Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Whitewish senin sayende sitemize tekrar yazms firsatimiz oldu bunun ici sana tedekkurler iyiki yazmissin .jazhara sende yasi dert etme 50 yasinda dogum yapanlar var azurem sen az kilo almissin masallah sana herkez iyimi nssil gidiyor

Kizlar ya benim zihnim cok dolu sadece uykuda rahatim mol hic gelmiyor ama baska birsey kafami kurcaliyor saglkli bebek doguracakmiyim diye yatana kadar kuruyorum sizde takinti falan oluyormu

Kizlar ya benim zihnim cok dolu sadece uykuda rahatim mol hic gelmiyor ama baska birsey kafami kurcaliyor saglkli bebek doguracakmiyim diye yatana kadar kuruyorum sizde takinti falan oluyormu

Selam canım ne demek fırsat buldukça girip yazalım çünkü insan merak ediyor gerçekten ne durumda herkes nasıl gidiyor diye.
Seninle aynı şeyleri yaşıyor gb.yiz İstanbul bende de aynı düşünceler var ve engel olamıyorum hatta psikoloğa gitsem mi diye düşünmedim değil eşime de söyleyemiyorum daha doğrusu kimseye söyleyemiyorum ama sürekli aklımda ya sağlıksız olursa Allah korusun ya bişey çıkarsa diye endişelerim çok yüksek nasıl engel olucam buna onu da blmiyorum :KK50::KK50::KK50:

merhaba seni anlıyorum bn 2 defa yaşadım biri düştü biride 5.5 aylık öldü ama şuan 3.ye hamileyim inş allahım sanada nasip eder

Kızlar içinizi ferah tutun, öyle şeyler düşünmemeye çalışın. Ben rahatım Allaha şükür, pek ayrıntıları düşünmemeye çalışıyorum. Şu aralar bebek sitelerine falan takılıyorum baya. butik bebe, unnado vb. henüz alışveriş yapmadım pek, ama alacaklarımı filan kafamda planlıyorum. bunlara odaklanıyorum yani, bir de ben tatildeyim annemlerin yanında, bir de yeğenim var 6 aylık, sıkıldıkça onu görmeye gidiyorum, vakit geçiyor yani. Siz de oyalanacak bişeyler bulmaya çalışın.

Selam canım ne demek fırsat buldukça girip yazalım çünkü insan merak ediyor gerçekten ne durumda herkes nasıl gidiyor diye.
Seninle aynı şeyleri yaşıyor gb.yiz İstanbul bende de aynı düşünceler var ve engel olamıyorum hatta psikoloğa gitsem mi diye düşünmedim değil eşime de söyleyemiyorum daha doğrusu kimseye söyleyemiyorum ama sürekli aklımda ya sağlıksız olursa Allah korusun ya bişey çıkarsa diye endişelerim çok yüksek nasıl engel olucam buna onu da blmiyorum :KK50::KK50::KK50:

canım senin de kafan dolumu .ben aslında 1 tek konuya takıldım gidiyorum. yazarken bile titreye titreye yazıcam zihnimde hep down sendromu var ve atamıyorum.ya öyle olursa ya öyel olursa diye hatta benim durumumu iş yerinde bi kaç arkadaş ailem eşiömde biliyor ve bana çok kızıyor.hatta down dendromu için açık söylemiyorum onun için d diyorum.kardeşim var saatlerce beni dinliyor hiç usanmadan onunla konuşuyorum rahatlıyorum sonra sil baştan başlıyorum karamsar düşüncelere ne isim ne kıyafet bakıyorum hamileliğin hiç tadını çıkartamıyorum.ruh gibiyim.bende düşündüm psikolog olayını ama psikolog benim zihnimden geçenleri atamaz mesela annemler isim bakıyo kızıyorum işyerindekiler ne kadar izin yapıcaksın diyor hemen dışım konuşmasa da içim dur bakalım kızım saglıklı olmazsa d olursa ömür boyu evdesin diye ayyy valla kafayı yicem kadir gecesinde tövbe namazı kıldım allaha sıgınıyorum allahım bagışlasın ben asla d olanları dışlamıyorum isyan etmiyorum ama korkuyorum işte herkez şey diyo bişeyi 40 kere söylersen olur benim 40 milyar olmuştur.çok korkuyorum bu kadar korku varken allah demez mi diyorum bu kız bundan çok korkuyor veriyim bi görsün allhım beni bagışlasın size de bunları yazarken utana utana yazıyorum ne olur kızmayın bana.ben mol gebenin kromozonla ilgisimoldugunu duymuştum dr sormuştum devreye fazladan kromozon giriyor diye d içinde böyle onlardada 23 kromozon olmayıp fazla kromozon olunca diyince bi baglantı.
WHITWISH BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM LÜTFEN BAK AZUREM NE GÜZEL İÇİ RAHAT
NE OLUR KIZLAR BUNLARI YAZIYORUM DİYE SUÇLAMAYIN KIZMAYIN İÇİMDEKİLERİ PAYLAŞMAK İSTEDİM
HATTA DÜN KARDEŞİME DEDİMKİ KIZLAR GİRSEDE YAZSAK BEN ONALAR SAYESİNDE MOL GEBELİĞİ ATLATTIM VE AKLIMA MOL GELMEDİ DİYE
AZUREM SEN TATİLDESİN DİMİ WHITWISH SEN EVDEMİSİN ÇALIŞIYOMUSUN GALİBA AZUREM 25 YAŞINDAYDI WHITWISH SEN KAÇTIN BEN 28 YAŞINDAYIM ÇALIŞIYORUM.
HERKEZE İYİ AKŞAMLARRRRRRRR ZİHİN DOLU DOLU ayyyyy imdattttttttttttttttttttt

