Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

:) işte çok büyümeden yapmak gerek çocukları demek ki yoksa dediğin gb.başına dikiliverirler bide artık hepsi çok akıllı kaçmıyor hiçbir şey :) artık uykusuz kalıp biraz çalışmaları yapıcaksınız canım hem yorgun adamın kızı olur derlermiş :) bilmiyorum kız mı erkek mi istersin ama :)
aa cok iyi bizde nasıbimizde varsa kız istiyoruz ama adamda kurnaz akşam yorgunum sabah oglanlar okula gidince yapalım diyorr demekki sabahı bekletmim ona:KK17::KK17::KK17::KK1::KK1::KK1:

aa cok iyi bizde nasıbimizde varsa kız istiyoruz ama adamda kurnaz akşam yorgunum sabah oglanlar okula gidince yapalım diyorr demekki sabahı bekletmim ona:KK17::KK17::KK17::KK1::KK1::KK1:

:KK1: aynen canım benim eşimin de yazları yoğun oluyor mayıs-eylül arası full çalışma ben de o araya denk getirmek istiyorum ama bakalım kısmet :) eşimin ailesinde hiç kız torun yok ondan çok istiyorlar bizimkiler de aynı şekilde tabi öncelik sağlıklı olması ama insan yine de içinden geçiriyor bi cinsiyet :) sen çocuklar okula gittikten sonra başka işler çıkart tek zaman akşam kalsın mecbur kalır o zaman :KK1:

:KK1: aynen canım benim eşimin de yazları yoğun oluyor mayıs-eylül arası full çalışma ben de o araya denk getirmek istiyorum ama bakalım kısmet :) eşimin ailesinde hiç kız torun yok ondan çok istiyorlar bizimkiler de aynı şekilde tabi öncelik sağlıklı olması ama insan yine de içinden geçiriyor bi cinsiyet :) sen çocuklar okula gittikten sonra başka işler çıkart tek zaman akşam kalsın mecbur kalır o zaman :KK1:
aynen zaten beraber geliyoruz işe bend e derim sabahları coculara yemek hazırlımm:KK1::KK1::KK1:

neler yapmadımkii ama ilk bir ayda 8 kilo birden verdim 3 hafta takıldı metobolızma işte 9 lu caymı icmedim 5 şi bıaradamı icmedim ayran detoksumu yapmadım ama en önemlisi ac kaldımm:KK1::KK1::KK1::KK1: ama zafer benim son 6 kilo daha versem yeterEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Yaa sen istikrarlısın demek ki ben de o hiç yok yani başlarım ama 1 hafta sonra biter diyetim :) akşam yemekten sonra bişey yememek gerek aslında neden kilo aldığımı da biliyorum da uygulayabilsem bide :)

Yaa sen istikrarlısın demek ki ben de o hiç yok yani başlarım ama 1 hafta sonra biter diyetim :) akşam yemekten sonra bişey yememek gerek aslında neden kilo aldığımı da biliyorum da uygulayabilsem bide :)
aynene cnm istıkrarlı olmaz lazım kafaya takmamk lazım yoksa gitmiyor bu kilolarrr yani kararlı olmalısın verecem diye:KK1::KK1:

Hepimize sağlıklı,güzel haberlerle dolu bir hafta olsun :) İzmir35'in yazdıklarını okudum gerçekten çok üzüldüm,Rabbim en aynı acıyı yaşatmaz inşallah ona,çok fazla üzerinde duramıyorum çünkü güzel haberler alınca nasıl moral buluyorsam,hayal kırıklıklarını okuyunca bir o kadar moralim bozuluyor :KK43: yine de iyi düşünelim iyi olsun diyorum.
Ben de kendi kendime bekleme süremi kilo vermek için koydum daha doğrusu kendimi öyle kandırıyorum :) ama çok mu abartıyorum acaba diyorum sizler kaç kilosunuz aynı şeyleri yaşıyormusunuz ya da yaşadınız mı? Ben 1.74 boyundayım 68 kiloyum :KK43: görünüşte aşırı bir halim yok ama bunun üstüne kilo alıcam düşüncesi tabi hoş gelmiyor bana :)

Evet tatlım ya aynen ben de olumlu düşünmeye çalışıyorum, bugün bthgc yaptırdım 0 çıktı. 1 aydır yaptırmıyordum. Ben biraz zayıfım tatlım ya, geçen hamile kaldığımda 48 kiloydum,yıllardır kilo almayan hatta alamayan ben, 7 haftada nasıl olduysa 2 kilo almışım, herhalde psikolojik bişiydi. Hala 50 kiloyum. boyumda uzun değil ama, minyon tipli biriyim. Bekleme süresini geçirirken oylanma adına iyi olur bence bir hedef koyman, yani psikolojik olarak insanın bişeyle meşgul olması gerek

meraba..bende bebeğimi kaybettim ama başka bi sebepten 2 aylıkken karnımda ölmüş..çok üzülmüştüm..önemli olan şu artık senin için senin sağlığın iyi olsunda..rabbim yine vericektir...hayırlısı buymuş cnm..

