Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Ben de bunu anlamıyorum neye göre bu doktorlar 6 ay ya da 1 sene diyorlar?aynı korkular bende de var hatta tüp bebeğimi denesek diye düşündüm en azından yeniden boş yumartaya gelme şansını atlamış oluruz ama o da işe yaramazmış.Aslında herşeyin ilacı pozitif olmak,yaşananları unutmak sanki bizim başımıza gelmemiş gb.ben ilk sonucum pozitif çıkınca çok sevindim ama bikaç gün sonra bi baktım kanamam var moralim çok bozuldu herkes yat,kalkma birsürü şey söyledi 1.5 hafta kadar yattım ama psikolojim çok bozulmuştu sürekli ağlıyordum böyle mi olucaktı böyle olucaksa hiç olmasın diye diye geçirdim sonra doktor düşük dedi yine üzüldüm boş gebelik dedi yine üzüldüm yani 2 ayımı ağlayarak ve üzüntüyle geçirdim sonunda da mol olduğumu öğrendim sanki Allah ders veriyor bana.Yine üzülüyorum ama artık isyan etmiyorum kendimi 1 seneye alıştırmaya ve sağlıklı bir bebek dünyaya getiricem düşüncesine alıştırıyorum.Sen de metanetli ol,Allah zamanı geldiyse zaten kucağına vericektir bebeğini,cesaretini hiç kaybetme iyi düşün aklına yaşadıklarını hiç getirme,söylerken kolay geliyor biliyorum da yapmamız gereken bu

Çok teşekkür ederim temennilerin için..herşeyin hayırlısını dilemek lazım hamileliğin bile..bunu bilirdim ama mol bana daha iyi öğretti.. ilk günler gibi olmasam da korkuyorum tabiki ama zamanı gelince bebek sahibi olmayıda istiyorum..Allah hayırlısını versin cümlemize..inşallah burada güzel hamile haberlerimizide yazıcaz..

slm arkadaşlar hani genetik testlerim temiz cıktı demişti karyotıp ile kromozon testi bugunde kan pıhtılaşması testim cıkmış aradı arkadaş maglesef kan pıhtılaşması varmış bende bebeklerim ondan ölüyormuş eger tekrar haile kalırsam 9 ay igne olacakmışım:KK43:

slm arkadaşlar hani genetik testlerim temiz cıktı demişti karyotıp ile kromozon testi bugunde kan pıhtılaşması testim cıkmış aradı arkadaş maglesef kan pıhtılaşması varmış bende bebeklerim ondan ölüyormuş eger tekrar haile kalırsam 9 ay igne olacakmışım:KK43:

üzüldüm canım ama sebebin tesbit edilmesi iyi olmuş. ne düşünüyorsunuz peki bebek konusunda?

Geçmiş olsun,üzücü gerçekten ama iyi tarafından bakmaya çalış en azından tedavinin ne olduğunu biliyorsunuz

Bugün başka bir doktora daha gittim yaklaşık olarak aynı şeyleri söyledi sadece 1 sene uzun bi zaman 6 ay beklemen yeterli dedi ve bu tamamen şanssızlığınız olmuş bu gebeliği dikkate almayın aklınıza da getirmeyin dedi,her soruya da cevap verdi.Diğer doktorda çok stresliydim ama şimdi 6 ay beklemek gerektiğini duymak hem de doktorun rahatlığı beni de rahatlattı.

Bugün başka bir doktora daha gittim yaklaşık olarak aynı şeyleri söyledi sadece 1 sene uzun bi zaman 6 ay beklemen yeterli dedi ve bu tamamen şanssızlığınız olmuş bu gebeliği dikkate almayın aklınıza da getirmeyin dedi,her soruya da cevap verdi.Diğer doktorda çok stresliydim ama şimdi 6 ay beklemek gerektiğini duymak hem de doktorun rahatlığı beni de rahatlattı.

6 ay dedi demek :) ben de kendime pay çıkarabilir miyim acaba bundan:KK1: of bi karar verip o kararı uygulamak lazım. Senin değerlerin 0 olmuşmuydu canım?

6 ay dedi demek :) ben de kendime pay çıkarabilir miyim acaba bundan:KK1: of bi karar verip o kararı uygulamak lazım. Senin değerlerin 0 olmuşmuydu canım?

