Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

işallah sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın. bende hamileyim canım ben 9.ay hamile kaldım zaten 6 ay dolduğunda korunmayı bıraktım ve birdaha mol olmadım doktorum mol değilsin dedi ultrasonda sizde rahat olun kendinizi zihnen ne zaman hazır hissederseniz o zaman hamile kalın bu arada hamileliği hızladırmak için siz ve eşiniz bol bol incir kabak çekerdegi ve pekmez yiyin buarada kızlar hamileliğim zor geçiyor düşük riski var progestron die bi iğne kullanıyorum lütfen benim için dua edin herkese iyi geceler dilerim işallah en kısa zamanda sizde buraya güzel haberler yazarsınız

Tebrik ederim canım çok sevindim adına :) aynı şeyleri sana da söyleyeceğim :) ne yaparsan yap stres yapma :) inşallah herşey yolunda gidicek,hepimiz güzel haberlerimizi yazıyor olucaz buraya.İzmir de nerde bulunuyorsun doktorunun adı nedir?benim gittiğim doktor da çok iyi istersen yönlendirebilirim canım

hayırlı olsun tatlım ya, sevindim gerçekten, umarım korkuların geçer yakında. kalp atışı duydunuz mu? 2 tane hamile oldu desene topikte:KK1: darısı başımıza. :KK54:

darısı başınıza canım dün gittik canım kalp atışını ekranda gördük ama cihazdan dolayı ses olmadıgı için duyamadık ama ekranda pıt pıt atan bişey vardı çok güzeldi.inşallah bu seferki iyi bir şekilde ilerler hala inannamıyorum ya.... ama bu korkular ne olcak .bide normal hamilelerde kusma bulantı olur bende onlar yok niye acaba.

senin adına cooook sevindim cnm rabbbım tamamına erdirsin saglıkla inşlh darısı burdaki isteyen kızlarımızaa arzuma kim istiyorsa cnm ne kadarlık şimdi kalp etiını duydunmu sen yeni bırakmıştın korumayı bide bir kere dedin mşlh sana:KK1::KK1::KK1::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK49::KK49::KK49:

kızlar düşünceleriniz için çok teşekkürler allah tez zamanda size de nasip etsin.inşallah herşey iyi gider.6 haftalık kalp atımını dün ekrandan gördük,aslında cihaz renkli olsaymış seslide duyacaktık ama cihazdan dolayı olsun ekranda atan minik birşeyin pır pır etmesinide gördüm.buna da şükür.evet canım mart ayında bir kere deniyelim dedi ve oldu işte.ama sonu iyi olsun....

Canım gördüğümde çok sevindim senin adına inşallah devamı da güzel olacak,biraz stres yapmış gb.sin ama bence yapma canım en önemlisi senin rahat olman söylemesi kolay biliyorum ama bir şekilde kendini rahatlatıcak şeyler bul,iyi düşün iyi olsun:)

camnım çok sagol ya bir kere mol geçirince ister istemez korkular oluyor.ilk kan sonucunu alınca öldüm üldüm heyecandan aylardın değerin düşmesimni bekle şimdi arttı diye sevin ilginç yani.bide dr lar korkutuyo bu da mol olur mu diyorum sizin normal insana göre mol olma şansınız yüksek diyor insanın canını sıkıyorlar.

camnım çok sagol ya bir kere mol geçirince ister istemez korkular oluyor.ilk kan sonucunu alınca öldüm üldüm heyecandan aylardın değerin düşmesimni bekle şimdi arttı diye sevin ilginç yani.bide dr lar korkutuyo bu da mol olur mu diyorum sizin normal insana göre mol olma şansınız yüksek diyor insanın canını sıkıyorlar.

