Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

günaydın arkadaşlar iyi pazarlar yagmurlu bir günde nasılsınız bakalım ben dün bir karar aldım bakalım uygularsam testlerimi adetim bitsin dr gösterecem dr le konuşup korunmayı bırakacam ne dersiniz cokmu erken bırakıyorum sizce en azından bı catı muanesi olayım rahip toplanmışsa duvarlardada sorun yoksa bırakayım diyorum korunmayı yaş daha ileri gitmeden

o kararı biz de eşimle aldık canım. bu sabah folik asite başladım. 1 ay folik asit kullanıp korunmayı bırakmak istiyorum inşallah. Doktorunla bir görüş bakalım ne diycek. Ama bence denenebilir. Sen de zaten mol gebelik olmasaydı da kan pıhtılaşması dolayısıyla son gebeliğinde de problem çıkma ihtimali yüksekti bence. Ama şimdi sorunu biliyorsunuz, önlem alabilirsiniz. İnşl sorunsuz olur bi sonraki gebeliğin.

Biz hangi doktora gittiysek daha gençsiniz gb.klasik kelimeler söylediler ben de şimdi aynı klasiği yapmış gb.olucam ama eşin de sen de gençsiniz yani eğer kafanda soru işaretlerin olacaksa bekleyebilirsin bence sonuçta bu iş strese de çok bağlı sen stres yaparsan herşey ters gidecektir.Ben de sayfa başında yapılan listeye baktım genelde kimse beklememiş ve sonrasında da sağlıklı bebekleri olmuş.Son doktor bize dedi ki herşeyiniz yolundayken neden bizim başımıza geldi derseniz sadece şansınız,kaderiniz diyebilirim dedi.O nedenle sen de önce kendini kafa olarak rahatlat sonrası zaten kendiliğinden gelecektir,bekleyeyim mi beklemeyeyim mi diye bence yorma kendini akışına bırak

Günaydın;senin adına çok sevindim darısı bizim de başımıza diyorum.Detaylarını bilmiyorum ama mol gebelik tanısından sonra ne kadar korundun?

Evet durumun farkındayım zaten beklemekle bi şey kaybetmeyeceğimizi de biliyorum, dediğin gibi akışına bırakmak gerekiyor sanırım. Hayırlısı olsun hakkımızda :)

inşlahhh arzum inşlah hepimizin sorunsuz gecer kuzum:)

Günaydın;senin adına çok sevindim darısı bizim de başımıza diyorum.Detaylarını bilmiyorum ama mol gebelik tanısından sonra ne kadar korundun?

ben ocak 7 de kürtaj oldum işte ondan bu yana bu ayıda bittiirm ben inşlh nisan başında yada şimdi adetliyim adetim bitince bırakırım bende moldan harıc kan pıhtılaşması cıktı hayırlısı olur hakkımızda ha bu arad sen yeni oldugundan bilmiyon benim sag 2 oglum var şükürler olsun:)

arzum cnm senin hakkındada hayırlısı olsun kuzum ben cokmu erken bırakıyorum korunmayı gerci dr 3 ay demişti bana ama

Maşallah :) ne güzel en azından 2 oğlun var belki de ondan bizden daha cesaretlisindir.Çok az olmuş senin de 1 ay var nerdeyse aramızda ona rağmen nisan gb.diyorsun,ben anca eylül gb.bırakırım korunmayı diyorum.Bide sana doktorun 3 ay demiş çok kısa değil mi,neye göre bu süreleri söylüyorlar anlamıyorum.

Hakkında hayırlısı olsun canım..doktorunlada konuş tabii bence en son karar doktorun..

arkadaslar yaptıgınız listenin son halini paylasırsanız ilk sayfayı ekliyeyim sizleri
hepiniz hoşgeldiniz cok sık giremiyorum girsemde okuyup hemen cıkıyorum cevap yazamıyorum yorumlarınıza mâlum oglusun rahatsızlıgından ötürüde pek internete girmek istemiyorum acıkcası moralımı cok bozuyorum.

dursun_e den haberi olan varmı? yada hiç geldimi

burcu oglun nasil oldu son gelismeler neler ameliyat olucak mi

gununuz aydınlık olsun kızlar nasılsınız?cok uzun zamandan sonra net aldık eve ve hemen yazmak istedim umarım hepiniz iysinizdir bebislerimizde iyidir.simdi bir okuyayım bakalım daha kimler katılmıs aramıza

burcucum yasadıklarını okudum ve inanki icim parcalandı ben hamileyken hatırlarsan oglumun beynine kistler vardı bende aynı senin gibi o dk öburune savrulup durdum seni okadar iyi anlıyorumki.senin icin bol bol dua edicam.ben o gunlerde okadar uzulmustumki 4444 duasını okuduk ailem,komsularım,arkadaslarım hep birlikte dua ettik amnioysentez sonucum cıkmadan allaha sukurler olsun ki umut erdem sagsalim dogdu sende dua et hepimiz destek veriz bizlerde dua ederiz bu 4444 duası en buyuk salavtı tefreciye ben icten inandım ve oldu istersen sen basla bizlerede soyle kac tane cekecegimizi bizde cekelim bebisimiz icin insallah derdini veren rabim dermanınıda verecektir.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar..salı günü rahimde ki perde için cerrahpaşa gittim..rahim film çektiler .perde ameliyatlık değilmiş..çikolata kistim 4 cm den 2 cm e küçülmüş..basit kistim vardı o da tamamen kaybolmuş gitmiş..soğan kürü yapmıştım 5 gün o mu fayda etti acaba şaşırdım bende:))..yalnız şu var cerrahpaşadaki dra mol gebelik yaşadığımı söyleyince 1 yıl korunma dedi..kendi drum 6 ay demişti bana..ukalalık yapmak istemedim devamlı gittiğim dr um 6 ay korunma verdi deyip..birşey söylemedim cerrahpaşadaki dr a.. sizler nasılsınız..Allaha emanet olun arkadaşlar..

slm arkadaşlar size bişi diyecem bugun ben korunmayı bıraktımm hatamı yaptım iyimi yaptım bilemedim siz ne diyorsun

Çok geçmiş olsun ben yeni girdim konuya ama başlangıçtan itibaren yazılanların çoğunu okudum,senin de başından mol gebelik geçmiş ve sanırım bebeğin dünyaya gelmiş,ne kadar korunmuştun? Bebeğini sağlıkla büyütmen dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…