Benim henüz çok yeni 26 şubatta kürtaj oldum bu haftaki ölçümümde de 444 olmuş betam sanırım 1 hafta sonra falan 0 lanır diye düşünüyoruz ama benim gebelik haftalarında da çok yükselmemişti.Kan testlerime,akciğer filmime,çekildiğim bütün ultrasonlara ve şuan ki rahim görüntüsüne göre 6 ay yeterli olur dedi doktor.Senin ne kadar sürdü sıfırlanması ya da sıfırlandı mı?

iyi geceler durumuna iyi yandan bakmak isterim en azından tedavin var ve 9 ay boyunca iğneni olduğunda rabbimin izniyle bebeğini kucağına alıcaksın ne güzel,zorlu gözüksede,bir yakınım geçen yıl pıhtılaşma yüzünden aynen bu tedavi ile gebeliğini sn haftasına kadar getirdi ve nur topu gibi bebişi oldu, 2 tane kaybı vardı onunda,üzülme çaresiz bırakmasın Allahım..

canım testlerinin temiz çıkmasına çok sevindim ama kan pıhtılaşması olması üzücü birşey....ama sebebini bilmende güzel.inşallah iyi sonuçlar alırsın...

Herkeze günaydın...hayırlı hafta sonu diliyorum...güzel bir hafta sonu olmasını diliyorum....
Inşallah herkez bu zor süreci başarıyla atlatır....

Benim henüz çok yeni 26 şubatta kürtaj oldum bu haftaki ölçümümde de 444 olmuş betam sanırım 1 hafta sonra falan 0 lanır diye düşünüyoruz ama benim gebelik haftalarında da çok yükselmemişti.Kan testlerime,akciğer filmime,çekildiğim bütün ultrasonlara ve şuan ki rahim görüntüsüne göre 6 ay yeterli olur dedi doktor.Senin ne kadar sürdü sıfırlanması ya da sıfırlandı mı?

ben tam mol geçirdim canım. pataloji sonucunda öğrendim mol olduğunu. Öğrendikten sonra hemen ölçtürdüm beta mı, 80 çıktı. yani çok yüksek değerlerle başlamadım. kürtaj tarihini baz alırsam, değerlerim 1,5 ay içinde negatif oldu. diğer testlerde de bi sorun çıkmadı. Şu anda 5.aya girdim. artık folik asite başlamayı düşünüyorum. Bu hafta bi doktora kontrole gidicem. ama o da normal bi doktor. Bu konuda pek tecrübeli olabileceğini sanmıyorum. Sen izmirde miydin, istanbulda mı?

slm kızlarr benim kan pıhtılaşma testimde şöyleymiş arkadaş mesaj attı şimdi paı 4g/4g homozıgot bu degerlerden dolayı ölüyor bebekler demiş kan ve hap kullanması lazım hamile kalınca demiş dr

ben tam mol geçirdim canım. pataloji sonucunda öğrendim mol olduğunu. Öğrendikten sonra hemen ölçtürdüm beta mı, 80 çıktı. yani çok yüksek değerlerle başlamadım. kürtaj tarihini baz alırsam, değerlerim 1,5 ay içinde negatif oldu. diğer testlerde de bi sorun çıkmadı. Şu anda 5.aya girdim. artık folik asite başlamayı düşünüyorum. Bu hafta bi doktora kontrole gidicem. ama o da normal bi doktor. Bu konuda pek tecrübeli olabileceğini sanmıyorum. Sen izmirde miydin, istanbulda mı?

Ben İzmirdeyim sen İstanbul mu?Senin de değerin düşükmüş,ben kürtaj oldum 3 gün sonra sonuç geldi o gün 3552 çıktı,bu hafta 444 e düşmüş doktor iyi düşüyor dedi sanırım benim de 4 hafta gb bir süre de düşecek(inşallah).Benim dünkü doktordan çıkardığım sonuç eğer başında müdahale edilmiş ve sağlıklı isen 6 ay beklemen yeterli oluyor,ben de 8.ay da foliğe başlar 9.ayda da korunmayı bırakırım diye düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.

