-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #4.761
inşlhh cnm inşlhh hayırlısı olsun rabbım hayırlısını versin:))ohh maşallah :) ama gelin kaynana toprağından olurmuş derler senin de 42 ye kadar zamanın var demek ki canım :) şaka bi yana benim de eltim 1 ay önce doğum yaptı o da 37 yaşında ve çok sağlıklı geçti gebeliği inşallah senin de aynı şekilde olur ve hepimizin :)
Haklısın canım ben de bilemiyorum kontrol nasıl edilir geniş insanlara hayranım zaten hiçbir şeyi kafalarına takmayanları,ben de aksine gece gündüz döner dolaşır kafamda ama ben de senin gb mol olayını kafamda bitirdim gebelik için bekleme süremi de başka şeylere bağlıyorum.Bu arada ben şuan için çalışmıyorum,evlendiğim için işten çıkarıldım özel sektörün kötülüğü sonra ne hikmetse bir türlü düzgün bir iş denk gelmedi bebek olayı da olunca biraz askıya almıştık bakalım yeniden arayışlarımız başladı tabi,yaşın kaç canım sen de çocuk yoktu demi?
aynen vallaha ebnde öle düşünüyorum cünkü erken anne oldum kaynanayla oturuyordum sanki tam anneligi yapamamışım gibi cahılmışım sanki ama şimdi olsa tam böel herşeyi alırım ne bilim gerci eşim istemiyor ebn baskı yapıyorum
Ben 26 yaşındayım canim. Ama kendimi 23 gibi hissediyorum :)) hihihi.. çocuk yok ilk deneme mol oldu işte. Sen kac yasindasin
canım inşl kalkar düşük riskin, şimdi kaç haftalık, kalp atışlarını duydunuz mu? Ben geçen ay olmayınca başladım incir kürüne, eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum hergün. İ.saraçoğlunun kolay hamile kalma kürlerinden araştırdım. Kabak çekirdeği de tüketiyoruz, ama iyi geldiğini bilmiyodum :) hayırlısı artık bana da dua edin kızlar lütfeeeeen
teşekkür ederim temennin için canım..gebeliğim 6 hafta ve 5 günlük doğru düzgün bebek bile görünmedi,kalp atışlarıda... belki bebek geç döllenmiş saklanmış olabilir die ki bu çok düşük bir ihtimal 1 hafta daha beklemeye karar verdik ...size olumsuz bişey yazmak istemem ama molden bile şüpheleniyorlar...artık bebekten umudu kestim mol olmayım die dua eder oldum.beterin beteri derler ya....açıkçası sizlerinde morelini bozmak istemediğim için buraya pek yazmıyorum.size tek tavsiyem kızlar tüm genetik testlerinizi eşinizle beraber yaptırın öyle hamile kalın..sonra benim gibi pişman olur üzülürsünüz....
teşekkür ederim temennin için canım..gebeliğim 6 hafta ve 5 günlük doğru düzgün bebek bile görünmedi,kalp atışlarıda... belki bebek geç döllenmiş saklanmış olabilir die ki bu çok düşük bir ihtimal 1 hafta daha beklemeye karar verdik ...size olumsuz bişey yazmak istemem ama molden bile şüpheleniyorlar...artık bebekten umudu kestim mol olmayım die dua eder oldum.beterin beteri derler ya....açıkçası sizlerinde morelini bozmak istemediğim için buraya pek yazmıyorum.size tek tavsiyem kızlar tüm genetik testlerinizi eşinizle beraber yaptırın öyle hamile kalın..sonra benim gibi pişman olur üzülürsünüz....
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? bir süredir giremedim babannem rahatsızdı.. inşallah herşey gönlünüze göre olur..mol gebelik korunmasını bende ağustos ayı gibi bırakmayı düşünüyorum..dr da öyle söyledi ama şu rahimdeki perde olayı çok canımı sıkıyor..bu ayın 24 de başka bir doktordan randevu aldım perde için oda ameliyat derse olucaz artık çaresi yok..
,teşekkür ederim temennin için canım..gebeliğim 6 hafta ve 5 günlük doğru düzgün bebek bile görünmedi,kalp atışlarıda... belki bebek geç döllenmiş saklanmış olabilir die ki bu çok düşük bir ihtimal 1 hafta daha beklemeye karar verdik ...size olumsuz bişey yazmak istemem ama molden bile şüpheleniyorlar...artık bebekten umudu kestim mol olmayım die dua eder oldum.beterin beteri derler ya....açıkçası sizlerinde morelini bozmak istemediğim için buraya pek yazmıyorum.size tek tavsiyem kızlar tüm genetik testlerinizi eşinizle beraber yaptırın öyle hamile kalın..sonra benim gibi pişman olur üzülürsünüz....
slm arkadaşlar nasılsınız canlarım izmir üzülme cnm sakın aklına kötü bişi getirme siz sayfanın cesaretli anne adaylarınıznız bizlere ümitlendirdiniz rabbım saglıkla bebişlerinizi kucagına almayı nasıp etsin inşlhhhh sıra cesaretlilerden olan arzum ve benn:))
hadi nşlhh kuzummm ya hadı ya bu ay sende bende verizi olmadı sen bu ay ver ben öbür ay nasıl olurramin tatlım ya inşl, hayırlısıyla ve sağlıkla inşl, güzel haberler veririz ve alırız Rabbim'in izniyle..
hadi nşlhh kuzummm ya hadı ya bu ay sende bende verizi olmadı sen bu ay ver ben öbür ay nasıl olurr
bilmimki ne zamn kuzum ya yok ya b ay fazla calışamadıkdahayırdır sen bu aydan niye kestim ümidi? kaçti mi ovulasyon zamanların? benim daha bu hafta ortası yumurtlama zamanı, bakalım hayırlısı
bilmimki ne zamn kuzum ya yok ya b ay fazla calışamadıkda
evet cnm yakındı sanırsam 2 sindeydi ama tam tahmin 1 4 le 4 dü arasıı:))) sen bakalınmı kız ben bulamadım yaaasitenin üst kısmında araçlar kısmında tahmini ovulasyon hesaplama diye bir yer var oraya gir. oradan hesapla. Bence seninki de geçmemiştir, bizim birbirine yakındı benim daha 2-4 gün var, senin bu aralardır belki, bi hesapla istersen
evet cnm yakındı sanırsam 2 sindeydi ama tam tahmin 1 4 le 4 dü arasıı:))) sen bakalınmı kız ben bulamadım yaaa
arzum vallaha 2 aydır 28 29 günde bir oluyor ayın 2 oldum sanırımAjda senin son adet başlangıcın ne zman tam olarak?Bir de adetin kaç günde bir oluyor? düzenli mi?
arzum vallaha 2 aydır 28 29 günde bir oluyor ayın 2 oldum sanırım