekildi neysem artık ben kendi adıma iyiym şükür iş başı yaptık bugun adet oldun nasıp hayırlısı bakalım artık ne zamn olursa:KK1::KK1::KK1:

geç olsun güç olmasın canım..Allah en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli hamilelik versin..

geç olsun güç olmasın canım..Allah en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli hamilelik versin..
öyle cnm gec olsun güc olmasın ALLAH büyüktür send eyoksun hic kimse kalmadı aayy neysem arık sen naptın korunmayı bıraktınmı artık inşlh beraber kalırız :KK70:yaşlarımızda yakındı öyle hatırlıyorum

öyle cnm gec olsun güc olmasın ALLAH büyüktür send eyoksun hic kimse kalmadı aayy neysem arık sen naptın korunmayı bıraktınmı artık inşlh beraber kalırız :KK70:yaşlarımızda yakındı öyle hatırlıyorum

Amin canım hayırlısını versin Allah hakkımızda..yok canım bırakmadım korunmayı..ben biraz da korktum erken korunmayı bırakmaktan ve bugünlere geldik 9. aya giricem yakında..aslında başka bir doktora gittiğim de o bana 3. ayda bırak korunmayı demişti ama cerrahpaşa tıp taki dr 1 yıl gebelik yasak demişti..farklı farklı doktorlara gidincede insanın kafası karışıyor..diyorum bekledim bu kadar 3 ay daha korunayım ama yaş ta 40 :KK9: kaderde kısmetse varsa eğer Allah verir inşallah..Allah en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli hamilelik nasip etsin inşallah..

amin canım hayırlısını versin allah hakkımızda..yok canım bırakmadım korunmayı..ben biraz da korktum erken korunmayı bırakmaktan ve bugünlere geldik 9. Aya giricem yakında..aslında başka bir doktora gittiğim de o bana 3. Ayda bırak korunmayı demişti ama cerrahpaşa tıp taki dr 1 yıl gebelik yasak demişti..farklı farklı doktorlara gidincede insanın kafası karışıyor..diyorum bekledim bu kadar 3 ay daha korunayım ama yaş ta 40 :KK9: Kaderde kısmetse varsa eğer allah verir inşallah..allah en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli hamilelik nasip etsin inşallah..

arkadaslar merhaba;

ben mol gebelik geçirdim 1 yıl korunmak zorunda kaldık.ama çok şukur bitti 2 aydır istıyoruz ama malisef olmadı
moralım cok bozuldu ister istemez içimde bi korku var bu konuda bilgisi olan arkadaşların bana yardımcı olmasını ıstıyorum şua na saglık açısından doktor hiçbir şey yok dıyor ama bu durumu yaşanlar ve tekrar hamile kalanlardan yardım istiyorum

arkadaslar merhaba;

ben mol gebelik geçirdim 1 yıl korunmak zorunda kaldık.ama çok şukur bitti 2 aydır istıyoruz ama malisef olmadı
moralım cok bozuldu ister istemez içimde bi korku var bu konuda bilgisi olan arkadaşların bana yardımcı olmasını ıstıyorum şua na saglık açısından doktor hiçbir şey yok dıyor ama bu durumu yaşanlar ve tekrar hamile kalanlardan yardım istiyorum

Selam çok geçmiş olsun Allah bir daha hiçbirimize yaşatmasın.
Ben de tam mol geçirmiştim 3 ay korundum hemen hamile kaldım benim gb.olan çok ark.ım var,moralini iyi tutmak ve molü unutmak yapacağın tek şey ne yazık ki aklına bile getirmiceksin,hemen tutmadı diye de düşünme ne kadar rahatsan o kadar çabuk oluyor bunun formülü bu sanırım.