slm kızlarr benim kan pıhtılaşma testimde şöyleymiş arkadaş mesaj attı şimdi paı 4g/4g homozıgot bu degerlerden dolayı ölüyor bebekler demiş kan ve hap kullanması lazım hamile kalınca demiş dr
Hiç dert etme o zaman bence :) senin adına çok sevindim güzel haberlerini duyarız umarım en kısa zamanda

Ben İzmirdeyim sen İstanbul mu?Senin de değerin düşükmüş,ben kürtaj oldum 3 gün sonra sonuç geldi o gün 3552 çıktı,bu hafta 444 e düşmüş doktor iyi düşüyor dedi sanırım benim de 4 hafta gb bir süre de düşecek(inşallah).Benim dünkü doktordan çıkardığım sonuç eğer başında müdahale edilmiş ve sağlıklı isen 6 ay beklemen yeterli oluyor,ben de 8.ay da foliğe başlar 9.ayda da korunmayı bırakırım diye düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.

Ben Çankırıdayım. inşl değerlerin düşer çabuk. ya benim kafamda hep sonuna kadar beklememek vardı açıkçası. hep o düşünceyle geldim bu zamana kadar. yani tabi ki bekleyerek bişey kaybetmem ama ne bileyim işte, beklemek gelmiyor içimden, ama korkmuyor da değilim. doktor sana 6 ay olur demiş, sen tedbir amaçlı mı 8-9 ay diye düşündün?

Ben Çankırıdayım. inşl değerlerin düşer çabuk. ya benim kafamda hep sonuna kadar beklememek vardı açıkçası. hep o düşünceyle geldim bu zamana kadar. yani tabi ki bekleyerek bişey kaybetmem ama ne bileyim işte, beklemek gelmiyor içimden, ama korkmuyor da değilim. doktor sana 6 ay olur demiş, sen tedbir amaçlı mı 8-9 ay diye düşündün?

Mol gebelik tanısını koyan doktor 1 sene beklemen gerek dedi ama ben de senin gb.hiç 1 sene beklenecek gb.hissetmiyordum daha da emin olmak için tavsiye ile prof.a gittim değerlerime,rahim durumuna,düşüş hızına bakınca beklemenize gerek yok dedi 1 sene...ben çok hevesliydim bebek için 29 yaşındayım eşim 36 yaşında evleneli çok kısa oldu ama biran önce anne olmak istiyordum 1 sene bana çok uzun gelmişti şimdi 6 ay kısmetse daha kısa geliyor tabi,sen kaç yaşındasın ilk gebeliğinde mi oldu ?

Mol gebelik tanısını koyan doktor 1 sene beklemen gerek dedi ama ben de senin gb.hiç 1 sene beklenecek gb.hissetmiyordum daha da emin olmak için tavsiye ile prof.a gittim değerlerime,rahim durumuna,düşüş hızına bakınca beklemenize gerek yok dedi 1 sene...ben çok hevesliydim bebek için 29 yaşındayım eşim 36 yaşında evleneli çok kısa oldu ama biran önce anne olmak istiyordum 1 sene bana çok uzun gelmişti şimdi 6 ay kısmetse daha kısa geliyor tabi,sen kaç yaşındasın ilk gebeliğinde mi oldu ?

Ben 25 yaşındayım, eşim de 26. evleneli 1,5 yılı geçti. İlk başlarda biz istememiştik. Sonradan biz isteyince de olmadı işte, nasip. Benim de ilk gebeliğimdi. Açıkçası kürtajdan sonra daha cesurdum ben. doktorlar 1 yıl dedi ama kafamda 6 ay süresi vardı. Ama zaman geçtikçe yani 6.aya doğru yaklaştıkça cesaretim azalıyor. Bu aralar daha çok girmeye başladım mesela foruma. İlk zamanlar bakmıyordum bile. ilk sayfaya bakıyorum, aralarında süreyi 1 kaç ay azaltanlar var, ama benim gibi yarıya düşüren 1-2 tane. Çoğunluk beklemiş gibi. Ne yapsam bilemedim:18:

Hangi doktora gidersek gidelim sonuçta kararı biz vericez. Cesur olmak ve sorumluluk almak gerekiyor. O da baya zor gerçekten

canım sen ögretmenlikten dolayı mı çamkırıda oturuyorsun yoksa çankırılımısın.

X