- 6 Mart 2011
- 721
- 142
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #4.741
kız nisanın kacında oldun işte ben 1 mi 2 mi 4 mu hatırlamadımda
ahh kuzum ahhh bende o kadar heyecen yokda ama hani aferdesin adet biteli 2 kerem beraber olduk ilki adet son günü bide dün gece ama dün gece kasıgım agrıdı olunca iş bitince kalkmayayım diyorum ama olursa olur diyip 5 dakika sonra kalkıyorum hem olsun diyim hemde sözde kendimce boş veriyomnisanın 6sında oldum, bir sonraki beklenmeyen adet tarihi 4 mayıs inşl. ama geçen ay çok heyecan yaptım ben, olmayınca da hayal kırıklığı tabiki, bu sefer heyecan yapmasam, kafaya takmasam diyorum, nasıl yapılır bu iş onu da bilmiyorum, tavsiyelerine açığım
kendini hazır hissediyorsan bırak am senin tam molmuydu bide nezamn kürttaj oldun beta hcg düştümü ben bu sabah dr me gittim bıraktım dedim tmm dedi bişi demedi başka yumurtlama günümü takip edemiyorum ben ya kısmet diyorumAyyy kızlar yazdıklarınızı okudukça hemen korunmayı bırakasım geliyor :) yumurtlama dönemlerinize dikkat ediyormusunuz ?
Ayyy kızlar yazdıklarınızı okudukça hemen korunmayı bırakasım geliyor :) yumurtlama dönemlerinize dikkat ediyormusunuz ?
kendini hazır hissediyorsan bırak am senin tam molmuydu bide nezamn kürttaj oldun beta hcg düştümü ben bu sabah dr me gittim bıraktım dedim tmm dedi bişi demedi başka yumurtlama günümü takip edemiyorum ben ya kısmet diyorum
Tatlım biraz daha sabret sen istersen bi kaç ay daha :) ben bu ay dikkat edicem inşl Elimde bi kaç tane ovulasyon testi var, bi yapayım bakalım bu ay ne olacak, inşl hayırlısıyla olumlu olur.
Ara ara geliyor bıraksam mı acaba diye işte böyle :) ben doğum kontrol ilacı vs.kullanmıyorum zaten canım almadım bilerek eşim dikkat ediyor kısacası çünkü psikolojinin bu işte herşeyden önemli olduğuna inanıyorum.Yumurtlama günümü de hesaplıyorum ben canım şaşma illa ki oluyordur genelde belirli günleri baz alıyorlar yumurtlama için ama dediğim gb.en önemlisi psikoloji,doktor dedi ki yumurtlama zamanında kafana takılan bişey en ufak stres etkiler dedi.
ben calışıyorum arzum eşimle beraber cafe işletiyoruz yani haftanın 7 günü gece 1 lee kadar calışıyorum bugun kadın dogumcuma gittim genetik hemotoloji testlerimi göstermeye korunmayıda bıraktım dedim tmm dedi testlerin temiz cok azda olsa pıhtılaşma var hamile kalınca gel bakalım olmasa igneye başlarız dei bakalım hayırlısı benden bu kadarBu arada kizlar siz calisiyor musunuz. Ajda, , whitewish? Hiç sormamisim daha önce
ben calışıyorum arzum eşimle beraber cafe işletiyoruz yani haftanın 7 günü gece 1 lee kadar calışıyorum bugun kadın dogumcuma gittim genetik hemotoloji testlerimi göstermeye korunmayıda bıraktım dedim tmm dedi testlerin temiz cok azda olsa pıhtılaşma var hamile kalınca gel bakalım olmasa igneye başlarız dei bakalım hayırlısı benden bu kadar
sagol cnm evet ya hemide ne yorucu sorma vimin yolunu unutdum ben benim buyk oglan 18 girdi kücükde 14 de biri üniversiteye hazırlanıyor biride liseyeAaa ne güzel demek cafe isletiyorsunuz. Ama yorucu olmali. Sen cafede sin o zaman simdi. Ben evdeyim bu haftasonu. Pasta, borege verdim kendimi :) ben ne zamandir gitmiyorum doktora. 1 ayi geçti. Hatta bthcg de olcturmedim. Hayırlsi. Senin diğer çocukların kaç yaşında?
ben yaşlı bir anne adayıyım arzumm:))sagol cnm evet ya hemide ne yorucu sorma evimin yolunu unutdum ben benim buyk oglan 18 girdi kücükde 14 de biri üniversiteye hazırlanıyor biride liseye
ben yaşlı bir anne adayıyım arzumm:))
aynen vallaha ebnde öle düşünüyorum cünkü erken anne oldum kaynanayla oturuyordum sanki tam anneligi yapamamışım gibi cahılmışım sanki ama şimdi olsa tam böel herşeyi alırım ne bilim gerci eşim istemiyor ebn baskı yapıyorumÖyle deme tatlım. O minik simdi sizin icin cok tatli olur ama:)))
Tatlim ben de stresin etkili olduğunu düşünüyorum ama nasil engel olunur ki strese. Ben biraz hassas biriyim. Mol olayi aklima bile gelmiyor ama baska seylerden dolayi cok kolay moralim bozuluyor. Mesela okulda psikolojik olarak çok yyoruluyorum . Bu da dolayisiyla normal hayatimi da etkiliyor. Gerçekten strese girmek insanin kontrol edebileceği bisi değil. Her konuda oldugu gibi bunda da Allaha siginiyorum.
aynen vallaha ebnde öle düşünüyorum cünkü erken anne oldum kaynanayla oturuyordum sanki tam anneligi yapamamışım gibi cahılmışım sanki ama şimdi olsa tam böel herşeyi alırım ne bilim gerci eşim istemiyor ebn baskı yapıyorum
doktorlara göre var yaş ilerlemiş diyor ama ebnde dedim kaynanam eşimi 42 yaşında dogurmuşMaşallah canım ne güzel en azından annelik duygusunu iki kez yaşamışsın ben de uzun ara vermeden ikinciyi de yaparım diyorum bi başlangıcı yapabilsem :) sen kaç yaşındasın yani yaştan dolayı bi sakıncan yok demi
doktorlara göre var yaş ilerlemiş diyor ama ebnde dedim kaynanam eşimi 42 yaşında dogurmuşben 39 yaşındayım cnm
ama ebn korunmayı 37 yaşıma girdim bıraktımdoktorlara göre var yaş ilerlemiş diyor ama ebnde dedim kaynanam eşimi 42 yaşında dogurmuşben 39 yaşındayım cnm