Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

MOL gebelik için kasımdan bu yana kan veriyorum. 2 aydır aylık olarak veriyorum. geçen hafta gittim kan değerm 0.46 ' ya düşmüş. doktorumda temmuzdan sonra artık korunmayı bırakabilrsn dedi. çok sevindim :) inş. hayrlısıyla bu sefer hersey yolunda gider. bna kürtajdan sonra doğm kontrol ilacı vermişti bn hiç kullanmadım o günden bu yana sadece eşim korundu. bu güne kadar bu sekilde geldik. artık hersey yolunda yaa kalsamda korkmuyorm artk. Benim gibi bu seklde sorunlu hamilelik yasayan herkese allahım şifa versn bundan sonrasında sağlıklı bebişlerimize kovusalım inş.....

slm arkadaşlar yaww nerelerdesiniz sayfa kayboldu resmen ya cıkın ortaya da ben bişi soracam sizlere kan degerlerinden anlıyan varmı acabaaaa

Senin adına sevindim canım. Güzel haberler almak ii oluyor gerçekten. Biz de eşimle mol gebeliği unuttuk sanki, tekrar olmasının derdine düştük. Geçen ay denedik olmadı çünkü, bu ay olur inşl.

Kızlar selam,ara ara foruma girip yazılanları,gelişmeleri okuyorum.İçimizden biri hamile kalmış sanırım İstanbul84 çok sevindim inşallah sorunsuz bir hamilelik ile bebeğini kucağına alabilir.Darısı bizlerin de başına...Eskisi gb.girmiyorum foruma çünkü psikolojik olarak kendimi hazırlamak istiyorum,foruma girdiğimde okuduklarım beni gerçekten üzüyor ve bu mol gebelik düşüncesinden bi türlü çıkamıyorum.Dilerim hepimiz iyi haberler vermek için foruma geri döneriz.Sağlıcakla kalın arkadaşlar...

Günaydın canım, istanbul84'den haberim yok benim, bi yanlışlık olmasın? izmir şu anda hamile ama. İnşl sorunsuz olur gerçekten hepimizin. Bir ara ben de pek giremedim seninle aynı sebepten, ama ben mol gebelik düşüncesinden kurtuldum nerdeyse, artık bıraktık korunmayı, hatta ihmal ettim bu ay kan testi bile yaptırmadım Geçen ay olmadı, bu ay inşl olur, hayırlısıyla tabi ki. Senin nasıl gdiyor kontroller? kaçıncı aydaydın sen?

Profile girince arkadaşlarının hangi forumlara yazdığı görülüyor ya ben de ordan gördüm mart ayı hamile kalanlarıydı sanırım forumun adı belki yazmıyordur artık buraya ama onun adına çok sevindim.Benim 26 Martta değerim 5 e düştü canım tam bir ayda düşmüş oldu doktorum da aylığa geçelim artık dedi ama ne olur ne olmaz bu hafta bi daha yaptırıcam.Ben de korunmayı Haziran sonu gb.bırakmayı düşünüyorum inşallah.Doktorumla da konuştuk o çok olumlu beni de çok iyi motive ediyor bu durum,sen de benim gb aynı nedenlerden girmiyormuşsun gerçekten yazılanlar etkiliyor diye düşünüyorum ama ben de senin gb.aştım artık ve hep olumlu düşünüyorum inşallah güzel haberleri de yazıcaz burdan

Senin adına sevindim canım. Güzel haberler almak ii oluyor gerçekten. Biz de eşimle mol gebeliği unuttuk sanki, tekrar olmasının derdine düştük. Geçen ay denedik olmadı çünkü, bu ay olur inşl.

saol cnm.. inş. olur cnm yaaa hayrlısıyla. buradan hayrlı haberlerini alırız.....

