- 20 Şubat 2010
- 221
- 7
- Konu Sahibi burcuerdem
- #4.541
Ben de bunu anlamıyorum neye göre bu doktorlar 6 ay ya da 1 sene diyorlar?aynı korkular bende de var hatta tüp bebeğimi denesek diye düşündüm en azından yeniden boş yumartaya gelme şansını atlamış oluruz ama o da işe yaramazmış.Aslında herşeyin ilacı pozitif olmak,yaşananları unutmak sanki bizim başımıza gelmemiş gb.ben ilk sonucum pozitif çıkınca çok sevindim ama bikaç gün sonra bi baktım kanamam var moralim çok bozuldu herkes yat,kalkma birsürü şey söyledi 1.5 hafta kadar yattım ama psikolojim çok bozulmuştu sürekli ağlıyordum böyle mi olucaktı böyle olucaksa hiç olmasın diye diye geçirdim sonra doktor düşük dedi yine üzüldüm boş gebelik dedi yine üzüldüm yani 2 ayımı ağlayarak ve üzüntüyle geçirdim sonunda da mol olduğumu öğrendim sanki Allah ders veriyor bana.Yine üzülüyorum ama artık isyan etmiyorum kendimi 1 seneye alıştırmaya ve sağlıklı bir bebek dünyaya getiricem düşüncesine alıştırıyorum.Sen de metanetli ol,Allah zamanı geldiyse zaten kucağına vericektir bebeğini,cesaretini hiç kaybetme iyi düşün aklına yaşadıklarını hiç getirme,söylerken kolay geliyor biliyorum da yapmamız gereken bu
Çok teşekkür ederim temennilerin için..herşeyin hayırlısını dilemek lazım hamileliğin bile..bunu bilirdim ama mol bana daha iyi öğretti.. ilk günler gibi olmasam da korkuyorum tabiki ama zamanı gelince bebek sahibi olmayıda istiyorum..Allah hayırlısını versin cümlemize..inşallah burada güzel hamile haberlerimizide yazıcaz..