Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Korkulu günler yaşamışsın canım gerçekten şükür ki atlatmışsın ama bak,aslında diyorlar ki her bebek nasıl doğacağına kendi karar verir,sen normal istersin bebek dönmez ya da sezeryan istersin bir anda geliverir sanırım son ana kadar hiçbir şey düşünmemek gerekiyor

slm kızlar nasılsınız bakim inşlh iyisinizdir bende iyiym şükür şimdilik bende bi gelişme yok hamişler bebeişleriniz nasıl inşlh herşey yolundadır yeni hamiş varmı bakim haberdar edin da benide herşeyden bugun alt komşum hemde ev sahibim oluyor hamile oldugunu duydum test yapmış bugun cok sevindim darısı inşlh bana :)) öptüm hepinizi

slm kızlar nerelerdesiniz hic sesiniz cıkmıyor herşey yolundamı ayy arada gelinde yazın bari iyiyz diye heyoooo bende bişi yok daha bakalım bugun yarın adet günüm kısmet gerci hic belirti yok ama işte umut dünyasııı

yok anam yok bu kızlar kayıp polisemi gitsem napsam anam yav nerelerdesiniz merak etdim hee

Selam canim ben iyiyim sen nasılsın :) kimseler olmuyor burda diye bakmıyorum. Şükür yolunda herşey en son öyleydi yani senin nasıl gidiyor
şükür ses verdiniz he hakkat ya kızlar hamile kaldı dahada sesleri cıkmıyor anam neysem artık senin iyi olduguna sevindim cnm ne kadarlık oldunuz bana gelince maglesef daha bişi yok dün hastalandım bakalım haırlı zaman en zamnsa onu bekliyecegiz arada ses ver

Ne güzel canım maşllah kardeşine de benimle yakın demek ki o cinsiyeti belli oldu mu?Darısı başına canım inşallah Rabbim senin de yüzünü güldürür canım

sağol canım..cinsiyeti belli değil henüz..14 haftalık oldu hamileliği..dün gitti doktora çok şükür herşey yolundaymış..
inşallah canım iyi dileklerin için teşekkür ederim...korkumu attım artık, zaten bu korkum yüzünden korunmayı bırakamadım..yoksa başka bir doktora gittiğim de 3. aydı ve korunmayı bırak demişti...8. ayım doldu artık,inşallah bende güzel haberler veririm.. hayırlı zaman da sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah..

eskı moldenım ben yanı 2 sene once gecrdım ve bekledım 2 sene baska saglık sorunlarıda gırdı araya tabıkı ve bugun tahlıl yaptırdım son adet tarıhım 6 agustos bugun bthcg 731 kızlar sızınkıler nasıldı yanı reglım 2 gun gectı yaptırdım bthcgyı

Selam hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun inşallah şu durumda hamile gb.görünüyorsun :) doktora gittin mi?

Selam hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun inşallah şu durumda hamile gb.görünüyorsun :) doktora gittin mi?
gıttım canım yarın bır daha bakılacak kan a degere ama işte ınsan korkuyor bu da olurmu dıye ben de bırde kan pırtılaşöması var ıgne kullanmaya basladım

gıttım canım yarın bır daha bakılacak kan a degere ama işte ınsan korkuyor bu da olurmu dıye ben de bırde kan pırtılaşöması var ıgne kullanmaya basladım
gözün aydın cnm rabbım tamamına erdirsin inşlh sorunsuz bir hamilelik gecirirsin cnm kan pıhtılaşma degelerin nasılsı bende hamile kalınca igneye başlıyacam dr hemen başlatdımı igneleri benim (paı 4 paı4 homozıgot cıkmştı seninki neydi cnm

ben heterızıgotum faktor 5 mtfr 677 heterızıgot ben de reglım gecınce 2 gun yaptırdım bugunde baktırdım degerıme 1588 cıktı nasıldoktor dedı ıyı 2 gun sonra yıne bakalım dedı yanı ılkı731,9 1588 dıyerıde 3 cusude 3000 cıkar dedı ama yaptır onuda gorelım dedı

gözün aydın canım,hayırlı olsun..Allah tamamına erdirsin inşallah..

slm kızlar nerdesiniz yaww oyy oyy hamile kalan siteden cekildi sanırım nasılsınzı bari onu haer verin nasıl gidiyor nerde bu devlat nerde bu millet nerde bu kızlarr cıkın ortaya cabukkk ben artık hergün gelirim iş başı yaptık hayırlısıyla bende hala bişi yok bakalım bu ay inofolic diye bir ilaca başladım bunlann hamile kalan olmuş dr mi aradım biraz kullan egl bakim dedi hayırlısı bu arada hem sevinc hem üzgünüm büyük oglum 9 eylül üniversitesini kazandı hafta sonu onu bıraktık cok zormuş ekmek ayrılmış gibi

selam canım nasılsın..bakıyorum arada foruma kimse olmayınca çıkıyorum bende...bende de bi şey yok gerçi ben hala korunuyorum :)sen le ben kaldık sanırım burada :))şaka bi yana en hayırlı zaman da versin Allah.. 9 ay olacak benim de neredeyse..9.ayımı da doldurayım da dr 9 ay korun demişti..hakkımız da en hayırlısını versin yaradan..
oğlun için sevindim hayırlı olsun canım..

Son düzenleme:
hayırlısı olsun be cnm rabbım gec versin güc vermesin cnm ya bekliyecegiz bakalım vardır bi zamanı benimde 9 ay oldu 3 ay korundum 6 aydır korunmuyorum bakalım bugn adet olmam gerekti olmadımhayırlısı

Selaaamm hamişler nerelerdesiniz,nasıl gidiyor hamileliğiniz ??
asıl sen nasılsın ne oldu sayfaya ya hic kimse yok artık hamile kalanlarda kabuguna cekildi neysem artık ben kendi adıma iyiym şükür iş başı yaptık bugun adet oldun nasıp hayırlısı bakalım artık ne zamn olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…