Evet canım sen dedikten sonra ben de baktım profilimde gözüküyor arkadaşların nereye girdikleri. İstanbul84 hamileymiş anladığım kadarıyla, darısı başımıza artık:) senin de çabuk düşmüş değerlerin. Ya özellikle bizim durumumuzda doktor çok etkili. ben istediklerimi duyabileceğim doktoru çok geç buldum. 3 doktor değiştirdim. sonunda bi tanesi 5 ayın sonunda artık bırakabilirsin dedi, ben de hemen bıraktım

Evet canım inşallah bizde de hayırlısıyla,sağlıklı bir şekilde hamile kalırız,görünce hem onun adına mutlu oldum hem de kendi adıma daha çok umutlandım :)
Doktor gerçekten çok ama çok önemliymiş,moral vermesi çok daha önemli kısmetse ben de yaz başı bırakırım diyorum korunmayı ama kendimi şartlamıyorum,biraz kilo vermem gerek malum gebelikte alacağım kiloları önden vereyim diyorum :) kendime böyle bi zaman belirliyorum ve gerçekten umutluyum :) Sen korunmayı yeni bırakmışsın peki bu ay için bir beklenti var mı :) inşallah senden de güzel haberler alırız :)

işallah sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın. bende hamileyim canım ben 9.ay hamile kaldım zaten 6 ay dolduğunda korunmayı bıraktım ve birdaha mol olmadım doktorum mol değilsin dedi ultrasonda sizde rahat olun kendinizi zihnen ne zaman hazır hissederseniz o zaman hamile kalın bu arada hamileliği hızladırmak için siz ve eşiniz bol bol incir kabak çekerdegi ve pekmez yiyin buarada kızlar hamileliğim zor geçiyor düşük riski var progestron die bi iğne kullanıyorum lütfen benim için dua edin herkese iyi geceler dilerim işallah en kısa zamanda sizde buraya güzel haberler yazarsınız

ayy cok sevindim cnm senin adına ALLAH saglıkla kucagına almayı nasip eder inşlh bebegini dikkat et bol bol dinlen cnm

günaydın kızlar....
hep aklımdasınız sizi unuttugumu zannetmeyin evet hamileyim ama emin oluyum öyle yazıyım diye size geç yazdım.
benimde içerden kanamam olmuş bende progestan içiyorum.onun dışında bir sıkıntım yok.burda kızların yorumlarını okuyorum onların belirtileri var ama bende daha yok.tabi korkularda var.inşallah bu seferki saglıklı bir şekilde olur.kızlar çok korkuyorum dua edin.bende size ediyorum en kısa zamanda sizdende güzell haberleri bekliyorum. kendinize iyi bakın....

kendine hedef koyman iyi olmuş, hem bekleme süresini kolaylaştırır. Ben de baya umutluyum aslında, ama geçen ay olmayınca biraz karamsarlık basmıştı, şimdi adetim yeni bitti, bakalım çalışmalara devam :26: bu ay inşl hayırlısıyla olur.

canım inşl kalkar düşük riskin, şimdi kaç haftalık, kalp atışlarını duydunuz mu? Ben geçen ay olmayınca başladım incir kürüne, eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum hergün. İ.saraçoğlunun kolay hamile kalma kürlerinden araştırdım. Kabak çekirdeği de tüketiyoruz, ama iyi geldiğini bilmiyodum :) hayırlısı artık bana da dua edin kızlar lütfeeeeen

hayırlı olsun tatlım ya, sevindim gerçekten, umarım korkuların geçer yakında. kalp atışı duydunuz mu? 2 tane hamile oldu desene topikte darısı başımıza.

senin adına cooook sevindim cnm rabbbım tamamına erdirsin saglıkla inşlh darısı burdaki isteyen kızlarımızaa arzuma kim istiyorsa cnm ne kadarlık şimdi kalp etiını duydunmu sen yeni bırakmıştın korumayı bide bir kere dedin mşlh sana

Aman boşver canım ya sağlıklı ol ve sağlıklı bir gebelik geçir de ilk ayda olmasın diğerinde olsun :) stres yapmamak en önemli kuralmış ama onu anladım ondan hiiiiçç kasma kendini olmadı diye :) inşallah güzel haberlerini alıcaz ben umutluyum :)

Canım gördüğümde çok sevindim senin adına inşallah devamı da güzel olacak,biraz stres yapmış gb.sin ama bence yapma canım en önemlisi senin rahat olman söylemesi kolay biliyorum ama bir şekilde kendini rahatlatıcak şeyler bul,iyi düşün iyi olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…