-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #4.561
günaydın arkadaşlar iyi pazarlar yagmurlu bir günde nasılsınız bakalım ben dün bir karar aldım bakalım uygularsam testlerimi adetim bitsin dr gösterecem dr le konuşup korunmayı bırakacam ne dersiniz cokmu erken bırakıyorum sizce en azından bı catı muanesi olayım rahip toplanmışsa duvarlardada sorun yoksa bırakayım diyorum korunmayı yaş daha ileri gitmeden
Ben 25 yaşındayım, eşim de 26. evleneli 1,5 yılı geçti. İlk başlarda biz istememiştik. Sonradan biz isteyince de olmadı işte, nasip. Benim de ilk gebeliğimdi. Açıkçası kürtajdan sonra daha cesurdum ben. doktorlar 1 yıl dedi ama kafamda 6 ay süresi vardı. Ama zaman geçtikçe yani 6.aya doğru yaklaştıkça cesaretim azalıyor. Bu aralar daha çok girmeye başladım mesela foruma. İlk zamanlar bakmıyordum bile. ilk sayfaya bakıyorum, aralarında süreyi 1 kaç ay azaltanlar var, ama benim gibi yarıya düşüren 1-2 tane. Çoğunluk beklemiş gibi. Ne yapsam bilemedim:18:
Hangi doktora gidersek gidelim sonuçta kararı biz vericez. Cesur olmak ve sorumluluk almak gerekiyor. O da baya zor gerçekten
günaydın arkadaşlar iyi pazarlar yagmurlu bir günde nasılsınız bakalım ben dün bir karar aldım bakalım uygularsam testlerimi adetim bitsin dr gösterecem dr le konuşup korunmayı bırakacam ne dersiniz cokmu erken bırakıyorum sizce en azından bı catı muanesi olayım rahip toplanmışsa duvarlardada sorun yoksa bırakayım diyorum korunmayı yaş daha ileri gitmeden
Biz hangi doktora gittiysek daha gençsiniz gb.klasik kelimeler söylediler ben de şimdi aynı klasiği yapmış gb.olucam ama eşin de sen de gençsiniz yani eğer kafanda soru işaretlerin olacaksa bekleyebilirsin bence sonuçta bu iş strese de çok bağlı sen stres yaparsan herşey ters gidecektir.Ben de sayfa başında yapılan listeye baktım genelde kimse beklememiş ve sonrasında da sağlıklı bebekleri olmuş.Son doktor bize dedi ki herşeyiniz yolundayken neden bizim başımıza geldi derseniz sadece şansınız,kaderiniz diyebilirim dedi.O nedenle sen de önce kendini kafa olarak rahatlat sonrası zaten kendiliğinden gelecektir,bekleyeyim mi beklemeyeyim mi diye bence yorma kendini akışına bırak
o kararı biz de eşimle aldık canım. bu sabah folik asite başladım. 1 ay folik asit kullanıp korunmayı bırakmak istiyorum inşallah. Doktorunla bir görüş bakalım ne diycek. Ama bence denenebilir. Sen de zaten mol gebelik olmasaydı da kan pıhtılaşması dolayısıyla son gebeliğinde de problem çıkma ihtimali yüksekti bence. Ama şimdi sorunu biliyorsunuz, önlem alabilirsiniz. İnşl sorunsuz olur bi sonraki gebeliğin.
Günaydın;senin adına çok sevindim darısı bizim de başımıza diyorum.Detaylarını bilmiyorum ama mol gebelik tanısından sonra ne kadar korundun?
o kararı biz de eşimle aldık canım. bu sabah folik asite başladım. 1 ay folik asit kullanıp korunmayı bırakmak istiyorum inşallah. Doktorunla bir görüş bakalım ne diycek. Ama bence denenebilir. Sen de zaten mol gebelik olmasaydı da kan pıhtılaşması dolayısıyla son gebeliğinde de problem çıkma ihtimali yüksekti bence. Ama şimdi sorunu biliyorsunuz, önlem alabilirsiniz. İnşl sorunsuz olur bi sonraki gebeliğin.
ben ocak 7 de kürtaj oldum işte ondan bu yana bu ayıda bittiirm ben inşlh nisan başında yada şimdi adetliyim adetim bitince bırakırım bende moldan harıc kan pıhtılaşması cıktı hayırlısı olur hakkımızda ha bu arad sen yeni oldugundan bilmiyon benim sag 2 oglum var şükürler olsun:)
arkadaslar yaptıgınız listenin son halini paylasırsanız ilk sayfayı ekliyeyim sizleri
hepiniz hoşgeldiniz cok sık giremiyorum girsemde okuyup hemen cıkıyorum cevap yazamıyorum yorumlarınıza mâlum oglusun rahatsızlıgından ötürüde pek internete girmek istemiyorum acıkcası moralımı cok bozuyorum.
dursun_e den haberi olan varmı? yada hiç geldimi
burcu oglun nasil oldu son gelismeler neler ameliyat olucak mi
canım degısıklık yok baska bır hastahaneye goturmedık bır sonrakı randevu nisan ayında ne yazıkkı tedavısı amelıytmış
arkadaslar yaptıgınız listenin son halini paylasırsanız ilk sayfayı ekliyeyim sizleri
hepiniz hoşgeldiniz cok sık giremiyorum girsemde okuyup hemen cıkıyorum cevap yazamıyorum yorumlarınıza mâlum oglusun rahatsızlıgından ötürüde pek internete girmek istemiyorum acıkcası moralımı cok bozuyorum.
dursun_e den haberi olan varmı? yada hiç geldimi