-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #4.781
tşklr arzummmm hadi ahyırlısı kız 2 günmü suruyor bide yumurtlama döneminde hamile kalınırsa erkek oluyormuş duydunmu öel nbiş tabi KURBAN OLDUGUM ALLAHIM HRLISI HAYIRLISINI VERSİNDE SAGLIKLISINI VERSİNDE GÖNÜL SAGLIKLISINDAN KIZ OLUR BİZ RABBIMDEN İSTEDİK VERMESİ ONA KALMIŞ HAKKIMIZDA HANGİSİ HAYIRLISIYSAAjdacım ben senin için hesapladım, tam tahmin ettiğim gibi. tahmini yumurtlama zamanın ayın 16sı ve ya 17si. yani bu salı ve çarşamba oluyor
Asıl önemli zamanı geçmemişsin yani
tşklr arzummmm hadi ahyırlısı kız 2 günmü suruyor bide yumurtlama döneminde hamile kalınırsa erkek oluyormuş duydunmu öel nbiş tabi KURBAN OLDUGUM ALLAHIM HRLISI HAYIRLISINI VERSİNDE SAGLIKLISINI VERSİNDE GÖNÜL SAGLIKLISINDAN KIZ OLUR BİZ RABBIMDEN İSTEDİK VERMESİ ONA KALMIŞ HAKKIMIZDA HANGİSİ HAYIRLISIYSA
haklısın cnm ya rabbım hayırlısından versilıkla bu yaştann saglıklısındanay tatlım kız erkek hiç fark etmez inan, o minik bana gelsin deişte yumurtlamanın en yüksek olduğu bi gün var, o gün senin için adetin 28 günde bir oluyorsa salı, 29 günde bir oluyorsa çarşamba. yani iki ihtimali de yazdım ben sana. yumurtlamanın en yüksek olduğu günden bikaç gün öncesi ve bi kaç gün sonrası da yumurtlamanın az olduğu zamanlar, ama o zamanlarda da ümit var yani. Dua et bana daa
haklısın cnm ya rabbım hayırlısından versilıkla bu yaştann saglıklısından
hayırlısı olsunda icimdeki ses ya bu ay yada önümüzdeki ay diyor senin cnmhaklısın cnm ya rabbım hayırlısından versilıkla bu yaştann saglıklısından
hayırlısı olsunda icimdeki ses ya bu ay yada önümüzdeki ay diyor senin cnm
evet cnm hala cafedeyim saat 1 gibi eve gidecem ve yemek hazırlıyacam yarın cocuklara sabahtan hastaneye gidecemde:18::18::18:aynen tatlım sağlıklı olsun da annesi de kendisi deneyse canım ben gidip yatayım. sabah okul var tatil iyiydi yaa, pazartesi geldi yinee..sen cafede misin hala?
evet cnm hala cafedeyim saat 1 gibi eve gidecem ve yemek hazırlıyacam yarın cocuklara sabahtan hastaneye gidecemde:18::18::18:
inşlhhh kzı ebn bişi duymuştum yumurtlamadan 1 2 gün beraber olunca daha iyimişhmm, hadi ben kaçar, kolay gelsin sana,yarın görüşürüz inşl
ben en iyisi bugun yarın calışımmminşlhhh kzı ebn bişi duymuştum yumurtlamadan 1 2 gün beraber olunca daha iyimişhadi öptümm
günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınız ben iyi sayılırım off sabah dr gittim cildiyeciye alerji olmuşum ilac yazdı bu ilacı 15 gün kullanacan ama ilacı kullanırkene korunsan ii olur dedi off yaa bende tamda yumurtlama dönemim hamile oldugumu anladıgımda bıraksam olurmu hani agır ilac degilde tedbir amaclı dedi napayım kızlar sizce akıl veririmisinizz:18::18::18:
ben hicc beklemiyorum cnm cünkü vaktımız yok öle fazla beraber olmaya ama nasıp kısmet bee rabbım hayırlısını versinnGünaydım canım,sağlıklı haftalar hepimize,bildiğim bir cilt ilacı var ama çok ağır bir ilaçtı sanırım seninki ondan değil ama bence yine de bekliyorsan eğer bu ay gebe olabilirim diye riske atma canım,malum herşeyden nem kapar durumdayız :)
ben hicc beklemiyorum cnm cünkü vaktımız yok öle fazla beraber olmaya ama nasıp kısmet bee rabbım hayırlısını versinn
cnm bende öle yaptım 1 yılın icinde 2kere hamile kalınc ben cok cbk kilo alıyorum bide nasılsa hamiel kalacam boşver nasılsa alıyorum sonra verirm diye mşlhh son kürtaj olunca 83 kiloydum ama dedigin gibi bu sefer kilo verip hamiel kalmak istiyorum dedim ve istikrarlı bi şekilde kilo vermeye başladım 83 den şubatdan bu yaan 73 düştüm benim boyda 1.70 cnm:))Hepimize sağlıklı,güzel haberlerle dolu bir hafta olsun :) İzmir35'in yazdıklarını okudum gerçekten çok üzüldüm,Rabbim en aynı acıyı yaşatmaz inşallah ona,çok fazla üzerinde duramıyorum çünkü güzel haberler alınca nasıl moral buluyorsam,hayal kırıklıklarını okuyunca bir o kadar moralim bozuluyoryine de iyi düşünelim iyi olsun diyorum.
Ben de kendi kendime bekleme süremi kilo vermek için koydum daha doğrusu kendimi öyle kandırıyorum :) ama çok mu abartıyorum acaba diyorum sizler kaç kilosunuz aynı şeyleri yaşıyormusunuz ya da yaşadınız mı? Ben 1.74 boyundayım 68 kiloyumgörünüşte aşırı bir halim yok ama bunun üstüne kilo alıcam düşüncesi tabi hoş gelmiyor bana :)
cnm şuanda yanı bugunlerde benim yımırtlama tarıhım dedigin gibi mşlh oglanlardan yapamıyoruz buyuk sıpa oturuyor yaşıda buyuk halince insan cekiniyorrYumurtlama haftana denk getir yeter o zaman canım :) senin çocuklar da engel olabilir tabi bu duruma :)
cnm bende öle yaptım 1 yılın icinde 2kere hamile kalınc ben cok cbk kilo alıyorum bide nasılsa hamiel kalacam boşver nasılsa alıyorum sonra verirm diye mşlhh son kürtaj olunca 83 kiloydum ama dedigin gibi bu sefer kilo verip hamiel kalmak istiyorum dedim ve istikrarlı bi şekilde kilo vermeye başladım 83 den şubatdan bu yaan 73 düştüm benim boyda 1.70 cnm:))
cnm şuanda yanı bugunlerde benim yımırtlama tarıhım dedigin gibi mşlh oglanlardan yapamıyoruz buyuk sıpa oturuyor yaşıda buyuk halince insan cekiniyorr
neler yapmadımkii ama ilk bir ayda 8 kilo birden verdim 3 hafta takıldı metobolızma işte 9 lu caymı icmedim 5 şi bıaradamı icmedim ayran detoksumu yapmadım ama en önemlisi ac kaldımmÇok iyi canım ya ben de geçen sene sigarayı bıraktım kilo aldım evlilik hazırlığında vermiştim tabi evlenince hoop geri aldım hepsini ben de en azından bi 8 kilo versem diyorum yine yeterli olur,ne yaptın peki 10 kilo vermek için canım