-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #4.801
aa cok iyi bizde nasıbimizde varsa kız istiyoruz ama adamda kurnaz akşam yorgunum sabah oglanlar okula gidince yapalım diyorr demekki sabahı bekletmim ona:) işte çok büyümeden yapmak gerek çocukları demek ki yoksa dediğin gb.başına dikiliverirler bide artık hepsi çok akıllı kaçmıyor hiçbir şey :) artık uykusuz kalıp biraz çalışmaları yapıcaksınız canım hem yorgun adamın kızı olur derlermiş :) bilmiyorum kız mı erkek mi istersin ama :)
aa cok iyi bizde nasıbimizde varsa kız istiyoruz ama adamda kurnaz akşam yorgunum sabah oglanlar okula gidince yapalım diyorr demekki sabahı bekletmim ona
aynen zaten beraber geliyoruz işe bend e derim sabahları coculara yemek hazırlımmaynen canım benim eşimin de yazları yoğun oluyor mayıs-eylül arası full çalışma ben de o araya denk getirmek istiyorum ama bakalım kısmet :) eşimin ailesinde hiç kız torun yok ondan çok istiyorlar bizimkiler de aynı şekilde tabi öncelik sağlıklı olması ama insan yine de içinden geçiriyor bi cinsiyet :) sen çocuklar okula gittikten sonra başka işler çıkart tek zaman akşam kalsın mecbur kalır o zaman
neler yapmadımkii ama ilk bir ayda 8 kilo birden verdim 3 hafta takıldı metobolızma işte 9 lu caymı icmedim 5 şi bıaradamı icmedim ayran detoksumu yapmadım ama en önemlisi ac kaldımmama zafer benim son 6 kilo daha versem yeter
aynene cnm istıkrarlı olmaz lazım kafaya takmamk lazım yoksa gitmiyor bu kilolarrr yani kararlı olmalısın verecem diyeYaa sen istikrarlısın demek ki ben de o hiç yok yani başlarım ama 1 hafta sonra biter diyetim :) akşam yemekten sonra bişey yememek gerek aslında neden kilo aldığımı da biliyorum da uygulayabilsem bide :)
Hepimize sağlıklı,güzel haberlerle dolu bir hafta olsun :) İzmir35'in yazdıklarını okudum gerçekten çok üzüldüm,Rabbim en aynı acıyı yaşatmaz inşallah ona,çok fazla üzerinde duramıyorum çünkü güzel haberler alınca nasıl moral buluyorsam,hayal kırıklıklarını okuyunca bir o kadar moralim bozuluyoryine de iyi düşünelim iyi olsun diyorum.
Ben de kendi kendime bekleme süremi kilo vermek için koydum daha doğrusu kendimi öyle kandırıyorum :) ama çok mu abartıyorum acaba diyorum sizler kaç kilosunuz aynı şeyleri yaşıyormusunuz ya da yaşadınız mı? Ben 1.74 boyundayım 68 kiloyumgörünüşte aşırı bir halim yok ama bunun üstüne kilo alıcam düşüncesi tabi hoş gelmiyor bana :)
cnm şuanda yanı bugunlerde benim yımırtlama tarıhım dedigin gibi mşlh oglanlardan yapamıyoruz buyuk sıpa oturuyor yaşıda buyuk halince insan cekiniyorr
aa cok iyi bizde nasıbimizde varsa kız istiyoruz ama adamda kurnaz akşam yorgunum sabah oglanlar okula gidince yapalım diyorr demekki sabahı bekletmim ona
arzumm kuşum h.g napan bakım sen bu ay haberlerini bekliyoz haberin olaa:))
meraba..bende bebeğimi kaybettim ama başka bi sebepten 2 aylıkken karnımda ölmüş..çok üzülmüştüm..önemli olan şu artık senin için senin sağlığın iyi olsunda..rabbim yine vericektir...hayırlısı buymuş cnm..
meraba..bende bebeğimi kaybettim ama başka bi sebepten 2 aylıkken karnımda ölmüş..çok üzülmüştüm..önemli olan şu artık senin için senin sağlığın iyi olsunda..rabbim yine vericektir...hayırlısı buymuş cnm..
yok kız öle deme, asıl sabah spermler daha aktif oluyormuş yani ihtimal daha yüksek. Ya ben bu forumları okuya okuya diploma alıcam yakında bu konuda
bu arada baya kaynatmışsınız, be yokken ben de geriden takip edeyim sizi barii
aynene cnm istıkrarlı olmaz lazım kafaya takmamk lazım yoksa gitmiyor bu kilolarrr yani kararlı olmalısın verecem diye
Iyiyiz tatlım. Cok geçmiş olsun. Ağustos'ta kac ay olcak canim senin? Hayirlisi olur inşallah. Baska bi doktora gorunmek iyi olur gerçekten. Kendine iyi bak, arada gir habersiz birakma
slm jahzara nerelerdesin cnm nasılsın iyimisin bayagadır görünmüyomnda
bende iyiym cok şükür clışıyorum işte her zamnki gibi hayırlısı bakalım korunmayı bıraktım bakalım ne olacak:)selam canım..iyiyim canım sağol..babannem rahatsızdı korkuttu bizi biraz ama şimdi toparlandı şükür..giremedim bu aralar o yüzden..sen nasılsın canım..