Hiiiiiçç takma canım söylenenleri ben anladım ki bu konu doktorları bile bazen aşan bişey oluyor,sen içini rahat tut Allah'a dua et inanıyorum ki herşey yolunda gidecek.İnsanların yorumlarını da dinleme bu senin gebeliğin sana özel,bana bu oldu,şöyle bulantım oldu,şöyle bilmem ne oldu dinle ama unut hemen çünkü hiçbir belirti olmadan rahatça geçirenler oluyor ki biz korku dolu olduğumuz için iyi şeyleri bile kötüye yoruyoruz ama yapma tatlım şuan bebişin senin hislerinle yaşıyor onu düşün :) inanırmısın ben sizlerin adına çok heyecanlıyım inşallah Rabbim bize de nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi :)

darısı başınıza canım dün gittik canım kalp atışını ekranda gördük ama cihazdan dolayı ses olmadıgı için duyamadık ama ekranda pıt pıt atan bişey vardı çok güzeldi.inşallah bu seferki iyi bir şekilde ilerler hala inannamıyorum ya.... ama bu korkular ne olcak .bide normal hamilelerde kusma bulantı olur bende onlar yok niye acaba.

Maaşallah :) bulantı olayını takma kafana, ne güzel işte ya, herkeste olmuyor zaten bulantı kusma falan. Bazıları hamile olduğunu bile fark etmiyor, olmaması normal yani. Güzel düşün, bol bol dua et canım

Kızlar hem biraz havamız değişsin hem de grubumuzun nazar boncukları arkadaşlarımızın belki canı isterse kolayca yapabilecekleri bir tarif vermek istedim size;Acı Badem Kurabiyesinin acısız hali :) Ben sevmem acı badem tadını o nedenle koymuyorum ama seven ekleyebilir:
- 135 gr.badem
- 1 su bardağı toz şeker
- 3 yumurta akı
- 1 tatlı kaşığı nişasta
- 3 damla limon
Yapılışı: Bademleri ilk önce 1 su bardağından az un gb.olana kadar blender da çekiyoruz,üzerine şeker ve yumurta aklarını ilave edip kısık ateşte yaklaşık 15 dk.kadar hiç durmadan karıştırıyoruz.Diğer yanda yarım su bardağı bademleri de çekiyoruz,yaklaşık 15 dk.sonra tencereye kalan bademleri de ekliyoruz ve yaklaşık 5 dk.daha çeviriyoruz.Ocaktan aldıktan sonra tencerenin alt kısmını soğuk suya tutuyoruz ki tencerenin sıcağından kavrulmasınlar.Üzerine nişasta ve limon suyu ilave edip karıştırıp yağlı kağıt koyduğumuz tepsiye küçük yuvarlaklar olarak yerleştiriyoruz,yaptığınız kurabiye sayısı kadar bademi sıcak suda bekletip kabuklarını soyarak üzerlerine yerleştiriyoruz.Fırın sıcaklığını yazamıyorum çünkü benim ki anında pişirdiği için ben herşeyi biraz az sıcaklıkta pişiriyorum yaklaşık 150 derece gb.üzerlerinin çatladığını gördüğünüzde fırından alabilirsiniz,Afiyet olsun :)

Hiiiiiçç takma canım söylenenleri ben anladım ki bu konu doktorları bile bazen aşan bişey oluyor,sen içini rahat tut Allah'a dua et inanıyorum ki herşey yolunda gidecek.İnsanların yorumlarını da dinleme bu senin gebeliğin sana özel,bana bu oldu,şöyle bulantım oldu,şöyle bilmem ne oldu dinle ama unut hemen çünkü hiçbir belirti olmadan rahatça geçirenler oluyor ki biz korku dolu olduğumuz için iyi şeyleri bile kötüye yoruyoruz ama yapma tatlım şuan bebişin senin hislerinle yaşıyor onu düşün :) inanırmısın ben sizlerin adına çok heyecanlıyım inşallah Rabbim bize de nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi :)

canım ne güzel şeyler yazmışsın.sen nezaman mol geçirmiştin.çoçuk yoktu dimi sende.