Ben de tam mol geçirmiştim 3 ay korundum hemen hamile kaldım benim gb.olan çok ark.ım var,moralini iyi tutmak ve molü unutmak yapacağın tek şey ne yazık ki aklına bile getirmiceksin,hemen tutmadı diye de düşünme ne kadar rahatsan o kadar çabuk oluyor bunun formülü bu sanırım.
TAM MOLDE DOKTORUN YASAK 3 AY MI DEDİ SANA BİDE ÖNEREBİLECEGİN İYİ BİR DOKTOR VARMI

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba;

Çok geçmiş olsun..Dilerim Allahtan sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin..
whitewish arkadaşımızın dediği gibi moral çok önemli..şartlamamak gerekli kendimizi rahat bırakmalı ve yumurtlama takibi yapmalı sanırım.

TAM MOLDE DOKTORUN YASAK 3 AY MI DEDİ SANA BİDE ÖNEREBİLECEGİN İYİ BİR DOKTOR VARMI

İlk gittiğim doktor 1 sene demişti,sonra konusunda uzman birini bulduk İzmir de Prof.Dr.Onur Bilgin patoloji sonucuma ve test sonuçlarıma ve rahmin o an ki ilerleyişine bakarak ileri derece olmadığını söylemişti 7.haftada sonlanmıştı gebelik çünkü o nedenle 3 ay yeterli olur dedi şükürler olsun geçti Allah bir daha da yaşatmasın.
Şu an başka bir doktora gidiyorum yine İzmir de Prof.Dr.Fuat Akercan riskli gebelik uzmanı kendisi ikisini de öneririm İzmirdeysen ya da gelebilirsen.
Onur bey cihazlar açısından yeterli değil gebelik sırasında daha teknolojik şeyler görmek istiyorsun ama kendisi Ege Üni.Kadın Doğum Ana Bilim Dalı Başkanıydı bilgi açısından çok güveniyorum.
Fuat bey de anne karnında bebeğe kalp ameliyatı yapmış biri,riskli gebeliklerde uzman kendisi hem bilgi hem cihazlar açısından öneririm.

İlk gittiğim doktor 1 sene demişti,sonra konusunda uzman birini bulduk İzmir de Prof.Dr.Onur Bilgin patoloji sonucuma ve test sonuçlarıma ve rahmin o an ki ilerleyişine bakarak ileri derece olmadığını söylemişti 7.haftada sonlanmıştı gebelik çünkü o nedenle 3 ay yeterli olur dedi şükürler olsun geçti Allah bir daha da yaşatmasın.
Şu an başka bir doktora gidiyorum yine İzmir de Prof.Dr.Fuat Akercan riskli gebelik uzmanı kendisi ikisini de öneririm İzmirdeysen ya da gelebilirsen.
Onur bey cihazlar açısından yeterli değil gebelik sırasında daha teknolojik şeyler görmek istiyorsun ama kendisi Ege Üni.Kadın Doğum Ana Bilim Dalı Başkanıydı bilgi açısından çok güveniyorum.
Fuat bey de anne karnında bebeğe kalp ameliyatı yapmış biri,riskli gebeliklerde uzman kendisi hem bilgi hem cihazlar açısından öneririm.

verdiğin bilgiler için tsk ederim ben istanbulda yaşıyorum izmire gitmem çok zor.allah bidaha böyle bişeyi kimseye yaşatmasın çok zorr

slm kızlarrr herkes nerelerde yaaa amann hamile kalan getdi kalamıyanlarda yok hamile kalanlar bi yazsalar nasıl gidiyor hamilelikleri doguran oldumu inan merak ediyorum bende hala bişi yok bu ay bide 9 gün erken adet oldum nedense pazartesine dr den randevu aldım bakalım ne diyecek inşlhh bişi yokturr:18::18::18::18::18:

Kızlar içinizi ferah tutun, öyle şeyler düşünmemeye çalışın. Ben rahatım Allaha şükür, pek ayrıntıları düşünmemeye çalışıyorum. Şu aralar bebek sitelerine falan takılıyorum baya. butik bebe, unnado vb. henüz alışveriş yapmadım pek, ama alacaklarımı filan kafamda planlıyorum. bunlara odaklanıyorum yani, bir de ben tatildeyim annemlerin yanında, bir de yeğenim var 6 aylık, sıkıldıkça onu görmeye gidiyorum, vakit geçiyor yani. Siz de oyalanacak bişeyler bulmaya çalışın.

meraba azurem ben de parsiyel mol teşhisi alanlardanım. 6 ay bekledim 7. ayda hamile kaldım Allah ın izni ile bir önceki dr um bir yıl demişti ikinci dr uma korkarak gittim hamile oldugumu duyarsa kızar diye ama normal karşıladı takibimi yaptı şimdilik normal çok şükür herşey senin hamilelik sürecin nasıl geçti ekstra bi şe yapıldı mı diye merak ettim

meraba azurem ben de parsiyel mol teşhisi alanlardanım. 6 ay bekledim 7. ayda hamile kaldım Allah ın izni ile bir önceki dr um bir yıl demişti ikinci dr uma korkarak gittim hamile oldugumu duyarsa kızar diye ama normal karşıladı takibimi yaptı şimdilik normal çok şükür herşey senin hamilelik sürecin nasıl geçti ekstra bi şe yapıldı mı diye merak ettim

merhaba canım çok geçmiş olsun hamileliğin de hayırlı olsun. ben şu anda 30.haftadayım extra hiç bişi yapılmadı. zaten başka doktora gittim aynı doktoruma devam etmedim. Allah şükür tekrar yaşatmadı bana, şu anda inan aklıma bile gelmiyor sen yazımı alıntılayınca birden aklıma geldi. kötü tecrübelerdi tabi, Allah bi daha yaşatmasın kimseye.

ben mol gebelik teşhisi ile 3-4-gün önce kürtaj oldum.kanımda çok az geliyor nasıl gelmesi gerekiyor acaba

başıma da gelmeyen kalmadı ilk önce vajinismus oldum sonra 2buçuk yıl çocuğum olmadı.sonra bi anda hamile kaldım çok güzel günlerdi bebeğin kalp atışlarını dinlemeye gittim fakat mol gebelik dediler hiç böyle bir şey tahmin bile edemezdim.Allah kimseye dert verip derman aratmasın çok zor çok...

ben mol gebelik teşhisi ile 3-4-gün önce kürtaj oldum.kanımda çok az geliyor nasıl gelmesi gerekiyor acaba

çok geçmiş olsun..benimde kürtaj dan sonra 1 hafta kadar gelmişti ama adet kanaması gibi değil az az sonra lekenlenme tarzında oldu ve bitti..tekrardan çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın hiçbirimize... bende mol gebelik geçireli 10. ay giricem yakında..

İnşallah hayırlısı ile bebeğini de bir gün kucağına alırsın.10 aydır ilaçla korunuyosun 2 ay daha mı korunacaksın kan değerin iyi değil mi şuanda,doktorun ne diyor

İnşallah hayırlısı ile bebeğini de bir gün kucağına alırsın.10 aydır ilaçla korunuyosun 2 ay daha mı korunacaksın kan değerin iyi değil mi şuanda,doktorun ne diyor

inşallah Allah en hayırlı zaman da versin..eşim korunuyor ben ilaç alamıyorum tansiyon sorunum var..benim kürtajımı yapan doktor 9 ay korunman yeterli demişti sonra 2 farklı doktora gittim biri değerlerin kısa zaman da düşmüş 3 ay korunman yeterli demişti ..cerrah paşa ya farklı bir rahatsızlık için gittiğimde mol gebelik yaşadığımı söyledim dr bana 1 yıl gebelik yasak dedi ve ben cerrahpaşa tıp taki dr u dinledim..zaten kendimi de hazır hissetmiyordum.. beta hcg değerim 1-5 ay da sıfırlandı..şu an kan değerim 0

X