Selam çok geçmiş olsun Allah bir daha hiçbirimize yaşatmasın.
Ben de tam mol geçirmiştim 3 ay korundum hemen hamile kaldım benim gb.olan çok ark.ım var,moralini iyi tutmak ve molü unutmak yapacağın tek şey ne yazık ki aklına bile getirmiceksin,hemen tutmadı diye de düşünme ne kadar rahatsan o kadar çabuk oluyor bunun formülü bu sanırım.
TAM MOLDE DOKTORUN YASAK 3 AY MI DEDİ SANA BİDE ÖNEREBİLECEGİN İYİ BİR DOKTOR VARMI
İlk gittiğim doktor 1 sene demişti,sonra konusunda uzman birini bulduk İzmir de Prof.Dr.Onur Bilgin patoloji sonucuma ve test sonuçlarıma ve rahmin o an ki ilerleyişine bakarak ileri derece olmadığını söylemişti 7.haftada sonlanmıştı gebelik çünkü o nedenle 3 ay yeterli olur dedi şükürler olsun geçti Allah bir daha da yaşatmasın.
Şu an başka bir doktora gidiyorum yine İzmir de Prof.Dr.Fuat Akercan riskli gebelik uzmanı kendisi ikisini de öneririm İzmirdeysen ya da gelebilirsen.
Onur bey cihazlar açısından yeterli değil gebelik sırasında daha teknolojik şeyler görmek istiyorsun ama kendisi Ege Üni.Kadın Doğum Ana Bilim Dalı Başkanıydı bilgi açısından çok güveniyorum.
Fuat bey de anne karnında bebeğe kalp ameliyatı yapmış biri,riskli gebeliklerde uzman kendisi hem bilgi hem cihazlar açısından öneririm.