merhaba seni anlıyorum bn 2 defa yaşadım biri düştü biride 5.5 aylık öldü ama şuan 3.ye hamileyim inş allahım sanada nasip eder

merhaba okahya 2 düşük yaptım yazmıştın düşüklerin sebebi bellimiydi herşey yolundayken nasıl oldu bende 5.4 aylık hamileyim ve çok korkuyırum ölü dogum yaptın yazmışsın
bi belirti olmuşmuydu kanam agrı falan.hareketleri nasıldı şimdi de hamileymşlsşn kaç aylık oldun ve nasıl gidiyor allah yardımcın olsun kolay şeyler değil.allah hepimize sabır versin yavrularımızı bize bagışlasın.

Istanbul
Aynı endişeleri taşıyan birinin daha olması bir yandan içimi rahatlattı sadece bana özgü bir endişe olmadığını anlamış oldum öncelikle senin de benim gb.dusunmeni istiyorum belki de genel bir endise bizimki birçok hamilenin yaşadığı şeyler.
D den bahsetmissin bildiğim kadarıyla bu yapilan testlerde çıkan birsey eger testlerin olumlu ise endiseye gerek yok diye düşünüyorum. Ablamin üçlü testinden suphelenmisti doktor d konusunda kesin emin olmak icin aminosentez yapmislardi şükürler olsun ki hem sonuc olumluydu hem de saglikli bir yegenim oldu.yani bu d konusundaki endiselerini gidermen icin olasiligin var.
Başkaları bebekten bahsederken aklindan geçenler benim de geçiyor ya zekasinda bişey olursa belki oyle olcak gb şeyler ve kendime cok kızıyorum neden kotu seyleri çağırıyorsun diyorum kimseye de anlatmıyorum bu dusuncemi anneme soyledim bi tek aklina geldiğinde boyle seyler dua et diyor.birbirimize destek olucaz yine canım birlikte asicaz inşallah bunu da ve inşallah cok sağlıklı bebeklerimiz olacak.

Canim ya sen benden dahs iyi gibisin beni gun icinde gorsen kafayi yemisler gibiyim allah yardimcimiz olsun allaha emanetiz sen ikilini devleyte mi yaptirdin ben ikiliyidr detayliyida devlette yaptirdim birazda o yuzden panigim allah gercekten ysrdimcimiz olsun dualarda birleselim

Canim ya sen benden dahs iyi gibisin beni gun icinde gorsen kafayi yemisler gibiyim allah yardimcimiz olsun allaha emanetiz sen ikilini devleyte mi yaptirdin ben ikiliyidr detayliyida devlette yaptirdim birazda o yuzden panigim allah gercekten ysrdimcimiz olsun dualarda birleselim

Canım ben frenlemeye çalışıyorum kendimi aklıma gelince baska seyler düşünmeye çalısıyorm. Ikiliyi kismetse pazartesi yaptiricam Ozele gidicem canım devlete ben de guvenmiyorum. Bir yanim da diyor ki bisey olsa Allah korusun teknoloji cok ilerledi çıkar diyorum bir yanim ne yazildiysa onu yasicaz diyor. Içimizi rahat tutmaliyiz gidebilirsen ozele git detayli ultrasona baktir ama aklına geldiği an dua et canim ayetel kursi oku ne biliyorsan ise yarıyor gerçekten.

