Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

inşlhh cnm inşlhh hayırlısı olsun rabbım hayırlısını versin:))

Ben 26 yaşındayım canim. Ama kendimi 23 gibi hissediyorum :)) hihihi.. çocuk yok ilk deneme mol oldu işte. Sen kac yasindasin

Bence güzel olur canım ya.. yani insanin sagligi ve imkani varsa gayet eğlenceli olabilir. Günümüzde zaten bi cok kisi gec doğuruyor. Ya kariyer ya da saglik sorunlari yüzünden.

teşekkür ederim temennin için canım..gebeliğim 6 hafta ve 5 günlük doğru düzgün bebek bile görünmedi,kalp atışlarıda... belki bebek geç döllenmiş saklanmış olabilir die ki bu çok düşük bir ihtimal 1 hafta daha beklemeye karar verdik ...size olumsuz bişey yazmak istemem ama molden bile şüpheleniyorlar...artık bebekten umudu kestim mol olmayım die dua eder oldum.beterin beteri derler ya....açıkçası sizlerinde morelini bozmak istemediğim için buraya pek yazmıyorum.size tek tavsiyem kızlar tüm genetik testlerinizi eşinizle beraber yaptırın öyle hamile kalın..sonra benim gibi pişman olur üzülürsünüz....

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? bir süredir giremedim babannem rahatsızdı.. inşallah herşey gönlünüze göre olur..mol gebelik korunmasını bende ağustos ayı gibi bırakmayı düşünüyorum..dr da öyle söyledi ama şu rahimdeki perde olayı çok canımı sıkıyor..bu ayın 24 de başka bir doktordan randevu aldım perde için oda ameliyat derse olucaz artık çaresi yok..

Mol gebeliği aklına bile getirme canım..derler ya iyi düşün iyi olsun..dualara sığınıcaz .....bize aynısını yaşatmasın yaradan.. sağlıklı sıhhatli bir hamilelik dilerim canım.

Son düzenleme:

Cok üzüldüm canim, gercekten... senin bir önceki tam mol muydu? İnşallah bu öyle degildir. İnşallah olumlu sonuclanir. Dua edicem senin için. Allah yardimcin olsun

Iyiyiz tatlım. Cok geçmiş olsun. Ağustos'ta kac ay olcak canim senin? Hayirlisi olur inşallah. Baska bi doktora gorunmek iyi olur gerçekten. Kendine iyi bak, arada gir habersiz birakma

,
canım moralini bozma herşey allahtan.hayırlısını dile bak benimde çok korkularım oluyo aklıma neler neler geliyorrrrr ama kötü düşünmemek lazım lütfen iyi düşünmeye çalış.

slm arkadaşlar nasılsınız canlarım izmir üzülme cnm sakın aklına kötü bişi getirme siz sayfanın cesaretli anne adaylarınıznız bizlere ümitlendirdiniz rabbım saglıkla bebişlerinizi kucagına almayı nasıp etsin inşlhhhh sıra cesaretlilerden olan arzum ve benn:))

amin tatlım ya inşl, hayırlısıyla ve sağlıkla inşl, güzel haberler veririz ve alırız Rabbim'in izniyle..

bilmimki ne zamn kuzum ya yok ya b ay fazla calışamadıkda

sitenin üst kısmında araçlar kısmında tahmini ovulasyon hesaplama diye bir yer var oraya gir. oradan hesapla. Bence seninki de geçmemiştir, bizim birbirine yakındı benim daha 2-4 gün var, senin bu aralardır belki, bi hesapla istersen

evet cnm yakındı sanırsam 2 sindeydi ama tam tahmin 1 4 le 4 dü arasıı:))) sen bakalınmı kız ben bulamadım yaaa

Son düzenleme:
evet cnm yakındı sanırsam 2 sindeydi ama tam tahmin 1 4 le 4 dü arasıı:))) sen bakalınmı kız ben bulamadım yaaa

Ajda senin son adet başlangıcın ne zman tam olarak?Bir de adetin kaç günde bir oluyor? düzenli mi?

Son düzenleme:
arzum vallaha 2 aydır 28 29 günde bir oluyor ayın 2 oldum sanırım

Ajdacım ben senin için hesapladım, tam tahmin ettiğim gibi. tahmini yumurtlama zamanın ayın 16sı ve ya 17si. yani bu salı ve çarşamba oluyor

Asıl önemli zamanı geçmemişsin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…