yok kız öle deme, asıl sabah spermler daha aktif oluyormuş yani ihtimal daha yüksek. Ya ben bu forumları okuya okuya diploma alıcam yakında bu konuda :KK52::KK52:

bu arada baya kaynatmışsınız, be yokken ben de geriden takip edeyim sizi barii:KK16:

arzumm kuşum h.g napan bakım sen bu ay haberlerini bekliyoz haberin olaa:))

ay tatlım baskı oluşturmayın ama üstümdee:KK37::KK37:
bugün aylık test yaptırmaya gittim, sonuçları almaya gittim ama çok heyecanlandım b12 de istemiştim, b12 ve bthcg alt alta yazılmış bir an ikisini karıştırdım, bthcg yüksek sandım aklım başımdan gitti, yani kısacası bende bu heyecan varken:KK52::KK52:, Allah sonumu hayır eylesin

meraba..bende bebeğimi kaybettim ama başka bi sebepten 2 aylıkken karnımda ölmüş..çok üzülmüştüm..önemli olan şu artık senin için senin sağlığın iyi olsunda..rabbim yine vericektir...hayırlısı buymuş cnm..

çok geçmiş olsun canım, hangi sebepten oldu senin, yeni mi oldu? ilk başlarda çok kötü oluyor, Allah kimseye yaşatmasın. Biz de burada beraber atlatmaya çalışıyoruz işte. Senin mol değilse tekrar denemek için beklemen gerekmez sanırım, mol gbelikte en kötü olan bekleme süresi, ve kanser tehditi, normalden biraz farklı yani

Geçmiş olsun,inşallah çok önemli bir nedenden dolayı değildir,azurem in dediği gb.biz de burda konuşarak hem moral olarak rahatlamaya hem de yeni gebeliğimize hazırlanmaya çalışıyoruz.Beklemeni gerektirecek bir neden yoktur umarım?

yok kız öle deme, asıl sabah spermler daha aktif oluyormuş yani ihtimal daha yüksek. Ya ben bu forumları okuya okuya diploma alıcam yakında bu konuda :KK52::KK52:

bu arada baya kaynatmışsınız, be yokken ben de geriden takip edeyim sizi barii:KK16:

:KK1: sabah spermler fazla da akşam da adam yorgun oluyor biz kız olma olasılığı olur mu acaba dedik eskilerin deneyimlerine göre :KK1: :KK1: şaka bi yana bazen ara veriyorsun kimse bişey yazmamış oluyor bazen de kopup gidiyor sayfalar canım :KK1:

aynene cnm istıkrarlı olmaz lazım kafaya takmamk lazım yoksa gitmiyor bu kilolarrr yani kararlı olmalısın verecem diye:KK1::KK1:

Offf bi şekilde yöntem bulucam bide buara işsiz kaldığım için haliyle evde yeni tarifler dene yemekler yap diye geçiyor günler :KK43: bakalım şu forumlardaki diyet bölümüne de bakayım diyorum belki faydası olur kimler neler yapıyormuş :KK1:

Iyiyiz tatlım. Cok geçmiş olsun. Ağustos'ta kac ay olcak canim senin? Hayirlisi olur inşallah. Baska bi doktora gorunmek iyi olur gerçekten. Kendine iyi bak, arada gir habersiz birakma

7 ay olacak..şimdilik kararım bu yönde ama bakalım bu yeni gideceğim doktor korunma süresine ne diyecek..şimdiye kadar 2 doktora gittim..biri 6 ay dedi biri de 1 yıl dedi..hayırlısı artık..ortasını bulup 9. ay da bırakmalı belkide :))

selam canım..iyiyim canım sağol..babannem rahatsızdı korkuttu bizi biraz ama şimdi toparlandı şükür..giremedim bu aralar o yüzden..sen nasılsın canım..
bende iyiym cok şükür clışıyorum işte her zamnki gibi hayırlısı bakalım korunmayı bıraktım bakalım ne olacak:)
:KK17::KK17::KK17:

Arkadaşlarım ilginiz için dualarınız için çok teşekkür edeerim benim daha önceki kürtajım tam mol nedeniyleydi. şuan beta hcg lerim normal 6 haftalık değer çıktı bu bile benim mol olamayacağımın ispatı bence kızlar neyse cumaya kadar herşey netleşir. Size olumlu olumsuz herşeyi yazarım burada her yazı bilgi eminim çoğumuz doktordan öğrenemediğimiz bilgileri burada cevaplarını arıyoruz ve buluyoruz..size güzel bir hafta dilerim

X