Canum oncelikle kafamfsn hic cikmiyor elimde degil korkularim vsr hic guzel bir hsyalim bile yok zaten kimse beni anlamiyor bugun yine iste konusu acildi kizlar offffffff cekip durdular.bugun bi kiz anlatti 9 ay karninda tasimis herdeyi normalmis dogumdan 1.5 gun sonra bebegini kaybetmis sonrs iste arkadssin kuzeni dogum yapmis butun testleri iyi cikmasina ragmen dogumdsn sonra cocuk d olarak dogmus kiz soka girmis.bi arkadasda 8 aylikken olu dogum yapti eeeee ister istemez kafsm bulaniyor .sen ikili testi ne zaman yapcaksin bide yasin kacti aaaaaa bu arada detsylimusg de plasentem onde cikti sordum erken dogum olabilir hatta kanamafa dedi ben artik ev fakan supuremiyorum haftayada seker yuklemem var insallah iyi cikar senin nasil gecoyor bulantilarin oluyor mu.mol gebelikten sonra ne kadar korundun ve aklina mol gelmiyor dimi.suan kacinci haftadasin canim kendine iyi bk dua et banada

slm kızlarr nasılsınız mşlh herkesin hamileligi yolunda cok sevindim bende hala bişi yok kısmet meselesi hayırlısı olsun ama beni kimse sormamış özlememişşş anlaşılan :KK5::KK5: neysem canınız sagolsun herşeyin yolunda olduguna sevindim eve net geldi gelirim artık hergün inşlhhh herkes kendine ii baksın şimdidem herkesin bayramı kutlu olsunnn:KK54::KK54::KK54::KK54:

Canum oncelikle kafamfsn hic cikmiyor elimde degil korkularim vsr hic guzel bir hsyalim bile yok zaten kimse beni anlamiyor bugun yine iste konusu acildi kizlar offffffff cekip durdular.bugun bi kiz anlatti 9 ay karninda tasimis herdeyi normalmis dogumdan 1.5 gun sonra bebegini kaybetmis sonrs iste arkadssin kuzeni dogum yapmis butun testleri iyi cikmasina ragmen dogumdsn sonra cocuk d olarak dogmus kiz soka girmis.bi arkadasda 8 aylikken olu dogum yapti eeeee ister istemez kafsm bulaniyor .sen ikili testi ne zaman yapcaksin bide yasin kacti aaaaaa bu arada detsylimusg de plasentem onde cikti sordum erken dogum olabilir hatta kanamafa dedi ben artik ev fakan supuremiyorum haftayada seker yuklemem var insallah iyi cikar senin nasil gecoyor bulantilarin oluyor mu.mol gebelikten sonra ne kadar korundun ve aklina mol gelmiyor dimi.suan kacinci haftadasin canim kendine iyi bk dua et banada

Canim insanların su an seni anlamamalari cok normal çünkü kendileri ayni duyguyu yasayamazlar.kotu gebelik dogum hikayeleri dinlemek beni de karamsarlastiriyor ben ya konuşmayalım boyle seyleden diyorum ya da ordan uzaklasiyorum.boyle dusunuyoruz diye kendimizi birakamayiz canim cozum bulmaliyiz sen de bulmaya calis.dun mesela kendi kendime dedim ki ben böyle düşününce bebegim uzuluyor anne neden beni boyle hayal ediyorsun diye ve hemen degistiriyorum aklindakini tövbe edip dua ediyorum.sen de yöntemler dene canim ve benimle paylas lutfen :)

Henuz ileri testleri yapmadigim icin soyledigin sonucu anlayamadim canim ama bak ben de 2 aydir yatiyordum yeni yeni disari çıkıyorum o da iki adim yurusem yoruluyorum bacaklarim hareketsizlikten hemen ağrıyor ama hiç onemli degil.erken dogum vs.bunlari dusunme sen dikkat et gerekirse dinlenerek geçirirsin son aylarini inan bana hic zor gelmiyor.
Ben 3.ayima giriyorum kismetse yarin ikili testimi pazartesi yaptiricam 1 aydir görmüyorum bebegimi ve cok merak ediyorum.benim de heyecanim artıyor ilk test ve ne cikicak hic bilmiyorum ense kalınlığı olculecek Rabbim sağlık versin onlara, saglikla bize bagislasin inşallah.
Insanlara cok bahsetme dusuncelerinden canim doktoruna soyledin mi hic ben söylemeyi düşünüyorum endişelerimi ama eşim de olacak duysun istemiyorum da bilmiyorum.

slm kızlarr nasılsınız mşlh herkesin hamileligi yolunda cok sevindim bende hala bişi yok kısmet meselesi hayırlısı olsun ama beni kimse sormamış özlememişşş anlaşılan :KK5::KK5: neysem canınız sagolsun herşeyin yolunda olduguna sevindim eve net geldi gelirim artık hergün inşlhhh herkes kendine ii baksın şimdidem herkesin bayramı kutlu olsunnn:KK54::KK54::KK54::KK54:
Ajdacim nasılsın merak etmez olurmuyuz sen uzun sure giremicem deyince nete olmazsin diye düşündüm ben.
Hamislerimiz çoğaldı evet insallah seni de görürüz aramızda canim ve bekleyen herkesi :KK16: sana da iyi bayramlar canim

canım seni unuturmuyuz hiç özledik tabiki..ben bile ara ara bakıp çıkıyordum..inşallah bizde hayırlısıyla hamiş oluruz...isteyen herkeze hayırlısıyla versin rabbim..sanada iyi bayramlar canım..