Kızlar hem biraz havamız değişsin hem de grubumuzun nazar boncukları arkadaşlarımızın belki canı isterse kolayca yapabilecekleri bir tarif vermek istedim size;Acı Badem Kurabiyesinin acısız hali :) Ben sevmem acı badem tadını o nedenle koymuyorum ama seven ekleyebilir:
- 135 gr.badem
- 1 su bardağı toz şeker
- 3 yumurta akı
- 1 tatlı kaşığı nişasta
- 3 damla limon
Yapılışı: Bademleri ilk önce 1 su bardağından az un gb.olana kadar blender da çekiyoruz,üzerine şeker ve yumurta aklarını ilave edip kısık ateşte yaklaşık 15 dk.kadar hiç durmadan karıştırıyoruz.Diğer yanda yarım su bardağı bademleri de çekiyoruz,yaklaşık 15 dk.sonra tencereye kalan bademleri de ekliyoruz ve yaklaşık 5 dk.daha çeviriyoruz.Ocaktan aldıktan sonra tencerenin alt kısmını soğuk suya tutuyoruz ki tencerenin sıcağından kavrulmasınlar.Üzerine nişasta ve limon suyu ilave edip karıştırıp yağlı kağıt koyduğumuz tepsiye küçük yuvarlaklar olarak yerleştiriyoruz,yaptığınız kurabiye sayısı kadar bademi sıcak suda bekletip kabuklarını soyarak üzerlerine yerleştiriyoruz.Fırın sıcaklığını yazamıyorum çünkü benim ki anında pişirdiği için ben herşeyi biraz az sıcaklıkta pişiriyorum yaklaşık 150 derece gb.üzerlerinin çatladığını gördüğünüzde fırından alabilirsiniz,Afiyet olsun :)

ellerine saglık olsada yesek.

canım ne güzel şeyler yazmışsın.sen nezaman mol geçirmiştin.çoçuk yoktu dimi sende.

Canım benim 26 Şubat kürtaj tarihim 7.haftanın başlangıcında oldum,tam mol çıktı sonuçta şükür 26 martta değerim 5 e düştü,doktorum da tamam dedi 1 ay sonra bakalım ben ne olur ne olmaz bugün de yaptırdım 1.91 çıktı,zaten 0-10 arası her kadında aylık periyotlarda değişken şekilde çıkarmış,sağolsun doktorum beni çok motive etti inançlıyım ve mol kavramını kafamdan sildim sayılır,azcık kilo vermek istiyorum ondan bekliyorum hani 2-3 aya kadar vereyim ki yeniden denemelere başlayalım :) kendime sadece bunu empoze ediyorum.Bide seni görünce bana daha da moral oldu canım :) Ayrıca yakın olsan yapıp getireyim kurabiyeyi ama İstanbuldasın :) deneyebilirsen dene çok pratik ve lezzetli bi tarif :)

Canım benim 26 Şubat kürtaj tarihim 7.haftanın başlangıcında oldum,tam mol çıktı sonuçta şükür 26 martta değerim 5 e düştü,doktorum da tamam dedi 1 ay sonra bakalım ben ne olur ne olmaz bugün de yaptırdım 1.91 çıktı,zaten 0-10 arası her kadında aylık periyotlarda değişken şekilde çıkarmış,sağolsun doktorum beni çok motive etti inançlıyım ve mol kavramını kafamdan sildim sayılır,azcık kilo vermek istiyorum ondan bekliyorum hani 2-3 aya kadar vereyim ki yeniden denemelere başlayalım :) kendime sadece bunu empoze ediyorum.Bide seni görünce bana daha da moral oldu canım :) Ayrıca yakın olsan yapıp getireyim kurabiyeyi ama İstanbuldasın :) deneyebilirsen dene çok pratik ve lezzetli bi tarif :)
canlm haylrli zamanda insallah sende kalicaksin hem sen guclusun molu aklina getirmemen cok iyi .kendine iyi bk

slm ii akşamlar kızlarr ya nerdesiniz cıkın ortayada acık laflıyak mşlh sayfamızın 2 deme harıka anne adaylarımız var darısı bize inşlh ebnden önce olmıyan yani sizlere olsun :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

slm ii akşamlarr kızlarr nerelerdesiniz yaww aneyy arzum izmir istanbul daha ismini sayamadıklarımmm cıkın ortaya bakayımm:KK1::KK1::KK1::KK1:

Ben geldiiiiim:KK1: i bakayım dediydim, sizler de burdaymışsınız. Nasılsınız bakalım? keyifler nasıl?

hoş geldin cnm kesin sesimi duydun geldin demii:KK1::KK1: nasılsın cnm nasıl gidiyor kız senin son adet ne zamndı galiba beraberdik ben unutdumda:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

hoşbulduk ajdacım, içime doğdu herhalde :) benim adetim 2 gün önce bitti :KK9: artık adetim bitince daha bir sevinir oldum :) bizim senle aynı dimi hemen hemen

X