T
Canim ya ask olsun hic unutulurmusun sendende en kisa zamanda guzel haberler bekliyoruz haber et bizi ve girdigin zaman yaz olur mu

Canim insanların su an seni anlamamalari cok normal çünkü kendileri ayni duyguyu yasayamazlar.kotu gebelik dogum hikayeleri dinlemek beni de karamsarlastiriyor ben ya konuşmayalım boyle seyleden diyorum ya da ordan uzaklasiyorum.boyle dusunuyoruz diye kendimizi birakamayiz canim cozum bulmaliyiz sen de bulmaya calis.dun mesela kendi kendime dedim ki ben böyle düşününce bebegim uzuluyor anne neden beni boyle hayal ediyorsun diye ve hemen degistiriyorum aklindakini tövbe edip dua ediyorum.sen de yöntemler dene canim ve benimle paylas lutfen :)

Henuz ileri testleri yapmadigim icin soyledigin sonucu anlayamadim canim ama bak ben de 2 aydir yatiyordum yeni yeni disari çıkıyorum o da iki adim yurusem yoruluyorum bacaklarim hareketsizlikten hemen ağrıyor ama hiç onemli degil.erken dogum vs.bunlari dusunme sen dikkat et gerekirse dinlenerek geçirirsin son aylarini inan bana hic zor gelmiyor.
Ben 3.ayima giriyorum kismetse yarin ikili testimi pazartesi yaptiricam 1 aydir görmüyorum bebegimi ve cok merak ediyorum.benim de heyecanim artıyor ilk test ve ne cikicak hic bilmiyorum ense kalınlığı olculecek Rabbim sağlık versin onlara, saglikla bize bagislasin inşallah.
Insanlara cok bahsetme dusuncelerinden canim doktoruna soyledin mi hic ben söylemeyi düşünüyorum endişelerimi ama eşim de olacak duysun istemiyorum da bilmiyorum.

Canim bi kac gundur sanki daha iyi gibiyim aklima geliyo gelmiyor degil gelince kiziyorum seytan git aklimdan diyorum ...ayyy insalkah kafamiz resetlenir sifir olur senden var mi bi haber pzts guzel haberini bekliyorum sana iyi bayramlar .....

günaydın kızlar iyi haftalar herkeze....
whitewish sen buğün ikili teste gidicektin dimi inşallah hayırlı haberler veririsin eeee sen nasıl oldun.içinin sıkıntıları nasıl
ben aynıyım ya ne zaman bu kabuslar biticek acaba.

günaydın kızlar iyi haftalar herkeze....
whitewish sen buğün ikili teste gidicektin dimi inşallah hayırlı haberler veririsin eeee sen nasıl oldun.içinin sıkıntıları nasıl
ben aynıyım ya ne zaman bu kabuslar biticek acaba.
Günaydın canım evet bugun gidicem kismetse cok heyecanlıyım, merakliyim,endiselerimden uzaklasmaya çalışıyorum inşallah guzel haberler veririm size.
Dun merhaba bebek diye bi program var orda biri konuktu kadin da dedi ki hamile kadinlarin sabit dusuncesidir bu acaba hersey yolunda mı sağlıklı olacak mi diye en etkili sey kafanizi oyalamak dedi.bunlari duydukca bana ozgu bir düşünce olmadigini görüyorum sen de öyle düşün canım. Başka topikten bi ark.dedi ki esi söylemiş ona da seytan vesvese yaptırır böyle zamanlarda ondan akliba getirme demis.bol bol dua et canim ben hemen oyle yapıyorum ise yarıyor gerçekten

Canim heralde yaptirmissindir testi insallah iyi haberlerle donersin .valla gecen gun buli ruya gordum cok etkilendim ruyamda kizim oluyodu ki benim erkek olucak cik tatliydi kardesim geliyo bak abla bosuna korktun down down dedin saglikli oldu diye cok etkilendim cunku benim ruyslarim ters cikiyor o yuzden korkuyorum ve ben senden dsha takintiliyom.bi tek uykuda gelmiyor ne karnimi seviyorum ne isim bskiyorum ne bi hayal hayal .hsysl kursam d tarzi cocuklar geliyor ayyyyy valla ne zormus be.is yerindekiler biktilar benden evdede kendimi yiyip bitiriyorum acabs dogum yaoacagim gunleri gorucekmiyim baska sitelerede baktim oyle korkan yok hatta ben ne dusundum en bastan mol gebe lik sitedini 1 denbasliyim okuyum diyorum bsjalim kizlar hamileyken sorun yasamislar mi

X